canım ne yaalım buda benim kaderimmm önce bebek için koşturmak şimdide eşim için
cnm yaa arkadaşlık isteğimi kabul edebilirmisn msn den
ayy sorma benimkide kucak delisi alma yırtıyo ortalığı
yürütece koyacam cnm kucakta tutmaktan iyidir
yrütece koyacağım nereden belli anla yürüteci evde duruyo bekliyo
hele 6 ayına bi gelsin hemen koyacam bende sende koy büyük rahatlıktır
neden koymamayımı düşnüyonki sen
videosunu gördüm yürütecindeydi
ahh cnm benim yaa nedir senin bu has. çekiğin rabbim tez vakitte sizleri emellerinize ulaştırsın inş cnm
bu has işleriyle uğraşmak çok zor
seni görüyorum koşturuyon inan çok üzülüyorum cnm yaaa
hayatın has yollarında geçiyo cnm benim yaa
cnmm ben inanıyorumki iki uğraşınında mükafatını alacaksın...
canım teklifini kabul ettim ben msn den :)))))
ya yürütece video için koymuştum telefonu görünce hiç konuşmuyor öle bakıyor bende yürütece koydum telefona bakmasın dikkatini çeksin diye ama genede baktı yaramaz ya ben koymak istiyorum ama herkez sağlıksız diyor ve nekadar koyacağımı bilmiyorum yiğenlerim bbindi ama onlar bütün gün yürüteçte gezerdi birde biz cicconun kini aldık çok ağır 1 yasındaki komşumun kızı bile ittiremiyor kendi yürüteci pazar malı ama hafif onunla fıldrı fıldır gezen çocuk bizim yürütece binince 2 adım atamayınca başladı ağlamaya napsamki gidip ucuz yürüteçlerdenmi alsam onuda bilmiyorum koyarsam nekadar süre koyarıım onuda bilmiyorum günde kaç saat durmalı felan aslında kızım yürüteçtede durmuyor ilk 5 dakika çok mutlu sonra ağlıyor bende korkup alıyorum biyerinimi aıtıyor acaba diye(((((
cnm ucuz bişi hafif bişi al yaa küçük bebecik nasıl ittirsin onu
keşke o kadar pahalı bişi almassydın
bence koy yürütece cnm yaaa senin için kolaylık olur
dr una sor cnm o en güzel bilgiyi vriri sana
heves işte herşeye özeniyo insAN :)))))))))) koyayım bari :)))))))))) doktorlar koyma diyo canım ya
aynen cnm yaa hevesle alınıyo sonra kalıyo bendede var öyle şeyler
koy cnm yaa yürüteçsiz bebekmi olur
çok tutma saatlerce sende ara ara koy
dr lar herşey diyolar ona bakarsan be nurcan
şahsen ben koyacam
dur bakim arkadaşın yürütece benim kızı bi koyiyim rahat ederse onunkinden alıyım ucuz bişi zaten yarın hemen alırım
günaydın cicişler.. nasılsınız? ben yine bunalımlardayım :))) yaa vallahi öyle korkuyorum ki bu kızım doğru dürüst büyümedi ben bu bebeği çoook ama çok istedim acaba bu kadar çok istediğim için sonunda bişeyler ters mi gidecek acaba şansımı çok mu zorladım.. korkudan sıkıntıdan içim içimi yiyor.. bilsem büyüdü sağlıklı kuvöze girmeyecek gidip yarın doğururum o derece yani...
canımmmm ya yapma böyle ne olur tadını çıkart hamileliğinin evet biraz zayıf kızın ama sağlıklı olsunnnn önemliii olan bu
ayrıca elbette çok isteyeceksinnnn bu kadar hasretten sonraaaa hakkın bu senin her şey güzel olacak allahın izini ile
inşallah kuzum Allaha emanet.. ama çok gerginim ruhum sıkılıyor..
evet canım ağır tekerleri gözükmüyo mesela kenarında kısımları var onlar yere kadar nerdeyse ozamanda halıya sürtüyor gitmiyorevet cnm mantıklı dne bi onunkini
seninki normalde içinde bebiş olmadanda zormu gidiyo
günaydın cicişler.. nasılsınız? ben yine bunalımlardayım :))) yaa vallahi öyle korkuyorum ki bu kızım doğru dürüst büyümedi ben bu bebeği çoook ama çok istedim acaba bu kadar çok istediğim için sonunda bişeyler ters mi gidecek acaba şansımı çok mu zorladım.. korkudan sıkıntıdan içim içimi yiyor.. bilsem büyüdü sağlıklı kuvöze girmeyecek gidip yarın doğururum o derece yani...
cnm kendini rahatlat lütfen yaa az bi zamanın kaldı
senin kendini sıkmaktan çocuğun zamanında doğacağı varken erken doğurtacan o olacak hee Allah korusun
canım herkez çok istiyor bu kabahat değil rabbim bu yüzden seni cezalandırmaz bak mucize verdi sana ona sığıntın diye neden böle yapıyorsun yine şükret rabbime bırak tekrar ayı hamile kaldığın zaman gibi
gerçi ne desem boş hepimiz geçirdik bu dönemlerş bak üzme kızımı oda ablası gibi sevindirecek bizi
evet canım ağır tekerleri gözükmüyo mesela kenarında kısımları var onlar yere kadar nerdeyse ozamanda halıya sürtüyor gitmiyor
canım herkez çok istiyor bu kabahat değil rabbim bu yüzden seni cezalandırmaz bak mucize verdi sana ona sığıntın diye neden böle yapıyorsun yine şükret rabbime bırak tekrar ayı hamile kaldığın zaman gibi
gerçi ne desem boş hepimiz geçirdik bu dönemlerş bak üzme kızımı oda ablası gibi sevindirecek bizi
haklısın canım şimdi biz takma diyoruz ama nekadar ağladığımı ben bilirim zor yaaya işte biliyorsunuz siz de yaşadınız insanın endişesi hiç bitmiyor birtek de size anlatınca rahatlıyorum çünkü sizlerden başka kimse anlamaz beni.. bakalım yarın neler diyecek. akşama kontrolüm var heyecanla bekliyorum
bu arada bu hafta asumanın da amniyosentezi var Allah ona da hayırlısını versin inşallah siz de dua edin bizlere..
cnm bencede sen onu bırak hafifi bişi al kızına
msn nini kontrol et
inşallah kuzum Allaha emanet.. ama çok gerginim ruhum sıkılıyor..
haklısın canım şimdi biz takma diyoruz ama nekadar ağladığımı ben bilirim zor yaa((((((( ama ben inanıyorum senin cimcimen benim doğum hediyem doğum yaparkjen çok dua ettim ve eve geldiğim gün senden hamile olduğunu öğrendim sanki kendim ilk defa hamile kalmışım gibi oldum eminim elifim bizi asla üzmicek
canım alıcam ya allahtan pek bişi almamışız paraları hastanelere harcamıştım biliyosun doğum yaptığım hastaneye geçene kadar biliyorun ondan pek bişi alamamıştım iyki almamışım insana neyin lazım olacağı hiç belli olmuyor :))))))))))) herşeyi kalıyor boşuna almışız :)))))
ay bu arada baktım canım kız aynı sen babasınıda hafif andırıyor ama görünce direk seni görmüş gibi oluyor insan ama gözleri renkli değil heralde bitek o benzemiyo :))))))))) ama çooooook güzel Allahım nazarlardan korusun
haklısın canım şimdi biz takma diyoruz ama nekadar ağladığımı ben bilirim zor yaa((((((( ama ben inanıyorum senin cimcimen benim doğum hediyem doğum yaparkjen çok dua ettim ve eve geldiğim gün senden hamile olduğunu öğrendim sanki kendim ilk defa hamile kalmışım gibi oldum eminim elifim bizi asla üzmicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?