len zopalarım seni haa dua et hamişsinarkidiş diilizki göriim istek yolladım kabul etmemiş demekki daha
kızlar hepinize iyi geceler ben ufaktan uzayayım
Sorma ya öff içine hoparlör kaçmış sankii kör olmayasıca
viledanın sapıyla dürtsemmi ne yapsam gece gece
Bide kabullenmez yok ben horlamıyorum kafayımı yedin ne hakla tak tak vurursun der suçlu ben olurum
Çocuk bir anlattı o anlattı ben ağladım diyim
Ziyarete gelirlerdi hepimiz atlardık üstlerine Anne Baba derdik diyo biri bizin alsın diye yapmadığımız kalmazdı gidincede ziyaretçiler ağlardık hepimiz bi köşede sesizce gece olunca diyo
Ve bakıcılar çok dövüyomuş 9 yaşına gelince başka yurda geçiyolarmış orda da onlardan büyükler dövüyormuş.
Ben dedimki ailen çok kötüler belki onlarla olsan daha mutsuz olurdun
Ama oda diyoki keşke yanlarında olsam onlar beni dövse Anne kelimesini baba kelimesini kullanmak bile yeter dedi.
Ve ekledi maddi yat bizi mutlu etmezdi maneviyat
Bana diyo maddi gücün yetmese bile gidip oyunlar oynaman sevmen onları saçlarını okşaman kafi biz onu istiyoruz dedi
İnşallah kısmet olursa gidicem ben haftanın 1 gününü bile geçirsem yeter
Hatta onunla gitmeye karar verdik.
Hay ben bu komşunun
yeter yaa horlaya horlaya bi hal oldu
taktım kafaya onu çin işkencesi gibi
2 Saattir horluyorr
Çok bile durdun bu gece hadi hayırlı geceler sana allah rahatlık versin
Sorma ya öff içine hoparlör kaçmış sankii kör olmayasıca
viledanın sapıyla dürtsemmi ne yapsam gece gece
Bide kabullenmez yok ben horlamıyorum kafayımı yedin ne hakla tak tak vurursun der suçlu ben olurum
hiçte şaftı kaymışa benzemiyo kız kıcan dikkat et herüfüne heeannam senide gördüm sanki yandanda olsa sende çıkmışsın çıtı pıtı bişisin ne güzel kız restoranınızda pek güzelmiş canım allah bol kazançlar versin ay o sebzeli pilav gibi bişiiler var orda onlardan birinin tarifinide verse yaa pilavlı salata gibim bişii olmuşlar ilginç duruyoo
he yaaa bi de suçlu olursun aman sen de kulak tıkacı al onu tak
oy kıyamam zaten o terkedilen bebeklere falan yaa millet evlat hasreti çekiyo bazısıda buluyoda kıymet bilmiyo sokağa atıyo ya sinir oluyomgariplerim neler yaşıyolar yaa şöyle durumumuz bayaa iyi olsa ben bile evladım olduğu halde ordan evlat edinmek isterdim para çıksa zaten o çocuklar için ne planlarım vardı çok üzülürüm ben o yetim çocuklara hiç dayamam :26: bende allahıma hep dua ediyom allahım sen evladının kıymetini bileceklere nasip et yavrularını diye allahım affetsin işine karışmış gibi oluyom suçluluk duyuom sonrada :26: ay inşallah kabul olur o günahsızında duası
Alemsin mervem ya karisina gunduz soylede odayi degisiversin bari komsuyu rahatsiz etmek gunah
canim cekildi kiz salya somuk agliyom burda halimize yasantimiza bin sukur olsun allah sendende razi olsun kol kanat germissin
Aynen öle yapıyorum yiyorum içiyorum oturuyorum hasta oldummuda gitmeyince eve paket servis geliyi
hE şaftı kayık benim herifinTeşekkür ederim.
kızlar hepinize iyi geceler ben ufaktan uzayayım
kız delüü çoktan kabul ettim hatta aynı anda ben de sana yolladıydım
kız günah demi uff canım görsen bunların evinde ne kadar pislik varsa bizim balkonda
çok halı çırpıyo kıl tüy yemek artığı kılçık zeytin çekirdeği ne arasan var
bigün diyeceğim ama ne bileyim kırılır abla diye korkuyorum onun yaptığı ayıp aslında
bide çok gürültü yapıyorlar karadenizliler açıyorlar kemençeyi tepiniyorlar horonu
megafon takmış heekomşunun horlaması size mi geliyi
megafon neyimle mi yatiyi ki
Çocuk bir anlattı o anlattı ben ağladım diyim
Ziyarete gelirlerdi hepimiz atlardık üstlerine Anne Baba derdik diyo biri bizin alsın diye yapmadığımız kalmazdı gidincede ziyaretçiler ağlardık hepimiz bi köşede sesizce gece olunca diyo
Ve bakıcılar çok dövüyomuş 9 yaşına gelince başka yurda geçiyolarmış orda da onlardan büyükler dövüyormuş.
Ben dedimki ailen çok kötüler belki onlarla olsan daha mutsuz olurdun
Ama oda diyoki keşke yanlarında olsam onlar beni dövse Anne kelimesini baba kelimesini kullanmak bile yeter dedi.
Ve ekledi maddi yat bizi mutlu etmezdi maneviyat
Bana diyo maddi gücün yetmese bile gidip oyunlar oynaman sevmen onları saçlarını okşaman kafi biz onu istiyoruz dedi
İnşallah kısmet olursa gidicem ben haftanın 1 gününü bile geçirsem yeter
Hatta onunla gitmeye karar verdik.
megafon takmış hee
ay yazık yaa kıyamam onlaraabakıcılarda ne vicdansızlar ascan öylelerini hee ibret olsun diyee zaten aileleri bi tekme vurmuş bide onlar vuruyooo bende hep istemişimdir öyle yerleri ziyaret etmeyi ama iç bulunduğum yerde yoktu yetimhane sanırım :26:
Tabiki uyaricaksin peygamber efendimiz sav hadisi serifinde buyurmusku uc seyden kacin yetim hakini yemekten mazlumun bedusini almaktan ve komsunu rhstsiz etmekten uyar ve hala oyle yapmaya dvm ederse buyuk vebal altinda kalir buda kul hakkidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?