ne olsun cnm yaa evde takılıoz bizde işte
kızımda bugün epey huzursuz bi nefes alamadım daha sürekli ağlıyo
şimdi ayağıma koydumda susturabildim
umutbizimolsun hiç uğramıyo
twetty de hamile oldu daha uğramadı
neden herkes burayı terkediyo anlamıyorum..
oysa önceki gibi toplaşılsa topluca dualar edilse
herşey yolunda gidecek önceki gibi ama
herkes boşladığı için
sonuç alamıyoruz
ay yesinler senin kızını sıpaçirozzzzz kızımdan selam getirdim teyzeleri :))) hala cılız ama yine de iyi dedi doktor teyzesi bakalım salı akşamı doktor osman amcası da görsün de içimiz rahatlasın..
hehehe şuan biri geçmiyo içimden ama bakarsın oda olur
valla maşşalah kızımıza,bizim zillide altta beyazlıklar başladı diş içinmi bilmiyorum
seninki hızlı ama püsür bişi desene
ahh yerim onu ben
nurcan face te fotonuzu gördüm ne güzel cilt rengi var yaa bayıldım ne esmer ne beyaz kumralda değil çok ilginç çok güzel maşallah bebeğime
ay yesinler senin kızını sıpa
aynen valla bi acatip benim kız :))))))))
canım kaynanama benzitor cildi eşimin taraf trakyalı buğday tenli ler hep o yönden iyki bize çekmemiş biz karadeniliyiz bembeyaz geziyoruz :)))))))
canım sein kız diş konuşunda acele edicek sanırım aman beklesşn nekadar geç çıkarırsa okadar iyi
heheeeee kaç senedir gide gele bağımlısı oldum ben o delinin :))) kız doğduktan sonra da çocuk doktoruna değil ona götürcem
hesaplar planlar şimdiden bir inat bir inat işim var benim bu kızla :))))))
bırı benımı çağırdıııı:))))))))
kuzum napımkı işte kendı topişime ugruorum arada
arada dıorum bıraz uzakmı kalsam bı gıdıom bı gelıom:)
bu topikten de yeter nazemır bıde ben kaldım zaten
onlarlkada diğer topiken konusuoz yaa
ay anca yetısıorum:)
sen napıosunn kuzum
eveeet biri seni çağırdı hoşgeldin cnm...bırı benımı çağırdıııı:))))))))
kuzum napımkı işte kendı topişime ugruorum arada
arada dıorum bıraz uzakmı kalsam bı gıdıom bı gelıom:)
bu topikten de yeter nazemır bıde ben kaldım zaten
onlarlkada diğer topiken konusuoz yaa
ay anca yetısıorum:)
sen napıosunn kuzum
ay yesinler senin kızını sıpa
aynen valla bi acatip benim kız :))))))))
canım kaynanama benzitor cildi eşimin taraf trakyalı buğday tenli ler hep o yönden iyki bize çekmemiş biz karadeniliyiz bembeyaz geziyoruz :)))))))
canım sein kız diş konuşunda acele edicek sanırım aman beklesşn nekadar geç çıkarırsa okadar iyi
eveeet biri seni çağırdı hoşgeldin cnm...
kız ara ara burayada uğra yaa özletiyon kendini
süper bi ten rengi var yaa bayılıyorum ona
sorma cnm yaa bizdede diş belirtileri var bugün iyice kanıtladım beyazlık var epey
eşiminde 4 aylıkken çıkmış kızda ona benzeyecek sanırım
kuzum bı değişiklık yok yaa ne bılım gelsem ne yazcamı bılemıorum:)))
sızden nbr kıslarr hep buyumus yaramzlar maşşalahh nurcan kızın yakında yardım etcek sana sofra kurmaya:))
bende bı değişiklik olursa haber verırım kuzum:))))
canım onuda alıyorum kucağıma artık klavyeye vurarak oynuyo bende yazıyorum biraz zorlansamde :))))))) he heNURCAN nasılsın kızın artık ilk zamanlardaki gibi üzmüyor seni heralde en azından hergün girebiliyorsun azda olsa ne güzel
eveeet biri seni çağırdı hoşgeldin cnm...
kız ara ara burayada uğra yaa özletiyon kendini
süper bi ten rengi var yaa bayılıyorum ona
sorma cnm yaa bizdede diş belirtileri var bugün iyice kanıtladım beyazlık var epey
eşiminde 4 aylıkken çıkmış kızda ona benzeyecek sanırım
j jb j fff
kızımdan size yazı :))))) artık anlamı ne bilmem öle vuruyo :))))))))) hadi öpüldünüz
canım onuda alıyorum kucağıma artık klavyeye vurarak oynuyo bende yazıyorum biraz zorlansamde :))))))) he he
ay çıkmasın erken ya bu arada bizde bugün tam patlak verdik bir dişe alttan bir dişimiz patlamış :)))))) bu arada şu kızının resmini koyyda bi görek ya çok merak ediyorum cimcimeyi
canım onuda alıyorum kucağıma artık klavyeye vurarak oynuyo bende yazıyorum biraz zorlansamde :))))))) he he
ay çıkmasın erken ya bu arada bizde bugün tam patlak verdik bir dişe alttan bir dişimiz patlamış :)))))) bu arada şu kızının resmini koyyda bi görek ya çok merak ediyorum cimcimeyi
ne haber fıstıklarrr
anam gelinim yazmaya başlamışmüsait olunca yazışalımmm
kızlar biz bu gün kontrol için has idik çrşb gün yeniden çağırdılar :44::44::44::44::44::44::44:
bugün neden gitmiştinizki cnm
acaba çarşamba neden çağırdılar
inş güzel hbrlerle gelirsiniz çarşamba
canım ameliyattan sonra gözünde sorunlar oluştu onun için gitmiştik bu gün görme alanı istedi dr (önceden çeklmiş var dedim yeniden isitoruz dedi)onlarda görme alanı için çrşb güne dandevu verdilerr:18::18::18::18::18::18:
evet canım çıktı dişimizvalla benim kız zaten hep ağlıyo o yüzden ejtra bi sıkıntı yaratmdu :))))))ayy yerim ben onun klavyeye basan parmaklarınıı
ayy çıktı demek bi şikayetiniz olmadıysa ne güzell
bizimkide çıkacaktır cnm yakında epey beyazladı yeri
nurcan sende msn vamı bana mail atsana varsa..
he he buda vuruyo kıracak klavyeyi ben laptopa oturtmuyom valla bozcak diye masa üstüne oturuyo :))))))tatlım benim... Kardeşimle biz konuşurken yeğenimde klavyeye vurup dururdu anlamsız anlamsız yazılar gönderiidi hatta tuşlar falan yerinden fırlardı oğlu bozardı laptopu babası yapardı
ne haber fıstıklarrr
anam gelinim yazmaya başlamışmüsait olunca yazışalımmm
kızlar biz bu gün kontrol için has idik çrşb gün yeniden çağırdılar :44::44::44::44::44::44::44:
evet canım çıktı dişimizvalla benim kız zaten hep ağlıyo o yüzden ejtra bi sıkıntı yaratmdu :))))))
inşallahseninide kolay çıkarır
yollarım msn canım
he he buda vuruyo kıracak klavyeyi ben laptopa oturtmuyom valla bozcak diye masa üstüne oturuyo :))))))
chat yaparsınız gelininlen :)))))))
canım tekrar geçmişler olsun inşallah gözündede bişi çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?