ay amin canım yaaDaha güzelleri sizin olsun canım biz krediye bulaşmak istemedik o yüzden düşük model aldık
evet Allah başımızdan eksik etmesin onları
evet izliyom canım denk geldikçe oda çok güzelCanım makattan ilaçlı su veriyorlar
Ay ben kaçıncı haftamdaydı ya bir ay kabız olmuştum artık cerrahi işlem yapıp bağırsaklarımı boşaltacaklardı
2 tane lavman yaptılarda anaaamm yeniden doğmuş gibi oldum valla
evet onuda izliyorum ben
Avrupa avrupayı izliyomusunuz oda çok güzel
Totodan veriyolr sölemesi ayıp sabunlu su gibi bişiy içindeki bütün kötülükleri dışarı atıyosun böylelikle
Slm kızlar napıyosunuz?
Kızlar banada dua edin biraz hamilesiniz ve annesiniz benimde bebişim olsun.
Bu aralar bebek aşkı tuttu yine çok istiyorum.
Burdayim canim gitmedim.bi yere sizi.takiptwyim
önce lavman yapıp bağırsakları boşaltıyolar ama o anda aklıma bile gelmedi boş olduğu
geldiiiimmmmmm
geldim işte ama sadece bezini değiştirdim
şimdi de ayağımada onu sallayıp size yazıyorum
var tabi kız olma mı bi 10 dk müsade edin atayım
ay amin canım yaa
evet izliyom canım denk geldikçe oda çok güzelcanın yanıyomu peki ilaç verdiklerinde
selam canım hoş geldinay acıyomu acaba insanın canı nasıl bişii hissediyon ishal gibi bağırsakların falanmı fokurduyo nooluyo bu arada son dakka yetiştin hastaneye diyelim bebek geldi geliyo ozaman nasıl yapcaklarkii :26::26:
Hoşbulduk bacım sen nasılsın?
Kızlar Vaha die bi adam var ya onun programı izleyen varmı? Eglencelimi?
önce lavman yapıp bağırsakları boşaltıyolar ama o anda aklıma bile gelmedi boş olduğu
geldiiiimmmmmm
geldim işte ama sadece bezini değiştirdim
şimdi de ayağımada onu sallayıp size yazıyorum
var tabi kız olma mı bi 10 dk müsade edin atayım
ay amin canım yaa
evet izliyom canım denk geldikçe oda çok güzelcanın yanıyomu peki ilaç verdiklerinde
selam canım hoş geldinay acıyomu acaba insanın canı nasıl bişii hissediyon ishal gibi bağırsakların falanmı fokurduyo nooluyo bu arada son dakka yetiştin hastaneye diyelim bebek geldi geliyo ozaman nasıl yapcaklarkii :26::26:
hoşgeldinnuyudu mu zilli zarife
hoşgeldinnn
doğum masasına yatırıp hortumla yada şırınga gibi bişiiile o suyu sıkıyolar öyle yatıp kalıyozmu sonra bi müddet :26: sonra gelincede gidip tuvaletimizi yapıyoz yani :26: peki su bile içmesem ikide bi genede çişim geliyo az azda olsa onu naapiciik? :26::26:
doğum masasına yatırıp hortumla yada şırınga gibi bişiiile o suyu sıkıyolar öyle yatıp kalıyozmu sonra bi müddet :26: sonra gelincede gidip tuvaletimizi yapıyoz yani :26: peki su bile içmesem ikide bi genede çişim geliyo az azda olsa onu naapiciik? :26::26:
yoo o kim kızz:26:
Ay canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte
sanada ismen dua edeceğim artıkkıyamam sana ne zor bir imtihandır iyi bilrim
Vahe Kılıçarslan sanırım adı
Hani donan adam varya.
Bugün dükkana geldiler de yarın çekim yapalım dediler ama programı bilmiyorum nasıl
Gamze Özçelikle gelicekler eğer bana şebeklik yaparlarsa fena bozarım
Dha önceden biliyorum adamıda bu programı izlemedim hiç bilmiyorum shovdaymış.
Yok canım canın yanmaz bağırsakları temizliyo.
Hatta İbrahim saraçoğlununmu ne kozmik beden temizliği vardı ondada yapılıyodu zararsız bişey
Son dakkada yapamazlar zaten bebik gelmişse iş bitmiştir ama artık son dakikaya kaln yok hastaneler yakın .
Çisinide masaya yaparsın hayır canım domalma pozisyonu varya öle yapıyolar arkan dönük.
zATEN BEBEĞİN SUYU FİLAN GELİYO YA ÇİŞİNDE KARIŞIR ONLARLA YAPARSAN
daha dalmadı sallıyorumhoşgeldinnuyudu mu zilli zarife
hoşgeldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?