Biliyorum canım heheh tüpiş arkadaş güzelmiş
Ya olmıycak gibi geliyo bana hiç hevesim yok kuzum ya
1 daha deniycektik başlayacağım gün vazgeçtim.
korkuyorum ya negatifte aldığım yıkım bambaşka
ilk tüp bebkte ben tek gittim sonucu almaya eşim şehir dışındaydı yeminle dünyam kardı ya
Psikolojik baskı yapıyorum ben herüfe
Yanımda bile sulanıyolar o resimde olan varya diğeri oda evli 2 çocugu var
Bi asılıyolar çocuga diyoki ben evliyim olsun yine görüşelim diyolar oda görüşüyo deli oluyorum
Eşide bi güzeliki tehdit ediyom eşine diycem diye ama nerde
Kızlar azmış bence erkekler daha iffetli.
Zaten eşim aldattı beni
canım nette kamera açıkp bi kızla görüşmüşler birdaha yakalarsam asla affetmem
3 ay ayrı kaldım hatta dava açtım ama perişan olmuştu barıştım.
O gün bugündür uyuz oluyom baskı yapıyorum kendini çirk,in hissetsin die.
Bu arada resimlerime bakabilirsin albümden.fazla yok ama
Bengikuzum yapar emin olun mervem sen bi basinasin bengiye uyma derim:)))))
Tüp bebek denedim 1 kez olmadı
benim dengemi çok bozdu ilaçlar denemedim daha bide fırsat olmadı.
sebepsiz bizim birde
Rabbim inşallah sanada banada isteyen hrkese nasip etsin.
hiih kötü birimiyim yaa ben uyma diyon tüstüüüm
Benim üst komşumda öle
Delirtiyo beni sabahın 5 de şak şak camdan bişey silkeliyo cam açık oluyo yazın yatak odasının içeri giriyo
Ama diyemiyorum ya
Dün geldiler internet ş.istemeye diycektim kıvrandım kıvrandım ama diyemedim ya
Nasıl denirki bi kere eşim korkudan yataktan fırladı adam cam açıktı şak diye silkeleyince ödü koptu
İnsan bi bakar ben halı bile silkelemiyorum hakka girerim die
Valla süpürüyorum anca
ama millette düşünce kelmemış bencil olmuşlar.
Benim eski evimden bi komsum vardi anlatsam agziniz acik kalirdi ben kayinvalidem gil ile yasyom sabahlari ne yapardi biliyomusun yazin bizim buralarda cehhenem sicaklari yasanir benle esim bunalip balkona atiyoduk kendimizi ustumuze hali silkeler yetmez gorultu yapip uyandirir snrda kaynos ve gorumcelerime gidip derdiki gelin hala bu saate kadar uyuyo diye doldururdu onlari siz is yapmayin birakin o yapsin derdi benimki kimsenin basina gelmesin
kız desenize anam ne pısırıksınız gitceeniz önce güzeelce bi söyliyceeeniz böyle böyle oldu komşu yapmasan falan diye baktınız hayla devam ediyo 1 diyceeniz 2 diyceeniz baktınız olmuyo intikam vaktii yihhahhaaa
Canım sen hala kv ile mi yaşıyosun ay üzüldüm şimdi komşunun öyle yapmasınaa
Bengiş yemin ederim beynimi okumuşsun bende öyle diyordum bunlar birde bana şikayete gelir sustur şu bebeyi diye
Kendileri 3 senedir yapmadıkları eziyet kalmadı yanlarına kar kalmasın diyeceğim ben kafama koydum
eşimde bazen çıkacak gibi oluyor kavga için ben tutuyorum
kız desenize anam ne pısırıksınız gitceeniz önce güzeelce bi söyliyceeeniz böyle böyle oldu komşu yapmasan falan diye baktınız hayla devam ediyo 1 diyceeniz 2 diyceeniz baktınız olmuyo intikam vaktii yihhahhaaa
İnşallah canım Rabbim zamanı geldiğinde o gücü versin bana inşalalh bu defa pozitifle sonuçlansın kendimi toparlayayım başlıycam.ee canım hayat bu her şey geliyor insanın başına
bende 2 defa bebeğimi kaybettim ya bu 3. gebeliğim buda böyle olacak diye korkmuştum
anlıyorum seni ama yeniden güçlenip bi yerden başlaman lazım gülüm
emeksiz yemek olmuyor biliyorsun
Rabbim o gücü tez vakitte sana versin inş
Çektirmezmiyim canım hatta yakın arkadaşlarını bile kaybetti bu nedenle beni aldattığı için herkes çok kızdı çünki onlar beni çok ii tanıyor herkes şoka girdi ve eşim 5 vakit namaz kılan bir insan.ben tevafuk ögrendim facesine mesaaj gelmiş diğerlerine bi naktım kız yazmış inanmıyorum sen evlimiydin fıstık gibide karın var beni kandırdın die şok oldum arkadaşımı aradım benmi yanlış algılıyorum doğrumu diye doğruydu herşey o diye konuştum saatlerce kız almanyada demişki eşim almanya gelip seni bulucam filan msn adresi açmış bilmediğim eşim ordan kamera açıp sabaha kadar konuşmuşlaraa sahimiii iyice süründüreydin affetmeden önce bipeki sadece nettemi görüşmüş yoksa bildiğin aldatmışmı :26: görüyon dimi zamane kızlarını evli mevli dinlemiyolar tam zopalıklar ben bile kociş dışarı çıkarken dağıtıyom bazen saçını başını parfüm sıktırmıyom falan yüzüğünü takmadımı hele alanyadayken kızıyodum bayaa şimdi burda içim rahat köylük yer evden işe işten eve burda gözüm arkada kalmıycak giderken en azından alanyada olsaydık hayla bırakamazdım yalnız gördüm canım res,mlerini güzel boylu poslu kızsın vesselam maaşallah sanaa
Amin canim insallah bi daha dene diycem ama snrsindaki hayal kirikligini dusundukce sen bilin diyorum
Ay öyle deme bak üzülüyorum yemin ederim duygusalım zatenEvet ben òmurluk kynslarla yasayanlardanim acilarin kadiniyimmm
ederler tabi ya şimdi demesen bile bebek olunca şikayete gelirlerse biir biiir say hepsini yüzlerine bak bakalım bidaa şikayet edebiliceklermi şimdilik sus en iyisi sen ozaman geldiklerinde dersin hepsini sizden çektiğim yetti bide utanmadan yavrumun sesinimi şikayet ediyonuz en azından bizimki elimizde diil düğmesimi varda kapatayım debak bakalım bidaa edebilirlermi konu evlat olunca öylede bi çirkefleşirsinki sorma
eee intikamı nasıl alacağız:26:
Evet ben òmurluk kynslarla yasayanlardanim acilarin kadiniyimmm
İnşallah canım Rabbim zamanı geldiğinde o gücü versin bana inşalalh bu defa pozitifle sonuçlansın kendimi toparlayayım başlıycam.
Çektirmezmiyim canım hatta yakın arkadaşlarını bile kaybetti bu nedenle beni aldattığı için herkes çok kızdı çünki onlar beni çok ii tanıyor herkes şoka girdi ve eşim 5 vakit namaz kılan bir insan.ben tevafuk ögrendim facesine mesaaj gelmiş diğerlerine bi naktım kız yazmış inanmıyorum sen evlimiydin fıstık gibide karın var beni kandırdın die şok oldum arkadaşımı aradım benmi yanlış algılıyorum doğrumu diye doğruydu herşey o diye konuştum saatlerce kız almanyada demişki eşim almanya gelip seni bulucam filan msn adresi açmış bilmediğim eşim ordan kamera açıp sabaha kadar konuşmuşlarAllah işte çıkardı karşıma böle yani.
evet yalan hic gizli kalmaz bikiyonmu gizli seyler en fazla kirkgun sakli kalirmis snrda ortaya cikarmis
İnşallah canım Rabbim bu defa hayal kırıklığı yaşatmaz.
Sen denedinmi tüp bebek?Sebep ney sizin?
Benim eski evimden bi komsum vardi anlatsam agziniz acik kalirdi ben kayinvalidem gil ile yasyom sabahlari ne yapardi biliyomusun yazin bizim buralarda cehhenem sicaklari yasanir benle esim bunalip balkona atiyoduk kendimizi ustumuze hali silkeler yetmez gorultu yapip uyandirir snrda kaynos ve gorumcelerime gidip derdiki gelin hala bu saate kadar uyuyo diye doldururdu onlari siz is yapmayin birakin o yapsin derdi benimki kimsenin basina gelmesin
Kiz bengişim bi fikir ver bende gidim eski komsudan intikam alim basima neler getirdi cadalozzz bide anam yasindaydi
Canlarım ben gidiyorum ya dayanamayacağım artık uykum geldi hadi öptüm sizi allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?