gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

bebiş isteyenlerimiz 3e çıktı eslemliva sev bebek bide sen varsın artık allah inşallah tez zamanda sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder kızlar yaa bu arada bitterde istiyomuydu yaa :26::26:

Twety de var Ben Eslemliva ya kuran okudum gece
Kuranı bitirdim face açıktı sohbet aynı dakikalarda arkadaşım la yazıştım ne işin var die
Sancısı tutmuş doğum kalmıiş hemen kendime ve eslemlivaya dua ettirdim
Tesadüf ve ben eslemlivanın bebek için okuttuğunu bilmiyordum çünki ben tanımıyordum tvety vasıtasıyla dua ettim.
İnşallah yakında hamile kalır güzel haberlerini duyarız.

Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah (amin)

Son düzenleme:
hee show tvde canım o program
pazar günleri yayınlanıyor saat 1 gibi felan
Restorantlara lokantalara gidiyorlar

Hı o program işte yarın gelicekler ben gitmesemmi diyorum herkesle sohbet ediyolarmı ben
İstemiyorum ama mecbur gidicem gitmesem kasa boş oluyor.

aa nezaman yayınlancak acaba söylede bizde izleyelim senii nerdesin hangi restorant peki sizinki nasıl tanıycaz ama senii :26::26:

Evet canım zor birde 5 sene olucak Temmuzda bazen okadar istiyorumki mis gibi bebek kokusu
Üzülüyorum dönem dönem şimdide o dönemlerdeyim ev sesiz birde uyanmak yada eve girmek istemiyorum

banada öyle olurdu bazen öyle şahlanırdıki evlat hasreti hayata küserdim
Bazende umrumda olmazdı aman olmazsa olmasın ne yapayım derdim
Sende ilk söylediğim durumdasın galiba şuan
Allahım tez vakitte sanada nasip eylesin inşallah

vahe kılıçaslanımı diyo acaba hafta sonu böle yemek programı gii bişii oluyo cansız manken diyolardı hani bi aralar aslında tipsizde kıvırcık bişiii

Evet evet o tipsiz yılışık adam.
taa 1 ay önce 4 kişi gelmişti çorba içtiler yapımcıymış adamlar
meğer ben ilgilenmiştim bugünde gelip çok beğendiklerini sölediler yemekleri yalancılar işte yemek yememişlerdi çünki
Eşimde kabul etti ama ben sevmiyorum sırnasık insanları

Hı o program işte yarın gelicekler ben gitmesemmi diyorum herkesle sohbet ediyolarmı ben
İstemiyorum ama mecbur gidicem gitmesem kasa boş oluyor.

yok genelde iş yeri sahibi ve aşçıyla sohbet ediyolar canım belkim arada etrafı gösterirlerken görünürsün sende korkma

bengisuuuuuuuuuuuu:84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
aa nezaman yayınlancak acaba söylede bizde izleyelim senii nerdesin hangi restorant peki sizinki nasıl tanıycaz ama senii :26::26:

Hheheh Restourant Maltepe'de bi bayan ben varım zati tesettürlüyüm kasadayım gününü sölerim
Ama ben görünmek istemiyorum.Konuk sanaçı Gamze Özçelik olucakmış
Yarın yazarım gününü haftaya yayınlanabilir bence yada çekimler aynı günmü oluyo

ay bide güzel şeyler yapılıyo adamlara neyi meşhursa oranın yiyip yiyip para vermedende gidiyolardır hıh güüya adı tanıtım işte aslında bedavacılık bence ne dükkanı canım sizink, kebapçımı lokanta falanmı normal istanbuldamısınız siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…