hoşgeldiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
zaten hemşire wc gelirse bize söylemeden sakın gitme dediydi
ben de söyledim yat bakalım muayene edelim diyi
ben de yok önce wc sonra muayene diyip durdum ama fayda etmedi
ivet çokta iyi sayılmaz bizde hiç demedik zaten o yüzden düğünde bilem 2 tanecik bilezik taktıydılar bide para taktılar hepsi bu gerisini hep kocişim yaptı ailesinden hiç bişii göremedik zor ödedik borçlar daha yeni bittiydi kredi çektik bu kezde araba alcaz diye bide onu ödiycez şimdi hiç bitmiyo bu borç yaa eldede bişii kalmadı zaten pek :26:
hıı iyiki demiş bende onu çok merak ediyodum zaten o esnada wc gelirse ne halt ederim diyee :18::18: hep aklıma takılıyoo hadi öncesinde gidersinde ıkınmaktan tam doğum esnasında gelirse neeydiciik sonda falan takıyolarmı bari :18::26: milletin gözü önünde yapmakta kötü olur yav amaa:26::26::18:
hıı iyiki demiş bende onu çok merak ediyodum zaten o esnada wc gelirse ne halt ederim diyee :18::18: hep aklıma takılıyoo hadi öncesinde gidersinde ıkınmaktan tam doğum esnasında gelirse neeydiciik sonda falan takıyolarmı bari :18::26: milletin gözü önünde yapmakta kötü olur yav amaa:26::26::18:
kızlar ben cimcimemin bezini değiştirip uyutayım gelirim yine
kızlar ben cimcimemin bezini değiştirip uyutayım gelirim yine
oy yesinler cimcimeni senin merak ettim kızını resmi varsa atsanaakızlar ben cimcimemin bezini değiştirip uyutayım gelirim yine
Kız boşver neyse yapmasınlar benimkiler yapsa bile başıma kalkarlar
Bizde araba almıştık ben hamile kalınca işte biraz eski model ama olsun ne yapalım
Annemgil yardım etmişti sağolsunlar
O an sankim umrudami yapmak insanin
Kız Lavman yapıyorlar zaten bağırsaklarını felam boşaltıyo o
evet sen?
oy yesinler cimcimeni senin merak ettim kızını resmi varsa atsanaa
olsun kuzum sağlamsa işini görür gene bizde öyle çok pahalısına kaçmadık zaten orta halli kullanışlı bişii aldıkana kucağının en beğendiğimi aldım ama çok güzel o benimde annemler yardım etti zaten hep ne varsa kendi ailelerimizde var
lavman ne kız ilaçmı veripte boşaltıyolarnerenden veriyolar evet izliyoz bizde kocişle zengin kız fakir oğlanda güzel
lavman ne kız ilaçmı veripte boşaltıyolarnerenden veriyolar evet izliyoz bizde kocişle zengin kız fakir oğlanda güzel
Daha güzelleri sizin olsun canım biz krediye bulaşmak istemedik o yüzden düşük model aldık
evet Allah başımızdan eksik etmesin onları
ay evet izliyom ben denk geldikçe onudakız bizde 20 bin çektik ikinci el uygun bişii alcaz zaten aile arabası istiyoz geniş bagajlılarından ford fusion gibi meselaa
önce lavman yapıp bağırsakları boşaltıyolar ama o anda aklıma bile gelmedi boş olduğuhıı iyiki demiş bende onu çok merak ediyodum zaten o esnada wc gelirse ne halt ederim diyee :18::18: hep aklıma takılıyoo hadi öncesinde gidersinde ıkınmaktan tam doğum esnasında gelirse neeydiciik sonda falan takıyolarmı bari :18::26: milletin gözü önünde yapmakta kötü olur yav amaa:26::26::18:
geldiiiimmmmmm
görüşmek üzere
geldim işte ama sadece bezini değiştirdimSen gelmezsin biliyorum ben seni
var tabi kız olma mı bi 10 dk müsade edin atayımoy yesinler cimcimeni senin merak ettim kızını resmi varsa atsanaa
olsun kuzum sağlamsa işini görür gene bizde öyle çok pahalısına kaçmadık zaten orta halli kullanışlı bişii aldıkana kucağının en beğendiğimi aldım ama çok güzel o benimde annemler yardım etti zaten hep ne varsa kendi ailelerimizde var
Sevbebek eşinin yanına mı gitti ne:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?