Geleceksin biliyorum bebeğim

canim hosgeldin.canim sizin yas kac? sorun ne sizde ve daha once tedavi oldunmu?

saol arkadasım.yaş 25 benım.adet duzensizlği çatlama sorunum var eşimde de sperm ileri hareket az.daha once klomen tedavısı falan oldum bı kac kez.2 kez aşılama yaptırdım negatıf sonuç şimdi tüp bebek tedavisine başladım 10 gun once.farlutal kullandım şimdi regl olmayı bekliyom olunca d.kontrol hapı başlıcam böyle işte senın durumun nasıl senın yaş kaç nerde tedavi göruysn...

canim hosgeldin.canim sizin yas kac? sorun ne sizde ve daha once tedavi oldunmu?

saol arkadasım.yaş 25 benım.adet duzensizlği çatlama sorunum var eşimde de sperm ileri hareket az.daha once klomen tedavısı falan oldum bı kac kez.2 kez aşılama yaptırdım negatıf sonuç şimdi tüp bebek tedavisine başladım 10 gun once.farlutal kullandım şimdi regl olmayı bekliyom olunca d.kontrol hapı başlıcam böyle işte senın durumun nasıl senın yaş kaç nerde tedavi göruysn...

ay kızlar net çok yavaştı üst üste basınca msj kaç kere çıkmış :90: :90: :90:

canim bazen mesajlar ust uste cikiyo..hele site asiri yavas oluyo bazen..benim komusumdada catlama sorunu vardi asilama oldu oda..onun esindede hatta ileri hizlida sorun vardi..ameliyat oldu esi..asilmasi tuttu zaten..hamile simdi..canim benimde yas 28.sorun erkek infertilitesi..sayi hareket morfoloji hepsi sorun anlayacagin yani..trabzondayim..burda oldum daha once tup bebek ve tutmadi...su anda tedavide degilim..tuptu tedaviydi asiri yiprandim..bir tup tedavimde yarim kaldi ..devltte baslamistim...oyle bir doktora dustumki sorma gitsin..tedaviyi biraktim ordada..insallah Rabbim emeklerimizin karsiligini bosa cikarmaz ve bizede hayirli saglikli evlat verir..

ya birde birsey soracam sana..bu yumurta catlamadigini nerden anliyo doktorun...malum nette arastiura arastira acaba bendede varmi diyorum..

bu arada canim sen hangi sehirdesin ve hangi hastanede tedavi goruyosun?

canlarım mrhb bu gün sayflarımız bayağı ilerlemişşş
kızlar dualrınıza teşekür ederim allah razı olsunnnn

Son düzenleme:

amin inş.hepimizin hayırlı saglıklı bebişleri olur yumurta çatlamadığını ultrosonla baktığında duruma göre yorumlayabılıyor mesela ben gecen gıttığımde yumurtan ya çatlamış yada çatlamak uzere demışti. bıde ben kendımden örnek vereyım benım yumurtam çatlamayıp fazla buyudugu zamanlarda oluyor. normal yumurta boyutunun ustunde oluyor ve buda adetimi de olumsuz etkılıyor.e bı yumurta fazla buyuyunce dıger yumurtalarıda etkılıyor onlarda kuçuk kalıyor işte böle karmaşık bı durum...

geçmiş olsun canım yaaa.. biz de bildiğin gibiyiz işte düşe kalka idare ediyoruz çok şükür bugünümüze..

canım geçmiş olsunnnnn

geçmiş olsun nurcancım

sanada günaydın yetercim

geçmiş olsun canım hepinize günaydın arkadaşlar

geçmiş olsun allah şifa versin inş.

kizlarr gunaydin herkese....

nurcanim cok gecmis olsun ablana canim benim...

herkese sevgiler kizlar

sağolun kızlar şimdi şükür herkez iyi bugün kızımın iğnesi var ay bu ayın iğnesi çok ağır yazık 2. ay iğneside böleydi kızım ağlıcak gene inşallah ateş yapmaz çok zaten normalde 6 da kalkan kız bu saat oldu kalkmadı biliyo başına geleceği (((((((
bu arada kızımın önceki gün kontrolü vardı maaşallah anasına çekmiş 7 kilo dombili boyuda 61 cm sağlığımız şükür iyi ama gözü hala geçmedi inşallah bian önce geçer

Son düzenleme:

ay canını yerim ben o tombişin :))) kuzum benim Allah nazarlardan saklasın..

ay canını yerim ben o tombişin :))) kuzum benim Allah nazarlardan saklasın..

kızlar nasıslınız ben çok yoğunum bu günlerde pzrts den bu yana her gün has deyim yarında gideceğimmm
pzrts salı da gideceğimmmm çok yorgunum kızlar iyi bakın kendinize

çok haytayım gripten ölüyorum nolur kızımaa gewçmesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin (((((((((((((

geçmiş olsun canım benimde boğazım çok fena sanırım bende has oluyorum

Arkadaşlar herkese merhaba,

yazacaklarım için doğru topic altında mıyım bilmiyorum, zira burada yeniyim. Yanlış yerdeysem kusuruma bakmayın lütfen. Ama tecrübelerimi paylaşmam gerektiğini düşündüm.
Öncelikle, tüp bebek tedavisi sabır isteyen bir tedavi yöntemi... Bizzat ben ve çevremdeki birçok bayan bu aşamalardan geçti ve geçmekte.
Ağabeyimin eşinde çikolata kisti vardı. Allah kimseye vermesin, bir anlamda kısırlık olarak bile geçiyor.
Jinekoloğu tüp bebek yöntemi ile dahi çocuk sahibi olmasının çok zaman alacağını söyledi. Ancak, İstanbul avrupa yakasında gittiğimiz özel bir hastanede (ismini vermem reklama girer diye yazmaktan kaçındım, ama eğer yazabiliyorsam lütfen bildirin hemen yazarım) ilk seferde, Allah!a sonsuz şükürler olsun, bir bebişimiz oldu. Tüp bebekte ilk seferde, hatta ikinci denemede tutması zor derlerdi. Üstüne bir de çikolata kisti gibi bir hastalık, açıkçası hiç ümidimiz yoktu. Ama Allah'ın nasip etmesi ve doktorun vesile olması ve başarısıyla bebeğimize kavuştuk.
Elbette ilk denemede hamile kalınması çok zor bir durum. Hiç kimse moralini bozmasın. Allah cümlemize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.

• nurcancım geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsin, prensese geçmeden...
yetercim sanada ALLAH kolaylık versin eşinede şifalar bugünlerde geçecek...
  • umudumsun canım hiç bir zaman umudumuzu kaybetmeyelim daha gençsin önünde uzun zaman var elbet birgün yüzümüz gülecek
ayşecim kızında kendini bayağı hissettiriyordur artık kısmetse doğum ne zamana geliyor...
  • asucum hamilelikte güzel gidiyor maşallah ayşe haber veriyor sağolsun, her anın tadını çıkar ...
  • umut bizim olsun sizde gelişmeler varmı... okullarda açıldı pek giremezsin artık...
tweety 25 canım ALLAH tamamınıda erdirecek sen kalbini bozma iyi şeyler düşün iyi olsun kucağına aldığını da göreceksin
  • hilbay canım sen neler yapıyorsun herşey yolundadır umarım... ben biraz uzak kaldım buralardan ara sıra girip okumaya çalıştım ama kaçırdığım şeylerde olmuştur...
    • herzaman seninle seninde üyelik iptal olmuş, daha yenisini alamadınmı yoksa benmi farketmedim...
    pembe 86 senden haberler nasıl inşallah herşey yolundadır...

son_ece
    pinar1202
    neslyy
    derin
    beren660
    mayflowers kızlar sizdende uzun zamandır haber yok inşallah iyisinizdir güzel haberlerinizi bekliyoruz...
    bende bildiğiniz gibi değişiklik yok aynıyım tek değişen şu son 4 aydır dolu dolu geçiyor geziyorum sürekli onun içinde arada uzak kalıyorum buradan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…