Geleceksin biliyorum bebeğim

ben dün yine doktora gittim nasıl hareketlenmiş minik kuşum çırpınıp duruyor :))) ayy Allahım bu rüya olmasın lütfen.. biri beni cimdiklesiiiiin.. İNANAMIYORUUUUUM... ÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜR

tamam otobüse atlayıp geliyorum seni çimdiklemeye...41 kere mallah diyelim nazar değmesin minik kuşumuza...

ay benim minişimin elleri ayakları görünüyomuymuş artık :)))))))))))))

ay deli ben olsam hiççbirine hizmet etmem 15 kişi gelmiş şuna bak aaaaaaaaaa sen dnlen sene
sağol kuzum canlar biz bu gün eşim için kurban kestirdik yasin okutuk
rabbim kabul etsin eşim ameliyete girerken adamıştım yoruldum ama olsun güzel oldu ALLAH KABUL ETSİN
Allah kabul etsin canım
canım bencede para için yapmışlar çubuk krKER TUZLU LEBLEBİ VE SUUUUUUU sen saçma sapan şeleri boşver serum felan millet 9 ay kusuyo valla hamilelik bu herkezde oluyor böle şeler
canım benim cumartesi kardeşimin nişanı var bodrumdanda ablam misafir geldi bana tabi kızda hiiiiç durmuyo sürekli ya sallıcan yaz gezdiricen dışarıda doğal olarak giremiyorum
sen nasılsın
benimde umudum kalmadı kızlarrrrrrrrrrr
sopa istiyon sanırım yetercim
vala ben ayşeden hiç umudumu kesmemiştim adım kadar emindim hamiş olacağına ve sizlerdende eminim nazemir umudumsun yeter ve sen canım eminim çok yakında hamiş haberlerinizi alıcaz peş peşe çok inanıyorum buna
dimi canım ya nasıl geçti çok seviorum sizi ilk sen ben ayşe tanışmıştık burda doğru diyon ay neçabuk geçmiş aslında zaman
çoooooooooook geçmiş olsun canım benim Allahım acil şifa versin

iyi gezmeler canım ailene selamlar hepsine iyi tatiller

nurcancım nasılsın iyisindir inşallah...
sağol canım benim kızımı zar zor uyuyttum 2dakka bakim dedim topilşlere :))))))))))
ben dün yine doktora gittim nasıl hareketlenmiş minik kuşum çırpınıp duruyor :))) ayy Allahım bu rüya olmasın lütfen.. biri beni cimdiklesiiiiin.. İNANAMIYORUUUUUM... ÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜR

maşallah de kız maşallah de Allahım nazarlardan korusun yavrumu

nurcanıııım canıım çok özledim senii... iyidir kuzum inşallah.. öp onu bizim yerimize annesi...

nurcanıııım canıım çok özledim senii... iyidir kuzum inşallah.. öp onu bizim yerimize annesi...

canım bende seni özledim kandilde msj atmışın dönemedim misafirim çoktu ev kalabalıktı ay şükür gitti herkezz kızım tam bir azgın beni görmedimmi başlıyo bağırmaya ben gelincede busefer ya salla diye yada dışarı çıkar diye ağlıyor şimdiden dönmeye ve başını tutmaya başladı yaramaz şey :))))))))) oda seni öpüyor teyzesi :))))

41 buçuk kere maaşallah çok şükür nurcanım rüyada gibiyim..

canım benim o rüya 9 ay dolunca başka bir rüyayla değişecek çooooooook daha güzel bir rüyaya başlayacaksın inşallah inan günlerce uyumadığım oluyor ama o güzel yüze bKINCA SANKİ BUNLAR BANA ÖDÜL GİBİ GELİYOR ÇOK ŞÜKÜR DİYORUM HER KIZIMA BAKTIĞIMDA :)))))))

anammmmmmmmmmm nurcan gelmişşş sağol nurcanımmmmmmmm gelinim nasıl kızzzz
kızma nurcanım bazan böyle hisediyorum işteee

kız delü rahat bırak bebişi ne rüyası bal gibide gerçek işteeee hele birde kucakla

anammmmmmmmmmm nurcan gelmişşş sağol nurcanımmmmmmmm gelinim nasıl kızzzz
kızma nurcanım bazan böyle hisediyorum işteee
[sıze=3][/sıze]

gelinin iyi canım şükür ayağımda sallıyorum uyurken bi bakayım dedim sizlere :))))))))) YOK ÖLE KÖTÜ HİSLER TAMAMMI DÖVERİM BAK HIIIIIIIIIIIIIII

Son düzenleme:
ya ben kandilde kimseye mesaj atamadım atanlardanda ALLAH razı olsun...çünkü telefonum bozuk kapanıveriyor bende onun için kontür yüklemedim... şimdide iyi bedavalarım olunca kapanmasından değil konuşmak mesaj bile atamıyorum dengesiz 1 buçuk ay dayansa yenisi gelecekde idare ediyoruz

benim tel mesaj atmıyor mesajlara kapaalı arayabiliyorum sadece ama ev dolu olduğu için arayamadımda kimseyi yetercim aradı beni sağolsun konuşamadım bile kızın yüzünden balkonda bi sağ bi sol yapıyoduk gene bile mızırdadı sıpa :)))))))

senin kız kalabalık sevmiyor demekki...arkadaşın çocuğu misafir gelince hiç susmazdı arkadaşda bana getirirdi misafirler gidene kadar

hiç önemli değil kuzum bizim yüreklerimiz bir

yerim ben o sıpayıııııı

tansiyon çıkıncamı baş ağrısı ve mide bulantısı oluyordu şu anda baş ağrısı, bulantı vede ishal var bende

senin kız kalabalık sevmiyor demekki...arkadaşın çocuğu misafir gelince hiç susmazdı arkadaşda bana getirirdi misafirler gidene kadar

aynen canım hiç misafir sevmiyor özellikle çocuğu varsa misafirin asıl ozaman dakka susmuyor yiğenimden nefret etti kızım 1 haftadır bağır bağır yiğenim gittide sustu :)))))))))))

ben çıkayım ... biraz uzanayım kendimi pek iyi hissetmiyorum nurcancım kızını benim içinde öp....kızın için okuduğum dua az kaldı bitmek üzere bir kaç güne biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…