- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
ok canım yaa nerdee normalde 20 gün kalacaktı beni bu götürüşündeki 6 günü aldığı izinden düşmüşler sadece 14 gün kalabilcekmiş geldiğinde çok moralim bozuldu yaa bu ne saçmalıık14 gün neye yetceksee bide ha doğurdum ha doğuracam diye bekleyip durcaz belkide bebek gelecek oda göremeden yavrusunu izni dolcak gidecek of o kötü olur işte normal olursa zamanıda belli olmuyoki yaa :26::18: evet kız çok severim kocişimi bitanem o benim yaa sağolsun hiç kırmaz üzmez beni ne desem ne istesem yapar şimdiye kadar 1 kere bile bağırmamıştır daha çok özliycem keratayı :26:
ben geldim..................
eneeeeeee tiwim gelmiş ojgelmiş
leeeeyyy leeeeeyyyy limi limi leeeeeyyy
nihayet geceler sensiz kamayacak tiwi
hadi koooppp koooopppp
Hosbulduk abla bu sefet baya uzun dustum mapisaHoşgeldinGözümüz yollarda kaldı
ben geldim..................
oo hoş geldiiinsonunda gelebilmişsin aramıza hemen şikayet ediim sen yokken bu gacılar topiği çok boş bıraktılar hep yalnız kaldım burdaa sahip çık topiğine kız topla geri milletii bende memleketteyim artıkın kocişimle ayrılalı 2-3 gün oldu ösledim daha şimdiden keratayı yaa :26: off 3 hafta onsuz nasıl geçcek yaa
Köftehor Napıyonn
Elimi kestim kiz bugunkonu actim hatta :))
tweetymmmm geçmiş olsun canım nasıl becerdin
Anaaa geçmiş olsun kız şimdi nasıl iyimİ?
bENDE Kestim ya dün bid ekan sulandırıcı iğne vurunuyorum ya
Kanaması kesilmiyor ne yapacam bilmiyorum:26:
sagolun bacilar iyiyim ilk kesildiginde dikislik sandimda kanama durunca iyi oldu ya su peynir tenekesinin kapai varya copteymis bende cop biraz coksun diye bastirinca girdi elime ilk hissetmedimde sonra aciyinca iste derindi baya ama simdi iyi bide birden gozlerim karardi midem bulanmaya basladi kan kaybettim ondan heralde
ya sizdede reklam cikiomu sitenin altinda ::S
Kız dikkat et canım ya dikişlik felan olmasın çok mu derindi bide metal şey ya o daha derin kesmiştir
Tekrar geçmiş olsun.kan mı tuttu ki acaba:26:
kiz bilmiomki hic kan tutmazdi beni cok kotu oldum birden agladim filan korktum bayilacam diye :S
Eşin evdemiydi.tek başınaysan korkmuşsundur
esim evdeydi iste o sariodu elimi zaten dedi simdi miden filan bulanir diye biraz kan coktu heralde aniden kan kaybedince belki tansiyonum filanmi dustu ne olduysa agladim birden bayilacam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?