gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Sev bebekle konuştum şimdi doktordan çıkmış eczanede ilaç ve iğnelerini alıyodu pıhtı olduğu için başlıycak hemen iğnelerine :18: bu arada bebek 3buçuk haftalıkmış ondan henüz kesede görünmemiş ama kan değerleri yüksek çıkmış neyseki sanırım ondada benimki gibi geç döllenme oldu bu ay yumoşları küçüktü ondan ümidi yoktu anca geç büyümüş demekki bende 20.günümde yımırtladıydım neyse haberler böyle yani kızlar yolunda çok şükür herşey inşallah rabbim tez zamanda kesesini görmeyide nasip eder kalp atışlarını duymayıda.. Darısıda tüm isteyenlere inşallah...

Kızlaaay biras moyalim bozuuk bu sefeyki kontrolüm pek iyi geçmedi bebeğim 2 haftadır pek gelişim göstermemiş bebek.. son 2 haftadır geceleri çok uyuyamıyom 4-5 saat anca uyuyom sonrada gündüz sürekli bi uyku hali falan oluyodu hözlerimi zor açıyodum pek bişi yiyesimde gelemiyodu malum bide kolaya kaçıyodum yemeklerde artıkın üşendiğimden falan bebişimde gelişmemiş yaa 2 hafta önce 1661 gr falandı doktor bu sefer ölçtü 1700 falan çıkmasınmı doktorumda şaşırdı bidaa ölçtü taş çatlasa 1930 falandır dedi tabi benim moral sıfır dedim kaç kilo doğar sonradan atağa kalkmazsa 2800- 3000 gr falan anca doğar dedi benim moral iyicene bozuldu tabi sonra bide bebek dönmemiş hayla böyle giderse sezeryan gözüküyo demesinmi bende çok üstüne şoklardayım sezeryanda erken alıyolar bide işin kötüsü iyice minnak doğcak bu gidişle :18: umarım 39dan önce almaz yada biran önce döner inşallah kuzum yaa :18: kara verdim bakıma çekiyom kendimi kuruyemişim falan bittiydi faydalı ne varsa aldım bugün kuru incir hurma falanda süt yapan bi tane komposlu biliyom onu yapcam yarın kendime kuru incir,kuru kayısı,kuru üzüm,keçi boynuzu,ayva bunları kaynatcam bi güzel sonra şişelere doldurcam gelip gidip içcem artıkın bide balık aldım onu yapiim diyom yarına bol yeşillikli bi salata ve sebzeli mercimek çorbasıyla beraber :26: bu arada başka bildiğiniz bebeğe yarayan neler var kızlar yaa :26: armut ve muzda yarıyo diye biliyom bebeğe hurma falanda tüketcem zaten günde 1-2yi geçmemek kaydıyla sütümü falan hiç eksik etmiyom zaten ay daha naapsamki ya :26: memlekete gidince orda zaten kendimi çekerim bakıma bi güzelde neler yesem içsem acabağı daha başka? :26::44:

ayy kıyamam çok panik olmuşsun sen :18:
hemen öyle bırakma kendini daha dur zamanın varmış belki döner hem çok da az değil ki o kilo :26:
güzel kararlar ve yiyecekler almışsın bence böyle giderse alır kilo merak etme

inşallah canım yaaa kız anne olduğunda anlarsın panik olmamak elde diil en ufaak bişii olcak diye ödü kopuyo insanın 2 hafta geride kaldı kilosu minnak yavrumun inşallah düzelir yaa atağa geçsede düzelse bari :26: uykularım iyice tuhaflaştı artık geceleri 4-5 saat uyuyom uyanıyom bidaada uyuyamıyom oyüsden 3buçuktan beri uyanıktım sabahtan yaptım bugün tüm yemekleri yorulmuşum bayaa dinlendim uyudum öğleden sonrada yeni kalktım sayılır biraz karnım ağrıyo biraz kocişim yapıyo oyüzden salatayıda şimdi :26: bende döner belki daha diye ümit ediyom bakalım inşallah döner

haklısın kafana takmamak elde değildir ama olsun iyi düşün ki iyi olsun.
inşallah döner o zaman bebişin Allah kolaylık versin zordur eminim ki :26:

hadi yaa kötü olmuş :26: neyse üzülme canım bitanecikmiş nasılsa inşallah kurtarırsın

teşekkür ederim inşallah tekrar başa döndü herşey işin yoksa yine aynı şeylere tekrar tekrar çalış neyse Allah başka dert vermesin buda geçer

teşekkür ederim inşallah tekrar başa döndü herşey işin yoksa yine aynı şeylere tekrar tekrar çalış neyse Allah başka dert vermesin buda geçer

canım alt tarafı bitanecikmiş hem belki unutmamışsındırda bilgileri okadarda çalışmana gerek kalmaz bence ay bu topiğe niye kimseler gelmiyo yaa nereye kaçmış milleet yarından sonra benide bulamıycaanız merkeze gitcez 2 gün kalcaz gezdircek kocişim beni sevgililer gününde cumada doktor randevumuz var gene cumarteside uçağımız var memlekete gidiyoz sonunda ooh gezcez tozcaz ordada gerçi salı döncek kocişim ondan ayrılcam diyede üzülüyom yaa yapcak bişii yok başka çaremiz yok ne yazıkki

umarım gerek kalmaz
ohh ohh ne güzel gez toz eğlen tadını çıkar herşeyin
üzülme eşinle geçireceğin daha bir sürü zaman olucak önünde onları düşün

selam kızlar nasılsınız twettyyy nerelerdesin nasılsın canım

selammm ablacım nasılsın tweety banlanmıştı ablacım ama az kaldı bitmesine

Son düzenleme:

evet orası öyle ama alışık diilizki okadar uzun süre ayrı kalmayaa sadece 1 kere 2 hafta ayrı kalmıştık memlekete gittiğimde onda bilem çok özlemiştiik :26: evet ben gezcem tozcam eğlencem ordada kuzum burda bi başına kalcak ne yer ne içer naapar diye düşünmeden edemiyo insan genedee :26: inşallah gerek kalmaz canım

anladım esracım sen nasılsın canım dersler nasıl

iyiyim ablacım bende teşekkür ederim derslerim iyide birtanesi kötü geldi ablacım salı günü sınavım var güzel bir not alırım bütünlemede ondanda geçerim inşallah

ne kadar da çok düşünürmüş kıyamam çok seviyosun sennn inşallah daha uzun izin verirler de daha çok kalır yanında

ok canım yaa nerdee normalde 20 gün kalacaktı beni bu götürüşündeki 6 günü aldığı izinden düşmüşler sadece 14 gün kalabilcekmiş geldiğinde çok moralim bozuldu yaa bu ne saçmalıık 14 gün neye yetceksee bide ha doğurdum ha doğuracam diye bekleyip durcaz belkide bebek gelecek oda göremeden yavrusunu izni dolcak gidecek of o kötü olur işte normal olursa zamanıda belli olmuyoki yaa :26::18: evet kız çok severim kocişimi bitanem o benim yaa sağolsun hiç kırmaz üzmez beni ne desem ne istesem yapar şimdiye kadar 1 kere bile bağırmamıştır daha çok özliycem keratayı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…