gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Kızlar banada dua edin biraz hamilesiniz ve annesiniz benimde bebişim olsun.
Bu aralar bebek aşkı tuttu yine çok istiyorum.

Daha güzelleri sizin olsun canım biz krediye bulaşmak istemedik o yüzden düşük model aldık
evet Allah başımızdan eksik etmesin onları
ay amin canım yaa
evet izliyom canım denk geldikçe oda çok güzel canın yanıyomu peki ilaç verdiklerinde
Totodan veriyolr sölemesi ayıp sabunlu su gibi bişiy içindeki bütün kötülükleri dışarı atıyosun böylelikle
Slm kızlar napıyosunuz?

selam canım hoş geldin ay acıyomu acaba insanın canı nasıl bişii hissediyon ishal gibi bağırsakların falanmı fokurduyo nooluyo bu arada son dakka yetiştin hastaneye diyelim bebek geldi geliyo ozaman nasıl yapcaklarkii :26::26:

hoşgeldinn uyudu mu zilli zarife

hoşgeldinnn

Son düzenleme:

Yok canım canın yanmaz bağırsakları temizliyo.
Hatta İbrahim saraçoğlununmu ne kozmik beden temizliği vardı ondada yapılıyodu zararsız bişey
Son dakkada yapamazlar zaten bebik gelmişse iş bitmiştir ama artık son dakikaya kaln yok hastaneler yakın .

doğum masasına yatırıp hortumla yada şırınga gibi bişiiile o suyu sıkıyolar öyle yatıp kalıyozmu sonra bi müddet :26: sonra gelincede gidip tuvaletimizi yapıyoz yani :26: peki su bile içmesem ikide bi genede çişim geliyo az azda olsa onu naapiciik? :26::26:

Yok canım acımıyor ama su geldikçe bağırsakların şişiyo iyice o zor oluyo

Yok be seni wcye alıyorlar secde eğilir gibi o pozisyonu alıyorsun domalır gibi yani canım
Hemşire geliyo makatına takıyor işte serum gibi aynı ama bunun ucu kalın plastik tabi

Çisinide masaya yaparsın hayır canım domalma pozisyonu varya öle yapıyolar arkan dönük.
zATEN BEBEĞİN SUYU FİLAN GELİYO YA ÇİŞİNDE KARIŞIR ONLARLA YAPARSAN

bebiş isteyenlerimiz 3e çıktı eslemliva sev bebek bide sen varsın artık allah inşallah tez zamanda sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder kızlar yaa bu arada bitterde istiyomuydu yaa :26::26:

Ay canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte
sanada ismen dua edeceğim artıkkıyamam sana ne zor bir imtihandır iyi bilrim

yoo o kim kızz:26:

Vahe Kılıçarslan sanırım adı
Hani donan adam varya.
Bugün dükkana geldiler de yarın çekim yapalım dediler ama programı bilmiyorum nasıl
Gamze Özçelikle gelicekler eğer bana şebeklik yaparlarsa fena bozarım
Dha önceden biliyorum adamıda bu programı izlemedim hiç bilmiyorum shovdaymış.

Sevbebekkkkkkk konuşsana annemm yaaaaa:84::84::84::84::84::84:

Ay canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte
sanada ismen dua edeceğim artıkkıyamam sana ne zor bir imtihandır iyi bilrim

Evet canım zor birde 5 sene olucak Temmuzda bazen okadar istiyorumki mis gibi bebek kokusu
Üzülüyorum dönem dönem şimdide o dönemlerdeyim ev sesiz birde uyanmak yada eve girmek istemiyorum

hee show tvde canım o program
pazar günleri yayınlanıyor saat 1 gibi felan
Restorantlara lokantalara gidiyorlar

Çisinide masaya yaparsın hayır canım domalma pozisyonu varya öle yapıyolar arkan dönük.
zATEN BEBEĞİN SUYU FİLAN GELİYO YA ÇİŞİNDE KARIŞIR ONLARLA YAPARSAN

hadi yaa çaktırmadan yap diyon yaani kokar ama o yaa belli olur geneee kız memlekette olursam sorun olmaz zatende benimki burda gelse ben merkeze gidene kadar ohoooo :18:

hoşgeldinn uyudu mu zilli zarife

hoşgeldinnn
daha dalmadı sallıyorum

çişe vize var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…