gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

he yaaa bi de suçlu olursun aman sen de kulak tıkacı al onu tak

canim cekildi kiz salya somuk agliyom burda halimize yasantimiza bin sukur olsun allah sendende razi olsun kol kanat germissin

hiçte şaftı kaymışa benzemiyo kız kıcan dikkat et herüfüne hee annam senide gördüm sanki yandanda olsa sende çıkmışsın çıtı pıtı bişisin ne güzel kız restoranınızda pek güzelmiş canım allah bol kazançlar versin ay o sebzeli pilav gibi bişiiler var orda onlardan birinin tarifinide verse yaa pilavlı salata gibim bişii olmuşlar ilginç duruyoo

Hay ben bu komşunun
yeter yaa horlaya horlaya bi hal oldu
taktım kafaya onu çin işkencesi gibi
2 Saattir horluyorr

Hhaha kız nası duyuyon adamın horlamasını sen
dürt bence diycemde onun totosunda pireler uçuşuyodur senin dürmenimi duycak
Komik ama ya bende dayanamam horlama ve saat sesine çıldırırım.
Kaç defa saati camdan attım yatak odamda ssat asla bulundurmam

Alemsin mervem ya karisina gunduz soylede odayi degisiversin bari komsuyu rahatsiz etmek gunah

Kız o Garson benim herüf değil hep dükkan sahibi bunu sanıyolar eşimde onu sanıyolar değil ben dükkanın içini gösterdim eşimi koyim .Yok o ben değilim oda ogünlük aldıgımız yardımcı açılış için benim resimlerim albümde var bakabilirsin hatta kocişide oraya koyim.lezettli şeyler ama hepsi 40 çeşit çıkıyo günde
Hhaah eşim bi tavuklu prinç pilavı bide tavuksuz yapıyo hepsinden 2 tene

ay ne kadar tatlı çocukların var öyle yaaa yiyesim geldi ikisini birden hele o cimcime kızın yokmu alcan sıkıştıcan bol bol birbirlerinede çok benziyolar haa ay allah hepimize böyle güzel dünya tatlısı evlatla nasip etsin yaa maaşallah allah nazarlardan saklasın

Kuzum benim onlarin duasindan makkbul dua yoktur yeryuzunde yetim ve oksuzun

Alemsin mervem ya karisina gunduz soylede odayi degisiversin bari komsuyu rahatsiz etmek gunah

kız günah demi uff canım görsen bunların evinde ne kadar pislik varsa bizim balkonda
çok halı çırpıyo kıl tüy yemek artığı kılçık zeytin çekirdeği ne arasan var
bigün diyeceğim ama ne bileyim kırılır abla diye korkuyorum onun yaptığı ayıp aslında
bide çok gürültü yapıyorlar karadenizliler açıyorlar kemençeyi tepiniyorlar horonu

canim cekildi kiz salya somuk agliyom burda halimize yasantimiza bin sukur olsun allah sendende razi olsun kol kanat germissin

Bende ağladım canım çok sevimli bişey çokta
Çok iyi hep yanımda kasada sohbet ediyo
Bugün işler yoğundu hiç konuşmadım köşeden saklanmış bana bakıyo naber lenn dedim hemen koşa koşa yanıma geldi.
İlk bilmiyodum eşim çıkarcaktı dövmesi filan var die izin verdim öğrenincede zaten asla bırakmam onu kardeşim benim artık.

Tabiki uyaricaksin peygamber efendimiz sav hadisi serifinde buyurmusku uc seyden kacin yetim hakini yemekten mazlumun bedusini almaktan ve komsunu rhstsiz etmekten uyar ve hala oyle yapmaya dvm ederse buyuk vebal altinda kalir buda kul hakkidir

komşunun horlaması size mi geliyi

megafon neyimle mi yatiyi ki
megafon takmış hee

ay yazık yaa kıyamam onlaraa bakıcılarda ne vicdansızlar ascan öylelerini hee ibret olsun diyee zaten aileleri bi tekme vurmuş bide onlar vuruyooo bende hep istemişimdir öyle yerleri ziyaret etmeyi ama iç bulunduğum yerde yoktu yetimhane sanırım :26:

Mutlaka vardır yetimhane canım her ilde oluyor çünki.
Yine gidebilirsin.
Bende istiyorum ben maddi anlamda bişeler yapıp öle gitmek istiyodum aslında ama olmayınca bide çocuk öle söyleyince gitmeye karar verdim
Sonra Rabbim inşallah işlerimizi ii ederse maddi olarakta yardımcı olmak isterim.
Ya aslında huzurevleride aynı aynı çocuk bakışı ile aynı duygular ile bekliyorlar.

Tabiki uyaricaksin peygamber efendimiz sav hadisi serifinde buyurmusku uc seyden kacin yetim hakini yemekten mazlumun bedusini almaktan ve komsunu rhstsiz etmekten uyar ve hala oyle yapmaya dvm ederse buyuk vebal altinda kalir buda kul hakkidir

Kız hele hamileliğimin başlarında az ağlamadım bunların yüzünden deli ettiler beni
Fındık kırarlardı tak tak taşla ha bu devirde. çok zor geçti benim hamileliğimin ilk 4 ayı hastaneler serumlar iğneler valla
Bunlarda tuzu biberi oldu
yok ben diyeceğim yaa olmaz böyle bizimkide can

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…