Geleceksin biliyorum bebeğim

ben tıkınıp sonra da zıbarıcam.. yarın görüşürüz hepinizi öptüm hatta hamarat cadıları bile :)))

ay şunabak çirkef yaaaa sanki zorla tutuyoz

kızlar bende yatayım kociş uyanacak şimdi ben daha yatmamışımm

ay amaaaaaaaaaaaan ben bu karıları hamiş kalınca düşünmiyom baksana şimdiden erkenden kaçıyolar 24 saat uyur bunla hamişken nese hamiş kalsınlarda uyusunlar hadi yeterim ayşem Allaha emanet olun iyi geceler öptüm ikinizide kızızmda bende

beni öpen yok aşkolsun..bende kendimi öptrcek insan bulurum nasılsa....

ne izlicen kız varmı tavsiye edebileceğin film

canim issiz adami izlememistim onu izledim dun..genelde turk filmelerini daha coks eviyorum..ama eger umut adli filmi izlememissen mutlak izle derim..son zamanlarda en cokks evidgim film...bak izle mutlaka kendinden birseyler bulacaksin....eger duygusalsan yaninda bir kac paket mendil bulundur cokk duygusallll

anammm dun ben geldigimde kimse yoktu..hangi ara toplastiniz kizzz:))))

gunaydin kizlar herkese...gununuz cok guzel gecsin insallahhh

günaydın canarımmmmmmmmmmm
hayrılı cumalrrrrrrrrrr
rabbim cuma hürmetine dualrımızı kabul etsinnnnn bekleni nasip etsin sağlık sıhat huzur versin yuvalarımızaaaa inşşşşşşşşş en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsunnn

kız kıskanma sanada iyi geceler yazdım görmemişin bide öpücük yollayalım kızınla sana kızımla benden
ehhh bak şimdi oldu..

sanada günaydın cnm
iyi dileklerin içinde sğl
amin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…