ben geldim ama çıkmak zorundayım yemek hazırlayacam yeğenimin derslerini yaptık bu saate kadar... çocuk acıktım diyip duruyor bende size bir bakıp öyle başlıyayım dedim hazırlamaya...
canlarım yorgunummmmmmama sizlerede yazmandan geçemyeceğim :26::26::26:eşimin kontrolü vardı bu günnn iyi geçti çok şükür kendi dr (amliyatı yapan dr )eşimi muayene etti bende diğer dr söylediklerini anlatım :26::26::26 amliyat olamsı lazım dediler dedim ) çok kızdı herkes keni işine bakacak dedi (amliyat olmalı diyen dr endokrin dr )bu iş bizim işimiz dedii zaten ben ameliyata gerek duysam bizat sana söylerdim dedii hiç kafanı karıştırma dedii 3 ay sonra mr çekilecekk o zaman tekrar konuşacağız dediiii:44::44::44::44: kontolümüz altında her şey inşş yeni bir amliyat söz konusu olmadan her şey düzelecek dedi çok mutlu oldummmm
canlarım yorgunummmmmmama sizlerede yazmandan geçemyeceğim :26::26::26:eşimin kontrolü vardı bu günnn iyi geçti çok şükür kendi dr (amliyatı yapan dr )eşimi muayene etti bende diğer dr söylediklerini anlatım :26::26::26 amliyat olamsı lazım dediler dedim ) çok kızdı herkes keni işine bakacak dedi (amliyat olmalı diyen dr endokrin dr )bu iş bizim işimiz dedii zaten ben ameliyata gerek duysam bizat sana söylerdim dedii hiç kafanı karıştırma dedii 3 ay sonra mr çekilecekk o zaman tekrar konuşacağız dediiii:44::44::44::44: kontolümüz altında her şey inşş yeni bir amliyat söz konusu olmadan her şey düzelecek dedi çok mutlu oldummmm
hoşgeldin cnm...afiyet olsun doyur yeğenini sen aç kalmasın...
kib
ayyy cnm hadi in
bol bol dualar eelim 3 ay sonra çekilecek mr temiz çıkarda hep beraber bi şükür ederiz inş
her dr kendi mesleğinle ilgilenmeli bencede başka dr ların işlerine ne diye burunlarını sokarlar bilmem
3 ay sonraa hımmm şşubat sonu mart başı falan çekilecek desene ayy hadi inş içime bi sıcaklık doğdu hadi hayırlısı
canım inşallah bu çektiğin acıların karşılağını eşinin iyileşmesi ve tatlı bir bebekle taçlandırsın RABBİM...
oooh çok şükür bin şükür Allah daha iyi günlerini de göstersin inşallah.. Rabbim hiçbirimize sevdiklerimizin acısını sıkıntısını göstermesin..
kızmııııııııııış kızmııııııııııııııııııııııış asunun bebeği kızmııııııııııııııııııııııııııış
hadi bakalım sayılı haftaların kaldı artıkson 3 haftam kızlaaar sonra evdeyim inşallah doğum iznine ayrılıcam.. bugün asumanın da kontrolü var belki cinsiyeti belli olur 15 haftalık oldu şaka maka.. haber alınca yazarım size de..
vuavvvv hadi hayırlısı bi kız kardeş daha geldi maşallahkızmııııııııııış kızmııııııııııııııııııııııış asunun bebeği kızmııııııııııııııııııııııııııış
hayırlı cumalarrrrr
SAĞOL CANIMMMM inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hadi bakalım sayılı haftaların kaldı artık
sende şimdi heyecan tavan yapmıştır
doğumun ne zaman cnm
ayy şaka maka daha dün öğrendik asunun hamiş olduğunu zaman ne çabuk geçmiş
bana hiç geçmiyo gibi gelsede
vuavvvv hadi hayırlısı bi kız kardeş daha geldi maşallah
sanada cnm hayırlı cumalar
valla bana sanki daha çooooook varmış gibi geliyor beklemek zor.. aslında doğumum 27 ocakta bekleniyor ama zaten kesin sezaryen olacak doktor 10 gün önce yaparız diyor bir de bu gelişim meselesiyle ilgili sorun çıkarsa birkaç hafta içinde bile olabilir..
eveeeet bir kız daha geliyor asumana benden başka herkes oğlun olacak demişti ama ben bildiiiiiim ben bildiiiiiiiiim
valla bana sanki daha çooooook varmış gibi geliyor beklemek zor.. aslında doğumum 27 ocakta bekleniyor ama zaten kesin sezaryen olacak doktor 10 gün önce yaparız diyor bir de bu gelişim meselesiyle ilgili sorun çıkarsa birkaç hafta içinde bile olabilir..
eveeeet bir kız daha geliyor asumana benden başka herkes oğlun olacak demişti ama ben bildiiiiiim ben bildiiiiiiiiim
senin de kızın olacak ayşe demişti dersin..aaa hayirli olsun..insallah Rabbim tamamina erdirir..ne guzel ikinizde kizi oluyo..gercekten cok sevindim..ay aysecann sanada birsey kalmamis doguma...masallah..gunler ne cabuk geciyo yaaaa
hiç tasalanma cnm benim zamanında gelecek o meleğimiz...
hayırlısıyla sorunsuz doğumlar nasip etsin Allah yeterki
hadi bakalım
bu topiktende bi hamiş hbri gelecek yakında sanki içime öyle bişiler doğuyo
ne güzel kızına arkadaş geliyor...farkettimde bu topikteki herkesin kızı oldu maşallah hayırlı sağlıklı olsunlarda varsın kız olsunlarkızmııııııııııış kızmııııııııııııııııııııııış asunun bebeği kızmııııııııııııııııııııııııııış
hiç tasalanma cnm benim zamanında gelecek o meleğimiz...
hayırlısıyla sorunsuz doğumlar nasip etsin Allah yeterki
hadi bakalım
bu topiktende bi hamiş hbri gelecek yakında sanki içime öyle bişiler doğuyo
ne güzel kızına arkadaş geliyor...farkettimde bu topikteki herkesin kızı oldu maşallah hayırlı sağlıklı olsunlarda varsın kız olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?