slm canım şükür iyiyiz gitin sanırım tekrdağa hadi iyi eğlenceler gerçi hasta ziyaretine gittin ama gitmişken gezersin :))))))
a.slm cnm iyiyiz...
teşekkürler bacım slmımı ta oralara taşıdığın için
canım 2 kere çektirdim ama ikiside devlette idi para vermedimmerhaba arkadaşalr ben de aynı yoldayım sizinle umarım en kısa zamanda kavuşuruz... ben bişey soracaktım rahım fılmı çektıren vardır mutlaka ne kadar ödediniz diye soracaktım... bi de izmirden yazan var mı ben de aşılama için en iyi merkezi arıyorum da
merhaba arkadaşalr ben de aynı yoldayım sizinle umarım en kısa zamanda kavuşuruz... ben bişey soracaktım rahım fılmı çektıren vardır mutlaka ne kadar ödediniz diye soracaktım... bi de izmirden yazan var mı ben de aşılama için en iyi merkezi arıyorum da
merhaba arkadaşalr ben de aynı yoldayım sizinle umarım en kısa zamanda kavuşuruz... ben bişey soracaktım rahım fılmı çektıren vardır mutlaka ne kadar ödediniz diye soracaktım... bi de izmirden yazan var mı ben de aşılama için en iyi merkezi arıyorum da
yatmadın mı kız sen daha?? anca gittiler bir de randevu verdiler yarın öğlen de başka bir arkadaşı alıp yine gelceklermiş :)))
yazık sana valla heeeeeeee :)))))))
kız domuz gibi oturmaktan misafir nedir unutmuşum hoşuma gitti aslında çok güldüm eğlendim.. acaba koca popomu kaldırıp arada misafir mi çağırsam :))))
e hoşuna gittiyse çağır ben severim misafiri ama habersiz geleninden nefret ederim hanerli gelindimmi hooşuma gider sohbet muhabbet :))))))))))
kızz o kadar misafire ne ikram ediyosun..yatmadın mı kız sen daha?? anca gittiler bir de randevu verdiler yarın öğlen de başka bir arkadaşı alıp yine gelceklermiş :)))
hihi çağır çağır biz gelelim...kız domuz gibi oturmaktan misafir nedir unutmuşum hoşuma gitti aslında çok güldüm eğlendim.. acaba koca popomu kaldırıp arada misafir mi çağırsam :))))
ayy bende çok misafiri ama atnen senin dediğin gibi hbrli gelisn lütfen.e hoşuna gittiyse çağır ben severim misafiri ama habersiz geleninden nefret ederim hanerli gelindimmi hooşuma gider sohbet muhabbet :))))))))))
ben de severim aslında ama çok ksıyorum galiba kendimi heryer temiz olsun da ikram iyi olsun da bilmem ne diye bu sefer kabusa dönüyor aslında bugün hem ev çok temiz değildi hem de bir hazır kek aldım utandım ama iyi de oldu sanki..
ben de severim aslında ama çok ksıyorum galiba kendimi heryer temiz olsun da ikram iyi olsun da bilmem ne diye bu sefer kabusa dönüyor aslında bugün hem ev çok temiz değildi hem de bir hazır kek aldım utandım ama iyi de oldu sanki..
kızz o kadar misafire ne ikram ediyosun..
hihi çağır çağır biz gelelim...
ayy bende çok misafiri ama atnen senin dediğin gibi hbrli gelisn lütfen.
hazır kekmiii hiç yakıştıramadım sana
ben bugünkü yaptıklarımı göndereyim bali cnm sana ikram et
ya gülüm sen zaten çalışan kadınsın ve şuan eşin hasta san agelende poğaça börek beklemez heralde bizimde çalışan arkadaşlarımız var kadınlar bi hafta ssonu evde bizimmgibş bütün gün yatmıyolar e haftasonu gittiğimizdede bi kahve yanına da hazır keke veya bisküvi felan koyuyo marketlerde hazı kurabiyeler satılıyo yada onlardan koyuyolar zaten okadına gidipte hazırlık yapmadı diye ayıplayan kendi utansın yani bence çok takma sana gelende çalıştığını biliyor
yaaaa bak herzaman ayıplamış bileeeeama amaaa çok da becerekliyim aslında ben deee çok tembelim işteeee o herzaman cadısına söyle ben ona küstüüüm..
kız bu cadı böle ben buna liste verdim ertsi gün satı beni böle bu cadıkarı :)))))))))) sen bakma ona ben gelirsem Alllah izin verirde bigün sana bana hazır kekde ,kram etsen sanki börek açmışın gibi görürüm ben :))))))))))
misafir ol gel banaaa börekler açarım sanaaaa
o cadı da yapıp yapıp yesin de şişsin
kızz yaptım kaç tepsi şey pastalar kekler de:)))))))))))))))))) sende maaşlalah yap yap hazırlıkları sonrada 15 günde 1.5 kilo aldım de :))))))))
nasıl oluyo o hem becerikliyim hem tembelimyaaaa bak herzaman ayıplamış bileeeeama amaaa çok da becerekliyim aslında ben deee çok tembelim işteeee o herzaman cadısına söyle ben ona küstüüüm..
kız bu cadı böle ben buna liste verdim ertsi gün satı beni böle bu cadıkarı :)))))))))) sen bakma ona ben gelirsem Alllah izin verirde bigün sana bana hazır kekde ,kram etsen sanki börek açmışın gibi görürüm ben :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?