canim hosgeldin.canim sizin yas kac? sorun ne sizde ve daha once tedavi oldunmu?
canim hosgeldin.canim sizin yas kac? sorun ne sizde ve daha once tedavi oldunmu?
saol arkadasım.yaş 25 benım.adet duzensizlği çatlama sorunum var eşimde de sperm ileri hareket az.daha once klomen tedavısı falan oldum bı kac kez.2 kez aşılama yaptırdım negatıf sonuçşimdi tüp bebek tedavisine başladım 10 gun once.farlutal kullandım şimdi regl olmayı bekliyom olunca d.kontrol hapı başlıcam böyle işte senın durumun nasıl senın yaş kaç nerde tedavi göruysn...
canim bazen mesajlar ust uste cikiyo..hele site asiri yavas oluyo bazen..benim komusumdada catlama sorunu vardi asilama oldu oda..onun esindede hatta ileri hizlida sorun vardi..ameliyat oldu esi..asilmasi tuttu zaten..hamile simdi..canim benimde yas 28.sorun erkek infertilitesi..sayi hareket morfoloji hepsi sorun anlayacagin yani..trabzondayim..burda oldum daha once tup bebek ve tutmadi...su anda tedavide degilim..tuptu tedaviydi asiri yiprandim..bir tup tedavimde yarim kaldi ..devltte baslamistim...oyle bir doktora dustumki sorma gitsin..tedaviyi biraktim ordada..insallah Rabbim emeklerimizin karsiligini bosa cikarmaz ve bizede hayirli saglikli evlat verir..
ya birde birsey soracam sana..bu yumurta catlamadigini nerden anliyo doktorun...malum nette arastiura arastira acaba bendede varmi diyorum..
bu arada canim sen hangi sehirdesin ve hangi hastanede tedavi goruyosun?
geçmiş olsun canım yaaa.. biz de bildiğin gibiyiz işte düşe kalka idare ediyoruz çok şükür bugünümüze..
canım geçmiş olsunnnnn
geçmiş olsun nurcancım
sanada günaydın yetercim
geçmiş olsun canım hepinize günaydın arkadaşlar
geçmiş olsun allah şifa versin inş.
kizlarr gunaydin herkese....
nurcanim cok gecmis olsun ablana canim benim...
herkese sevgiler kizlar
sağolun kızlar şimdi şükür herkez iyi bugün kızımın iğnesi var ay bu ayın iğnesi çok ağır yazık 2. ay iğneside böleydi kızım ağlıcak gene inşallah ateş yapmaz çok zaten normalde 6 da kalkan kız bu saat oldu kalkmadı biliyo başına geleceği(((((((
bu arada kızımın önceki gün kontrolü vardı maaşallah anasına çekmiş 7 kilo dombili boyuda 61 cm sağlığımız şükür iyi ama gözü hala geçmedi inşallah bian önce geçer
sağolun kızlar şimdi şükür herkez iyi bugün kızımın iğnesi var ay bu ayın iğnesi çok ağır yazık 2. ay iğneside böleydi kızım ağlıcak gene inşallah ateş yapmaz çok zaten normalde 6 da kalkan kız bu saat oldu kalkmadı biliyo başına geleceği(((((((
bu arada kızımın önceki gün kontrolü vardı maaşallah anasına çekmiş 7 kilo dombili boyuda 61 cm sağlığımız şükür iyi ama gözü hala geçmedi inşallah bian önce geçer
ay canını yerim ben o tombişin :))) kuzum benim Allah nazarlardan saklasın..
kızlar nasıslınız ben çok yoğunum bu günlerde pzrts den bu yana her gün has deyim yarında gideceğimmm
pzrts salı da gideceğimmmm çok yorgunum kızlar iyi bakın kendinize
çok haytayım gripten ölüyorum nolur kızımaa gewçmesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin(((((((((((((
kızlar nasıslınız ben çok yoğunum bu günlerde pzrts den bu yana her gün has deyim yarında gideceğimmm
pzrts salı da gideceğimmmm çok yorgunum kızlar iyi bakın kendinize
çok haytayım gripten ölüyorum nolur kızımaa gewçmesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin(((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?