gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

ay yazık yaa belli ilgiye şefkate aç bayaa çıkarma tabi canım ne kadar büyük sevap işlemiş oluyı-on kol kanat gererek

Allah sana mukafatini vericek hic suphen olmasin tatlim kc yildir bebisin olmuyo senin

anam o nasıl komşuymuş öylee ben olsam dediydim çoktan anlamazsada güzellikle söylemekten varsa üst katına çıkar bende onun balkona çırpardım herşeyi

Ayy kuzum yetsemiyim size karisti bende hatlar artikin

Benim üst komşumda öle
Delirtiyo beni sabahın 5 de şak şak camdan bişey silkeliyo cam açık oluyo yazın yatak odasının içeri giriyo
Ama diyemiyorum ya
Dün geldiler internet ş.istemeye diycektim kıvrandım kıvrandım ama diyemedim ya
Nasıl denirki bi kere eşim korkudan yataktan fırladı adam cam açıktı şak diye silkeleyince ödü koptu
İnsan bi bakar ben halı bile silkelemiyorum hakka girerim die
Valla süpürüyorum anca
ama millette düşünce kelmemış bencil olmuşlar.

Ayyy kotu komsu cehhenem azabu gibi bisey yaaa

Allah sana mukafatini vericek hic suphen olmasin tatlim kc yildir bebisin olmuyo senin

5 yıl canım.
Rabbim sevdiği kuluna acı üzüntü çektirirmiş inşallah Rabbim imtahanımı kolaylıkla atlatmayı nasip etsin
Bebekle mükafatlandırsın bizi.

anam o nasıl komşuymuş öylee ben olsam dediydim çoktan anlamazsada güzellikle söylemekten varsa üst katına çıkar bende onun balkona çırpardım herşeyi
Ay ben yumuşak yüzlüyüm işte diyemiyorumki bişeylerr:18:
Aynennnn bu anlattıklarının bin mislisini yaşıyorum sanki müstakil ev gibi kullanıyorlar ama ayıp olmazki
Bengikuzum yapar emin olun mervem sen bi basinasin bengiye uyma derim:)))))
yok anam ben yapamam yufka yürekliyim yumuşak yüzlüyüm diyemiyorumki

Psikolojik baskı yapıyorum ben herüfe
Yanımda bile sulanıyolar o resimde olan varya diğeri oda evli 2 çocugu var
Bi asılıyolar çocuga diyoki ben evliyim olsun yine görüşelim diyolar oda görüşüyo deli oluyorum
Eşide bi güzeliki tehdit ediyom eşine diycem diye ama nerde
Kızlar azmış bence erkekler daha iffetli.
Zaten eşim aldattı beni
canım nette kamera açıkp bi kızla görüşmüşler birdaha yakalarsam asla affetmem
3 ay ayrı kaldım hatta dava açtım ama perişan olmuştu barıştım.
O gün bugündür uyuz oluyom baskı yapıyorum kendini çirk,in hissetsin die.
Bu arada resimlerime bakabilirsin albümden.fazla yok ama

Hahahhaa ne güldüm yaa
Ayyy kotu komsu cehhenem azabu gibi bisey yaaa

Aynen sevbebek gerçektende kabir azabı gibi nasılda bildin kız seninde böyle kafadan firik komşuların varmı

şimdiye kadar sustuğun kabahat yarın bigün çocuğun olsun onuda uyandırırlar sesleriyle :26: sonrada seninki az bi ağlasın sustur şunu diye şikayete gelirler bak görürsün düşüncesiz insandan ne beklersinki

Kız valla doğru dedin
Şimdinin kızları azmış kudurmuş yemin ederim
Rabbim doğru yoldan ayırmasın valla
Allah şeytana uydurmasın
bide özellikle evilileri tercih ediyorlar
ayartırlarsa onuda başarı sayıyorlar

Canimin ici sabir lazim uzme kendini benimde 6 yil oldu olmuyo ama sabir lazim bizlere tup bebek dusunmuyonmu

Tüp bebek denedim 1 kez olmadı
benim dengemi çok bozdu ilaçlar denemedim daha bide fırsat olmadı.
sebepsiz bizim birde
Rabbim inşallah sanada banada isteyen hrkese nasip etsin.

Bengiş yemin ederim beynimi okumuşsun bende öyle diyordum bunlar birde bana şikayete gelir sustur şu bebeyi diye
Kendileri 3 senedir yapmadıkları eziyet kalmadı yanlarına kar kalmasın diyeceğim ben kafama koydum
eşimde bazen çıkacak gibi oluyor kavga için ben tutuyorum

Tüp bebek denedim 1 kez olmadı
benim dengemi çok bozdu ilaçlar denemedim daha bide fırsat olmadı.
sebepsiz bizim birde
Rabbim inşallah sanada banada isteyen hrkese nasip etsin.

kız benim bebişte tüpiş haa biliyon demi
hadi bi daha deneyin şu işlerinizi bi toparlayında
Yavruma tüpiş arkideş gelsin

Son düzenleme:
kız benim bebişte tüpiş haa biliyon demi
hadi bi daha deneyin şu işlerinizi bi toparlayında
Yavruma tüpiş arkideş gelsin

Biliyorum canım heheh tüpiş arkadaş güzelmiş
Ya olmıycak gibi geliyo bana hiç hevesim yok kuzum ya
1 daha deniycektik başlayacağım gün vazgeçtim.
korkuyorum ya negatifte aldığım yıkım bambaşka
ilk tüp bebkte ben tek gittim sonucu almaya eşim şehir dışındaydı yeminle dünyam kardı ya

Hahahhaa ne güldüm yaa

Aynen sevbebek gerçektende kabir azabı gibi nasılda bildin kız seninde böyle kafadan firik komşuların varmı
Benim eski evimden bi komsum vardi anlatsam agziniz acik kalirdi ben kayinvalidem gil ile yasyom sabahlari ne yapardi biliyomusun yazin bizim buralarda cehhenem sicaklari yasanir benle esim bunalip balkona atiyoduk kendimizi ustumuze hali silkeler yetmez gorultu yapip uyandirir snrda kaynos ve gorumcelerime gidip derdiki gelin hala bu saate kadar uyuyo diye doldururdu onlari siz is yapmayin birakin o yapsin derdi benimki kimsenin basina gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…