- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
ESra canım avatar çok güzel
haa yok gördüm kuzum 5 dk önce falanda cevap yazdıydım hattaa iyiymiş kuzum çok şükür nstyede girdim anam yarım saat sürdü uyuycaktım az dahaa ama kalp atışlarını tekmelerinin sesini duymak bile çok güzeldigirdiim amma aksi gibi ozamanda hiç kasılma olmayacağı tuttumu :26: 1661 gram ve 39-40 cm olmuş kuzum artık doğsa yaşar neyseki bu arada toplam ağırlığı 3- 3buçuk kilo falanmış canım o yüzden habire baskı hissetmem normalmiş kasığımda kalsiyum verdi kasılmalar içinde
haa yok gördüm kuzum 5 dk önce falanda cevap yazdıydım hattaa iyiymiş kuzum çok şükür nstyede girdim anam yarım saat sürdü uyuycaktım az dahaa ama kalp atışlarını tekmelerinin sesini duymak bile çok güzeldigirdiim amma aksi gibi ozamanda hiç kasılma olmayacağı tuttumu :26: 1661 gram ve 39-40 cm olmuş kuzum artık doğsa yaşar neyseki bu arada toplam ağırlığı 3- 3buçuk kilo falanmış canım o yüzden habire baskı hissetmem normalmiş kasığımda kalsiyum verdi kasılmalar içinde
teşekkür ederim
canım isterse öyle güzel yapıyorum ki ama istemeyince yumurtayı bile kıramıyorum
tarifi kendime aitsallamasyon yaptım
kabak, patlıcan, arpacık soğan, patates, sarımsak, bezelye koydum
nabersiniz millet
evet çok güzel bir filmdi sınavlar nasıl geçti?bittimiçok seviyorum bu filmi
beğenmene çok sevindim
nabersiniz millet
iyiyiz canım sen nasılsınnabersiniz millet
Slm ben geldim arkdaslar
Slm ben geldim arkdaslar
ooh iyi yapmışsın canım ellerine sağlıkbaharatladın tuzladın koydun dimi sadece hepsini birden bende severim öyle
Ben demedimmi sana bak canım keşke iddiaya girseydik
Hbaerler çok güzel maşallah
Vealeykümselam hoşgeldin canım
iyiyiz canım sen nasılsın
hoş geldin kuzu nihayet dönebildin aramızauyuttunmu koca bebeenii bizimki çoktan sızdı saçıyla oynata oynata
hepiniz eşlerinizi uyuttunuz galiba bizimkide kanepede horliyiii
evet aynen öyle yaptım azıcık salça da koydum 1 buçuk bardak sıcak suyun içinde eriterekaslında bu mevsime uygun bir yemek değil çünkü patlıcanlar, kabaklar hep hormonlu ama yaptım yinede çok içime sinmedi :44:
evet çok güzel bir filmdi sınavlar nasıl geçti?bittimi
benim kardeşmde üni.de okuyor onunki çoktan bitmiş annemgilin yanına gideli 1 hafta olmuş
üniden üniye farkediyo demekki
İyiyiz canım sen nasılnnn
selammmmiyidir sen
pınaaaaaaarrrrrrrrrrr yivruuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm lülülülülülülülülülülüüülüüüüSenin selamun hellona kurban
evet çok güzel bir filmdi sınavlar nasıl geçti?bittimi
benim kardeşmde üni.de okuyor onunki çoktan bitmiş annemgilin yanına gideli 1 hafta olmuş
üniden üniye farkediyo demekki
İyiyiz canım sen nasılnnn
sağolun kızlar çok yorgun ve bitkinimiyiyiz canım sen nasılsın
hoş geldin kuzu nihayet dönebildin aramızauyuttunmu koca bebeenii bizimki çoktan sızdı saçıyla oynata oynata
hepiniz eşlerinizi uyuttunuz galiba bizimkide kanepede horliyiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?