• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceksin biliyorum bebeğim

inşallah rüyamda hep bebeklerle uğraştım ama hiç ağlamıyorlardı güzel güzel yemek yiyip uslu uslu duruyorlardı demekki artık yoruldular bizleri uğraştırmadan gelecekler

evet evet sıpalar yoruldular geleceklerrrrrrr:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

nurcancım senin ve bebişinin niyetine meryem süresi okudum canımm allah kabul etsinnn inşallahh saglıcqakla yavrunu kucagına almayı nasip eder allahım

kızlar bugün 2:30 da randevum var doktorda herşey güzel çıkar inşallah dua edin ve inşalla bu doktor gün verir ve 17-17 si gibi bebişi alır :))))))))

canım hakında hayırlısı olsun inş güzel haberler alırız. bizide haberdar et. yeni topiğimizin güzel haberlere ihtiyacı var :54: :54: :54: :54: :54: :54: :54:

Uploaded with ImageShack.us

eski topiğimizde iyi ve kötü bir sürsürü günümüz oldu bu her geçen gün bizleri birbirimize daha çok bağladı
yeter, ayşe, umudumsun, nazemir, ceylin, (cici annemiz ve süslü kızı ) herzaman_seninle, hilbay, sonece, pembe_86, pearlflower, derin,
ve aramıza sonradan katılan ama başından beri bizimleymiş gibi olan twety25, nesleyy, beren660, pınar1202, mayflowers
hepinize şimdiye kadar topiğimize kattığınız güzelliklerden dolayı çooook teşekkür ediyorum inşallah yeni topiğimiz hepimize şans getirsin ve bu güzel kardeşliğimiz hiç bozulmasın
inşallah bu topikte bütün arkadaşlarıma hamileyim yazmak herzaman seninle ve banada bebeğimizi sağ sağlim duğurduk yazmak nasip olsun
sizleri seviyorum topiğimiz hayırlara vesile olsun her gelene uğur getirsin
amin amin aminnnnn
Eki Görüntüle 183759 Eki Görüntüle 183760 Eki Görüntüle 183758

bunlarda açılış pastamız olsun haydi kk hatunları afiyet olsun. :54: :54: bol bol bebişli günlere inş. :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:
ohhhbi gn gecikmeli açılış pastamıda yedim ii oldu valla hehehe
kızlar bugün 2:30 da randevum var doktorda herşey güzel çıkar inşallah dua edin ve inşalla bu doktor gün verir ve 17-17 si gibi bebişi alır :))))))))

nurcanın hastanedesin demek şuan
ayy hadi iyi hbrlerle gel inş yaaa

topiğimiz hayırlı olsun canlarım....
topik güya dün akşam açılmış bu alşam olmadan 9 sayfa dolmuş ohh maşallah sizlere ne çok ilerletmişiniz hemen
inş bebişlerinizde böyle hızlıcak gelir bir an evvel konar kucaklarınıza..
Allahım nurcanla banada sağlıkla zamanına doğumumuzu nasip etsin...

slm canlarım.topıgınız hayırlı ugurlu olsun.hepımıze sans getrsın.buraya hamılelık zamanlarımızı ve sonrasında dogum ve bebeklerımızı buyutme anılarımızı da yazmak nasip olur inşallah.AMİN

Ayy bende geldim bebiş olayını 6 ay rafa kaldırdık amaaa çok şükür kocişimle kanka modundanda çıktık:))belki sürpriz yapar bize kuzucuk bellimi olur:))

merhaba kızlar yeni evimiz hayırlı olsun uğur getirsin hepimize inşallah :16:

inşallah yeni topişimizde daha çok aranızda olacağım
beni sorarsanız yine hastayım boğaz enfeksiyonuma
birde grip eklendi neyse bunlar geçici şeyler yatarım dinlenirim geçer gider ayyy haapppşuuuu :2:

nurcanım meyem suresini sana okuyoruz demekki bende bu akşama okurum nasipse
artık son günlere iyice yaklaştın hayırlısıyla yavrunu alacaksın kucağına :nazar::emir_bebek:

Uploaded with ImageShack.us

eski topiğimizde iyi ve kötü bir sürsürü günümüz oldu bu her geçen gün bizleri birbirimize daha çok bağladı
yeter, ayşe, umudumsun, nazemir, ceylin, (cici annemiz ve süslü kızı ) herzaman_seninle, hilbay, sonece, pembe_86, pearlflower, derin,
ve aramıza sonradan katılan ama başından beri bizimleymiş gibi olan twety25, nesleyy, beren660, pınar1202, mayflowers
hepinize şimdiye kadar topiğimize kattığınız güzelliklerden dolayı çooook teşekkür ediyorum inşallah yeni topiğimiz hepimize şans getirsin ve bu güzel kardeşliğimiz hiç bozulmasın
inşallah bu topikte bütün arkadaşlarıma hamileyim yazmak herzaman seninle ve banada bebeğimizi sağ sağlim duğurduk yazmak nasip olsun
sizleri seviyorum topiğimiz hayırlara vesile olsun her gelene uğur getirsin

Canım Nurcanım Allah senden razı olsun ki birbirimize dua etmemize sebeb oldun. Bu yeni topik fikri çok iyi olmuş... Eski topikte güzeldi ama çok fazla acı biriktirdik orada. Belki yeni ve iyi bir başlangıç hepimize iyi gelir... Bu topik bebek kokularıyla dolar ve Sen ve bebeğin hepimize uğur getirirsin inşallah...:nazar: :9:

Nurcanım, bu arada niyetin üzerine meryem süresini okudum... Allah bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Yavrunun üzerinden gölgen eksik olmasın kardeşim...Allah senden razı olsun....

Ayy bende geldim bebiş olayını 6 ay rafa kaldırdık amaaa çok şükür kocişimle kanka modundanda çıktık:))belki sürpriz yapar bize kuzucuk bellimi olur:))

kanka modundan çıkıtın haaaaaaaa:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
birde biz çıksaydık kanka modundan :17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

nurcan canimmm gelmedinmi hastaneden?

pear canim haklisin; cok fazla aci biriktirdik diger topikte..acilarimiz orada kalsin insallah..yeni sayfada yeniden mutlu olalim insallah...

nazemir insallah ruyan hayirlara vesile olur ve bebislerimizle dolar kucaklarimiz..

pinarim canim benim....insallah kendiliginden gelir bebisin..yeterki Rabbim ol desin..

ceylin gecmis olsun canim..

ve digerrr tum kizlarrr nasilsinizzz? neler yaptiniz bugun?

nurcannnnnnn nerdesin kuzum yaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:meraktan öldüm

nurcan canimmm gelmedinmi hastaneden?

pear canim haklisin; cok fazla aci biriktirdik diger topikte..acilarimiz orada kalsin insallah..yeni sayfada yeniden mutlu olalim insallah...

nazemir insallah ruyan hayirlara vesile olur ve bebislerimizle dolar kucaklarimiz..

pinarim canim benim....insallah kendiliginden gelir bebisin..yeterki Rabbim ol desin..

ceylin gecmis olsun canim..

ve digerrr tum kizlarrr nasilsinizzz? neler yaptiniz bugun?

iyilik cnm seni sormalı...
bizde bugün ev işi yemek falan okadar iş yapabildik çamaşırlar bekliyo :1:
yeteeerrrr nurcanın numarası vardı sende sanırım bi arasana cnm yaaa özeldende msj attım gelse yazardı ama yok gelemedi daha...

iyilik cnm seni sormalı...
bizde bugün ev işi yemek falan okadar iş yapabildik çamaşırlar bekliyo :1:
yeteeerrrr nurcanın numarası vardı sende sanırım bi arasana cnm yaaa özeldende msj attım gelse yazardı ama yok gelemedi daha...

canim iyilik bendende cok sukur....her zamanki rutin islerle ugrasiyoruz:)))

nurcan gelince mutlaka haber verir bize...bende geldimi diye habire girip cikiyorum...insallah gelsinde guzel haberler versin bize

Son düzenleme:
sakin kızlar belli ki yorulmuş nurcan kötü bişi düşünmeyelim. :20: :20: :20: işi vardır gelir ne olsa haber verir bize inş hayırlı haberler gelir.. hayırlısı
gönderdim misafirleri hemen bakayım dedim kızlar ne yapmış. ee nasılsınız canlar :16: :16: :16: :16:

Back
X