Bende ağladım canım çok sevimli bişey çokta
Çok iyi hep yanımda kasada sohbet ediyo
Bugün işler yoğundu hiç konuşmadım köşeden saklanmış bana bakıyo naber lenn dedim hemen koşa koşa yanıma geldi.
İlk bilmiyodum eşim çıkarcaktı dövmesi filan var die izin verdim öğrenincede zaten asla bırakmam onu kardeşim benim artık.
Bende ağladım canım çok sevimli bişey çokta
Çok iyi hep yanımda kasada sohbet ediyo
Bugün işler yoğundu hiç konuşmadım köşeden saklanmış bana bakıyo naber lenn dedim hemen koşa koşa yanıma geldi.
İlk bilmiyodum eşim çıkarcaktı dövmesi filan var die izin verdim öğrenincede zaten asla bırakmam onu kardeşim benim artık.
kız günah demi uff canım görsen bunların evinde ne kadar pislik varsa bizim balkonda
çok halı çırpıyo kıl tüy yemek artığı kılçık zeytin çekirdeği ne arasan var
bigün diyeceğim ama ne bileyim kırılır abla diye korkuyorum onun yaptığı ayıp aslında
bide çok gürültü yapıyorlar karadenizliler açıyorlar kemençeyi tepiniyorlar horonu
megafon takmış hee
ay yazık yaa kıyamam onlaraabakıcılarda ne vicdansızlar ascan öylelerini hee ibret olsun diyee zaten aileleri bi tekme vurmuş bide onlar vuruyooo bende hep istemişimdir öyle yerleri ziyaret etmeyi ama iç bulunduğum yerde yoktu yetimhane sanırım :26:
Kız hele hamileliğimin başlarında az ağlamadım bunların yüzünden deli ettiler beni
Fındık kırarlardı tak tak taşla ha bu devirde. çok zor geçti benim hamileliğimin ilk 4 ayı hastaneler serumlar iğneler valla
Bunlarda tuzu biberi oldu
yok ben diyeceğim yaa olmaz böyle bizimkide can
anam o nasıl komşuymuş öyleeben olsam dediydim çoktan anlamazsada güzellikle söylemekten varsa üst katına çıkar bende onun balkona çırpardım herşeyi
Eki Görüntüle 616723 Benim herifim bu
Benim üst komşumda öle
Delirtiyo beni sabahın 5 de şak şak camdan bişey silkeliyo cam açık oluyo yazın yatak odasının içeri giriyo
Ama diyemiyorum ya
Dün geldiler internet ş.istemeye diycektim kıvrandım kıvrandım ama diyemedim ya
Nasıl denirki bi kere eşim korkudan yataktan fırladı adam cam açıktı şak diye silkeleyince ödü koptu
İnsan bi bakar ben halı bile silkelemiyorum hakka girerim die
Valla süpürüyorum anca
ama millette düşünce kelmemış bencil olmuşlar.
Allah sana mukafatini vericek hic suphen olmasin tatlim kc yildir bebisin olmuyo senin
5 yıl canım.
Rabbim sevdiği kuluna acı üzüntü çektirirmiş inşallah Rabbim imtahanımı kolaylıkla atlatmayı nasip etsin
Bebekle mükafatlandırsın bizi.
Ay ben yumuşak yüzlüyüm işte diyemiyorumki bişeylerr:18:anam o nasıl komşuymuş öyleeben olsam dediydim çoktan anlamazsada güzellikle söylemekten varsa üst katına çıkar bende onun balkona çırpardım herşeyi
Aynennnn bu anlattıklarının bin mislisini yaşıyorum sanki müstakil ev gibi kullanıyorlar ama ayıp olmazkiBenim üst komşumda öle
Delirtiyo beni sabahın 5 de şak şak camdan bişey silkeliyo cam açık oluyo yazın yatak odasının içeri giriyo
Ama diyemiyorum ya
Dün geldiler internet ş.istemeye diycektim kıvrandım kıvrandım ama diyemedim ya
Nasıl denirki bi kere eşim korkudan yataktan fırladı adam cam açıktı şak diye silkeleyince ödü koptu
İnsan bi bakar ben halı bile silkelemiyorum hakka girerim die
Valla süpürüyorum anca
ama millette düşünce kelmemış bencil olmuşlar.
yok anam ben yapamam yufka yürekliyim yumuşak yüzlüyüm diyemiyorumkiBengikuzum yapar emin olun mervem sen bi basinasin bengiye uyma derim:)))))
valla bununda hiçte şaftı kaymış gibide diileminim sende çok güzelsindirde çok yakışıyonuzdur birbirinize dikkat et sen bence mutfaktan çıkarma kocişini kapmasınlar zamane kızlarına hiç güven olmuyo vallaaa neler neler görüyoz
Hahahhaa ne güldüm yaavalla bununda hiçte şaftı kaymış gibide diileminim sende çok güzelsindirde çok yakışıyonuzdur birbirinize dikkat et sen bence mutfaktan çıkarma kocişini kapmasınlar zamane kızlarına hiç güven olmuyo vallaaa neler neler görüyoz
Ayyy kotu komsu cehhenem azabu gibi bisey yaaa
Kız hele hamileliğimin başlarında az ağlamadım bunların yüzünden deli ettiler beni
Fındık kırarlardı tak tak taşla ha bu devirde. çok zor geçti benim hamileliğimin ilk 4 ayı hastaneler serumlar iğneler valla
Bunlarda tuzu biberi oldu
yok ben diyeceğim yaa olmaz böyle bizimkide can
Psikolojik baskı yapıyorum ben herüfe
Yanımda bile sulanıyolar o resimde olan varya diğeri oda evli 2 çocugu var
Bi asılıyolar çocuga diyoki ben evliyim olsun yine görüşelim diyolar oda görüşüyo deli oluyorum
Eşide bi güzeliki tehdit ediyom eşine diycem diye ama nerde
Kızlar azmış bence erkekler daha iffetli.
Zaten eşim aldattı beni
canım nette kamera açıkp bi kızla görüşmüşler birdaha yakalarsam asla affetmem
3 ay ayrı kaldım hatta dava açtım ama perişan olmuştu barıştım.
O gün bugündür uyuz oluyom baskı yapıyorum kendini çirk,in hissetsin die.
Bu arada resimlerime bakabilirsin albümden.fazla yok ama
Canimin ici sabir lazim uzme kendini benimde 6 yil oldu olmuyo ama sabir lazim bizlere tup bebek dusunmuyonmu
şimdiye kadar sustuğun kabahat yarın bigün çocuğun olsun onuda uyandırırlar sesleriyle :26: sonrada seninki az bi ağlasın sustur şunu diye şikayete gelirler bak görürsündüşüncesiz insandan ne beklersinki
Tüp bebek denedim 1 kez olmadı
benim dengemi çok bozdu ilaçlar denemedim daha bide fırsat olmadı.
sebepsiz bizim birde
Rabbim inşallah sanada banada isteyen hrkese nasip etsin.
kız benim bebişte tüpiş haa biliyon demi
hadi bi daha deneyin şu işlerinizi bi toparlayında
Yavruma tüpiş arkideş gelsin
Benim eski evimden bi komsum vardi anlatsam agziniz acik kalirdi ben kayinvalidem gil ile yasyom sabahlari ne yapardi biliyomusun yazin bizim buralarda cehhenem sicaklari yasanir benle esim bunalip balkona atiyoduk kendimizi ustumuze hali silkeler yetmez gorultu yapip uyandirir snrda kaynos ve gorumcelerime gidip derdiki gelin hala bu saate kadar uyuyo diye doldururdu onlari siz is yapmayin birakin o yapsin derdi benimki kimsenin basina gelmesinHahahhaa ne güldüm yaa
Aynen sevbebek gerçektende kabir azabı gibinasılda bildin kız seninde böyle kafadan firik komşuların varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?