günaydın herkese,nasılsınız
yetercim inşallah kardeşinin transferi hayırlı olsun ilk denemesinde mutlu haberi alır ve inşallah bir bir bizlerde güzel haberleri veririz.
günaydın kızlar bugün büyük gün!!!!!!!!!! asuman kalp atışlarını duymaya gidecek çok heyecanlıyım Allah hayırlısını versin..
yetercim kardeşinin de Allah yardımcısı olsun..
Asumanın bebeklerinden çok şükür ki birinin kalbi atıyormuş ama diğerinde kalp atışı yokmuş.. doktor ikisinin birbiri ile alaksı olmadığını, onun ölmüş olmasının diğerini etkilemeyeceğini zaten tek gebeliğin daha sağlıklı olacağını söylemiş.. valla hem üzüldüüüm hem sevindim Allah onun ömrünü de diğerine versin bu evladını korusun esirgesin..
günaydın kızlarrr nasılsınızzzz
amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşş rabbim hepimize nasip etsin anneliği birazadn çıkacağız çok heycanlıyım (kendi transferimde bile bu kadar heycanlanmamıştım )yeğenimi alıp geleceğiz inşşşşşşşşş kalanlarınıda donduracaklarrrr inşşşşşş o donmuşları yeğenime kardeş için kulanırlar inşşşşşşşşşşş ilk denmesinde kucaklar meleğini kardeşimmmmm
amin inşallah bebeğine sağlıkla kavuşur canım Allah yardımcısı olsun
amin kızlar darısı sağlıkla başınıza inşallah..rabbim bebeğine ve asumana sağlık versin.hayırlısı ile kucağına alsın inşallah
amin canım diğer bebekle bunun hiç bağlantısı yok demiş doktor ikisi birden yaşasa belki de ikisini birden kaybederdin, o kardeşi için kendini feda etmiş demiş..ayseemm ciddimisin??? ya hem cokkk uzuldum hemde diger bebis icin sevindim....kalp atisi alinanda bir sorun yok dimi?? yaaaa insallah Rabbim tamamina erdirir. hayirlisiyla saglicakla kuzucugunu kucagina almayi nasip eder...
amiiin inşallah sımsıkı tutunur anacğına gelirken bir de kuzen getirsin kendisine :)))kızlar sağolun yaa bu gün çok başka bir duygu vardı bende kardeşimin transferinde yanındaydımmm kenti transferlemde bile bu kadar heycanlı değildim ben ellerim titrediii saatlerce yaaaaa evet kızlar kardeşim 8 hücreli 1 kalite embiryosunu (yeğenimi )alıp geldi çok şükür 4 tanede donduruldu rabbim sonunu iyi yapsın inşşşşşş kucağına aldığı günleri görsünnnn
söylerim canım.. demek ki hayırlısı buymuş Allah bunu korusun ömür versin..canım asu için üzüldüm ama aynı zamanda diğer bebkte sorun olmamasınada çok sevindimmm inşş sağlıcakla onu kucaklar ......
bu gün aklıma geldiiii seni arayıp soracaktım ama hiç vaktim olmadı slm söyle dualarım onunlaaaa
kızlar merhaba
herzamanseninleden haberi olan varmı üyeliği neden silinmiş nerde napıyo:84:
kızlar merhaba
herzamanseninleden haberi olan varmı üyeliği neden silinmiş nerde napıyo:84:
yetrcim inşallah kızkardeşininde seninde yüzünüz güler.
ay ben ile heycan yaptım sonucu nezman belli olucak
amin kızlar darısı sağlıkla başınıza inşallah..
amin canım diğer bebekle bunun hiç bağlantısı yok demiş doktor ikisi birden yaşasa belki de ikisini birden kaybederdin, o kardeşi için kendini feda etmiş demiş..
amiiin inşallah sımsıkı tutunur anacğına gelirken bir de kuzen getirsin kendisine :)))
söylerim canım.. demek ki hayırlısı buymuş Allah bunu korusun ömür versin..
hmmm bilse bilse nurcan bilir..
hadi inşallah Allahın izni ile sanada onada nasip olsunnurcan geçmiş olsun bebeğimmm
kızlar size yazayım pek kimse yok ama çok heycanlıyım sizlerle paylaşmalıyımmm benim kız kardeşim vardı hani tedvi falan olcak demiştim işte tüp bebek tedvisi oldu 10 tane embiryosu oluştu yarın transferi var gidip yeğenimi alıp geleceğiz inşşşş dua edin olurmu kızlarrrr
Asumanın bebeklerinden çok şükür ki birinin kalbi atıyormuş ama diğerinde kalp atışı yokmuş.. doktor ikisinin birbiri ile alaksı olmadığını, onun ölmüş olmasının diğerini etkilemeyeceğini zaten tek gebeliğin daha sağlıklı olacağını söylemiş.. valla hem üzüldüüüm hem sevindim Allah onun ömrünü de diğerine versin bu evladını korusun esirgesin..
sağolun kızlar inşşşşş yaaaaa ben çok fena duygusalım bu ara yaaaa (kardeşim yüüznden )hep ağlıyorummmm düşündükçe inşşş bebişimiz gelir sağlıcala hayatımıza renk katar
yarın bıdıkın doğum günü çok mutlu canım yeğenimmmm inşşşş hepimiz kendi evlatlarımızın doğum günlerini kutlarız inşşşşşşşşşşş
inşalah güzel haberler alırsınız.benim kardeşimde hamile ve inan insan o kadar mutlu oluyor ki..bu sıkıntı zaman o haber güneş gibi geliyor.
arkadaşlar eskiden dua ediyormuşsunuz ya yine başlamak istermisiniz.başkasına yapılan dua daha çabuk kabul olur derler.
naber kızlar yine hiç ses yok kaç gündür topiğimizde..
Ctesi kontrlüm vardı şükür kızım iyi gelişimi haftasıyla uyumluymuş ama beklenen oldu tansiyonum cortladıIlaca başladım maalesef.. Yine dualarınıza ihtiyacım var zaten sizlerin dualarıyla hamile kaldım şimdi de beni unutmayın olur mu buraya kadar gelmişken kaybetmeyeyim kuzumu.. Bugün çocuk doktoruyla konuştum bizim işyeri hekimi prematüre bebeklermiş uzmanlık alanı 30 haftayı atlatırsan korkma dedi.. 25.haftadayım dua edin en azından 6-7 hafta daha düzgün gitsin şu tansiyonum..
amin canım inşallah.. Allah sizlere sorunsuz gebelikler nasip etsin inşallah..geçmiş olsun ayşecim.inşallah hayırlısı ile kucağına alacaksın bebeğini iyi düşün iyi olsun güzel düşün güzel olsun.sakın kaybetmeyi düşünme kuzunu rabbim yardımcın olsun.
kızlar mrhb moralim bozuk yaaaa kardeşimin bu gün transferinin 4 günü ama has gittik ohss olmuş has yatış yapıldı dua edin bize ne olurrrr
ayşemmmmmm geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsunnnnn
amin canım inşallah.. Allah sizlere sorunsuz gebelikler nasip etsin inşallah..
aaa geçmiş olsun canım Allah yardımcısı olsun inşallah bebişine kavuşmasına engel olmaz..
naber kızlar yine hiç ses yok kaç gündür topiğimizde..
ctesi kontrlüm vardı şükür kızım iyi gelişimi haftasıyla uyumluymuş ama beklenen oldu tansiyonum cortladıilaca başladım maalesef.. yine dualarınıza ihtiyacım var zaten sizlerin dualarıyla hamile kaldım şimdi de beni unutmayın olur mu buraya kadar gelmişken kaybetmeyeyim kuzumu.. bugün çocuk doktoruyla konuştum bizim işyeri hekimi prematüre bebeklermiş uzmanlık alanı 30 haftayı atlatırsan korkma dedi.. 25.haftadayım dua edin en azından 6-7 hafta daha düzgün gitsin şu tansiyonum..
kızlar mrhb moralim bozuk yaaaa kardeşimin bu gün transferinin 4 günü ama has gittik ohss olmuş has yatış yapıldı dua edin bize ne olurrrr
ayşemmmmmm geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?