gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

ee canım hayat bu her şey geliyor insanın başına
bende 2 defa bebeğimi kaybettim ya bu 3. gebeliğim buda böyle olacak diye korkmuştum
anlıyorum seni ama yeniden güçlenip bi yerden başlaman lazım gülüm
emeksiz yemek olmuyor biliyorsun
Rabbim o gücü tez vakitte sana versin inş

aa sahimiii iyice süründüreydin affetmeden önce bi peki sadece nettemi görüşmüş yoksa bildiğin aldatmışmı :26: görüyon dimi zamane kızlarını evli mevli dinlemiyolar tam zopalıklar ben bile kociş dışarı çıkarken dağıtıyom bazen saçını başını parfüm sıktırmıyom falan yüzüğünü takmadımı hele alanyadayken kızıyodum bayaa şimdi burda içim rahat köylük yer evden işe işten eve burda gözüm arkada kalmıycak giderken en azından alanyada olsaydık hayla bırakamazdım yalnız gördüm canım res,mlerini güzel boylu poslu kızsın vesselam maaşallah sanaa

kız desenize anam ne pısırıksınız gitceeniz önce güzeelce bi söyliyceeeniz böyle böyle oldu komşu yapmasan falan diye baktınız hayla devam ediyo 1 diyceeniz 2 diyceeniz baktınız olmuyo intikam vaktii yihhahhaaa

Canım sen hala kv ile mi yaşıyosun ay üzüldüm şimdi komşunun öyle yapmasınaa

eee intikamı nasıl alacağız:26:

ederler tabi ya şimdi demesen bile bebek olunca şikayete gelirlerse biir biiir say hepsini yüzlerine bak bakalım bidaa şikayet edebiliceklermi şimdilik sus en iyisi sen ozaman geldiklerinde dersin hepsini sizden çektiğim yetti bide utanmadan yavrumun sesinimi şikayet ediyonuz en azından bizimki elimizde diil düğmesimi varda kapatayım de bak bakalım bidaa edebilirlermi konu evlat olunca öylede bi çirkefleşirsinki sorma

Kiz bengişim bi fikir ver bende gidim eski komsudan intikam alim basima neler getirdi cadalozzz bide anam yasindaydi

İnşallah canım Rabbim zamanı geldiğinde o gücü versin bana inşalalh bu defa pozitifle sonuçlansın kendimi toparlayayım başlıycam.
Çektirmezmiyim canım hatta yakın arkadaşlarını bile kaybetti bu nedenle beni aldattığı için herkes çok kızdı çünki onlar beni çok ii tanıyor herkes şoka girdi ve eşim 5 vakit namaz kılan bir insan.ben tevafuk ögrendim facesine mesaaj gelmiş diğerlerine bi naktım kız yazmış inanmıyorum sen evlimiydin fıstık gibide karın var beni kandırdın die şok oldum arkadaşımı aradım benmi yanlış algılıyorum doğrumu diye doğruydu herşey o diye konuştum saatlerce kız almanyada demişki eşim almanya gelip seni bulucam filan msn adresi açmış bilmediğim eşim ordan kamera açıp sabaha kadar konuşmuşlar Allah işte çıkardı karşıma böle yani.

Amin canim insallah bi daha dene diycem ama snrsindaki hayal kirikligini dusundukce sen bilin diyorum

İnşallah canım Rabbim bu defa hayal kırıklığı yaşatmaz.
Sen denedinmi tüp bebek?Sebep ney sizin?

Evet ben òmurluk kynslarla yasayanlardanim acilarin kadiniyimmm
Ay öyle deme bak üzülüyorum yemin ederim duygusalım zaten
Allah yardımcın olsun daha bu kaygana defterinide birgün açarsın canım benim şimdi gideceğim uykum geldi

Aynennn hee evladım söz konusu olunca çirkefleşirim gibime geliyo damarıma bassınlar heleee ne yaparım ben onları

Canlarım ben gidiyorum ya dayanamayacağım artık uykum geldi hadi öptüm sizi allaha emanet olun

Benim pko ben hamilekik ysadim dort yil once hamilekigin yedinci ayinda yavrumu kaybetim umut oldugu i cin bekledik olmadi simdi bizde son bahara tup bebek dusunuyoruz ilk hamileligimde tedaviyleydi

anaa komşuya bak ona neymiş yaa kaynoşun diyceedi orda seni ilgilendirmez ailemiz diye bak bakalım bidaa konuşabilcekmiydi sen okadar bak onlara onlarda bi destek olmasın sana

Kiz bengişim bi fikir ver bende gidim eski komsudan intikam alim basima neler getirdi cadalozzz bide anam yasindaydi

boş ver kuzum eski komşunmuş neyseki allaha havale edelim onu artık kurtulmuşsun ya sen ona bak sende çocuk olup yürüyüpte yaramazlığa başlayınca el öpmeye diye götür darma duman etsin evi kırmadık şey bırakmasın ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…