ben dün yine doktora gittimnasıl hareketlenmiş minik kuşum çırpınıp duruyor :))) ayy Allahım bu rüya olmasın lütfen.. biri beni cimdiklesiiiiin.. İNANAMIYORUUUUUM... ÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜR
ay benim minişimin elleri ayakları görünüyomuymuş artık :)))))))))))))naber canlarım... benim keyfim çoook yerinde darısı başınıza..dün osman amcamız bir melek gibiydi herşeye ama herşeye çok iyi dedi aman güldü etti pek neşeliydik.. bebişimin minicik tomucuk gibi kolları bacakları var nasıl ağlayasım geldi....2 hafta sonra çağırdı o zaman tarama testini yapacakmış.. Allahım sana binlerce kez şükürler olsun.. bu günleri de gördüm ya...
ay deli ben olsam hiççbirine hizmet etmem 15 kişi gelmiş şuna bak aaaaaaaaaa sen dnlen seneaaa ben ilk kez gördüüm çok güzel gözüküyor llerine sağlık..
bak sen şimdi böyle kafanı rahatlattın ya eğer böyle de devam edersen gör bak nasıl yolunda gidecek herşey.. benim başıma gelen süpriz sana da gelsin inşallah...
kızma be güzelim diğer topiğe de yazdım ya dün popomda boza pişti :))) 3 te eve geldim 6ya kadar tiramisu, börek, peynirli kek, mercimek salatası, patates köftesi, elmalı muhallebi yaptım evi topladım toz aldım.. 6da evden çıktım doktora gittim 7de çıktım markete gittim eve geldim böreği fırına koydum kapı çaldı misafirler geldi.. artık 15 kişi miydi neydi bilmiyorum 2de gittiler kaç kere çay demledim.. öldüm yorgunluktan.. bütün bulaşıkları bıraktım ayaklarımı yükseğe kaldırıp uyudum galiba biraz abarttım sancım oldu.. doktora sordum sancı önemli değil çok ayakta kalınca aşağı doğru baskı yapar ağrır normal dedi.. sabah da haliyle geç kalmışım ancak evi topladım yatıyorum bugün.. amaaa akşama çıkarım, yarın da kahvaltıya gidicez.. gezerken doğurcam bu gidişle
Allah kabul etsin canımsağol kuzum canlar biz bu gün eşim için kurban kestirdik yasin okutuk
rabbim kabul etsin eşim ameliyete girerken adamıştım yoruldum ama olsun güzel oldu ALLAH KABUL ETSİN
canım bencede para için yapmışlar çubuk krKER TUZLU LEBLEBİ VE SUUUUUUU sen saçma sapan şeleri boşver serum felan millet 9 ay kusuyo valla hamilelik bu herkezde oluyor böle şelerya cuma osmana gittim ya ona anlattım her yediğimi kustum serum taktılar diye o da paranı almak için yapmışlar beni arasaydın gerek olmadığını anlatırdım sana at ağzına tuzlu kuru bişey yat bişey olmaz dedi..ama idrarda keton çıktı dedim evet çıkar gayet normal bişey olmaz dedi ufff kafam karıştı valla hangisine karar verip güvenicem bilmiyorum.. 3 ay bitsin de birini bırakıcam..
canım benim cumartesi kardeşimin nişanı var bodrumdanda ablam misafir geldi bana tabi kızda hiiiiç durmuyo sürekli ya sallıcan yaz gezdiricen dışarıda doğal olarak giremiyorumherkese merhaba nasılsınız bakalımm benım mısafırler gitti araad özelden msjlara bakıp kısa surelı cıktım
evi bulduk ama ıcındekıler daha tasınmıolar once onları beklıcez tatıle dönusune kaldı yani ama topluoz bı yandan da:)
herkes ıyımı nurcandan pek ısı okumadım gelemdımı yakında
aysecım senden haberler ıyı mıde bulantında gebelığın sağlıklı olduğunun kanıtı canım
yeterrcim sen napıosun berencik senden güsel haberler beklıoruz sızın değerler iyiydi
umutttt adasım senden nbr canımm tatılı sızde ıyı değerlendırın
nazemircım senden nnbr
herzamancım ayy maşşalh 32 hafta olmus ne kaldı surda alalhım esırgesın
çok öptüm kıslar sızı arada gırebıldığım zamanlar gelirim ben bu aralar evı tasırız dıye plan yapıodum ama kaldı bıraz ee ne demısşler kul kurar kader gülermiş:))))))
sopa istiyon sanırım yetercimbenimde umudum kalmadı kızlarrrrrrrrrrr
vala ben ayşeden hiç umudumu kesmemiştim adım kadar emindim hamiş olacağına ve sizlerdende eminim nazemir umudumsun yeter ve sen canım eminim çok yakında hamiş haberlerinizi alıcaz peş peşe çok inanıyorum bunasağol canım benimm oyle anlık gelıp geçio neysekı eskısı gibi uzun surmuo
onu basardım en azından:))))))bide senın ağzından duyasım vardı heralde ,insanın duymak bile hosuna gidio:)))))
umudu tazelenıo,cunku bazen umut etmeyı bıle unutuo ınsan ,sadece uzulmeden yasamaya çalısmaktan... ama ıyıyım kusum merak etme:)))
okuduğum kitapta da öyle diyor o an hıssettıklerını uzerınde cok durursanız sadece o duygunuzu pekiştirirsiniz dio ynai hemen o dusunceden uzaklasmak ıcın baska seyler yapmak,yada kendını mesgul etmek gerekıomus..
ayy ben bi cool oldumm sormayın bı kıtap bana cok ıyı geldı ve hala bıtmedi uygulaya uygulaya gidiıorum..yetercim bulmazsan göndereyim ben sana bu kitabı
aaa bugun hurrem var sezon fınali tekrarı ona bakayım biraz öptümm sizi
dimi canım ya nasıl geçti çok seviorum sizi ilk sen ben ayşe tanışmıştık burda doğru diyon ay neçabuk geçmiş aslında zamancanlarim benimmmm nasilsiniz kizlar..aysem canim benim yaaaa Rabbims oyletmistir insallat..ay umudumu kestigim anda bole birisi bana umut veriyoya nasil mutlu iluyorum..Rabbim herseyi gonlune gore versin canim arkadasim...asu ne yapiyor? basladimi tedavisi? canim kendine cok dikkat et..rapor al tabiki ; kiymetline iyi bak annesi...cok degerli o cokk...
umutcugumm canimmm bende bazen nasil umutsuzluga kapiliyorum hatta bir cok kez..benim cevremdede benle evlenenler hep hamis kaldi dogurdu...dusunuyolar ikinciyi yapalimmi yapmayalimmi?canim sizin stresle alakali olduguna inaniyorum..yoksa sayiniz cokda kotu degil..sizden cok cok kotu sayilar ile kalan var...bu arada bende yazi iyi degerlendirmeyi dusunuyorum:)))) insallah insallah suraya hepimiz hamisiz diye yazalim insallah....
her zaman canim dogumuna ne kadar az kaldi degilmi? seni ve nurcani gorunca ne cabuk geciyor zman diyorum..nurcanlada ilk tanistgimda daha yeni hamisti...ki ilk tanistiklarim nurcan ve ayseydi zaten..ey gidi eyyy neler neler paylastik..agladik gulduk en gizli sirlarimizi dertlerimizi paylastik...insallah mutlulugumuzuda paylasmakda nasip olur...
yeterim canimm benim..sende cok cok emek verdin..cok fazla hemde...bu uzuntulerin elbet birrr karsiligini verecek Rabbim canim benim...insallah buraya hepimiz hamisiz diye yazacaz....
her zaman dualarimdasiniz kizlar...hepinizin yeri cok cok ayri..sevinclerinizle seviniyorummmm; insallah anne olmak hepimize nasip olur....
çoooooooooook geçmiş olsun canım benim Allahım acil şifa versinkızlar nasılsınız öğleden önce kardeşim aradı oğlu ateşlenmişbenim küçük aşkım (gece acile gitmişlerdi)dr verdiği ilaçlar düşürmemiş kendi dr gidelim dedi enişte çalışıyor :26::26::26:nasıl korktum bilemesiziniz:18::18: koştu koştur gittim dr gittik kan idrar örneği istedi tabiki kavga ile kan verdi yaramaz parçaladı bizi idrara gelince yapamacam çişş yamayacam işte diyor ayyy çok komikti en son annemiz tehdit etti çiş yapmasan tekarar kan alacaklar diye yapimmmm bari dedi ve yaptıııı allahatn temiz çıktı sonuçlar boğaz enfeksiyonu varmış ilaçlarımzı aldık eve geldik
cicişler...
ben yarın sabahtan dr kontrolümü olucam idrar ve şekerime tekrar bakılacak ve sonuçlarla dr a muayene olucam...
sonrasındada 1 haftalığına aranızdan ayrılıyorum...
anneme gidicem orada ablamlarda olucak ve güzel 1 hafta geçireceğimi umuyorum
doğumdan önceki son kaçamağımı yapıcam yani...
ablamlara eşlik edemem denize giremem korkumdan ama sıcak kumlarda sizleri hatırlarım en azında...
annişlede alışverişe çıkıcaz bana pijama falan filan son eksiklerimi tamamlayacağız...
sonra evime döndüğümdede bebişimin cicilerini yıkama ütüleme dolabına yerleştirme işine başlayacağım
kociş sen hiç uğraşma kuru temizlemeye vereyim hepsini sen deterjanlarınıda ver diyo ama ben kesinlikle karşıyım
bebişimin ilk cicilerini kendim yıkamak ütülemek isterim en doğalından...kuru temizlemede neyin nesiymiş...güya beni uğraştırmamak istiyo kocişim ama olmaz..
bebişin cicileri bittikten sonrada temmuzun sonuna doğru evde dip köşe temizlik olacak halılar yıkanmaya gidecek kadın alıcam 1 2 gün temizliğe yardımıma geleceklerde var...
inş planlarım umduğum gibi yürür...geçen bi topikte okumuştum ''kul kurar kader gülermiş'' misali..
Allahım hakkımda ve hakkımızda hayırlı olanı eylesin...
leptopumu götürürmüyüm bilmiyorum ama benden hbr alamazsanız bilinki tatil havasındayım
ben yokken bi yaramazlık yapmayın haaaa
tamam otobüse atlayıp geliyorum seni çimdiklemeye...41 kere mallah diyelim nazar değmesin minik kuşumuza...
sağol canım benim kızımı zar zor uyuyttum 2dakka bakim dedim topilşlere :))))))))))nurcancım nasılsın iyisindir inşallah...
ben dün yine doktora gittimnasıl hareketlenmiş minik kuşum çırpınıp duruyor :))) ayy Allahım bu rüya olmasın lütfen.. biri beni cimdiklesiiiiin.. İNANAMIYORUUUUUM... ÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜR
sağol canım benim kızımı zar zor uyuyttum 2dakka bakim dedim topilşlere :))))))))))
maşallah de kız maşallah de Allahım nazarlardan korusun yavrumu
nurcanıııım canıım çok özledim senii... iyidir kuzum inşallah.. öp onu bizim yerimize annesi...
41 buçuk kere maaşallah çok şükür nurcanım rüyada gibiyim..
ay benim minişimin elleri ayakları görünüyomuymuş artık :)))))))))))))
ay deli ben olsam hiççbirine hizmet etmem 15 kişi gelmiş şuna bak aaaaaaaaaa sen dnlen sene
Allah kabul etsin canım
canım bencede para için yapmışlar çubuk krKER TUZLU LEBLEBİ VE SUUUUUUU sen saçma sapan şeleri boşver serum felan millet 9 ay kusuyo valla hamilelik bu herkezde oluyor böle şeler
canım benim cumartesi kardeşimin nişanı var bodrumdanda ablam misafir geldi bana tabi kızda hiiiiç durmuyo sürekli ya sallıcan yaz gezdiricen dışarıda doğal olarak giremiyorum
sen nasılsın
sopa istiyon sanırım yetercim
vala ben ayşeden hiç umudumu kesmemiştim adım kadar emindim hamiş olacağına ve sizlerdende eminim nazemir umudumsun yeter ve sen canım eminim çok yakında hamiş haberlerinizi alıcaz peş peşe çok inanıyorum buna
dimi canım ya nasıl geçti çok seviorum sizi ilk sen ben ayşe tanışmıştık burda doğru diyon ay neçabuk geçmiş aslında zaman
çoooooooooook geçmiş olsun canım benim Allahım acil şifa versin
iyi gezmeler canım ailene selamlar hepsine iyi tatiller
anammmmmmmmmmm nurcan gelmişşş sağol nurcanımmmmmmmm gelinim nasıl kızzzz
kızma nurcanım bazan böyle hisediyorum işteee [sıze=3][/sıze]
ya ben kandilde kimseye mesaj atamadım atanlardanda allah razı olsun...çünkü telefonum bozuk kapanıveriyor bende onun için kontür yüklemedim... şimdide iyi bedavalarım olunca kapanmasından değil konuşmak mesaj bile atamıyorum dengesiz 1 buçuk ay dayansa yenisi gelecekde idare ediyoruz
benim tel mesaj atmıyor mesajlara kapaalı arayabiliyorum sadece ama ev dolu olduğu için arayamadımda kimseyi yetercim aradı beni sağolsun konuşamadım bile kızın yüzünden balkonda bi sağ bi sol yapıyoduk gene bile mızırdadı sıpa :)))))))
ya ben kandilde kimseye mesaj atamadım atanlardanda ALLAH razı olsun...çünkü telefonum bozuk kapanıveriyor bende onun için kontür yüklemedim... şimdide iyi bedavalarım olunca kapanmasından değil konuşmak mesaj bile atamıyorum dengesiz 1 buçuk ay dayansa yenisi gelecekde idare ediyoruz
gelinin iyi canım şükür ayağımda sallıyorum uyurken bi bakayım dedim sizlere :))))))))) YOK ÖLE KÖTÜ HİSLER TAMAMMI DÖVERİM BAK HIIIIIIIIIIIIIII
benim tel mesaj atmıyor mesajlara kapaalı arayabiliyorum sadece ama ev dolu olduğu için arayamadımda kimseyi yetercim aradı beni sağolsun konuşamadım bile kızın yüzünden balkonda bi sağ bi sol yapıyoduk gene bile mızırdadı sıpa :)))))))
senin kız kalabalık sevmiyor demekki...arkadaşın çocuğu misafir gelince hiç susmazdı arkadaşda bana getirirdi misafirler gidene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?