gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

oy kıyamam zaten o terkedilen bebeklere falan yaa millet evlat hasreti çekiyo bazısıda buluyoda kıymet bilmiyo sokağa atıyo ya sinir oluyom gariplerim neler yaşıyolar yaa şöyle durumumuz bayaa iyi olsa ben bile evladım olduğu halde ordan evlat edinmek isterdim para çıksa zaten o çocuklar için ne planlarım vardı çok üzülürüm ben o yetim çocuklara hiç dayamam :26: bende allahıma hep dua ediyom allahım sen evladının kıymetini bileceklere nasip et yavrularını diye allahım affetsin işine karışmış gibi oluyom suçluluk duyuom sonrada :26: ay inşallah kabul olur o günahsızında duası

Ay kiyamam sana canum benim rabbim bana sana ve isteyen herkese nasip etsin beni aglatin burda kizzz

şaftımı kayık geçmiş olsun kuzum yaa sende eve ordaki yaptığınız yemeklerden getir ne yemek yapcan bidaa yada orda yiyip içip gelin en güzeli çok şanslısın bence ooh kasada oturuyon sen bi onlar yapsın sen ye orda bulaşıkda sana kalmaz nasılsa

Hay ben bu komşunun
yeter yaa horlaya horlaya bi hal oldu
taktım kafaya onu çin işkencesi gibi
2 Saattir horluyorr

Çocuk bir anlattı o anlattı ben ağladım diyim
Ziyarete gelirlerdi hepimiz atlardık üstlerine Anne Baba derdik diyo biri bizin alsın diye yapmadığımız kalmazdı gidincede ziyaretçiler ağlardık hepimiz bi köşede sesizce gece olunca diyo
Ve bakıcılar çok dövüyomuş 9 yaşına gelince başka yurda geçiyolarmış orda da onlardan büyükler dövüyormuş.
Ben dedimki ailen çok kötüler belki onlarla olsan daha mutsuz olurdun
Ama oda diyoki keşke yanlarında olsam onlar beni dövse Anne kelimesini baba kelimesini kullanmak bile yeter dedi.
Ve ekledi maddi yat bizi mutlu etmezdi maneviyat
Bana diyo maddi gücün yetmese bile gidip oyunlar oynaman sevmen onları saçlarını okşaman kafi biz onu istiyoruz dedi
İnşallah kısmet olursa gidicem ben haftanın 1 gününü bile geçirsem yeter
Hatta onunla gitmeye karar verdik.

Aynen öle yapıyorum yiyorum içiyorum oturuyorum hasta oldummuda gitmeyince eve paket servis geliyi
hE şaftı kayık benim herifin Teşekkür ederim.

ay ne güzel demişsin ağzına yazan parmaklarına sağlık canım hepimiz önce imtihandan geiyoz isteğimize kavuşana kadar

komşunun horlaması size mi geliyi

megafon neyimle mi yatiyi ki

Sorma ya öff içine hoparlör kaçmış sankii kör olmayasıca
viledanın sapıyla dürtsemmi ne yapsam gece gece
Bide kabullenmez yok ben horlamıyorum kafayımı yedin ne hakla tak tak vurursun der suçlu ben olurum

Allah razı olsun kızlar
Daha çok yeni tükan inşallah işlerimiz yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…