canım bende girdim baktım kmse gelmiyo artık girmiyorum pek zaten muhabbete hiç giremem ijide bi mızırdiyo benim cadı :))))))))) biraz büyüsün kendi kend,ne oynamaya başlasın gelirim sık sık
yihhuu ben geldim
şükürler olsun yaa
çoooook özledim sizleri
üyeliğimi bi sorundan sebep iptal ettirmiştim
çok uğraşmalarıma rağmen bi türlü yeni nick alamadım bitane aldım aktif edilemedi
sağolsun yeterim benim için bu nicki almış
artık aranızdayım
sizleri çok seven arkadaşınız....
kızım bugün 80 günlük oldu arada geçen olumlu olumsuz herşeyi paylaşacam
artık aranızdayım
ama sizlere ne olmuş yaa stopik arkalara kaymış herkes nerelerde huuuuuuuu
bakliyat torbası şuan uyuyooo :))))
hoş geldin aramıza canım benimmmm bizde özledik seniii
evet topiğe birazcık neşe heycan lazımmmmm
cnm benim gelmem senin sayende oldu sen bana nick alamasan gelemezdim Allah senden kat ve kat razı olsun
bu ne yaa niye hiç kimse girmiyo
asunun hamileliği devam ediyo değimi onu çok merak ettim
ediyor ediyor kaşınıyor kendi kendine hiç bulantım yok diye:))) 11 haftalık oldu perşembe kontrolü var...
ohh çok şükür yaa
kaşınmasın yaa bulantı hiç hoş bişi değil 4 ay çeken birisi olaraktan
ohh çok şükür yaa
kaşınmasın yaa bulantı hiç hoş bişi değil 4 ay çeken birisi olaraktan
cnm benim gelmem senin sayende oldu sen bana nick alamasan gelemezdim Allah senden kat ve kat razı olsun
bu ne yaa niye hiç kimse girmiyo
asunun hamileliği devam ediyo değimi onu çok merak ettim
ayşecik benim son 1 ayda çok bulantım olmuştu istifra yoktu ama bulantı vardı kuru bulantıdiyorum aranma diye de dinleyen kim.. ben de nasıl arandım sonradan buldum 5.aya kadar içim dışıma çıktı..
kizlarrrr nasilsiniz...hepinizden iyi haberler var cok sukur....
canim herzaman; yeni adiyla deniz yeli hosgeldin:)))) buyuttun ufakligi masallah sana kocaman....
aysemmmm az kaldi doguma...ya gunler ne cabuk geciyo daha dun hamis haberini vermistin..insallah Rabbim tamamina erdirir..sorunsuz bir dogum nasip edip bebisini alirsin kucagina...asu ablacim nasil?morali nasil?
nurcanincimmmmm? canim yaaa demek rahat birakmiyo annesini bizim citir kizzz? buyumus demek o kadar?...masallah ona kocaman kocamannnn....
yeter canim nasilsinnnn? esin nasil ? bu arada kizkardesin nasil? dondurulmsularla tekrar deneyecek degilmi yanilmiyorsam...
nazo nerelerdesin tatlimmmm???
kizlar bende maaalesef hicc degisiklik yok..bazen umutlarim oyle tukeniyorki...gelecege bakinca kocaman bir bosluk goruyorum sanki...sonra dusunmek bile istemiyorum..guzel hayaller kuruyorum..her gece ruyamda bir bebek goruyorum her gece amaaaa..o kadar islemiski bilinc altima...
opuyorum herkesi cokkk...herzaman dularimdasiniz..lutfen sizde beni dualarinizda unutmayin...bu aralar bende kurani kerimi arapca okumayi ogreniyorum cokkkk sukur.....benim icinde cok cok iyi oluyor...insallah Rabbim dualarimizi kabul eder...
çok kişiden duydum bu son zamanlardaki bulantıları napalım olursa da çekicez artık..ayşecik benim son 1 ayda çok bulantım olmuştu istifra yoktu ama bulantı vardı kuru bulantı
ilk aylar kadar yoğun olmasada oda zor bi süreç
inş son aylar sende olmaz
eee senin minnak nasıl keyfi yerindemi
kizlarrrr nasilsiniz...hepinizden iyi haberler var cok sukur....
canim herzaman; yeni adiyla deniz yeli hosgeldin:)))) buyuttun ufakligi masallah sana kocaman....
aysemmmm az kaldi doguma...ya gunler ne cabuk geciyo daha dun hamis haberini vermistin..insallah Rabbim tamamina erdirir..sorunsuz bir dogum nasip edip bebisini alirsin kucagina...asu ablacim nasil?morali nasil?
nurcanincimmmmm? canim yaaa demek rahat birakmiyo annesini bizim citir kizzz? buyumus demek o kadar?...masallah ona kocaman kocamannnn....
yeter canim nasilsinnnn? esin nasil ? bu arada kizkardesin nasil? dondurulmsularla tekrar deneyecek degilmi yanilmiyorsam...
nazo nerelerdesin tatlimmmm???
kizlar bende maaalesef hicc degisiklik yok..bazen umutlarim oyle tukeniyorki...gelecege bakinca kocaman bir bosluk goruyorum sanki...sonra dusunmek bile istemiyorum..guzel hayaller kuruyorum..her gece ruyamda bir bebek goruyorum her gece amaaaa..o kadar islemiski bilinc altima...
opuyorum herkesi cokkk...herzaman dularimdasiniz..lutfen sizde beni dualarinizda unutmayin...bu aralar bende kurani kerimi arapca okumayi ogreniyorum cokkkk sukur.....benim icinde cok cok iyi oluyor...insallah Rabbim dualarimizi kabul eder...
ya kizlrrrr cok kotuyum....elim ayagim titriyo su an yaa....annemlerdeyim..benim ilk okula giden kardesim var. onunla markete gidelim biseyler alalaim dedik....anneme yakin zaten market..hemen evden ciktik markete gittik...orda annemin bi komusus var..beni gordu..market nasil kalabalikz aten..tezgahtarda iki kizavar orada..bana ne dese orda ya..adam dolu oarasi..bana diyoki kac sene oldu sen evlenelii hani bebek felan..ay nasil oldum yaaa...nasil yuzum kizardi..dedim kocamla ozelim o benim kime ne..saydi yine bana birseyler ..dusunun marketten oyle bir ciiktimkii yaa yuzum kizarmis aglamakli..yanimd ailkokula giden kardesim teselli veriyo bana..ablacim uzulme; ne olur seni uzudler diye.....ya allahim yalvariyorum sana bana yardim et yaa....nefret ediyorum boyle salak insanlardan yaaa...nasil agliyorum simdi...off yaaa...ya keske benim elimde birsey olsa keske birseyler yapabilsem...allahim yaaa...elim ayagim titriyo....dayanamiyorum inanin dayanamiyorum...su an ole kotuyumki oyle kotuyumki anlatamam size..su an uzuntumun binde birini bile tarif edemiyorum size. kelimelere dokemiyorum halimi.inanilmaz bunaltti beni bu insanlar inanilmaz hemde. uzuntumu yasamama bile firset vermiyolar..illa calisacak ceneleri...ne olur benim icin cok cok dua edinnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?