Kız ya uçak için rapor vermezlerse ne olacak?
ay sorma neler yapmış neler tüm aile bana çalışıyodu bu akşam gördüğüm kadarıyla nette konuştukta halam yelek örüyodu yengemde hırka örüyomuşdu2 haftan kalmış o zaman bu arada canım:) ee annenin bebek için hazırlıkları ne alemde?
Bnegişim ben çıkıyorum gene kötüleştim yaa ne zaman geçecek bu aşı şeysi uffff
Faceden link atmışsın bende bayıldım o patiklereee
KIzlar ben korkmaya başladım bebek sanki aşşaa inmeye başladıbide bu akşam wcden sonra fark ettimde sanki kafası rahim ağzının orda gibiydi oramda bi zorlanma hissettim oturup kalkarken bile :26: şimdi biraz daha rahatım sanki pozisyonmu değiştirdi naaptı :26: korkuyummu sizce doğum yaklaştımıki diyee :18::18:
sevbebek nerelerde ayol:26:
kız bengi yine cips kolamı götürüyorsun
ne kolası kızım yaa taktın kolayaakola mola içmiyom been içmemde ballı sütümü içiyom muzumu yicem bide sev bebek gece girmedi akşam bunalıp yazdıydı o aradada kociş araba bakıyodu konuşamadıydık uyumuştur belkim bugün :26:
Ay bengi kafasımı yok daha neler annem yaa paranoyaklaştın kız sen iyice hangi topikleri okuyorsun yoksa
kötüyü çağrıma bak düşünme öyle şeyler.hayır daha geçen hafta kontorlün vardı öyle bişey olsa doktorun derdi
hamilelik takvimine bakarmısın bi bebeğin pozisyonuna ordan anla yani bu haftada normal. sıkışık yerde zaten çocuk
hangi pozisyona gireceğini şaşırıyodur yavrum.bide sancın ağrın kanaman var mı?hiçbiri yok çok şükür
git uzan dinlen kafana taktın sen bu durumu
kız akşam bi ara öyleydi ama sanki yaa tam bikini bölgesinin başlandıcında biyerleri vardı kız böle kalkarken falan bi zorlandım ama şimdi geri değiştirmiş neyseki pozisyonunuama aşşaa iniyo artıkın göbiş yavaş yavaş sankim :26: burdayım kız gitmedim biyere sana cevap yetiştirmeye çalışıyom
kız reklamlarda görüp canım çektiydi
ya karıştırdım galiba ben o zaman kusura bakma
amann onunda kocası peşini bırakmıyor bu sevbebeğin:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?