• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelecekten çok korkuyorum

Insallah 🤲
Evet güzel günleri kaçırıyorsun. Zaman kıymetli şeydir. Şuanda kalmaya çalışmalısın. Geçmiş yada gelecek ile ilgili kafanı oyalamak sana şuan ı geri vermez. Kaçırmış olursun. Akışına bırak ve en önemlisi güzel şeyler telaffuz et güzel şeyler dile. Hayatının daha iyi kısmı henüz başlamadı. Bence korktuğun gibi olmayacak güzel olacak. Konunu okuyunca böyle hissettim senin için. Herşey gönlünce olsun 🌼
❤️❤️❤️❤️❤️

Erken evlenenleri normalde doğru bulmam ama insana babadan hayır gelmeyince genelde eş konusunda daha istekli oluyor, onları da anlamaya çalışıyorum. Yine de öncelik evlenmekten önce para kazanmak meslek sahibi olmak. Şimdi Allah korusun eşinizle boşansanız bir hastalığı olsa ya da nasıl yaşayacaksınız? Kötü şeyleri düşünmek çok normal çünkü hayatta kalmak için kötü ihtimalleri hatırlatan bir yaradılışımız var. Ama bunları sadece düşünmek çıldırma sebebidir. Bir önlem almak ise sizi rahatlatır
Su yorumunuzu evlenmek uzereyken okusaydim kesinlikle yanlis bulurdum o kafayla. Ama suan size kesinlikle katiliyorum. Insallah pisman olmam

Evet dogru ilk evlendigim zamanlar esimin basina bisey gelecek diye çok korkardim sanki kaza vs yasayip olicek gibi saat basi arardim. Simde oyle degilim ama iste korkularim var
Kendinizi rahatlatmanizin, sakinlesmenizin bir yolunu bulmaniz lazım. Kendiniz yapamazsaniz psikolojik destek almanızı öneririm. Aslında probleminizin sebebi belli. Çözümü de bu sebepten daha kolay olacaktır

"Sakın yarının üzüntüsünü bugüne taşıma çünkü her günün üzüntüsü kendine yeter."

-Hasan-ı Basri

Geçenlerde denk gelmiştim birinin hikayesinde. Kaydetmiştim.

Kendinizi rahatlatmanizin, sakinlesmenizin bir yolunu bulmaniz lazım. Kendiniz yapamazsaniz psikolojik destek almanızı öneririm. Aslında probleminizin sebebi belli. Çözümü de bu sebepten daha kolay olacaktır
Evet allaha şükür eş açisindan şansliyim.

"Sakın yarının üzüntüsünü bugüne taşıma çünkü her günün üzüntüsü kendine yeter."

-Hasan-ı Basri

Geçenlerde denk gelmiştim birinin hikayesinde. Kaydetmiştim.
Bende kaydettim. Çok dogru söz

21 yasinda evlilik ve bu düşünceler oldukça erken geldi bana.

Geleceğe ve kendinize bi nebze daha güvenmek istiyorsanız ayaklarınızın üzerinde durmaniz gerekiyor. Şu anda çalışıyor musunuz? Calismiyorsaniz kendinize uygun bir iş bulmanızı, egitiminizi tamamlamadiysaniz ayrıca ona devam etmenizi tavsiye ederim.

Geleceğinizi öyle ya da böyle bir adamın değişebilecek fikirleri ve duyguları üzerine inşaa etmezseniz, kendinize de daha çok güvenebilirsiniz. Elbette ne olacağını kimse bilemez ancak size kaygı veren şeylerden birisi azalır en azından.
Evet erken bunun farkindayim. Suan pisman degilim. Insallah da pisman olmam.
Gerçekten dedigniz dogru

Su yorumunuzu evlenmek uzereyken okusaydim kesinlikle yanlis bulurdum o kafayla. Ama suan size kesinlikle katiliyorum. Insallah pisman olmam
Pişman olmanızı gerektiren bir şey de olmadı, hala eğitim alabilir veya işe girip çalışabilirsiniz. Yaşınız çok genç, şimdi bile bir şeylere başlasanız 25-26 ya bir bölüm bitirebilirsiniz, gireceğiniz işlerde tecrübe kazanabilirsiniz ya da lise mezunuysanız kpss çalışıp en azından memur olabilirsiniz. Geç kaldığınız ya da pişman olmanız gereken bir yaşta değilsiniz önünüz açık, Allah sağlıklı ömür versin gerisi halledilir

Back
X