Geleceksin biliyorum bebeğim

günaydın herkese,nasılsınız

yetercim inşallah kardeşinin transferi hayırlı olsun ilk denemesinde mutlu haberi alır ve inşallah bir bir bizlerde güzel haberleri veririz.

günaydın kızlar bugün büyük gün!!!!!!!!!! asuman kalp atışlarını duymaya gidecek çok heyecanlıyım Allah hayırlısını versin..
yetercim kardeşinin de Allah yardımcısı olsun..

kızlar sağolun yaa bu gün çok başka bir duygu vardı bende kardeşimin transferinde yanındaydımmm kenti transferlemde bile bu kadar heycanlı değildim ben ellerim titrediii saatlerce yaaaaa evet kızlar kardeşim 8 hücreli 1 kalite embiryosunu (yeğenimi )alıp geldi çok şükür 4 tanede donduruldu rabbim sonunu iyi yapsın inşşşşşş kucağına aldığı günleri görsünnnn

canım asu için üzüldüm ama aynı zamanda diğer bebkte sorun olmamasınada çok sevindimmm inşş sağlıcakla onu kucaklar ......
bu gün aklıma geldiiii seni arayıp soracaktım ama hiç vaktim olmadı slm söyle dualarım onunlaaaa

yetrcim inşallah kızkardeşininde seninde yüzünüz güler.
ay ben ile heycan yaptım sonucu nezman belli olucak

amin inşallah bebeğine sağlıkla kavuşur canım Allah yardımcısı olsun

rabbim bebeğine ve asumana sağlık versin.hayırlısı ile kucağına alsın inşallah
amin kızlar darısı sağlıkla başınıza inşallah..
ayseemm ciddimisin??? ya hem cokkk uzuldum hemde diger bebis icin sevindim....kalp atisi alinanda bir sorun yok dimi?? yaaaa insallah Rabbim tamamina erdirir. hayirlisiyla saglicakla kuzucugunu kucagina almayi nasip eder...
amin canım diğer bebekle bunun hiç bağlantısı yok demiş doktor ikisi birden yaşasa belki de ikisini birden kaybederdin, o kardeşi için kendini feda etmiş demiş..
amiiin inşallah sımsıkı tutunur anacğına gelirken bir de kuzen getirsin kendisine :)))
söylerim canım.. demek ki hayırlısı buymuş Allah bunu korusun ömür versin..
kızlar merhaba
herzamanseninleden haberi olan varmı üyeliği neden silinmiş nerde napıyo:84:

hmmm bilse bilse nurcan bilir..

inşşşşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşşşşş
cnım asu sakın üzülmesin hayılısyla bebğini kucaklar inşşş

hadi inşallah Allahın izni ile sanada onada nasip olsun

gülüm doğru demiş doktor herzaman tek gebelik iyidir Allahım bu yavruya uzun ömürler versin ona söle yatsın hep artık transfer bitti dinlenme zamanı iş felan yapmasın

yeter kizkardesin almis bebisini ne guzel; darisi senin basian canim ya..insallah Rabbim tamamina erdirir ve hayirli sonuclar alir...

kizlar asucumla konustum bugun...ay yerim onu ben ya; moralim yerine geldi:))) bu arada aysecim senin ve asunun dostluguna masallah....inanilmaz bir bag sevgi olusmus aranizda kardes gibi..Rabbim bozmaz insallah...dost boyle zamanlarda belli olmuyomu zaten...masallah size...

asu iyi kizlar..iki hafta sonra tekrar kontrolu var..pc bozuk zaten giremiyodu..girmemesi belki daha hayirli..insan olumsuz birsey okuyunca kafaya takiyo cunku...yani en azindan benim icin boyle..

insallah hep bpoyle guzel haberler verelim..Allah icimi biliyoyaya asunun bebisi icin hicc olumsuzluk gelmiyo aklima..inaniyorumki sapasaglam Rabbim bebeisini nasip edecek ona...yurekten amin....

sizler nasilsiniz kizlar? ne var ne yok?

sağolun kızlar inşşşşş yaaaaa ben çok fena duygusalım bu ara yaaaa (kardeşim yüüznden )hep ağlıyorummmm düşündükçe inşşş bebişimiz gelir sağlıcala hayatımıza renk katar

yarın bıdıkın doğum günü çok mutlu canım yeğenimmmm inşşşş hepimiz kendi evlatlarımızın doğum günlerini kutlarız inşşşşşşşşşşş

inşalah güzel haberler alırsınız.benim kardeşimde hamile ve inan insan o kadar mutlu oluyor ki..bu sıkıntı zaman o haber güneş gibi geliyor.

arkadaşlar eskiden dua ediyormuşsunuz ya yine başlamak istermisiniz.başkasına yapılan dua daha çabuk kabul olur derler.

İNŞŞŞŞ canım hayılısıyla benim kardeşimde hamile kalır ve bebğini kucaklarrrrr çünkü 8 senedir uğraşıyor 2 düşüğü var çok uğraştılar inşş rabbim herkesin yüzünü gülüdürür

naber kızlar yine hiç ses yok kaç gündür topiğimizde..
ctesi kontrlüm vardı şükür kızım iyi gelişimi haftasıyla uyumluymuş ama beklenen oldu tansiyonum cortladı ilaca başladım maalesef.. yine dualarınıza ihtiyacım var zaten sizlerin dualarıyla hamile kaldım şimdi de beni unutmayın olur mu buraya kadar gelmişken kaybetmeyeyim kuzumu.. bugün çocuk doktoruyla konuştum bizim işyeri hekimi prematüre bebeklermiş uzmanlık alanı 30 haftayı atlatırsan korkma dedi.. 25.haftadayım dua edin en azından 6-7 hafta daha düzgün gitsin şu tansiyonum..

geçmiş olsun ayşecim.inşallah hayırlısı ile kucağına alacaksın bebeğini iyi düşün iyi olsun güzel düşün güzel olsun.sakın kaybetmeyi düşünme kuzunu rabbim yardımcın olsun.

kızlar mrhb moralim bozuk yaaaa kardeşimin bu gün transferinin 4 günü ama has gittik ohss olmuş has yatış yapıldı dua edin bize ne olurrrr
ayşemmmmmm geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsunnnnn

geçmiş olsun ayşecim.inşallah hayırlısı ile kucağına alacaksın bebeğini iyi düşün iyi olsun güzel düşün güzel olsun.sakın kaybetmeyi düşünme kuzunu rabbim yardımcın olsun.
amin canım inşallah.. Allah sizlere sorunsuz gebelikler nasip etsin inşallah..
kızlar mrhb moralim bozuk yaaaa kardeşimin bu gün transferinin 4 günü ama has gittik ohss olmuş has yatış yapıldı dua edin bize ne olurrrr

aaa geçmiş olsun canım Allah yardımcısı olsun inşallah bebişine kavuşmasına engel olmaz..

amin canım inşallah.. Allah sizlere sorunsuz gebelikler nasip etsin inşallah..

aaa geçmiş olsun canım Allah yardımcısı olsun inşallah bebişine kavuşmasına engel olmaz..

umarım ayşemmmmmmmmmmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım benim güzel arkadaşım rabbim yardımcın olsun inallah kızımıza bişicik olmayacak sen üzmekendini fazla yorulma moralini yüksek tut

gülüm inşallah bişicik olmaz bebişi tutar kardeşinin iyi haberler bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…