Geleceksin biliyorum bebeğim

denizyeli hoşgeldin bebiş nasıl maşallah ne tatlı olmuştur şimdi
umudumsun ben buralardayım arada giriyorum canım yazdıklarını okurken duygulandım... bu tip insanlara alışmamız lazım böyle dengesisizler yüzünden üzül üzül nereye kadar.... ben sorana direk çocuğum olmuyor tedavi görüyorum diyorum yoksa soruların ardı arkası kesilmiyor bende böyle buldum çözümü
ayşecim elif meryemimizde büyüdü maşallah daha dün gibi hamile haberini alışımız, yakında doğduğunun müjdesini de alıcaz inşallah...boşver göstermesin yüzünü hayırlısıyla kucağına aldığında görürsün gül yüzünü meleğinin...
nurcanda gelmiş bir ara karşılaşamadık ama iyi olduğunun haberlerini versin o da yeter bize
yetercim maşallah hızına yetişmek ne mümkün valla herkese zaman bulup cevap yazıyorsun helal olsun okadar işinin arasında
derincim inşallah güzel haberlerini alırız
diğer unuttuğum arkadaşlar inşallah hepiniz iyisinizdir

canim ya guzel yurekli arakadasim benim..inan gece hic uyuyamadim hic ama...hep aklimdaydi..agladim; yalvardim Allaha..herkes icin dua ettim..dunyanin neresidne olursa olsun bilmedigim tanimadigim ama bebis icin ugrasan herkes icinde dua ettim...inan su cevre oyle bir bunaltiyorki oyle bir bunaltiyorki hemde...derdimemi uzuleyimmm ; onlarin bu yaptiklarinami...canim cocugum olmuyor tedavi goruyorum desem akil verecekler cok iyi biliyorum...baslayacaklar surda su hoca var; surda su var bire bin katacaklar ...her gordugu yerde sorup uzerime daha fazla gelecekler..of offff Rabbim dayanma gucu versin hepimize...

sennasilsin nazocum? neler yapiyorsun?

canim Allahrazi olsun....ben anlasam bir su insanlari...ustelik bunu yapanlar anne olan insanlar..benim bir bebegim olsa ; Rabbim insallah nasipe der pamuklara sararaim onu...anne olamayan arkadaslarim veya cevremde tanidiklarim olursa sayet aaa bebegimi nazar ederler diye kucaklarina vermemezlik yapmam..aksine onlara daha cok veririm; bir nebze ozlemelerini gidersin diye; sonra hep dua ederdim onlar icin..su an ettigim gibi...dunyanin neresinde olursa olsun anne olmak icin ugrasan tum kadinlar..inslalah muratlarina ererler...insallah Rabbim bana bize hepimize evlat nasip eder...bir bayan icin dunyanin en zor sinavi...ve ben gozyaslarimi hep icime akitiyorum..bire tek burdaki dostlarim bilir acimi..disari vurmamaya calisiyorum..Rabbim ne olur son sonemiz olsun evlatsizzzz...

canim guzel yureklim..Rabbim seni evladina bagislasin....aynen Rabbime havala ediyorum...ve Rabbime siginiyorum..Allah biliyo icimi hep dua ediyorum..insallah evladi olanlari Rabbim onlara bagislasin ve bizede nasip etsin diye....son dedigin cumle o kadar dogrudki baska kimseden hiccc kimseden fayda yok..kalabaliklar arasinda yapayanliz kaldigimda bunu cok cok daha iyi anliyorum....

devlette habire yasa cikarsin; aman bizim icin ugrasmasin..hep aleyhimizde yasalar..hayret birsey yaa...insallah dedigin gibi hicc ihtiyaci olmaz canim..gelir bebisi bir an once..bu arada kardesinde erkek infertilitesimi bayanmis orun?

masallah minik kusaaa yerim ben onuuu...evet haklisiniz asu ablacimlada ayni seyi konustuk..ya benim sansimdandmidir nedir ne zaman tedaviye kalksam bir aksilik cikiyo..devlette deneyecektim olani biliyosunz..sonra esimle kaan hocaya gidecektik agustos ayinda; esim izilneri herseyi aldi kaan hocayi aradim randevu icin; haber verecem geliyorum diye..gel gorki kaan hoca agustos ayinda 1 ay boyunca calismadi..yillik iznini kullandi...ay basimi nerelere vursam yaaaa...sonrada esim acilen yurt disina gitmek durumunda kaldi is icin...gidemedik kaan hocayada bir turlu...insallah banad ahayirli kapilar acar Rabbim....iyki varsiniz canim benim yaaa...Allah razi olsun sizden...Rbbaim sizi bebislerinizi bagislasin insallahhhhh.....

canım arkadaşımmm kızlarında deği gibi lütfen değmeyecek insalr için kendini üzme (biliyorsun bizde yaşayıyoruz böyle şeyler )bak benim bir kız kardeşim var (bıdık annesi)daah 23 yaşındaa (ben 35 olunca kızı küçük sanıyorum )biz onlar bir yere gittiğimizde birisi bir şey dediğinde derki ABLEMİN DERDİ SENİMİ GERDİ karşıdaki insan tam olarak olur 8 yıldır bana söyler cevap ver şu insanlara diye sağolsun öğretti bana insanları popolarının üstüne oturtmayı şimdi insanlar bana bu konu bir şey diyemezler deselerde cevparını alcaklarını biliriler
lütfen üzme kendini ve mutlaka bu insanları susturacak cevaplar
biz seni seviyoruz keşke aynı şehirde yaşasaydık seninlee

hepiniz benim için değerlisinizzzz napim SEVİYORUM SİZİİİİİİİİİİİİ

devlette habire yasa cikarsin; aman bizim icin ugrasmasin..hep aleyhimizde yasalar..hayret birsey yaa...insallah dedigin gibi hicc ihtiyaci olmaz canim..gelir bebisi bir an once..bu arada kardesinde erkek infertilitesimi bayanmis orun?

CANIM MALESEF AMA DURUM BUYMUŞ ben merkeze kardeşim için gittiğimizde orada çalışnlarada söyledim acaba devlet daha nekadar zorluk çıkartacklar diye :26::26::26::26nlarda bana bu işte sınır yokk dedilerrr devletin üremeye yardımcı merkezle iliği bir ön yargısı olduğunu düşünüyorumm

iyiyim aynı değişen birşey yok bu sabah itibarıyla kırmızı kartı gördük ümitlerimiz birdahaki aya kaldı... canım bana diyende oluyor daha geçen sene tüp bebeğe başladığımın ertesi günü üst kat komşum misafiri var diye beni çağırdı...beni anlatmaş çocuğum olmuyor diye.... kadında böyle okuyup banada evde yapmam gereken okumama gereken şeyleri falan söyledi ama önce onun evine gitmem gerekiyormuş benimde kafam karıştı acaba olabilirmi böyle bişey diye... birde tam ozaman d.k.h. kullanıyordum dr vermişti tüpe hazırlamak için ben hap kullandığımı tüp tedavisine başladığımı söyledim bana sanki boşuna uğraşıyorsun böyle şeylerle gibi bakışları vardı sonrada zaten başka olaylar falan oldu okonuyuda unuttum gitmedim...çevremden hep diyorlar kadının biride demişti bana bir yer varmış oraya gidenin çocuğu oluyormuş...biyer varmış elini uzatıyormuşsun eline ne gelirse yiyormuşun... ben elimi görmediğim biyere sokamam dedim hem ne geleceğide belli değil dedim şifa için yapacakmışım.... arkadaş bizim köydede var öyle biryer dedi ee hiç söylemedin ya dedim kaç yıllık arkadaşım olur kendisi beni çok iyi tanıdığından senin öyle şeyler yapmayacağını bildiğim için söylemedim dedi...daha bu yaz benim çocuksuzluğumu kullanıp beni tarikata üye yapmak istediler nasıl psikolojim bozulmuştu hiç burda yazmadım bile bunları uzun hikaye...boşver sen kendini üzme ne güzel kuranda öğreniyorsun kendini böyle güzel şeylere yönlendir

Son düzenleme:
hoşbulduk cnm..
kızım iyi teyzesi ellerinden öper...

amin cnm...
inanki eşinden fayda var kimseye açamadığın konuyu ona açıp dertleşebiliyoun
başkasına anlatsan zaten yaşadıklarıı yaşamadığı için halini anlamaz...

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
sanada gnaydın cicim
hepiniz benim için değerlisinizzzz napim SEVİYORUM SİZİİİİİİİİİİİİ

sende bizim için değerlisin cnm

canım ben hep söylüyorum şifanın nerede geleceği belli olmaz diye düşünüyorum ama tabiki böyle diyede her duyduğumuza atlamamalıyız seçici olmayız zaten söylenende mantık varsa yapılmalı diye düşünüyorum ben duadan bir şey olmaz bende böyle yerler ziyaret ederim sonuçta bebeğimiz olmasada bir alimi ziyaret etmil oluz
bu arada bir şey diyeceğim tarihte bir islam alimi ölmeden önce rürasında peygaberimiz (sav) görüyor ve peygaberimiz(sav) o kişiye senin mezarıyın 10 mt yakınında yapılan tüm dualar kabul olacak diyor ve bu zaat ölmeden önce vasiyetine benim gömüldüğüm yeri hiç kimse bilmeyecek diyorrrr

canim benim..tabiki duaya cok cok inaniyorum zaten burdada toplu dualar yaptik..ama nazomun dedigi gibi bunu somurenkerde cok fazla..yok sunu ye yok bunu ye..yok soyle yaparsan olur; yok buna gidersen olur...insan artik oyle bir noktaya geliyorki her denilenden medet umar pzosiyona dusuyo...ya ne kadar dogru bana yengem bir olay anlatmisti..cok cok eski bir olay ama..ben daha ortaokula felan gidiyodum bu olayi duydugumda...bizim buralarda bir kadinin cocugu olmuyomus ve kadincagzi herseyden medet umar duruma gelmis...her denileni yapmis..en sonunda yine boyle bir kadina gitmis..buda ona demiski sen yilan yumurtasi yut cocugun olacak..ve kadin dednildigi gibi onuda yapmis..sonrasinda kadinin karninda yilanlar yumurtadan cikmis ve hep kadinin karnini sarmis amleiyatta edemiyolarmis kadini yilanlar birden fazla organlari sarmis cunku ve o donemde tvlerdede yer almis bu olay...

ay Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin yaaa

cani benim yaaa ...Allah tazi olsun..o kadar iyi kalplisinki nazaocum..insallah Rabbim gonulne gore verir...dedigin gibi isanlar psikoljimizi bozuyolar resmen..Rabbim insallah hayirli insanlarla karsilastirsin..insallahhhhh kucaklarimizi bebis ile doldursunnn

deniz yeliii canim ufakligi cok cok oppp benim icinnn

inanınki kızımın yüzüne bakarak sizler için dualar ediyorum
annecim meleklerine söyle bebekiteyen tüm arkadaşlarımın isimlerini sayarak onlarada senin gibi bir melek göndersinler diye dualar ediyorum
inş dualarımız kabul olur canlarım
ben yeğenimin kulağınada böyle fısıldıyodum teyzecim meleklerine söyle banada senin gibi bi melek göndersin diye çok yalvardım çok bekletmeden rabbim gönderdi meleğimi
inş aynı şekilde sizlerede gönderecektir

yok canım yapılacak şey var yapılmayacak işey var

canım yaaa topiğe hareket geldi sen gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…