Geleceksin biliyorum bebeğim

aaa ben ilk kez gördüüm çok güzel gözüküyor llerine sağlık..
bak sen şimdi böyle kafanı rahatlattın ya eğer böyle de devam edersen gör bak nasıl yolunda gidecek herşey.. benim başıma gelen süpriz sana da gelsin inşallah...
ohh oh ne güzel güzel hbrler gelmiş....
ama kızgınım sana neden dn akşam yazmadın
11.haftada 2li test var cnm yapılması kesinlikle mecburi gibi bişi sakın atlama..
kızma be güzelim diğer topiğe de yazdım ya dün popomda boza pişti :))) 3 te eve geldim 6ya kadar tiramisu, börek, peynirli kek, mercimek salatası, patates köftesi, elmalı muhallebi yaptım evi topladım toz aldım.. 6da evden çıktım doktora gittim 7de çıktım markete gittim eve geldim böreği fırına koydum kapı çaldı misafirler geldi.. artık 15 kişi miydi neydi bilmiyorum 2de gittiler kaç kere çay demledim.. öldüm yorgunluktan.. bütün bulaşıkları bıraktım ayaklarımı yükseğe kaldırıp uyudum galiba biraz abarttım sancım oldu.. doktora sordum sancı önemli değil çok ayakta kalınca aşağı doğru baskı yapar ağrır normal dedi.. sabah da haliyle geç kalmışım ancak evi topladım yatıyorum bugün.. amaaa akşama çıkarım, yarın da kahvaltıya gidicez.. gezerken doğurcam bu gidişle

canım bildigimiz keki pilav yaptıgımız tencerede (teflon yani ) yapıyosun şöylekii neskahve fincanını sıvı yagla aylıyosun kek karışımını fincanın yarısına kadar koyuyorsun fazla koyma taşar. sonra pilavlık tencereyee fincanları yerleştiriyorsun ve tencereye fincanların yarısına kadar su koyuyorsun 15 20 dk da pişiyoo .. inan fırından çook avantajlı fırın 35 40 dk da anca pişiriyo o kadar pratikti dene istersen kötü olmuyacak emin oll.. denendi bizatt
canım eğer başara bilirsen en güzeli bebği düşünmemek
ellimden geleni yapacagım canımm kursa yazılıyorum çok uzak ama olsun. kararlıyım bu pikolojik savaşa sonnn... herşey güzel olcak.

sagol canımm inş.. ne diyelim ki en iyisi düşünmemek ....bende ilk kez gördüm ve denedim çok güzel sonuçtan memnunumm.. tavsiye ederim. ama dikatt kilo yapabilir :)))))

Son düzenleme:

ee pess yani 15 kişimi biride yardım etmedimi sen hamilesin bulaşıkları halledeyim demedimi yanii
kızım sen bu kadar yorma kendini unutmaki hamilesin
bak şimdi daha çok kızdımm..

ee pess yani 15 kişimi biride yardım etmedimi sen hamilesin bulaşıkları halledeyim demedimi yanii
kızım sen bu kadar yorma kendini unutmaki hamilesin
bak şimdi daha çok kızdımm..

valla yaa sen diyince dank etti kafama hiç biri kaldırmadı bi tarafını :))) biri çay servisine yardım etti o da 6 aylık hamile öbürleri yaydı mabadı oturdu... allahtan ev açık mutfak da çok git gel olmadı o kadar yorulmadın..

en güzelicanım ayrıcahe rşey bizde başlayıp bizde bitiyorrr

slm cnm sen tarafımızdan torpiilisin ve izinlisin...sana laf yok diğerleri nerede acaba..
nasılsın cnm..

sağol kuzum canlar biz bu gün eşim için kurban kestirdik yasin okutuk
rabbim kabul etsin eşim ameliyete girerken adamıştım yoruldum ama olsun güzel oldu ALLAH KABUL ETSİN

selam kizlar..nasilsiniz?

simdiden hepimizin mirac kandili kutlu olsun..insallah dularda bulusmak dilegi ile...anne olanlar bizim icin cok dua edin...nurcan ayse ve her zaman sizler annesiniz lutfen dualarinizda bizi unutmayin..insallah Rabbim bizede nasip eder bu duyguyu yasamayi...

sğl cnm seninde kandilin şimdiden mübarek olsun..dualarım seninle sizlerle cnm...

kızlar sağolun allah razı olsun
kayifler nasılmiş bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…