gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Ben demedimmi sana bak canım keşke iddiaya girseydik
Hbaerler çok güzel maşallah

Slm ben geldim arkdaslar

ooh iyi yapmışsın canım ellerine sağlık baharatladın tuzladın koydun dimi sadece hepsini birden bende severim öyle

ooh iyi yapmışsın canım ellerine sağlık baharatladın tuzladın koydun dimi sadece hepsini birden bende severim öyle

evet aynen öyle yaptım azıcık salça da koydum 1 buçuk bardak sıcak suyun içinde eriterek aslında bu mevsime uygun bir yemek değil çünkü patlıcanlar, kabaklar hep hormonlu ama yaptım yinede çok içime sinmedi :44:

hepiniz eşlerinizi uyuttunuz galiba bizimkide kanepede horliyiii

Ben demedimmi sana bak canım keşke iddiaya girseydik
Hbaerler çok güzel maşallah

öyle canım çok şükür darısı hepinize inşallah ne iddiası kız sancı gelmedi diyom sana nstdeyken belkide gelse çıkcaadııı :26::26: kız bu arada yarın bime ateş ölçer geliyo kulaktan ölçülenlerden hemde sadece 25 liraa annem aradıda dedi alayımmı diye al dedim bende
BİM A.Ş. > Hoş geldiniz... burdan bakabilüünüz

evet güzel olmuştur kız hormonsuz bişii pek yokki yaa karnıbahar brokoli havuç patates bezelye soğan sarımsak falanda güzel olur onlar kış şeyleri nasılsa bigün bende yapem bari hattaa patlıcan kabak bende pek tüketmiyom zaten artıkın özledim ama yaa :26:

hayır bitmedi yarın da var haftayada iki tane var sonra bitiyor :2:
evet bizim üniversite geç açılıp geç kapanıyor ne yazık ki şimdiye bitmesi gerekirdi diğer üniversitelere göre

selammmm iyidir sen

Senin selamun hellona kurban
pınaaaaaaarrrrrrrrrrr yivruuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm lülülülülülülülülülülüüülüüüü

iyiyiz canım sen nasılsın

hoş geldin kuzu nihayet dönebildin aramıza uyuttunmu koca bebeenii bizimki çoktan sızdı saçıyla oynata oynata
sağolun kızlar çok yorgun ve bitkinim
zilli zarifeyi daha yeni uyuttum şimdi ben de uyamaya gidicem işte
yarın oğluşum ilk karnesini alacak da çok heyecanlıyım
ilk karneleri diye sınıfı süsledik onlara küçük hediye paketleri yaptık
karnelerini koymak için süslü püslü kartondan bişiler yaptık
tüm gün okuldaydım pestilim çıktı valla ama değdi yani çok güzel oldu
hepiniz eşlerinizi uyuttunuz galiba bizimkide kanepede horliyiii

benim ki yatak odasında yatiyi
oğluş kendi odasında
cadı da salonda ayağımda salladım da uyuttum olduğu gibi bıraktım yere
iki kelam sohbet edip onu da yatırıcam yerine sonra da ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…