Geleceksin biliyorum bebeğim

ne güzel Allah sağlıklı ömür versin inş bebişe ve sizlere. hangi hastane merak ettim cnm?

• Allah yardımcınız olsun

kızlar sağolun allah razı olsun
    ben çok yoğunum bu günlerde eşimin kontrolleri vardı başka tetkilerde istediler her şey üst üste geldiiiii geçen hafta hep has geçti önümüzdeki haftada öyle olacak ve ben çok fena grip oldummmmm rabbim hepimizn yardımcımız olsunnn

geçmiş olsun canım benimde boğazım çok fena sanırım bende has oluyorum
benimd boğAZLA BAŞLADI
ALLAHİSTEYEN HERKESEVERSİN BU SÜREÇ GERÇEKTEN ÇOK ZOR

• SAĞOL GÜLÜM BENİM İNŞALLAH
    AY BU HATUNLARI BENDE MERAK EDİYORUM Bİ GİTTİLER BİDAHA GELMEDİLER
    çok geçmiş olsun.zencefil bal karışımı iyi geliyor gribe denemeni tavsiye derim.
    SAĞOL CANIM İÇİYORUM AMA NASIL OLDUYSA İĞLEŞEMİYORUM NORMALDE HASTA OLMAM OLSAMDA 1 GÜNDE GEÇER AMA DOĞUM FELAN GÜÇSÜZ DÜŞÜRDÜ SANIRIM

GEÇMİŞLER OLSUN CANIM

naber kızlar nasılsınız?
nurcacım geçmiş olsun inşallah kızına geçmeden atlatırsın
yeterim yine doktor peşindesin bir de hasta olmuşsun Allah yardımcın olsun canımm..
nazooooo kaçak nazooo hoşgeldin :))) benim kızım iyi şükür epey de hareketlendi ama nurcanınki gibi canı istiyor fırfır dönüyor canı istemiyor koca gün tık yok.. zaman zaman endişeleniyorum ama elimde bişey gelmiyor Allaha sığındım bekliyorum.
umudumsun yine kayıplara karıştı...
pembecim sen neler yapıyorsun bir daha tedavi düşünüyor musun?

canım geçmiş olsun ben adyanamadım dr gittim ama iki gün oldu banamısın demiyor bu grip

sağol canımmmm yorgunum biraz yarın öğleden sonra yine has gideceğim

selam kizlar..herkese sevgiler...

ya ben bir iyiyim bir kotuyum..o yuzden giremiyorum pek...cunku girince baska topiklerede bakiyorum..bir suru olumsuz sey okuyunca daha bi kotu oluyorum....

ne olur dualarinizda benide unutmayin..

hoşbulduk canım.... iyi olmanıza sevindim dikkat et yorma kendini... ben geçen perşembe geldim bugece yine gidiyorum akçaya benim tatil bitmedi daha... leyleği havada gördümya evde durmuyorum...herkesi çok öpüyorum

ya ben bir iyiyim bir kotuyum..o yuzden giremiyorum pek...cunku girince baska topiklerede bakiyorum..bir suru olumsuz sey okuyunca daha bi kotu oluyorum....

canım dualarımız hep seninle kendine iyi bak üzme

sağol gülüm inşallah
canım geçmiş olsun ben adyanamadım dr gittim ama iki gün oldu banamısın demiyor bu grip
aynen benim 5 gün oldu offff offffff ne tad ne koku hiç bişi yok

canım tabiki unutmayız ama üzme kendini

oh gez bakalım sen

nurcan geçmiş olsun bebeğimmm

kızlar size yazayım pek kimse yok ama çok heycanlıyım sizlerle paylaşmalıyımmm benim kız kardeşim vardı hani tedvi falan olcak demiştim işte tüp bebek tedvisi oldu 10 tane embiryosu oluştu yarın transferi var gidip yeğenimi alıp geleceğiz inşşşş dua edin olurmu kızlarrrr

hayırlı uğurlu olsun yeter inşallah transfer sorunsuz geçer de bebişine kavuşur kız kardeşin darısıda sana ve bizlere olur ....

günaydın kızlarrr nasılsınızzzz
hayırlı uğurlu olsun yeter inşallah transfer sorunsuz geçer de bebişine kavuşur kız kardeşin darısıda sana ve bizlere olur ....

amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşş rabbim hepimize nasip etsin anneliği birazadn çıkacağız çok heycanlıyım (kendi transferimde bile bu kadar heycanlanmamıştım )yeğenimi alıp geleceğiz inşşşşşşşşş kalanlarınıda donduracaklarrrr inşşşşşş o donmuşları yeğenime kardeş için kulanırlar inşşşşşşşşşşş ilk denmesinde kucaklar meleğini kardeşimmmmm

günaydın herkese,nasılsınız

yetercim inşallah kardeşinin transferi hayırlı olsun ilk denemesinde mutlu haberi alır ve inşallah bir bir bizlerde güzel haberleri veririz.

günaydın kızlar bugün büyük gün!!!!!!!!!! asuman kalp atışlarını duymaya gidecek çok heyecanlıyım Allah hayırlısını versin..
yetercim kardeşinin de Allah yardımcısı olsun..

Asumanın bebeklerinden çok şükür ki birinin kalbi atıyormuş ama diğerinde kalp atışı yokmuş.. doktor ikisinin birbiri ile alaksı olmadığını, onun ölmüş olmasının diğerini etkilemeyeceğini zaten tek gebeliğin daha sağlıklı olacağını söylemiş.. valla hem üzüldüüüm hem sevindim Allah onun ömrünü de diğerine versin bu evladını korusun esirgesin..

amin inşallah bebeğine sağlıkla kavuşur canım Allah yardımcısı olsun

rabbim bebeğine ve asumana sağlık versin.hayırlısı ile kucağına alsın inşallah

ayseemm ciddimisin??? ya hem cokkk uzuldum hemde diger bebis icin sevindim....kalp atisi alinanda bir sorun yok dimi?? yaaaa insallah Rabbim tamamina erdirir. hayirlisiyla saglicakla kuzucugunu kucagina almayi nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…