• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceksin biliyorum....

cellist1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
287
1
96
İstanbul
Bundan 4 yıl önce hayatımın aşkıyla evlenirken planlarımızın arasında bir bebek yoktu. en az 4 sene çocuk yapmayız diye düşünüyorduk. benimde kafamda 30 yaşıma geldiğimde yaparız düşüncesi vardı. ama birbuçuk yıl önce eşimin içini çocuk hevesi kapladı ve ben korunmayı bıraktım. birkaç ay sonra ben bir jinekoloğa göründüm herşey normaldi, çocuk yapmayı düşündüğümüzü bilen bir laborant arkadaşımız eşime spermiyogram testi yaptırdı ve biz gerçekle yüzyüze geldik: doğal yolla gebe kalmam ancak bir mucize olabilirdi!

apar topar bir tüp bebek merkezine gitik, içimde olacağına dair hiç bir his yoktu. hislerim beni yanıltmadı ve sonuç negatifti. eşim çok sabırsız bir insandır, ben ara verelim biraz zaman geçsin derken 3 ay sonra kendimi 2. denemenin içinde buldum. az sayıda yumurta, blastokist transferi derken tek embriyocuğumla 2. denemeyi yaptık bir tanecik blastokistim ona güvenmediğimi anlamış olacak ki tutunmadı rahmime. 2. kez negatifi görmek bana gerçekten çok dokunmuştu. artık eşimde aceleci tavrından vazgeçecekti sanırım. yıllardır ertelediği askerlik mevzzusunu gündemimize aldık. önce evimizi anadolu yakasına taşıdık ( nedense bu evin bize hep uğur getireceğini düşündüm) taşındıktan 3 ay sonrada eşim askere gitti. yalnız kaldığım bu 6 ayda hergün allahım bize de anne baba olmayı nasip et diye dua ettim.eşimin üzerinden kalkan acelecilik bu sefer bana geçmişti, bir an önce bebeğime kavuşmak istiyordum.

eşim geldikten 3 ay sonra yani yaklaşık 10 gün önce 3. tedaviye başladık. bu sefer hiç olmadığı kadar umut doluyum. yumurta sayım az başladı ama bu sabah yapılan OPU sonrasında 7 yumurtam toplandı. bu gece güzel güzel döllenecekler ve yarın kaç tane geliştiğini öğreneceğim ve kısmetse cumartesi sabah yeni embriyolarınmla buluşacağız, bunun için şimdiden çok heyecanlıyım.

umarım bu sefer bana tutunursun bebeğim! sana söz veriyorum sen ilk adımı at bana ben ömrüm boyunca seni bırakmayacağım...............

:ecrin_bebek:inşallah canım bu defa içindeki hs seni yanıltmaz Allah ın izniyle inşallah bebişlerin olur tatlım.bu arada hayat bizim planlarımıza hiç uymuyor.bizde planlar yapmıştık ama malesef suya düştü ama Allah ım sağlık sıhhat versin hayırlısylada bir bebiş.

:ecrin_bebek:inşallah canım bu defa içindeki hs seni yanıltmaz Allah ın izniyle inşallah bebişlerin olur tatlım.bu arada hayat bizim planlarımıza hiç uymuyor.bizde planlar yapmıştık ama malesef suya düştü ama Allah ım sağlık sıhhat versin hayırlısylada bir bebiş.

evet maalesef herşey planlandığı gibi gitmiyor bazılarımız için...allahım hepimizin dualarını kabul eder inşallah....

ertelememişsinn ve 7 tanede yumurtan oluşmuşş.....inşş hepsi dönlenirr ve sana sımsıkı tutunur bebeğin....

aynı durumdayız canım. o ilk şoku ben hala atlatmış değilim. eşimin spermiyogram sonucunu eve getirişi üzerinde kocaman bir sıfıııır yazışı. sekiz aydır deli gibi çocuk istiyordum. çocuksuzluğun en yakışmayacağı insan eşim. hiç aklıma gelmemişti. çok şükür sonra doğal yoldan sperm bulundu. hemen tüp bebek denedik. bu gün transferimin 8. günü rabbim bana da o hediyeden versin istiyorum. 4 tane transfer edildi. şiddetli erkek faktörü var diye nasip artık. allah hakkımızda hayırlısını versin canım. tedavin hayırlı olsun.

rabbim inşallah yüzünü güldürür canım inşallah o güzel haberi bizlere buradan verirsin canımcım

sirenas canım inşallah sende sanırım 4 gün var tahlil yaptırmana o güzel haberi verirsin cnım sakın umutsuz olma canım rabbim yeterki ol desin

rabbim inşallah yüzünü güldürür canım inşallah o güzel haberi bizlere buradan verirsin canımcım

sirenas canım inşallah sende sanırım 4 gün var tahlil yaptırmana o güzel haberi verirsin cnım sakın umutsuz olma canım rabbim yeterki ol desin

inşallah canım allah kucağımızı boş bırakmasın.

ertelememişsinn ve 7 tanede yumurtan oluşmuşş.....inşş hepsi dönlenirr ve sana sımsıkı tutunur bebeğin....

evet çok şükür, dr 5 tane ancak olgun yumurta olur derken 7 yumurtam oldu. dediğin gibi bugün inşallah hepsi döllenir ve cumartesi büyük buluşmamız gerçekleşir....iyi dileklerin için çoook teşekkür ederim hilalcim.

aynı durumdayız canım. o ilk şoku ben hala atlatmış değilim. eşimin spermiyogram sonucunu eve getirişi üzerinde kocaman bir sıfıııır yazışı. sekiz aydır deli gibi çocuk istiyordum. çocuksuzluğun en yakışmayacağı insan eşim. hiç aklıma gelmemişti. çok şükür sonra doğal yoldan sperm bulundu. hemen tüp bebek denedik. bu gün transferimin 8. günü rabbim bana da o hediyeden versin istiyorum. 4 tane transfer edildi. şiddetli erkek faktörü var diye nasip artık. allah hakkımızda hayırlısını versin canım. tedavin hayırlı olsun.

sevgili sirenas gerçekten insanın hiç aklına gelmiyor böyle şeyler ama bazılarımızın böyle uğraşması gerekiyor işte. allahım öncelikle sağlık huzur versin bebeklerimizi de verecek inanıyorum....

rabbim ellerinizi boş çevirmesin hayırlı bir zamanda gelmesi dileğiylee

Cellist, inşallah güzelce dönlenecekler, sana sımsıkı tutunacaklar ve çoğul gebelik müjdesi vereceksin bizlere. Çok sevgiler, bol şanslar.

Cellist, inşallah güzelce dönlenecekler, sana sımsıkı tutunacaklar ve çoğul gebelik müjdesi vereceksin bizlere. Çok sevgiler, bol şanslar.

Herada çook teşekkür ederim iyi dileklerin için. hepinizin duası o kadar kıymetliki benim için....

bu arada az önce doktor aradı 7 yumurtamın 5 tanesi döllenmiş yarın tekrar arayacağını söyledi. umarım 5 taneside fire vermeden cumartesiye kalabilirler.

canım merhaba
bızımde dun opumuz vardı 5 yumurta toplandı 4 u dollenmıs senıngıbı bugun ogrendım
ve 2. tup bebek denememız bızımde
ınsallah guzel haberlerı de bırlıkte alırız
dualarımız hepımız ıcın Rabbım ellerımızı bırakmasın ınsallah

Back
X