demek kİ RABBİM OL deyince oluyor
herşey onun elinde onun istemesine bağlı
GÜNAYDIN KIZLARRRR ÇOK MUTLUYUM BU MUTLLUĞMU SİZLERLE PALAŞMAK İSİTYORUM BİLİYORSNUZ KIZ KARDEŞİM TÜP BEBEK YAPTIRMIŞTI 12. GÜN DEĞERİ 7 ÇIKMIŞTI SONRASINDA 22.34.54 (net hatırlamıyorum ama buna yakındı değerler )ÇIKTI KIZ KARDEŞİM DEĞERİ 7 ÇIKTIĞINDA ÜNVRT TÜP BEBEK DR ARADI VE DEĞERİNİ SÖYLEDİ DR 2 GÜN SONRA TEKRAR TEST YAP AMA 12. GÜN İÇİN OLDUKÇA DÜŞÜK BİR DEĞER DEMİŞTİ (kız kardeşim dr bu konuşmayı yaptıktan sonra sanırım 13.veya14. gün eşiyle birlikte olmuş zaten negatif diye )BİZ DR KIZ KARDEŞİMN EŞİ İLE YAPTIĞ BU KAÇAMAĞIDA ANLATTIK AMA DR DOĞAL OLMA OLSAILININ ÇOK ÇOK DÜŞÜK OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA TÜP BEBEK İÇİN BU DEĞERLERİN NORMAL OLMADIĞINI SÖYLEDİİ EN SON DEĞERİ ÇARŞABA GÜN 54 ÇIKTI VE DR PZARTESİ (yani dün )GEL TEKRAR BAKALIMM VE DEĞERLERİM BÖYLE YESE (ikiye katlamıyor diye )KÜRTAJ YAPALIM DEDİ DÜN KIZ KARDEŞİMLE GİTTİK VE BETA VERDİKK DEĞER 184 ÇIKTI DR GİTTİK SONUCA BAKTI VE GÖZÜNÜZ AYDIN ÇOK GÜZEL KATLAMIŞ DEDİİ HAFTAYA PZRTS TEKRAR ÇAĞIRDI KIZLARRRRR BU BİR MUCİZE DUALRINIZI EKSİK ETMEYİN OLURMUUU
yeterim nazemirim rümyansın canım yuşdydım bugün kızım ve aileme hdi artık haberleriizi bekliyorum en kısa zamanda dedim bu yl kavuşsunlar dedim bekliyom haber heeeeeeee
günaydın kızlarrrrrBU GÜNNN 2012 NİN SON GÜNÜ:26::26::26::26: 2013 İNŞŞ TÜM BEKLENTİLERİMİZİ KARŞILAR SAĞLIK HUZUR İÇİNDE GEÇER HEP BEKLEDİĞİMİZ HASRET ÇEKTİĞİMİZ MEKELERİMİZE KAVUŞTURUR BİZLERİ HEPİMİZ 2013 DE HAMİŞ OLUR SAĞLIKLA MELEKLERİMİZİ KUCAKLARIZ İNŞŞŞ MEMLEKETİMİZDE HUZUR BARIŞ İÇİNDE BİR YIL GEÇİRİR
yeterim nazemirim rümyansın canım yuşdydım bugün kızım ve aileme hdi artık haberleriizi bekliyorum en kısa zamanda dedim bu yl kavuşsunlar dedim bekliyom haber heeeeeeee
canım vallahi duamı ederken allahım tedaviye gerek kalmadan uzun zaman beklemeden mümkünse bian önce ver inşallah diye dua ettim ama nasip olsunda tedaviyle olsun yeterki gelsin yavrun sen umudunu yitirmeoy nurcani,mcanimmm rabbim razi olsun.....insallah insalllahhh bende cokkk istiyorum he nasil varyaaaaa..bu aralar beni gorediyor cok cokmussun eski nesen yok..ah bir bebisim gelseee nasilll nesemde gelecek...rabbbim razi olsun senden..insallah iyi haberler veririm canim ya..esimin suan cok yogun calisiyor..1-2 ayda bole malesef...ondan sonra izin alacak insalllah..o zmarabbimde nasip ederse tedaviye baslayacagimmm ve insallah insallah bu sefer bebisime kavusacagim
ah canıımmmmmm tüylerim diken diken oldu nasıl sevindim bir kişi bile evladına kavuşsa yaramız azcık kapanır helaliğimi olur bunun hepimizin birbiirmizde duası var güzel evladını süt kokulu gıdısından çooooooook öpüyorum evet benim yavrumda büyüdü 19 aylık ellerinizden öper birazcık şımarık gittiğim heryerde rezil oluyorum çok şükürki pek arkadaşım yokta kimse biryere çağırmıyoherkese merhaba bi süre önce bende aranıza katılıp dahil olmuştumbi kaç şey paylaşmıştım hatta dua etmiştik benim içinde edilmişti herkesten binlerce kere razı olsun allahım evladı olmayanlara en kısa zamanda sağlıklı bir evlat olanlarıkine ve kızıma uzun ömürler versin inş. Evet tam 6 aylık bir kızım var beşiğini sallıyorum şu an.. Tarifsiz bir duyguymuş şükürler osun umutsuzluğa iyi bir örnek olduğumu düşünüyorum dile kolay 5 tüp bebek denemesi 2 gebelik kaybı ilk 3 aydüşük tehtidi son 3 ay erken doğum tehdidi ile geçirlen bir hamilelik rabbime bir değil binlerce kere şükürler olsun herkese ama herkese nasip etsin inş.
Nurcam kızın kocaman olmuş maşallah allahım güzel yazılar yazsın yeter kız kardeşin için çok sevindim aniş sağlıkla kucağınıza aldığınız zamanlar senin hamileliğinle beraber kutlarsınız çifte bayram olur dilerim , rüyamsım malesef zor bi süreç ama inanmak başarmanın yarısı gerçekten inbş bu son tedavin olsun meleğin sağlıkl agelsin kucağına
herkese tekrar çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin....
canım vallahi duamı ederken allahım tedaviye gerek kalmadan uzun zaman beklemeden mümkünse bian önce ver inşallah diye dua ettim ama nasip olsunda tedaviyle olsun yeterki gelsin yavrun sen umudunu yitirme
ah canıımmmmmm tüylerim diken diken oldu nasıl sevindim bir kişi bile evladına kavuşsa yaramız azcık kapanır helaliğimi olur bunun hepimizin birbiirmizde duası var güzel evladını süt kokulu gıdısından çooooooook öpüyorum evet benim yavrumda büyüdü 19 aylık ellerinizden öper birazcık şımarık gittiğim heryerde rezil oluyorum çok şükürki pek arkadaşım yokta kimse biryere çağırmıyoHepinize sevgiler inşallah daha nice güzel haberler almak nasip olur
herkese merhaba bi süre önce bende aranıza katılıp dahil olmuştumbi kaç şey paylaşmıştım hatta dua etmiştik benim içinde edilmişti herkesten binlerce kere razı olsun Allahım evladı olmayanlara en kısa zamanda sağlıklı bir evlat olanlarıkine ve kızıma uzun ömürler versin inş. evet tam 6 aylık bir kızım var beşiğini sallıyorum şu an.. tarifsiz bir duyguymuş şükürler osun umutsuzluğa iyi bir örnek olduğumu düşünüyorum dile kolay 5 tüp bebek denemesi 2 gebelik kaybı ilk 3 aydüşük tehtidi son 3 ay erken doğum tehdidi ile geçirlen bir hamilelik Rabbime bir değil binlerce kere şükürler olsun herkese ama herkese nasip etsin inş.
nurcam kızın kocaman olmuş maşallah Allahım güzel yazılar yazsın yeter kız kardeşin için çok sevindim aniş sağlıkla kucağınıza aldığınız zamanlar senin hamileliğinle beraber kutlarsınız çifte bayram olur dilerim , rüyamsım malesef zor bi süreç ama inanmak başarmanın yarısı gerçekten inbş bu son tedavin olsun meleğin sağlıkl agelsin kucağına
herkese tekrar çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin....
Arkadaşlar beni tanımıyorsunuz ama sizden yardım istiyorum
Bende sizlerden biriyim çocuk sahibi olamıyoruz ve dualara sığındık 500yasin topluyorum
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Allahım razı olsunnnnnn[/canım baana ismini msj atarsan ben okurum
herkese çok çok teşekkür ederim ona her baktığımda, göğsümde o yanmayı her hissettiğimde, burnumun direği her sızladığında dua ediyorum inanın...
kızımı öpeceğim yerinize, gün gelecek sizlerde kendi evlatlarınızı öpeceksiniz Allahın ziniyle böyle özlemle benim yerime ....
http://www.facebook.com/nurcan.ozlukozturk?ref=tn_tnmnselamlar nurcan hatırlarmısın beni topiğin ilk annesiydim
nasılsın kızın büyümüş kocaman olmuş maşşşlh bizde büyüdük tabii 2 yaşımıza 2 ay kaldı
hayat onlarla çok güzel rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşlhhh kızınıdas senide öpüyorum fotoğraflarınız varmı merak edtti,m şımarık kızını
AH BEBEĞİM HER GİTMEMDE SİNLER İÇİN DUACIYIM YETERKİ RABBİM BANA ORALARA BÖLE GİTMEYİ NASİP ETSİN KIZIM KÜÇÜKKEN GİDEMİYORDUM AMA ARTIK DAHA RAHAT GİDİYORUM ŞÜKÜRLER OLSUN AZCIK DİLLENSİN DUA EDE BİLSİN OZAMANLAR SİZ HAMİŞ OLURSUNUZ İNŞALLAH KOLAY DOĞUM YAPIN DİYE DUA ETMEYE GÖTÜRÜRÜM KIZIMI BUSEFER ORALARA :))))))))canım nasıl mutlu oldum çok iyi kalplisin bizi unutmadın gittin bizim için dualar ettin
ALLAH ta ettiğin dualar hürmetine huzuru mutluluğu eksik etmesin ömrünce
merhaba canım seni hatırlıyorum hatırlamazmıyım
ne güzel bebeğine kavuşmuşsun darısı biz isteyenlerin başına
AH CANIM TADII ÇIKAR ANNELİĞİNİN ŞÜKÜR KAVUŞTURANA RABBİM YETER NAZEMİR VE RÜYAMSINADA VERSE DAHA BİŞİ İSTEMİYOM :)))))))) SENDE HEP DUACI OL CANIMherkese çok çok teşekkür ederim ona her baktığımda, göğsümde o yanmayı her hissettiğimde, burnumun direği her sızladığında dua ediyorum inanın...
kızımı öpeceğim yerinize, gün gelecek sizlerde kendi evlatlarınızı öpeceksiniz Allahın ziniyle böyle özlemle benim yerime ....
Arkadaşlar beni tanımıyorsunuz ama sizden yardım istiyorum
Bende sizlerden biriyim çocuk sahibi olamıLyoruz ve dualara sığındık 500yasin topluyorum
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Allahım razı olsunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?