Arkadaşlar herkese merhaba,
yazacaklarım için doğru topic altında mıyım bilmiyorum, zira burada yeniyim. Yanlış yerdeysem kusuruma bakmayın lütfen. Ama tecrübelerimi paylaşmam gerektiğini düşündüm.
Öncelikle, tüp bebek tedavisi sabır isteyen bir tedavi yöntemi... Bizzat ben ve çevremdeki birçok bayan bu aşamalardan geçti ve geçmekte.
Ağabeyimin eşinde çikolata kisti vardı. Allah kimseye vermesin, bir anlamda kısırlık olarak bile geçiyor.
Jinekoloğu tüp bebek yöntemi ile dahi çocuk sahibi olmasının çok zaman alacağını söyledi. Ancak, İstanbul avrupa yakasında gittiğimiz özel bir hastanede (ismini vermem reklama girer diye yazmaktan kaçındım, ama eğer yazabiliyorsam lütfen bildirin hemen yazarım) ilk seferde, Allah!a sonsuz şükürler olsun, bir bebişimiz oldu. Tüp bebekte ilk seferde, hatta ikinci denemede tutması zor derlerdi. Üstüne bir de çikolata kisti gibi bir hastalık, açıkçası hiç ümidimiz yoktu. Ama Allah'ın nasip etmesi ve doktorun vesile olması ve başarısıyla bebeğimize kavuştuk.
Elbette ilk denemede hamile kalınması çok zor bir durum. Hiç kimse moralini bozmasın. Allah cümlemize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.
yetercim sanada ALLAH kolaylık versin eşinede şifalar bugünlerde geçecek...
- nurcancım geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsin, prensese geçmeden...
ayşecim kızında kendini bayağı hissettiriyordur artık kısmetse doğum ne zamana geliyor...
- umudumsun canım hiç bir zaman umudumuzu kaybetmeyelim daha gençsin önünde uzun zaman var elbet birgün yüzümüz gülecek
tweety 25 canım ALLAH tamamınıda erdirecek sen kalbini bozma iyi şeyler düşün iyi olsun kucağına aldığını da göreceksin
- asucum hamilelikte güzel gidiyor maşallah ayşe haber veriyor sağolsun, her anın tadını çıkar ...
- umut bizim olsun sizde gelişmeler varmı... okullarda açıldı pek giremezsin artık...
- hilbay canım sen neler yapıyorsun herşey yolundadır umarım... ben biraz uzak kaldım buralardan ara sıra girip okumaya çalıştım ama kaçırdığım şeylerde olmuştur...
pembe 86 senden haberler nasıl inşallah herşey yolundadır...
- herzaman seninle seninde üyelik iptal olmuş, daha yenisini alamadınmı yoksa benmi farketmedim...
son_ece
pinar1202
neslyy
derin
beren660
mayflowers kızlar sizdende uzun zamandır haber yok inşallah iyisinizdir güzel haberlerinizi bekliyoruz...
bende bildiğiniz gibi değişiklik yok aynıyım tek değişen şu son 4 aydır dolu dolu geçiyor geziyorum sürekli onun içinde arada uzak kalıyorum buradan...
Allah yardımcınız olsun
benimd boğAZLA BAŞLADIgeçmiş olsun canım benimde boğazım çok fena sanırım bende has oluyorum
ALLAHİSTEYEN HERKESEVERSİN BU SÜREÇ GERÇEKTEN ÇOK ZORArkadaşlar herkese merhaba,
yazacaklarım için doğru topic altında mıyım bilmiyorum, zira burada yeniyim. Yanlış yerdeysem kusuruma bakmayın lütfen. Ama tecrübelerimi paylaşmam gerektiğini düşündüm.
Öncelikle, tüp bebek tedavisi sabır isteyen bir tedavi yöntemi... Bizzat ben ve çevremdeki birçok bayan bu aşamalardan geçti ve geçmekte.
Ağabeyimin eşinde çikolata kisti vardı. Allah kimseye vermesin, bir anlamda kısırlık olarak bile geçiyor.
Jinekoloğu tüp bebek yöntemi ile dahi çocuk sahibi olmasının çok zaman alacağını söyledi. Ancak, İstanbul avrupa yakasında gittiğimiz özel bir hastanede (ismini vermem reklama girer diye yazmaktan kaçındım, ama eğer yazabiliyorsam lütfen bildirin hemen yazarım) ilk seferde, Allah!a sonsuz şükürler olsun, bir bebişimiz oldu. Tüp bebekte ilk seferde, hatta ikinci denemede tutması zor derlerdi. Üstüne bir de çikolata kisti gibi bir hastalık, açıkçası hiç ümidimiz yoktu. Ama Allah'ın nasip etmesi ve doktorun vesile olması ve başarısıyla bebeğimize kavuştuk.
Elbette ilk denemede hamile kalınması çok zor bir durum. Hiç kimse moralini bozmasın. Allah cümlemize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.
yetercim sanada ALLAH kolaylık versin eşinede şifalar bugünlerde geçecek...
- nurcancım geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsin, prensese geçmeden...
ayşecim kızında kendini bayağı hissettiriyordur artık kısmetse doğum ne zamana geliyor...
- umudumsun canım hiç bir zaman umudumuzu kaybetmeyelim daha gençsin önünde uzun zaman var elbet birgün yüzümüz gülecek
tweety 25 canım ALLAH tamamınıda erdirecek sen kalbini bozma iyi şeyler düşün iyi olsun kucağına aldığını da göreceksin
- asucum hamilelikte güzel gidiyor maşallah ayşe haber veriyor sağolsun, her anın tadını çıkar ...
- umut bizim olsun sizde gelişmeler varmı... okullarda açıldı pek giremezsin artık...
- hilbay canım sen neler yapıyorsun herşey yolundadır umarım... ben biraz uzak kaldım buralardan ara sıra girip okumaya çalıştım ama kaçırdığım şeylerde olmuştur...
pembe 86 senden haberler nasıl inşallah herşey yolundadır...
- herzaman seninle seninde üyelik iptal olmuş, daha yenisini alamadınmı yoksa benmi farketmedim...
son_ece
pinar1202
neslyy
derin
beren660
mayflowers kızlar sizdende uzun zamandır haber yok inşallah iyisinizdir güzel haberlerinizi bekliyoruz...
bende bildiğiniz gibi değişiklik yok aynıyım tek değişen şu son 4 aydır dolu dolu geçiyor geziyorum sürekli onun içinde arada uzak kalıyorum buradan...
SAĞOL CANIM İÇİYORUM AMA NASIL OLDUYSA İĞLEŞEMİYORUM NORMALDE HASTA OLMAM OLSAMDA 1 GÜNDE GEÇER AMA DOĞUM FELAN GÜÇSÜZ DÜŞÜRDÜ SANIRIMçok geçmiş olsun.zencefil bal karışımı iyi geliyor gribe denemeni tavsiye derim.
kızlar sağolun allah razı olsun
ben çok yoğunum bu günlerde eşimin kontrolleri vardı başka tetkilerde istediler her şey üst üste geldiiiii geçen hafta hep has geçti önümüzdeki haftada öyle olacak ve ben çok fena grip oldummmmm rabbim hepimizn yardımcımız olsunnn
benimd boğAZLA BAŞLADI
ALLAHİSTEYEN HERKESEVERSİN BU SÜREÇ GERÇEKTEN ÇOK ZOR
SAĞOL GÜLÜM BENİM İNŞALLAH
AY BU HATUNLARI BENDE MERAK EDİYORUM Bİ GİTTİLER BİDAHA GELMEDİLER
SAĞOL CANIM İÇİYORUM AMA NASIL OLDUYSA İĞLEŞEMİYORUM NORMALDE HASTA OLMAM OLSAMDA 1 GÜNDE GEÇER AMA DOĞUM FELAN GÜÇSÜZ DÜŞÜRDÜ SANIRIM
GEÇMİŞLER OLSUN CANIM
naber kızlar nasılsınız?
nurcacım geçmiş olsun inşallah kızına geçmeden atlatırsın
yeterim yine doktor peşindesin bir de hasta olmuşsun Allah yardımcın olsun canımm..
nazooooo kaçak nazooo hoşgeldin :))) benim kızım iyi şükür epey de hareketlendi ama nurcanınki gibi canı istiyor fırfır dönüyor canı istemiyor koca gün tık yok.. zaman zaman endişeleniyorum ama elimde bişey gelmiyor Allaha sığındım bekliyorum.
umudumsun yine kayıplara karıştı...
pembecim sen neler yapıyorsun bir daha tedavi düşünüyor musun?
naber kızlar nasılsınız?
yeterim yine doktor peşindesin bir de hasta olmuşsun Allah yardımcın olsun canımm..
nazooooo kaçak nazooo hoşgeldin :))) benim kızım iyi şükür epey de hareketlendi ama nurcanınki gibi canı istiyor fırfır dönüyor canı istemiyor koca gün tık yok.. zaman zaman endişeleniyorum ama elimde bişey gelmiyor Allaha sığındım bekliyorum.
selam kizlar..herkese sevgiler...
ya ben bir iyiyim bir kotuyum..o yuzden giremiyorum pek...cunku girince baska topiklerede bakiyorum..bir suru olumsuz sey okuyunca daha bi kotu oluyorum....
ne olur dualarinizda benide unutmayin..
sağol gülüm inşallahnaber kızlar nasılsınız?
aynen benim 5 gün oldu offff offffff ne tad ne koku hiç bişi yokcanım geçmiş olsun ben adyanamadım dr gittim ama iki gün oldu banamısın demiyor bu grip
canım tabiki unutmayız ama üzme kendiniselam kizlar..herkese sevgiler...
ya ben bir iyiyim bir kotuyum..o yuzden giremiyorum pek...cunku girince baska topiklerede bakiyorum..bir suru olumsuz sey okuyunca daha bi kotu oluyorum....
ne olur dualarinizda benide unutmayin..
hoşbulduk canım.... iyi olmanıza sevindim dikkat et yorma kendini... ben geçen perşembe geldim bugece yine gidiyorum akçaya benim tatil bitmedi daha... leyleği havada gördümya evde durmuyorum...herkesi çok öpüyorum
nurcan geçmiş olsun bebeğimmm
kızlar size yazayım pek kimse yok ama çok heycanlıyım sizlerle paylaşmalıyımmm benim kız kardeşim vardı hani tedvi falan olcak demiştim işte tüp bebek tedvisi oldu 10 tane embiryosu oluştu yarın transferi var gidip yeğenimi alıp geleceğiz inşşşş dua edin olurmu kızlarrrr
hayırlı uğurlu olsun yeter inşallah transfer sorunsuz geçer de bebişine kavuşur kız kardeşin darısıda sana ve bizlere olur ....
Asumanın bebeklerinden çok şükür ki birinin kalbi atıyormuş ama diğerinde kalp atışı yokmuş.. doktor ikisinin birbiri ile alaksı olmadığını, onun ölmüş olmasının diğerini etkilemeyeceğini zaten tek gebeliğin daha sağlıklı olacağını söylemiş.. valla hem üzüldüüüm hem sevindim Allah onun ömrünü de diğerine versin bu evladını korusun esirgesin..
asumanın bebeklerinden çok şükür ki birinin kalbi atıyormuş ama diğerinde kalp atışı yokmuş.. Doktor ikisinin birbiri ile alaksı olmadığını, onun ölmüş olmasının diğerini etkilemeyeceğini zaten tek gebeliğin daha sağlıklı olacağını söylemiş.. Valla hem üzüldüüüm hem sevindim allah onun ömrünü de diğerine versin bu evladını korusun esirgesin..
Asumanın bebeklerinden çok şükür ki birinin kalbi atıyormuş ama diğerinde kalp atışı yokmuş.. doktor ikisinin birbiri ile alaksı olmadığını, onun ölmüş olmasının diğerini etkilemeyeceğini zaten tek gebeliğin daha sağlıklı olacağını söylemiş.. valla hem üzüldüüüm hem sevindim Allah onun ömrünü de diğerine versin bu evladını korusun esirgesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?