Geleceksin biliyorum bebeğim

sorma cnm ya gerçekten şiştim epey...
bebeğim sağlıklı ve zamanında gelsinde
ödemmiş kiloymuş hepsi vız gelir tırıs gider napim çekilecek şeyler bunlar katlanıcaz mecbur...

canım doğru diyorsun zaten anne olduktan sonra uykusuz geceler başlayacak ister istemez verirsin kiloları

canım iyi yapmışsın rapor almakla dinlen bir ka gün enerji topla

canım doğru diyorsun zaten anne olduktan sonra uykusuz geceler başlayacak ister istemez verirsin kiloları

aynen öyle cnm...
büyük hevesle bekliyorum ağustos ayını,Allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sizlerinde bizlerinde sesini duyarda dualarımız kabul eder inş..
bende bu cuma annemlere gidecem ablam eşi ve yakışıklı yeğenimde orada olack güzel bi köy havası geçireceğim bi yandanda annemlede biraz alışverişe çıkıcaz bu sefer benim için...1 hafta falan olmayacam yani aranızda oradada giremem sanırım nete,eve dönüncede yoğun bi tempo beni bekliyo olucak cicilerimizi yıkama ütüle falan derken derim dip köşe temizlik yapılacak evde sonrada geri sayım hayırlısıyla...

ne güzel telaşlar inşallah Allah hepimize nasip etsin.. sen yine de kendini yorma olur mu..
haftasonu burda bebek ihtiyaçları fuarı varmış eşim seni götüreyim dedi havalara uçtum... hala inanamıyorum ki hamile olduğuma :)))

yavaş yavaş hareket ediyom cnm zaten yaa gece yatakta bile dönerken nefes nefese kalıyom şaşırıyorum halime...
aaa bak o fuara kesinlikle git derim çünkü çok indirimli oluyolar
bende istanbuldaki fuarını bekledim bekledim tam fuar haftası geldi kanamam oldu dr yatak istirahati verdi gidemedim kısmet değilmiş
tavsiyem sana kesinlikle git

gidicem bişey almaya cesaret edebilir miyim bilmiyorum ama en azından fikir edinirim..

evet kuşum yaa uyku istiyor zavallı bebeğim.. onu biraz dinlendirmem lazım çıkartmayacağım hafif şeylerle de vücudumu biraz toplamam gerek zayıf düşücem bu gidişle..

kızlar rabbim hep böyle tatlı telaşlar güzel sıkıntılar versin inşşş sağlıcala kucaklayıp büyütmek nasip etsin darısıda bizlere olsun
hamişsiniz dua edin hepimize

kızlar rabbim hep böyle tatlı telaşlar güzel sıkıntılar versin inşşş sağlıcala kucaklayıp büyütmek nasip etsin darısıda bizlere olsun

hiç etmez olur muyuz.. hem zaten sıra size geldi işte ben eminim çok güzel şeyler olacak yakın zamanda..

herzaman herzaman dualarımdasınız cnm
bende çok eminim topikten yakında bi hamiş hbri geleceğine..içime doğuyo bakalım kim..

hiç etmez olur muyuz.. hem zaten sıra size geldi işte ben eminim çok güzel şeyler olacak yakın zamanda..

herzaman herzaman dualarımdasınız cnm
bende çok eminim topikten yakında bi hamiş hbri geleceğine..içime doğuyo bakalım kim..

sağolun kızlar unutmasınız dualrında bizi biliyoum ama yinede söyleyeyim dedim
kızlar inşşşşşşşşş yaaa çabucak bir hamiş çıksa inşşşşşşşşşş

günaydıııııın işe gitmedim ama topiği açmak yine bana kısmet oldu... hepinizi çok seviyorum güzel bir gün diliyoruuum

slm fısıtklar geçte olsa size katılarak tünaydın diyorum...
bu sabah keyifsiz ve halsiz kalktım
kahvaltı etik kociş gitti ben tekrar yattım
kafam kalkmak bilmiyo bi türlü...

selamlar...bugün tembellik günü heralde bende zor kalktım bir sürü işim var ama yapasım yoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…