Geleceksin biliyorum bebeğim

Gozunuz aydin olsncanim...kizkardesin icin cokkk sevindim..Rabbims anada ve isteyen herkesenasip etsin.bende hic bir degisiklikyok kizlar malesef.....o yuzdentopige gelip surekli bunalimlarimi anlatmak istemiyorum..esiminde bitirmesi gerekenbir proje varasiri yogun..projenin bitmesinibekliyorum yeni tedavi icin....benidualarinizda unutmayin...opuyorum hepinizi..

Son düzenleme:

anam bebeğimiz olsunda isterkaçamak ister tup ooooooooooohsıra sendeeeeeeeeeee

KIZLAR SAĞOLUNNNNNNNNNNNNNN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Hayırlı Cumalarrrrrrr
Açılan ellerinizden, dudaklarınızdan dökülenler, gerçek olsun inşallahhhhh

yeterim nazemirim rümyansın canım yuşdydım bugün kızım ve aileme hdi artık haberleriizi bekliyorum en kısa zamanda dedim bu yl kavuşsunlar dedim bekliyom haber heeeeeeee

yeterim nazemirim rümyansın canım yuşdydım bugün kızım ve aileme hdi artık haberleriizi bekliyorum en kısa zamanda dedim bu yl kavuşsunlar dedim bekliyom haber heeeeeeee

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

günaydın kızlarrrrr BU GÜNNN 2012 NİN SON GÜNÜ:26::26::26::26: 2013 İNŞŞ TÜM BEKLENTİLERİMİZİ KARŞILAR SAĞLIK HUZUR İÇİNDE GEÇER HEP BEKLEDİĞİMİZ HASRET ÇEKTİĞİMİZ MEKELERİMİZE KAVUŞTURUR BİZLERİ HEPİMİZ 2013 DE HAMİŞ OLUR SAĞLIKLA MELEKLERİMİZİ KUCAKLARIZ İNŞŞŞMEMLEKETİMİZDE HUZUR BARIŞ İÇİNDE BİR YIL GEÇİRİR

amiiiiiiiiiiiiin canım benim

Oy nurcani,mcanimmm Rabbim razi olsun.....insallah insalllahhh bende cokkk istiyorum he nasil varyaaaaa..bu aralar beni gorediyor cok cokmussun eski nesen yok..ah bir bebisim gelseee nasilll nesemde gelecek...Rabbbim razi olsun senden..insallah iyi haberler veririm Canim ya..esimin suan cok yogun calisiyor..1-2 ayda bole malesef...ondan sonra izin alacak insalllah..o zmaRabbimde nasip ederse tedaviye baslayacagimmm ve insallah insallah bu sefer bebisime kavusacagim

Son düzenleme:
herkese merhaba bi süre önce bende aranıza katılıp dahil olmuştumbi kaç şey paylaşmıştım hatta dua etmiştik benim içinde edilmişti herkesten binlerce kere razı olsun Allahım evladı olmayanlara en kısa zamanda sağlıklı bir evlat olanlarıkine ve kızıma uzun ömürler versin inş. evet tam 6 aylık bir kızım var beşiğini sallıyorum şu an.. tarifsiz bir duyguymuş şükürler osun umutsuzluğa iyi bir örnek olduğumu düşünüyorum dile kolay 5 tüp bebek denemesi 2 gebelik kaybı ilk 3 aydüşük tehtidi son 3 ay erken doğum tehdidi ile geçirlen bir hamilelik Rabbime bir değil binlerce kere şükürler olsun herkese ama herkese nasip etsin inş.
nurcam kızın kocaman olmuş maşallah Allahım güzel yazılar yazsın yeter kız kardeşin için çok sevindim aniş sağlıkla kucağınıza aldığınız zamanlar senin hamileliğinle beraber kutlarsınız çifte bayram olur dilerim , rüyamsım malesef zor bi süreç ama inanmak başarmanın yarısı gerçekten inbş bu son tedavin olsun meleğin sağlıkl agelsin kucağına

herkese tekrar çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin....

canım vallahi duamı ederken allahım tedaviye gerek kalmadan uzun zaman beklemeden mümkünse bian önce ver inşallah diye dua ettim ama nasip olsunda tedaviyle olsun yeterki gelsin yavrun sen umudunu yitirme
ah canıımmmmmm tüylerim diken diken oldu nasıl sevindim bir kişi bile evladına kavuşsa yaramız azcık kapanır helaliğimi olur bunun hepimizin birbiirmizde duası var güzel evladını süt kokulu gıdısından çooooooook öpüyorum evet benim yavrumda büyüdü 19 aylık ellerinizden öper birazcık şımarık gittiğim heryerde rezil oluyorum çok şükürki pek arkadaşım yokta kimse biryere çağırmıyo Hepinize sevgiler inşallah daha nice güzel haberler almak nasip olur

Arkadaşlar beni tanımıyorsunuz ama sizden yardım istiyorum
Bende sizlerden biriyim çocuk sahibi olamıyoruz ve dualara sığındık 500yasin topluyorum
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Allahım razı olsunnnnnn

selamlar nurcan hatırlarmısın beni topiğin ilk annesiydim
nasılsın kızın büyümüş kocaman olmuş maşşşlh bizde büyüdük tabii 2 yaşımıza 2 ay kaldı
hayat onlarla çok güzel rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşlhhh kızınıdas senide öpüyorum fotoğraflarınız varmı merak edtti,m şımarık kızını

canım nasıl mutlu oldum çok iyi kalplisin bizi unutmadın gittin bizim için dualar ettin
ALLAH ta ettiğin dualar hürmetine huzuru mutluluğu eksik etmesin ömrünce

merhaba canım seni hatırlıyorum hatırlamazmıyım
ne güzel bebeğine kavuşmuşsun darısı biz isteyenlerin başına

Pinarcimm seni hatirlamaz olurmuyum canim benim.....Rabbim evladni sana bagislasn..darisida bizim basimiza insallah...cennet kokulu yavrunu bizim icinde kokla bol ol..ve dualainda bizide unutma canim benimmmm

nasılsınız kızlar keyifler nasıl RABBİM BEBİŞLERİNİZİ SİZLERE BAĞIŞLASIN EVLAT HASRETİ ÇEKEN TÜMM YOL ARKADAŞLARIMIZIDA DAHA FAZLA BEKLETMESİN İNŞŞ

herkese çok çok teşekkür ederim ona her baktığımda, göğsümde o yanmayı her hissettiğimde, burnumun direği her sızladığında dua ediyorum inanın...
kızımı öpeceğim yerinize, gün gelecek sizlerde kendi evlatlarınızı öpeceksiniz Allahın ziniyle böyle özlemle benim yerime ....

http://www.facebook.com/nurcan.ozlukozturk?ref=tn_tnmn
CANIM HATIRLAMAZMIYIM :)))))))) YAVRUNLA ÇOK YAŞA İNŞALLAH KOCAMAN OLMUŞ MAAŞALLAH RABBİM BÜTÜN HERKEZE VERSİN BİZ ŞANSLI KİŞİLERDENİZ ÇABUK KAVUŞTUK AMA DUALARINI ARKADAŞLARDAN EKSİK ETME SENİN DUALARIN HALA KABULDÜR KÜÇÜCÜK YAVRUN VAR ONA BAKARKEN KIZLARADA DUA ET EVET BENİM SIPADA BÜYÜDÜ TAM BİR YARAMAZ HİÇ BİR YERE GİDEMİYOM UTANCIMDA BEN ÇOK DİSİPLİNLİYİMDİR KIZIMDA AKSİNE BABASI GİBİ DAĞANIK İNAT BİŞİ HER GİTTİM YERİ BİRBİRİNE KATIYO :))))))) YUKARDAKİ FACE LİNKİM CANIM EKLERSEN RESİMLERİM VAR ORDA HEM MESAJLAŞIRIZ KOPARMAYALIM BAĞLARI :))))))) YAVRUNU ÇOOOOOOOOOOOOK ÖPÜYORUM SENİDE CANIM
AH BEBEĞİM HER GİTMEMDE SİNLER İÇİN DUACIYIM YETERKİ RABBİM BANA ORALARA BÖLE GİTMEYİ NASİP ETSİN KIZIM KÜÇÜKKEN GİDEMİYORDUM AMA ARTIK DAHA RAHAT GİDİYORUM ŞÜKÜRLER OLSUN AZCIK DİLLENSİN DUA EDE BİLSİN OZAMANLAR SİZ HAMİŞ OLURSUNUZ İNŞALLAH KOLAY DOĞUM YAPIN DİYE DUA ETMEYE GÖTÜRÜRÜM KIZIMI BUSEFER ORALARA :))))))))
AH CANIM TADII ÇIKAR ANNELİĞİNİN ŞÜKÜR KAVUŞTURANA RABBİM YETER NAZEMİR VE RÜYAMSINADA VERSE DAHA BİŞİ İSTEMİYOM :)))))))) SENDE HEP DUACI OL CANIM

CANIM BURAYA PEK GİREN YOK ESKİSİ GİBİ ADINI YAZARSAN OKUYANLAR BEN OKUDUM DİYE GERİ DÖNERLER ADINI Bİ SAKINCASI YOKSA YAZ SAYFAYA ELBET OKUYAN ÇIKAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…