Geleceksin biliyorum bebeğim

canım bende girdim baktım kmse gelmiyo artık girmiyorum pek zaten muhabbete hiç giremem ijide bi mızırdiyo benim cadı :))))))))) biraz büyüsün kendi kend,ne oynamaya başlasın gelirim sık sık

kuzum iyi bakın kendinizee

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
cumhuriyet bayramı kutlu olsun hepimize bayrağımız sonsuza dek hep göklerde olsunn

Cahil ile dost olma: İlim bilmez, irfan bilmez, söz bilmez; üzülürsün.
Saygısızla dost olma: Usul bilmez, adap bilmez, sınır bilmez; üzülürsün.
Aç gözlü ile dost olma: İkram bilmez, kural bilmez, doymak bilmez; üzülürsün,
Görgüsüzle dost olma: Yol bilmez, yordam bilmez, kural bilmez; üzülürsün.
Kibirliyle dost olma: Hal bilmez, ahval bilmez, gönül bilmez; üzülürsün.
... Ukalayla dost olma: Çok konuşur, boş konuşur, kem konuşur; üzülürsün.
Namertle dost olma: Mertlik bilmez, yürek bilmez, dost bilmez; üzülürsün.

— İlim bil, irfan bil, söz bil.
— İkram bil, kural bil, doyum bil.
— Usul bil, adap bil, sınır bil.
— Yol bil, yordam bil.
— Hal bil, ahval bil, gönül bil.
— Çok konuşma, boş konuşma, kem konuşma.
— Mert ol, yürekli ol.
— Kimsenin umudunu kırma.

*Sen seni bil; ömrünce bu yeter sana
şeyh edebali

yihhuu ben geldim
şükürler olsun yaa
çoooook özledim sizleri
üyeliğimi bi sorundan sebep iptal ettirmiştim
çok uğraşmalarıma rağmen bi türlü yeni nick alamadım bitane aldım aktif edilemedi
sağolsun yeterim benim için bu nicki almış
artık aranızdayım
sizleri çok seven arkadaşınız....
kızım bugün 80 günlük oldu arada geçen olumlu olumsuz herşeyi paylaşacam
artık aranızdayım
ama sizlere ne olmuş yaa stopik arkalara kaymış herkes nerelerde huuuuuuuu
bakliyat torbası şuan uyuyooo :))))

hoş geldin aramıza canım benimmmm bizde özledik seniii
evet topiğe birazcık neşe heycan lazımmmmm

hoş geldin aramıza canım benimmmm bizde özledik seniii
evet topiğe birazcık neşe heycan lazımmmmm

cnm benim gelmem senin sayende oldu sen bana nick alamasan gelemezdim Allah senden kat ve kat razı olsun
bu ne yaa niye hiç kimse girmiyo
asunun hamileliği devam ediyo değimi onu çok merak ettim

cnm benim gelmem senin sayende oldu sen bana nick alamasan gelemezdim Allah senden kat ve kat razı olsun

ediyor ediyor kaşınıyor kendi kendine hiç bulantım yok diye:))) 11 haftalık oldu perşembe kontrolü var...

diyorum aranma diye de dinleyen kim.. ben de nasıl arandım sonradan buldum 5.aya kadar içim dışıma çıktı..

ayşem daha iyi bilyor ama bir sorun yok çok şükür asuda
sendende razı olsun balımmm

Son düzenleme:
diyorum aranma diye de dinleyen kim.. ben de nasıl arandım sonradan buldum 5.aya kadar içim dışıma çıktı..
ayşecik benim son 1 ayda çok bulantım olmuştu istifra yoktu ama bulantı vardı kuru bulantı
ilk aylar kadar yoğun olmasada oda zor bi süreç
inş son aylar sende olmaz
eee senin minnak nasıl keyfi yerindemi

kizlarrrr nasilsiniz...hepinizden iyi haberler var cok sukur....

canim herzaman; yeni adiyla deniz yeli hosgeldin:)))) buyuttun ufakligi masallah sana kocaman....

aysemmmm az kaldi doguma...ya gunler ne cabuk geciyo daha dun hamis haberini vermistin..insallah Rabbim tamamina erdirir..sorunsuz bir dogum nasip edip bebisini alirsin kucagina...asu ablacim nasil?morali nasil?

nurcanincimmmmm? canim yaaa demek rahat birakmiyo annesini bizim citir kizzz? buyumus demek o kadar?...masallah ona kocaman kocamannnn....

yeter canim nasilsinnnn? esin nasil ? bu arada kizkardesin nasil? dondurulmsularla tekrar deneyecek degilmi yanilmiyorsam...

nazo nerelerdesin tatlimmmm???

kizlar bende maaalesef hicc degisiklik yok..bazen umutlarim oyle tukeniyorki...gelecege bakinca kocaman bir bosluk goruyorum sanki...sonra dusunmek bile istemiyorum..guzel hayaller kuruyorum..her gece ruyamda bir bebek goruyorum her gece amaaaa..o kadar islemiski bilinc altima...

opuyorum herkesi cokkk...herzaman dularimdasiniz..lutfen sizde beni dualarinizda unutmayin...bu aralar bende kurani kerimi arapca okumayi ogreniyorum cokkkk sukur.....benim icinde cok cok iyi oluyor...insallah Rabbim dualarimizi kabul eder...

Son düzenleme:

canım hoş geldin nasılsınnn biz iyiyiz çok şükür eşimde aynı bir değişiklik yok
canım kız kardeşimm dondurulmuşları denmeyecek çünki YENİ BİR YASA ÇIKMIŞ İLK TÜP BEBEK DENMESİNİ DEVLETTEN YAPTIRAN HAS DONDURULMUŞ EMBİRYOSU VAR İSE VE BUNU KULANIRSA DEVLETEN İKİNCİ TÜP BEBEK HAKKI ÖLÜYORMUŞ
işte bu yüzden sanırım tekrar rapor çıkartacak ve dondurlmuşları sonraya bırakcak umarım hiç ihityacı kalmaz

ayşecik benim son 1 ayda çok bulantım olmuştu istifra yoktu ama bulantı vardı kuru bulantı
ilk aylar kadar yoğun olmasada oda zor bi süreç
inş son aylar sende olmaz
eee senin minnak nasıl keyfi yerindemi
çok kişiden duydum bu son zamanlardaki bulantıları napalım olursa da çekicez artık..
benim kız iyi çok şükür biraz sıska ama boyu posu koca kafası yerinde :)) öyle bam güm vurmuyor ama pıtprdatıyor..

tatlım biz iyiyiz çok şükür kızım da iyi asuman teyzesi ve onun bebeği de iyi.. dün kontrolüm vardı 1 kiloyu geçti sonunda kuşum :)))
üzüldüğümüz bir şey var o da senin umutsuzluğun.. geçen ctesi değil önceki ctesi asuya gittim senden bahsettik ikimiz de öyle eminiz ki şöyle düzgün bir merkeze gitsen ilk seferde olacak bu iş..
ne güzel bir uğraş bulmuşsun darısı başıma canım..
üzme kendini olur mu daha o kadar gençsin ki...

ya kizlrrrr cok kotuyum....elim ayagim titriyo su an yaa....annemlerdeyim..benim ilk okula giden kardesim var. onunla markete gidelim biseyler alalaim dedik....anneme yakin zaten market..hemen evden ciktik markete gittik...orda annemin bi komusus var..beni gordu..market nasil kalabalikz aten..tezgahtarda iki kizavar orada..bana ne dese orda ya..adam dolu oarasi..bana diyoki kac sene oldu sen evlenelii hani bebek felan..ay nasil oldum yaaa...nasil yuzum kizardi..dedim kocamla ozelim o benim kime ne..saydi yine bana birseyler ..dusunun marketten oyle bir ciiktimkii yaa yuzum kizarmis aglamakli..yanimd ailkokula giden kardesim teselli veriyo bana..ablacim uzulme; ne olur seni uzudler diye.....ya allahim yalvariyorum sana bana yardim et yaa....nefret ediyorum boyle salak insanlardan yaaa...nasil agliyorum simdi...off yaaa...ya keske benim elimde birsey olsa keske birseyler yapabilsem...allahim yaaa...elim ayagim titriyo....dayanamiyorum inanin dayanamiyorum...su an ole kotuyumki oyle kotuyumki anlatamam size..su an uzuntumun binde birini bile tarif edemiyorum size. kelimelere dokemiyorum halimi.inanilmaz bunaltti beni bu insanlar inanilmaz hemde. uzuntumu yasamama bile firset vermiyolar..illa calisacak ceneleri...ne olur benim icin cok cok dua edinnnnn...

patavatsız insanlar ya...cahiller resmen...üzme o tatlı canını..ya anlam veremiyorum.gerçekten hassas bi konu bu nasıl
insanlar dalga geçer gibi konuşuyolar....böyleleri gerçekten rezil.
banada diyolar hemde çok.2yıllık evliyim..sen 5yıldır evli değil misin hani bebek???
düşünmüyorum..erken diyorum...ne diyim cahille cahil mi olayım.
üzülmüyor muyum tabi üzülüyorum..ama alıştığımdan galiba artık çok tiye almıyorum.
napalım nasip kısmet..hayırlısı allahtan..
dediğim gibi lütfen sende kulak ardı et.çünkü çevrede çok böyle insanlarr.
kendini hırpalama..sen değerlisin onlar değil...

umudumsun
cnm..
cnm benim yaa seni o kadar iyi anlıyorumki
sana her ne kadar kafana takmada desem bu senin aklından aylarca çıkmayacak eminim
sen o akılsız mantıksız insanı Allaha havale et cnm
ben inanıyorumki sende en kısa zamanda bi bebek sahibi olacaksın
herkes kendi ne çektiğini biliyo
eşinle birbirinize sımsıkı tutunun başka kimseden fayda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…