gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

inşallah görür bebişini de öyle biter izni :26:

ben geldim ..................

oo hoş geldiiin sonunda gelebilmişsin aramıza hemen şikayet ediim sen yokken bu gacılar topiği çok boş bıraktılar hep yalnız kaldım burdaa sahip çık topiğine kız topla geri milletii bende memleketteyim artıkın kocişimle ayrılalı 2-3 gün oldu ösledim daha şimdiden keratayı yaa :26: off 3 hafta onsuz nasıl geçcek yaa

Kiz sen olmasan benim topik tarihe karisirdi
Kiz dogumu memelekettemi yapacan :)

Bengişşş nasılsın kız bebek nasıl iyimi hani ismine karar verdinizmi?

tweetymmmm geçmiş olsun canım nasıl becerdin

Anaaa geçmiş olsun kız şimdi nasıl iyimİ?
bENDE Kestim ya dün bid ekan sulandırıcı iğne vurunuyorum ya
Kanaması kesilmiyor ne yapacam bilmiyorum:26:

sagolun bacilar iyiyim ilk kesildiginde dikislik sandimda kanama durunca iyi oldu ya su peynir tenekesinin kapai varya copteymis bende cop biraz coksun diye bastirinca girdi elime ilk hissetmedimde sonra aciyinca iste derindi baya ama simdi iyi bide birden gozlerim karardi midem bulanmaya basladi kan kaybettim ondan heralde

ya sizdede reklam cikiomu sitenin altinda ::S

Kız dikkat et canım ya dikişlik felan olmasın çok mu derindi bide metal şey ya o daha derin kesmiştir
Tekrar geçmiş olsun.kan mı tuttu ki acaba:26:

Kız dikkat et canım ya dikişlik felan olmasın çok mu derindi bide metal şey ya o daha derin kesmiştir
Tekrar geçmiş olsun.kan mı tuttu ki acaba:26:

kiz bilmiomki hic kan tutmazdi beni cok kotu oldum birden agladim filan korktum bayilacam diye :S

Eşin evdemiydi.tek başınaysan korkmuşsundur

esim evdeydi iste o sariodu elimi zaten dedi simdi miden filan bulanir diye biraz kan coktu heralde aniden kan kaybedince belki tansiyonum filanmi dustu ne olduysa agladim birden bayilacam diye

esim evdeydi iste o sariodu elimi zaten dedi simdi miden filan bulanir diye biraz kan coktu heralde aniden kan kaybedince belki tansiyonum filanmi dustu ne olduysa agladim birden bayilacam diye

Ayy kıyamam sana bayılmış numarası yapsaydın keşke eşin korkardı kız bakalım tepkisi ne olacak
Bende bazen yapıyorum arada hamileliğimi kullanıyorum kız iyice üşengeç oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…