tesekkür ederim canim sagol insallah öyle birse yoktur ya ..ayse arkadas umarim cevap verir..canım yanlış bilmiyosam bizim ayşe arkadaşımız yaptırdı o hiç korunmaktan bahsetmiyodu ama kendi akşam gelince daha açıklayıcı şeeler yazar sana
tesekkür ederim canim sagol insallah öyle birse yoktur ya ..ayse arkadas umarim cevap verir..
cevap verir canım merak etme bizim kızlar bildiği bişi varsa ellerinden geldiğince yardım ederler o girer bir iki saate kadar zaten eşi rahatsız misafiri vardır kesin girer akşam
yorma kendini çokhihi bende yoktum iyice sessiz kalmış topik
aferim kız sana maşallah
bende bugün salmış kendimi oturodum eltimde telden aradı akşam ona 15 kişi misafir gelcekmiş,kocası yeni hbr vermiş ona hazırlık yaptık bi sürü şeyler hazırladık,size bakayım dedim dinlencem az sonrada kocişle alışverişe gidecez..öpüldünüz...
sagol canim bilgin icin.allah razi olsun senden.
bu ameliyati doktorum hamilelligi kolaylastirsin daha fazla beklemeyin diye yapiyor ama burda bir topicde bu ameliyattan sonra korunmaniz gerekir 2 ile 3 ay arasi yazmislar.e beklicekmiyim yine bana doktor öyle bisey demediki.hemen hamile kalabilirsin dedi
kız sen adaMI batırırsın nebu habire alışveriş habire alışveriş
canım yanlış bilmiyosam bizim ayşe arkadaşımız yaptırdı o hiç korunmaktan bahsetmiyodu ama kendi akşam gelince daha açıklayıcı şeeler yazar sana
kizlar merhaba...
yaklasik 2 senedir bebek istiyorum , azöncede kadin doktorumdaydim.
asilamaya gecmeden önce rahim icinin temizlenmesi lazim ,kücük bir ameliyat yapayim , rahim temizlensin spermler rahat gitsin dedi. rahim filmimi oluyor dedim,hayir o ikinci safha dedi !
bilgisi olan varmi ? nedir bu rahim icinin ameliyatta temizlenmesi kazinmasi ??? tip dilinde nedir ?
basindan böyle birsey gecen varmi aranizda.
yardim lütfen
canım hiç bilmiyorum benim eşimde sorun vardı ben hiç böle şeler yaptırmadım bitek rahim filmi çektirdimevet gercekden hepiniz öylesiniz hemen yardimci oldunuz bana cook sagolun allah razi olsun sizlerden..
tecrübesi olanlara sorayim ** doktorum 3 ay sonrada laparoskopi yapariz dedi ama ben daha fazla beklemek istemiyorum acaba ikisi ayni anda olurmu ki:18:
hihihi bişi olmaz cicim yaa
hem bu kez mutfağa alışveriş aç kalırız sonra kızımla
buzdolabı bomboş...
canım hiç bilmiyorum benim eşimde sorun vardı ben hiç böle şeler yaptırmadım bitek rahim filmi çektirdim
ay bende hafta sonunu bekliyom valla dolabı bi gören olsa yazık der acır halimizede gider iki yudum bişi aqlır bize :))))))))) eşim evde bişi bırakmıyon alıyoz hemen yiyon camışgibi oldun diyo zaten onun meşhurbi lafı var bana karaya vurmuş balina gibisin diyo beni yatarken görünce :))))))) çok kilo almışım yine öle diyo :))))))
bakasen karaya vurmuş balina hee
o karaya vurmuş balina olmasa kızını kucağına alamayacak onu biliyomu o
ye cnm ye yediklerin tombik prenses olarak geri dönecek sana
bende yiyorum ama geriden geliyo zilli
tesekkür ederim canim sagol insallah öyle birse yoktur ya ..ayse arkadas umarim cevap verir..
ayyyy yeni gittiler birazdan da yine gelcek bu misafirler
nerdesin kız sen kaçak :)))))))))
yaaa sormaaa.... bu adam ne zaman yatcak da ne zaman düzelcek anlamadım ben..kesin çok memnunsundur misaf,ir ağırlamaktan
ya ben işe gitcem yaaa sevmedim evde durmayı üfff tekke gibi..
yaaa sormaaa.... bu adam ne zaman yatcak da ne zaman düzelcek anlamadım ben..
:)))))))))) ha ha ha kapıya evde okuz yaz gelmesin kimse :))))))))))
nezamn iş başı canım
evet gercekden hepiniz öylesiniz hemen yardimci oldunuz bana cook sagolun allah razi olsun sizlerden..
tecrübesi olanlara sorayim ** doktorum 3 ay sonrada laparoskopi yapariz dedi ama ben daha fazla beklemek istemiyorum acaba ikisi ayni anda olurmu ki:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?