ben biliyorum bu sene allahın izni ile hepiniz hamiş kalcaksınız çok sevindim valla kız cadı yap artık şu damadımı kızım evde kalacak yoksa
ah canım gözün aydın vallahi ne güzel yaaaaaaaaaaa şükür kavuşturan rabbime girme canım bebişinle takıl okadar yıl aradık :)))))))))
AHH Bu erkek milleti ne diyeyim allah hepsine akıl bize de sabır ve güç versin..unuttun bizi unuttun alıcam şimdi :)))))))))
yazıkya işte böle oluyo doğuruncada bende binlerce kez geri adım attım rabbim asuya dayanma gücü versin inşallah hakkında ahayırlı olan neyse rabbim onu versin
ah yeterim tamamen doğru eminim bir çoğumuz güvencemiz olsa kesin boşanırız geçekten rabbim biliyoda vermiyomuş heralde diyom bazen bende benim kide çok sorunlu hani bana kötü davranışı yok kızıda benide seviyor ama hala baba olduğunu idrak edemedi o duyguyu algılayamadı hala evde bir çocuk yokmuş gibi davranıyor herşeyin çocuktan öncesi gibi olmasını istiyor ama mumkün olmuyor tabi bunlar bir takım sıkıntılar doğuruyor inşallah diğer arkadaşların bizler gibi olmaz :))))))
kızlar hepinizi çok özledim.... size güzel bir haberim var benim 3 aylık bir oğlum var... kendiliğinden hamile kaldım.. başka bir tedaviolurken... izinle paylaşmak istedim... uzun zamandır giremiyordum.. biraz hamileleik sorunlu geçti.. Allahmın mucizesine kavuştum..
Allahım sizlere nasip etsin.. inşallah.... dualarım sizinle
yeterim ya Allah inşallah Allahım hayırlı bir evlat nasip eder sana.
selamlar.......
yeterr im çok sevindim cnm hayırlısıyla ne zaman geliyor senin adet hbr dar et bizi :)
yeterrr
cnm tedavinde ne aşamadasın nasıl ilerliyor
canım pzrts kontrolüm var yer şey yolundaysa opuya karar verecekler
ayy hadi inş ya yumurtaların durumu nasıllar?
hadi canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...rabbim yar ve yardımcın olsun...
nurcan üyeliğini iptal ettirmiş neden acaba :26:
inşallah bi sorun yoktur
canım hiç haberim yoktu :26::26::26:
bende görünce şaşırdım merakta ettim... faceden mesaj göndereyim inşallah iyidir:26:
yeterrr
cnm oldumu opu?
Nurcan neden böyle bişi yapsınki ya yablışlıkla olmasın acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?