Geleceksin biliyorum bebeğim

canım yanlış bilmiyosam bizim ayşe arkadaşımız yaptırdı o hiç korunmaktan bahsetmiyodu ama kendi akşam gelince daha açıklayıcı şeeler yazar sana
tesekkür ederim canim sagol insallah öyle birse yoktur ya ..ayse arkadas umarim cevap verir..

Son düzenleme:
cevap verir canım merak etme bizim kızlar bildiği bişi varsa ellerinden geldiğince yardım ederler o girer bir iki saate kadar zaten eşi rahatsız misafiri vardır kesin girer akşam

evet gercekden hepiniz öylesiniz hemen yardimci oldunuz bana cook sagolun allah razi olsun sizlerden..

tecrübesi olanlara sorayim ** doktorum 3 ay sonrada laparoskopi yapariz dedi ama ben daha fazla beklemek istemiyorum acaba ikisi ayni anda olurmu ki :18:

yorma kendini çok

canım bende yapatırdım histersekopi dr korunma falan vermediii

hihihi bişi olmaz cicim yaa
hem bu kez mutfağa alışveriş aç kalırız sonra kızımla
buzdolabı bomboş...

cnm inş tez vakitte bebğin kucağına gelir
ama bu sorduğun konuda hiç bi bilgim yok
yanlış bilgi vermek istemem

canım hiç bilmiyorum benim eşimde sorun vardı ben hiç böle şeler yaptırmadım bitek rahim filmi çektirdim
hihihi bişi olmaz cicim yaa
hem bu kez mutfağa alışveriş aç kalırız sonra kızımla
buzdolabı bomboş...

ay bende hafta sonunu bekliyom valla dolabı bi gören olsa yazık der acır halimizede gider iki yudum bişi aqlır bize :))))))))) eşim evde bişi bırakmıyon alıyoz hemen yiyon camışgibi oldun diyo zaten onun meşhurbi lafı var bana karaya vurmuş balina gibisin diyo beni yatarken görünce :))))))) çok kilo almışım yine öle diyo :))))))

bakasen karaya vurmuş balina hee
o karaya vurmuş balina olmasa kızını kucağına alamayacak onu biliyomu o
ye cnm ye yediklerin tombik prenses olarak geri dönecek sana
bende yiyorum ama geriden geliyo zilli

bakasen karaya vurmuş balina hee
o karaya vurmuş balina olmasa kızını kucağına alamayacak onu biliyomu o
ye cnm ye yediklerin tombik prenses olarak geri dönecek sana
bende yiyorum ama geriden geliyo zilli

canım valla benim kız pek almıyo he he ben daha çok alıyom ama artık takmıyom bide kilo düşünemem :)))))))))
canım göbek ölçümünde 1 hafta geri diye üzülme benimkidehep geriydi bu gitmemde toplamış haftası ile eşit çıktı o son zamanlarda kapatır açığını sen merak etme kız bebek daha az kilo alıyo zaten erkekler hızlı alıyoda

tesekkür ederim canim sagol insallah öyle birse yoktur ya ..ayse arkadas umarim cevap verir..

tabiki veririm ben 5 kez histereskopi oldum doktorum bir tür deli :))) gayet kolay ağrısız bir işlem sonrasında bir süre kanaman olur normaldir, histereskopiden sonra korunmana gerek yok hatta benim doktorum özellikle tüp bebek denemesinden hemen önce yaptı ki daha kolay tutunsun.. doktorumun bahsettiği bir çalışmaya göre rahme yapılacak ufak müdahaleler embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyormuş.. laparoskopiye gelince o daha ciddi bir müdahale bir kere küçük de olsa onda kesi var, göbek değilinden ve 3 yerden daha delerek içeri trokar denen cihazlar sokuyorlar bunların ucunda da kamera var ve içerde yapılması gereken operasyonu bunlarla yapıorlar.. histereskopi ile laparoskopinin aynı anda yapılacağını sanmıyorum..

canim laparaskopi cok daha ciddi..aysecim gerekli aciklamayi yapmis zaten..ama eger rahminda sorun varsa tabikide bu operasyondan sonra daha kolay gebe kalabilirsin..ama tabikide takdir Cenabi Allahtan....dilerim hersey gonlunce olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…