gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

hoşgeldiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

zaten hemşire wc gelirse bize söylemeden sakın gitme dediydi

ben de söyledim yat bakalım muayene edelim diyi

ben de yok önce wc sonra muayene diyip durdum ama fayda etmedi

hıı iyiki demiş bende onu çok merak ediyodum zaten o esnada wc gelirse ne halt ederim diyee :18::18: hep aklıma takılıyoo hadi öncesinde gidersinde ıkınmaktan tam doğum esnasında gelirse neeydiciik sonda falan takıyolarmı bari :18::26: milletin gözü önünde yapmakta kötü olur yav amaa :26::26::18:

Kız boşver neyse yapmasınlar benimkiler yapsa bile başıma kalkarlar
Bizde araba almıştık ben hamile kalınca işte biraz eski model ama olsun ne yapalım
Annemgil yardım etmişti sağolsunlar

Kız Lavman yapıyorlar zaten bağırsaklarını felam boşaltıyo o

O an sankim umrudami yapmak insanin

kızlar ben cimcimemin bezini değiştirip uyutayım gelirim yine
oy yesinler cimcimeni senin merak ettim kızını resmi varsa atsanaa
Kız boşver neyse yapmasınlar benimkiler yapsa bile başıma kalkarlar
Bizde araba almıştık ben hamile kalınca işte biraz eski model ama olsun ne yapalım
Annemgil yardım etmişti sağolsunlar

olsun kuzum sağlamsa işini görür gene bizde öyle çok pahalısına kaçmadık zaten orta halli kullanışlı bişii aldık ana kucağının en beğendiğimi aldım ama çok güzel o benimde annemler yardım etti zaten hep ne varsa kendi ailelerimizde var

Daha güzelleri sizin olsun canım biz krediye bulaşmak istemedik o yüzden düşük model aldık
evet Allah başımızdan eksik etmesin onları

lavman ne kız ilaçmı veripte boşaltıyolar nerenden veriyolar evet izliyoz bizde kocişle zengin kız fakir oğlanda güzel

Canım makattan ilaçlı su veriyorlar
Ay ben kaçıncı haftamdaydı ya bir ay kabız olmuştum artık cerrahi işlem yapıp bağırsaklarımı boşaltacaklardı
2 tane lavman yaptılarda anaaamm yeniden doğmuş gibi oldum valla
evet onuda izliyorum ben
Avrupa avrupayı izliyomusunuz oda çok güzel

lavman ne kız ilaçmı veripte boşaltıyolar nerenden veriyolar evet izliyoz bizde kocişle zengin kız fakir oğlanda güzel

Totodan veriyolr sölemesi ayıp sabunlu su gibi bişiy içindeki bütün kötülükleri dışarı atıyosun böylelikle
Slm kızlar napıyosunuz?

Daha güzelleri sizin olsun canım biz krediye bulaşmak istemedik o yüzden düşük model aldık
evet Allah başımızdan eksik etmesin onları

ay evet izliyom ben denk geldikçe onuda kız bizde 20 bin çektik ikinci el uygun bişii alcaz zaten aile arabası istiyoz geniş bagajlılarından ford fusion gibi meselaa

ay evet izliyom ben denk geldikçe onuda kız bizde 20 bin çektik ikinci el uygun bişii alcaz zaten aile arabası istiyoz geniş bagajlılarından ford fusion gibi meselaa

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmayı nasip etsin mevlam

Hoşbulduk bacım sen nasılsın?
Kızlar Vaha die bi adam var ya onun programı izleyen varmı? Eglencelimi?

önce lavman yapıp bağırsakları boşaltıyolar ama o anda aklıma bile gelmedi boş olduğu

görüşmek üzere
geldiiiimmmmmm
Sen gelmezsin biliyorum ben seni
geldim işte ama sadece bezini değiştirdim
şimdi de ayağımada onu sallayıp size yazıyorum
var tabi kız olma mı bi 10 dk müsade edin atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…