içim sıkılıyor içimmmm.. kaç haftadır biliyorum ki bu çocuğun gelişimi geriden geliyor tamam durmuyor ama haftasına göre de yavaş.. kabullendim bu durumu içime dert de olmuyordu ama bugün neden bilmiyorum üzülüyorum, korkuyorum. erken doğum, kuvöz aklımda bunlar uçuşup duruyor.. daraldım.
içim sıkılıyor içimmmm.. kaç haftadır biliyorum ki bu çocuğun gelişimi geriden geliyor tamam durmuyor ama haftasına göre de yavaş.. kabullendim bu durumu içime dert de olmuyordu ama bugün neden bilmiyorum üzülüyorum, korkuyorum. erken doğum, kuvöz aklımda bunlar uçuşup duruyor.. daraldım.
sağol tatlım ama okumasam bile hep aklımda zaten burada öyle erken doğum topiklerini falan okumuyorum hiç..bugün tvde birşey izledim bebekler anne karnında gerginliği hissederlermiş onun için kavgalı filmleri programları bile izlemeyin diyorlar sende buralara girme bence burada okudukçada moralin bozuluyordur arada kendinle ilgili birşeyler yaz okuma öyle herşeyleri güzel moral olan şeylerle ilgilen az kaldı kuzucuğuna kavuşmana onu düşün
cnm kaygılarında haklısın hangi anne olsa dert ederdi zaten
ben bile 2 3 gün oynasa neden acaba diyordum
ama inanki dert edilecek bişi değilmiş
arada kaç hafta oynuyo sen onu bana bi desene bakim?
Hiç üzülme ama cnm yaa şimdiki dönemde küvez olayları çok gelişmiş
hem küveze girmeyecek o prenses bak gerçekten sen beni dinle
herşey normal seyrinde ilerleyecek
sende boşa üzüldüğün için kendine kızacaksın
sağol tatlım ama okumasam bile hep aklımda zaten burada öyle erken doğum topiklerini falan okumuyorum hiç..
ya şimdi bilirsin sen de başını bacağını ve karnını ölçüyorlar ya başı ve bacağı haftasında karnı onlara göre 2-3 hafta geride.. Okudum buna asimetrik gelişim geriliği deniyormuş eğer her ölçüsü gerideyse simetrik gerilik oluyormuş simetrik olan daha ciddi bir durummuş..
üfff diğer doktora göre kilo alımı durmadığı sürece ve hareket ettiği sürece gelişme geriliği denmezmiş, bugün de osman hocaya gidicem yine bakalım o ne diyecek.. Sanırım kontrolüm olduğu günler daha çok geriliyorum
sağol tatlım ama okumasam bile hep aklımda zaten burada öyle erken doğum topiklerini falan okumuyorum hiç..
ya şimdi bilirsin sen de başını bacağını ve karnını ölçüyorlar ya başı ve bacağı haftasında karnı onlara göre 2-3 hafta geride.. Okudum buna asimetrik gelişim geriliği deniyormuş eğer her ölçüsü gerideyse simetrik gerilik oluyormuş simetrik olan daha ciddi bir durummuş..
üfff diğer doktora göre kilo alımı durmadığı sürece ve hareket ettiği sürece gelişme geriliği denmezmiş, bugün de osman hocaya gidicem yine bakalım o ne diyecek.. Sanırım kontrolüm olduğu günler daha çok geriliyorum
benim kızında karın ölçüleri 1 hafta geride çıkıyodum bazen 10 gün..
Ama 3 hafta ise ciddi bişi değildir ama normal bişide değil yani
sadece göbeksiz bi prenses olacaktır o kadar
çok araştırıpta kendini ve göbüşündekini üzme bence cnm sana artı stresten başka bişi değil
osman ne deyecek bakalım
bence senin gerginliğin osmandandır akşama bişeyin kalmaz inşallah
2 haftaya kadar normal kabul ediyoruz diyor osman(( neyse bakalım altı buçukta randevumuz..
:))))) seni de geriyordu değil mi cins adam
evet cnm benim dr umda 2 haftaya kadar normal demişti
bide şöyle düşün
bebeğinin haftası son adet tarihinden hesaplanıyo
adetinin ilk gününden hamile olduğun baz alınıyo yani öyle bişi yokki
adetinin ilk günü hamile kalamazsın
muhtemelen 1 hafta 10 gün sonra hamile kalmışındır
bu 1 hafta 10 gibi süreyi bebeğin büyük olması bekleniyo
oysaki çok saçma
dediğimi anladınmı cnm
belkide aslında gerilik değilde normal haftasondadır
bacak boyu falanda haftasından ileridir
bu yöndende bak
ama bunu dr a söyle asla kabul etmezler
hemde nasıl geriliyordum bazen bal şeker bazende zehir gibi ne zaman nasıl olacağı belli olmuyor...osmandan önceki drum psikolog gibiydi terapiye girip çıkmışım gibi geliyordum...zaten osman gibi dra da hiç denk gelmedim... Iyi bir dr olmasa zaten çekilmez
hihiiii eşim de habire doktorla didişiyor öyle komik ki ben ne zaman yaptığımı bilmiyor muyum, nerden çıkıyor o kadar gün önceden hesap diye :))))
ona ancak benim gibi deli hasta lazım, sen zaten sessiz sakinsin üstüne gelmiştir senin.. Hatta hep içimden diyorum sen bir daha tedavi olacak olursan başka bir doktor bulsan daha mı iyi olur acaba??
ehh güldürelim az seni öyle gönderelim osman
osmanada söyle üzmesin seni
eşinde komik hee
hadi gelince yaz bize
aa sahi oda takımınız geldimi?
ayy evet yaaa
ayşe bak bu normalden oldu ama sende osmana tedavi olacaktın negatifi görsen seni ona yollamayacaktık bi daha buna inandırmıştık çünkü seni
nazemir sende bırak artık şunu yaaa
ne ayşeye bi faydası dokundu hamile kalmasında ne sana
başka dr mu yok anacım bursada yaaa
ne düşünüyosunuz bilmem ama
ben hiç ısınmadım o adama sizin dediklerinizden sebep
çıkınca moralim iyi olursa gezmeye gidicez yazamazsam merak etmeyin iyiyim demektir..
Herşeyimiz geldi yıkandı ütülendi, hastane çantamız, şekerlerimiz herşeyimiz hazır :)))
deli ya ben seviyorum :))) şaka bir yana çok güveniyorum ben mümkün olsa çocuk doktoru yerine de ona giderim
ona ancak benim gibi deli hasta lazım, sen zaten sessiz sakinsin üstüne gelmiştir senin.. Hatta hep içimden diyorum sen bir daha tedavi olacak olursan başka bir doktor bulsan daha mı iyi olur acaba??
ayy evet yaaa
ayşe bak bu normalden oldu ama sende osmana tedavi olacaktın negatifi görsen seni ona yollamayacaktık bi daha buna inandırmıştık çünkü seni
nazemir sende bırak artık şunu yaaa
ne ayşeye bi faydası dokundu hamile kalmasında ne sana
başka dr mu yok anacım bursada yaaa
ne düşünüyosunuz bilmem ama
ben hiç ısınmadım o adama sizin dediklerinizden sebep
ayyy kusura bakma ama sürekli azarlayan kendi psikolojisi nasılsa karşısındaki hastasına öyle davranan dr olmaz olsun bence
sonuçta düşmüşsem onun eline
bana tedavi ederken iyi davranmalı ve beni sakinleştirmeli
ayşecan bu hangi hastane yaa bana bunun çalıştığı hastanenin adı versene bi fotosuna bakim çok merak ettim soyadınıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?