canım yaaa topiğe hareket geldi sen gelince
hehe herkes beni bekliyomuş ayağımı sürüdüm geldim
nurcan hiç gelmiyo yaa arada bi uğrasa onuda özledim
heee valla güzel oldu ama
canım benim gelin acuk cadı sanırmmmmm :18::18::18::18::18:nurcan o yüzden gelemiyorr
eğer cadılardan girilmez ise bende 1 aya kalmaz sizlere veda edebilirim
gerçi şuanda başa çıkamıyorum ama sizsizde yapamıyorum uyurken dönencesine bakarken falan fırsat bulabiliyorum
benim kızın sebepsiz ağlamaları var devamlı nedeni çözlemedi ama ilk ayına göre biraz azaldı şükür
şimdilerde ağlıyo ama ilke göre %80 gibi
şimdide uyuyo sizlere bakim dedim
size kolay gelsinn işşniz zor bu cadılarala ama özletmeyin kendinizi fırsat bulduğunuzda gelinnn
sğl cnm merak etme günde 1 de olsa ben hep gelirim...
bizim cadılar tam cadı tatlı cadılar yaa
hadi bakalım topikten bi hamile hbri gelsin
en kısa zamanda bekliyorum...
tabikide mantık varsa olur mesela elini kovuğa sokacaksın ne gelirse yiyeceksin artık böcekmi olur ne olur bide sağlığından olacaksın... ama duaya bir diyeceğim yok ...bende konyaya gitmiştim orada mevlanayı ve birçok türbeyi gezmiştim o alimlerin yüzü suyu hürmetine dualar ettim ...birde bu yaz psikolojimi bozan olay bebeğimin olmayaşını kullanıp tarikata üye yapmak istediler üstelik eşim böyle şeylere kızar istemez diye konuyu kapatmak istedim... eşinden habersiz olursun diye tatlı dille beni işte bize bağlanırsan bebeğinde olur... falancının bebeği olmuyordu bize bağlandı bebeği oldu falancının sürekli düşük yapıyordu bize bağlandı peşpeşe çocuğu oldu falan kafamı karıştırdılar... evde durmak istemiyordum sürekli kendimi dışarılara atıyordum yada misafir çağırıyordum o kişi sürekli beni gördüğünde o konuyu açmasına fırsat olmasın diye ...eşimede söyleyemedim bunları kızar diye arkadaşlarıma anlattım onların sayesinde atlattım bu durumu ...yani buraya yazdıklarım duygularımın 10 da birini anca anlatıyor...inşallah anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir yanlış anlaşılmak istemem...canım ben hep söylüyorum şifanın nerede geleceği belli olmaz diye düşünüyorum ama tabiki böyle diyede her duyduğumuza atlamamalıyız seçici olmayız zaten söylenende mantık varsa yapılmalı diye düşünüyorum ben duadan bir şey olmaz bende böyle yerler ziyaret ederim sonuçta bebeğimiz olmasada bir alimi ziyaret etmil oluz
bu arada bir şey diyeceğim tarihte bir islam alimi ölmeden önce rürasında peygaberimiz (sav) görüyor ve peygaberimiz(sav) o kişiye senin mezarıyın 10 mt yakınında yapılan tüm dualar kabul olacak diyor ve bu zaat ölmeden önce vasiyetine benim gömüldüğüm yeri hiç kimse bilmeyecek diyorrrr
amin inşallah hepimizin gönlüne göre hayırlısını sağlıklısını versin...canım benim senin kalbinin güzelliği ocani benim yaaa ...Allah tazi olsun..o kadar iyi kalplisinki nazaocum..insallah Rabbim gonulne gore verir...dedigin gibi isanlar psikoljimizi bozuyolar resmen..Rabbim insallah hayirli insanlarla karsilastirsin..insallahhhhh kucaklarimizi bebis ile doldursunnn
deniz yeliii canim ufakligi cok cok oppp benim icinnn
ne güzel dua ediyorsun canım benim olursa sizlerin duaları sayesinde olacakinanınki kızımın yüzüne bakarak sizler için dualar ediyorum
annecim meleklerine söyle bebekiteyen tüm arkadaşlarımın isimlerini sayarak onlarada senin gibi bir melek göndersinler diye dualar ediyorum
inş dualarımız kabul olur canlarım
ben yeğenimin kulağınada böyle fısıldıyodum teyzecim meleklerine söyle banada senin gibi bi melek göndersin diye çok yalvardım çok bekletmeden rabbim gönderdi meleğimi
inş aynı şekilde sizlerede gönderecektir
GELECEKSİN BİLİYORUM BEBEĞİM
GELECEKSİN BİLİYORUM BEBEĞİM.....
ALLAHIM MUCİZEMİ YAŞAT BANA.. EVLAdıma kavuştur beni...
slm fıstıklar biz geldik sıpa kucağımda ğarmağımı yiyo klavyeyi çekiştiriyo bağırıyo kendide napcanı bilmiyo hepinizi öpüyorum
bu arada canım senin kız uyuyomu ne güzel benimki gündüz hiçuyumuyo((((((((((((
slm fıstıklar biz geldik sıpa kucağımda ğarmağımı yiyo klavyeyi çekiştiriyo bağırıyo kendide napcanı bilmiyo hepinizi öpüyorum
bu arada canım senin kız uyuyomu ne güzel benimki gündüz hiçuyumuyo((((((((((((
tabikide mantık varsa olur mesela elini kovuğa sokacaksın ne gelirse yiyeceksin artık böcekmi olur ne olur bide sağlığından olacaksın... ama duaya bir diyeceğim yok ...bende konyaya gitmiştim orada mevlanayı ve birçok türbeyi gezmiştim o alimlerin yüzü suyu hürmetine dualar ettim ...birde bu yaz psikolojimi bozan olay bebeğimin olmayaşını kullanıp tarikata üye yapmak istediler üstelik eşim böyle şeylere kızar istemez diye konuyu kapatmak istedim... eşinden habersiz olursun diye tatlı dille beni işte bize bağlanırsan bebeğinde olur... falancının bebeği olmuyordu bize bağlandı bebeği oldu falancının sürekli düşük yapıyordu bize bağlandı peşpeşe çocuğu oldu falan kafamı karıştırdılar... evde durmak istemiyordum sürekli kendimi dışarılara atıyordum yada misafir çağırıyordum o kişi sürekli beni gördüğünde o konuyu açmasına fırsat olmasın diye ...eşimede söyleyemedim bunları kızar diye arkadaşlarıma anlattım onların sayesinde atlattım bu durumu ...yani buraya yazdıklarım duygularımın 10 da birini anca anlatıyor...inşallah anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir yanlış anlaşılmak istemem...
amin inşallah hepimizin gönlüne göre hayırlısını sağlıklısını versin...canım benim senin kalbinin güzelliği o
canim benim....insallah canim..insallah Rabbim kucagimizi boss birakmasin....
inanınki kızımın yüzüne bakarak sizler için dualar ediyorum
annecim meleklerine söyle bebekiteyen tüm arkadaşlarımın isimlerini sayarak onlarada senin gibi bir melek göndersinler diye dualar ediyorum
inş dualarımız kabul olur canlarım
ben yeğenimin kulağınada böyle fısıldıyodum teyzecim meleklerine söyle banada senin gibi bi melek göndersin diye çok yalvardım çok bekletmeden rabbim gönderdi meleğimi
inş aynı şekilde sizlerede gönderecektir
slm kızlar nasılsınız ben yine yoğun bir gün geçirdimmm sizler nasılsınız
nazemir canım ben seni anladımmm sadece şunu demek istedim mantıklı olur (dua etmek türbe gibi yerleri ziyaret etmek neden olmasın bir ot içmek gibi)yani böyle eyle ryapılabilir demek istedim canımmmm
canimmm neden yogundki gunun? hastaneyemi gittin?
ayse yusa hazretlerini cok tavsiye ediyodu..bende oraya gitmek cok isterim nasip olursa..insallah Rabbim butun bu mubarek insanlarin yuzu suyu hurmetine dualarimizi kabul eder..bizlere hayirli ve saglikli evlatlar nasip eder..
aynen cnm bak aynısını söyle inş dileğin en kısa zamanda kabul olur bitanemayy cok guzel bir duaymis....bende ne zaman bir bebek gorsem boyle yapacam artik..kulagina egilip sessizce bunu diyecem..insallah Rabbim kucaklarimizi doldurur bir an once
kuzum dr dün gittik sabah 8 den akşam 5 kadar sürdüüü
canım benim annem köyde yaşıyor siğortasında bir sorun çıkmışşş bu gün onunla uğraştık süründürdülerrrr
selam hoşgeldiniz...bende sizi öpüyorum
canim yaaaa...bizde senii cokk opuyoruz...hem senii hemde tatliskoyuu kocaman kocaman:)))
öpücüklerinizi aldık teyzeleri :)))))))))))
bu arada nazemirim konuyu çok anlayamadım ama eğer türbe ziyaret etmek istiyorsan şiddetle yuşa hz. lerini tavsiye ediyorum tüm dualar eğer hayırlı ise kabul oluyor rabbim mübarek zatın yüzü suyu hürmetine kabul ediyor lütfen gidin
bu arada geçenlerde kızımın kuranı oldu 15 gün felan önce yeni bir hoca ile tanıştım bu fatiha olayını söledim doğrudur dedi hem sevap hemde sayılı dualar kabul görür daha çabuk dedi
slm kızlar nasılsınız ben yine yoğun bir gün geçirdimmm sizler nasılsınız
nazemir canım ben seni anladımmm sadece şunu demek istedim mantıklı olur (dua etmek türbe gibi yerleri ziyaret etmek neden olmasın bir ot içmek gibi)yani böyle eyle ryapılabilir demek istedim canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?