Geleceksin biliyorum bebeğim

merhaba arkadaşalr ben de aynı yoldayım sizinle umarım en kısa zamanda kavuşuruz... ben bişey soracaktım rahım fılmı çektıren vardır mutlaka ne kadar ödediniz diye soracaktım... bi de izmirden yazan var mı ben de aşılama için en iyi merkezi arıyorum da

canım 2 kere çektirdim ama ikiside devlette idi para vermedim

canım merhaba ben izmirdeyim tedaviye yeni başladım. smyrna ya gidiyorum. tavsiye ederim canım . rahim filmini geçen hafta çektirdim. 400tl .Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah

Son düzenleme:

cnm hoşgeldin topiğimiize...
malesef ben çektirmedim fiyat konusunda bi bilgim yok...

yatmadın mı kız sen daha?? anca gittiler bir de randevu verdiler yarın öğlen de başka bir arkadaşı alıp yine gelceklermiş :)))

kız domuz gibi oturmaktan misafir nedir unutmuşum hoşuma gitti aslında çok güldüm eğlendim.. acaba koca popomu kaldırıp arada misafir mi çağırsam :))))

e hoşuna gittiyse çağır ben severim misafiri ama habersiz geleninden nefret ederim hanerli gelindimmi hooşuma gider sohbet muhabbet :))))))))))

e hoşuna gittiyse çağır ben severim misafiri ama habersiz geleninden nefret ederim hanerli gelindimmi hooşuma gider sohbet muhabbet :))))))))))

ben de severim aslında ama çok ksıyorum galiba kendimi heryer temiz olsun da ikram iyi olsun da bilmem ne diye bu sefer kabusa dönüyor aslında bugün hem ev çok temiz değildi hem de bir hazır kek aldım utandım ama iyi de oldu sanki..

yatmadın mı kız sen daha?? anca gittiler bir de randevu verdiler yarın öğlen de başka bir arkadaşı alıp yine gelceklermiş :)))
kızz o kadar misafire ne ikram ediyosun..
kız domuz gibi oturmaktan misafir nedir unutmuşum hoşuma gitti aslında çok güldüm eğlendim.. acaba koca popomu kaldırıp arada misafir mi çağırsam :))))
hihi çağır çağır biz gelelim...
ayy bende çok misafiri ama atnen senin dediğin gibi hbrli gelisn lütfen.

hazır kekmiii hiç yakıştıramadım sana
ben bugünkü yaptıklarımı göndereyim bali cnm sana ikram et

ya gülüm sen zaten çalışan kadınsın ve şuan eşin hasta san agelende poğaça börek beklemez heralde bizimde çalışan arkadaşlarımız var kadınlar bi hafta ssonu evde bizimmgibş bütün gün yatmıyolar e haftasonu gittiğimizdede bi kahve yanına da hazır keke veya bisküvi felan koyuyo marketlerde hazı kurabiyeler satılıyo yada onlardan koyuyolar zaten okadına gidipte hazırlık yapmadı diye ayıplayan kendi utansın yani bence çok takma sana gelende çalıştığını biliyor

:)))))))))))))))))) sende maaşlalah yap yap hazırlıkları sonrada 15 günde 1.5 kilo aldım de :))))))))

yaaaa bak herzaman ayıplamış bileeee ama amaaa çok da becerekliyim aslında ben deee çok tembelim işteeee o herzaman cadısına söyle ben ona küstüüüm..

yaaaa bak herzaman ayıplamış bileeee ama amaaa çok da becerekliyim aslında ben deee çok tembelim işteeee o herzaman cadısına söyle ben ona küstüüüm..

kız bu cadı böle ben buna liste verdim ertsi gün satı beni böle bu cadıkarı :)))))))))) sen bakma ona ben gelirsem Alllah izin verirde bigün sana bana hazır kekde ,kram etsen sanki börek açmışın gibi görürüm ben :))))))))))

misafir ol gel banaaa börekler açarım sanaaaa
o cadı da yapıp yapıp yesin de şişsin

misafir ol gel banaaa börekler açarım sanaaaa
o cadı da yapıp yapıp yesin de şişsin

ahhhhhhhhh nerde benim adada ne gönderir bursaya sende bide doğuya tayin olcan blki bizimde şark görevi senin tayin olduğun yere olurda gelirim :))))))))))

o şişcek ooooh ben inceem ayın 23 ünde :)))))))))

:)))))))))))))))))) sende maaşlalah yap yap hazırlıkları sonrada 15 günde 1.5 kilo aldım de :))))))))
kızz yaptım kaç tepsi şey pastalar kekler de
birine dokundummu acaba olduğu gibi yukarı çıkarttım
aşkolsun sen hemen kilomu söle
nasıl oluyo o hem becerikliyim hem tembelim
küsmüşmüş küs ama uzun sürmesin ben dayanamam uzun küsmelere:95::95::95::95:

anaaa hemen listeyi sölüyon sende bee
iiyiki bi kere laf edik hee
bende sana küserim görürsün hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…