selamlar...bugün tembellik günü heralde bende zor kalktım bir sürü işim var ama yapasım yoook
bence deeee umudumsun olabilir belki ya da beren :))))
herkese merhaba nasılsınız bakalımm benım mısafırler gitti araad özelden msjlara bakıp kısa surelı cıktım
evi bulduk ama ıcındekıler daha tasınmıolar once onları beklıcez tatıle dönusune kaldı yani ama topluoz bı yandan da:)
herkes ıyımı nurcandan pek ısı okumadım gelemdımı yakında
aysecım senden haberler ıyı mıde bulantında gebelığın sağlıklı olduğunun kanıtı canım
yeterrcim sen napıosun berencik senden güsel haberler beklıoruz sızın değerler iyiydi
umutttt adasım senden nbr canımm tatılı sızde ıyı değerlendırın
nazemircım senden nnbr
herzamancım ayy maşşalh 32 hafta olmus ne kaldı surda alalhım esırgesın
çok öptüm kıslar sızı arada gırebıldığım zamanlar gelirim ben bu aralar evı tasırız dıye plan yapıodum ama kaldı bıraz ee ne demısşler kul kurar kader gülermiş:))))))
kıs aşkolsun benden umudu kestinmi:))))arada bende kesıorum kendımden gerçi:))))
misafirler gitti demek iyi dinle vücudunu yeni ve tatli bi misafir gelebilir yakında hbrin olsun...
nurcan cnm geliboluya gitti eşiyle tatile kayınvaldesine uzun süre giremem dedim
bende dediğin gibi 32 oldum 32 ne yarın 33e başlıyorum Allahım yardımcım olsun artık...
ev taşıma telaşı zordur kolay gelsin cnm...
kim kimden umudunu keserse kessin
ama ben hepinizden umutluyum bekleyinde görün..
herkese merhaba nasılsınız bakalımm benım mısafırler gitti araad özelden msjlara bakıp kısa surelı cıktım
evi bulduk ama ıcındekıler daha tasınmıolar once onları beklıcez tatıle dönusune kaldı yani ama topluoz bı yandan da:)
herkes ıyımı nurcandan pek ısı okumadım gelemdımı yakında
aysecım senden haberler ıyı mıde bulantında gebelığın sağlıklı olduğunun kanıtı canım
yeterrcim sen napıosun berencik senden güsel haberler beklıoruz sızın değerler iyiydi
umutttt adasım senden nbr canımm tatılı sızde ıyı değerlendırın
nazemircım senden nnbr
herzamancım ayy maşşalh 32 hafta olmus ne kaldı surda alalhım esırgesın
çok öptüm kıslar sızı arada gırebıldığım zamanlar gelirim ben bu aralar evı tasırız dıye plan yapıodum ama kaldı bıraz ee ne demısşler kul kurar kader gülermiş:))))))
kim kimden umudunu keserse kessin
ama ben hepinizden umutluyum bekleyinde görün..
kıs aşkolsun benden umudu kestinmi:))))arada bende kesıorum kendımden gerçi:))))
benimde umudum kalmadı kızlarrrrrrrrrrr
bu sözler sana yakışmıyor süper kahramanıııım
ne kahramın kız benden kahraman falan olmaz
aaa deli adet olcan sen herhalde yine depresyona bağlamışsın.. sen hastanelerde orda burda benim halledemeyeceğim bi dünya işi raporu reçeteyi bilmemneyi hallediyorsun, evi eşini dışarı işlerini herşeyi hallediyorsun ya... güya ben okumusum çalışıyorum yanımda kocam olmadan bir sıraya girip de en basit işi bile halledemem..kendini küçümseme..
ayy yok canımm benim :)kk dakı ılk gırdığım ve hala yazıstığım topikte bi ben kaldım hamile olamayan diğer arkaadsalrıma cok sevınıorum elbette ama kendı adınada uzuluo ınsan, ve küçük emraha bağlıo:)))))),sonrada senın msjı okuyunca hah dedım bak gördunmu herkes benden ümidi kesmiş dedim:))aaaaa sıcaktan alıngan mı oldun kııız... kaç gün gelmedin unutturdun kendini :))) yoksa sendeki ateş çok yangınlar çıkaracak ben eminiiiiim
ne kahramın kız benden kahraman falan olmaz
kızlaaar benim küçük emrahlarım yapmayın böyle biliyorsunuz benim tıbbi olarak tablom ne kadar karanlıktı ve hayattım da ne kadar karışık ve zor artık herşeyimi biliyorsunuz ailemle sorunlarım kilo sorunum para sıkıntıları ohoooo kaç kere dibe vurdum pes ettim.. ama Allah görüyor be canlar kimseye kaldıramayacapı yük vermez Rabbim.. az sabır.. bu karanlık şafaktan önceki karanlık merak etmeyin..
ayy yok canımm benim :)kk dakı ılk gırdığım ve hala yazıstığım topikte bi ben kaldım hamile olamayan diğer arkaadsalrıma cok sevınıorum elbette ama kendı adınada uzuluo ınsan, ve küçük emraha bağlıo:)))))),sonrada senın msjı okuyunca hah dedım bak gördunmu herkes benden ümidi kesmiş dedim:))
canım benim arada gücü yitio insanın da allah sonra yanımızda olmasa hiç dayanlmaz zaten
gücünün azaldığı bir an diyelim:)))))bende pek bi küçük emrahım zaten,bazen iyi sabırlı,bazen umutsuz mutsuz olabılıoruz bu,bu sürecin yaşanası duyguları...ben artık sabır ,ya sabır dıorumm rabbim hep yanımda ol hep yanımda kal ve bana güç ver benım kaldıramayacalarımla sınama,omzuna ağır yukler yukleme, güç ver dıorum,
kızlaaar benim küçük emrahlarım yapmayın böyle biliyorsunuz benim tıbbi olarak tablom ne kadar karanlıktı ve hayattım da ne kadar karışık ve zor artık herşeyimi biliyorsunuz ailemle sorunlarım kilo sorunum para sıkıntıları ohoooo kaç kere dibe vurdum pes ettim.. ama Allah görüyor be canlar kimseye kaldıramayacapı yük vermez Rabbim.. az sabır.. bu karanlık şafaktan önceki karanlık merak etmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?