Geleceksin biliyorum bebeğim

bırı benımı çağırdıııı:))))))))
kuzum napımkı işte kendı topişime ugruorum arada
arada dıorum bıraz uzakmı kalsam bı gıdıom bı gelıom:)
bu topikten de yeter nazemır bıde ben kaldım zaten
onlarlkada diğer topiken konusuoz yaa
ay anca yetısıorum:)
sen napıosunn kuzum

çirozzzzz kızımdan selam getirdim teyzeleri :))) hala cılız ama yine de iyi dedi doktor teyzesi bakalım salı akşamı doktor osman amcası da görsün de içimiz rahatlasın..
ay yesinler senin kızını sıpa

aynen valla bi acatip benim kız :))))))))

canım kaynanama benzitor cildi eşimin taraf trakyalı buğday tenli ler hep o yönden iyki bize çekmemiş biz karadeniliyiz bembeyaz geziyoruz :)))))))

canım sein kız diş konuşunda acele edicek sanırım aman beklesşn nekadar geç çıkarırsa okadar iyi

NURCAN nasılsın kızın artık ilk zamanlardaki gibi üzmüyor seni heralde en azından hergün girebiliyorsun azda olsa ne güzel

heheeeee kaç senedir gide gele bağımlısı oldum ben o delinin :))) kız doğduktan sonra da çocuk doktoruna değil ona götürcem

hesaplar planlar şimdiden bir inat bir inat işim var benim bu kızla :))))))

kolay gelsin sana deliyle uğraşmak kolay değildir

hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

eveeet biri seni çağırdı hoşgeldin cnm...
kız ara ara burayada uğra yaa özletiyon kendini

süper bi ten rengi var yaa bayılıyorum ona
sorma cnm yaa bizdede diş belirtileri var bugün iyice kanıtladım beyazlık var epey
eşiminde 4 aylıkken çıkmış kızda ona benzeyecek sanırım

kuzum bı değişiklık yok yaa ne bılım gelsem ne yazcamı bılemıorum:)))
sızden nbr kıslarr hep buyumus yaramzlar maşşalahh nurcan kızın yakında yardım etcek sana sofra kurmaya:))
bende bı değişiklik olursa haber verırım kuzum:))))

haklısın cnm...
ama eskiden devamlı konuşuyoduk sohbet ediyoduk ya bende ne bilim eskiyi arıyorum heralde
kimsede uğramayıca yeterle slm laşıyoz o kadar..
aynen nurcanınki epey büyüdü maşallah benimkide 1 hafta sonra 4 aylık olacak
ama benimki çok yaramaz ve huysuz canı sıkılsın ağlıyo
bişi bişiler olursa bizi hbrsiz bırakma cnm
çok öptüm seni

NURCAN nasılsın kızın artık ilk zamanlardaki gibi üzmüyor seni heralde en azından hergün girebiliyorsun azda olsa ne güzel
canım onuda alıyorum kucağıma artık klavyeye vurarak oynuyo bende yazıyorum biraz zorlansamde :))))))) he he

ay çıkmasın erken ya bu arada bizde bugün tam patlak verdik bir dişe alttan bir dişimiz patlamış :)))))) bu arada şu kızının resmini koyyda bi görek ya çok merak ediyorum cimcimeyi

j jb j fff

kızımdan size yazı :))))) artık anlamı ne bilmem öle vuruyo :))))))))) hadi öpüldünüz

ayy yerim ben onun klavyeye basan parmaklarınıı
ayy çıktı demek bi şikayetiniz olmadıysa ne güzell
bizimkide çıkacaktır cnm yakında epey beyazladı yeri
nurcan sende msn vamı bana mail atsana varsa..

tatlım benim... Kardeşimle biz konuşurken yeğenimde klavyeye vurup dururdu anlamsız anlamsız yazılar gönderiidi hatta tuşlar falan yerinden fırlardı oğlu bozardı laptopu babası yapardı

ne haber fıstıklarrr
anam gelinim yazmaya başlamış müsait olunca yazışalımmm
kızlar biz bu gün kontrol için has idik çrşb gün yeniden çağırdılar :44::44::44::44::44::44::44:

bugün neden gitmiştinizki cnm
acaba çarşamba neden çağırdılar
inş güzel hbrlerle gelirsiniz çarşamba

canım ameliyattan sonra gözünde sorunlar oluştu onun için gitmiştik bu gün görme alanı istedi dr (önceden çeklmiş var dedim yeniden isitoruz dedi)onlarda görme alanı için çrşb güne dandevu verdilerr:18::18::18::18::18::18:

inş basit bişidir cnm yaa
şu rahatsızlıklar eşini bırakmadı gitti
en tez vakitte sağlığına kavuşmasını nasip etsin Allahım.

ayy yerim ben onun klavyeye basan parmaklarınıı
ayy çıktı demek bi şikayetiniz olmadıysa ne güzell
bizimkide çıkacaktır cnm yakında epey beyazladı yeri
nurcan sende msn vamı bana mail atsana varsa..
evet canım çıktı dişimizvalla benim kız zaten hep ağlıyo o yüzden ejtra bi sıkıntı yaratmdu :))))))
inşallahseninide kolay çıkarır
yollarım msn canım
tatlım benim... Kardeşimle biz konuşurken yeğenimde klavyeye vurup dururdu anlamsız anlamsız yazılar gönderiidi hatta tuşlar falan yerinden fırlardı oğlu bozardı laptopu babası yapardı
he he buda vuruyo kıracak klavyeyi ben laptopa oturtmuyom valla bozcak diye masa üstüne oturuyo :))))))
ne haber fıstıklarrr
anam gelinim yazmaya başlamış müsait olunca yazışalımmm
kızlar biz bu gün kontrol için has idik çrşb gün yeniden çağırdılar :44::44::44::44::44::44::44:

chat yaparsınız gelininlen :)))))))

canım tekrar geçmişler olsun inşallah gözündede bişi çıkmaz

içim sıkılıyor içimmmm.. kaç haftadır biliyorum ki bu çocuğun gelişimi geriden geliyor tamam durmuyor ama haftasına göre de yavaş.. kabullendim bu durumu içime dert de olmuyordu ama bugün neden bilmiyorum üzülüyorum, korkuyorum. erken doğum, kuvöz aklımda bunlar uçuşup duruyor.. daraldım.

kardeşimin eşide bilgisayar tamircisi onun için farketmiyor bozulunca yapıyor sıkılınca değiştiriyor... ben olsamda vermem çocuklara bile kızıyom tuşlara sert bassınlar oyun oynarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…