Ama zorlanmam artık normal değilmi sence ya bende şu iki gündür belim ve kalçam ağrıyor sadece sağ taraf ama bu durum normalmi?
kola mola yok cıss yassakkgazoz bari içsen olurda kola içme ama kız :120: cipsi yiyom ben arada bişii olmas ondan yok kız kocası aksine hiç karışmıyo bugün izin günüydü kocişinin belkim uyumadıysa girmemiştir yada uyumuşlardır belkim :26:
kalça ağrısı normal kuzum bebek çıkabilsin diye kemiklerin yumuşayıp çatı açılmaya başlıyo oda bele baskı yapıyo geriye gittikçe sorun yok yanibenimde iltihaptan belimin iki yanı ağrıyo su içmem azaldı miğde yanmalarım başladı ondan olsa gerek :26: bikaç gündür ikide bi miğdem ağrıyo yaa uff halk arasında bebek saçlanması yüzünden olur diyolar doktorlarda bebeğin miğdeye baskısı yüzünden diyo bu aralar olması normalmiş oda e iştahsızlık yapıyoo :26:
Yok valla içmiyorum öğyetmenimgeçen iki yudum soda içitm sonra vicdanım kabul etmedi valla
he ebugün pazar günü dopru aman bizim pazarımın hafta içimiz mi var sanki
kız maden suyu içebiliyoruz hatta o faydalı bile içindeki minareller yüzündentabi onunda sadesini öneriyolar ama ıyy onuda kim içcek öle yaa meyvelisi güzel bende 1 kere içmiştim yarısını falan bişii olmas ondan rahat ol hee yaa hafta sonumuzun bile içine ediliyi kociş dünde gitti işe bugünde sinir oldum zaten
Kız normal demi kalçamın ağrıması anaa ben bu iekilde bilmiyordum içime su serptin açıklaman mantıklı geldi
sağolasın allah razı olsun bengişim
kız iştahın kesilmesin beben kilo alamazsa yaamide yanması çok kötü bilirim ama reflün felan yok demi
İŞte bende limonlusunu içmiştim gazoz niyetineiki üç yudum aldım
dediğin gibi sadesini içemem:26:tadı kötü çünkü
ee şimdi eşin evdemi_
kız heçmi duymadın daha önceebak bi netten istersen okuyunca daha ayrıntılı öğrenirsin benimde 20li haftalarımda oluyodu kalça ağrım bayaa yürümekte bilem zorlanıyodum ama neyseki şimdi okadar olmuyo pek önceden genelde sağ tarafım ağrıyodu bi geçen gün gece yatarken sol kalçam ağrıdı biraz okadar yok kız ne reflüsü allah korusun bebeğin miğdeye baskısı yüzünden yanıyo bence saçlanma ne kadar miğdeyi etkiler bilemem :26:
gündüz bikaç saatliğine gitti kuzum sadece karakolda borular su akıtıyodu bayadır duvarları kırdırıp arızayı buldularda 2 gündür onla uğraşıyo tamir ettirmek için o ilgileniyo ya karakolun işleriyle falanay karakolun işide bi bitmedi geldiğimizden beri hee heç bakmamışlar senelerdir bizimki uğraşıyo şimdide buraya geldim inşaatçi gibi oldum diyip duruyodu zaten bi ara aman bana göre devriyeden iyidir
Kız bazı hamilelerde bide reflü oluyormuş ya onun için sordum aslında
Aman allah korusun illet bişey o valla
Yoo sadece kasıklardaki ağrıları okudum şimdi araştırıyorum zaten
Kız o bebek saçlanmasına hurafe diyorarsence:26:
anaa bi inşaat eksikti zaten her işe koşuyorlar öfff
Valla çok yoruluyorlar Allah yardımcıları olsun
araba işini ne yaptınız doğumdan sonra mı almayı düşünüyorsunuz
merhaba canlar nasılsınız
Ay kızlar çok mutluyum sonunda çok güzel bi haber aldım:124: SEV BEBEK HAMİLEEEE.. :124::119::103::92: Ay hayla inanamıyorum yaaa idrar testi yapmış hiçte beklemiyodu bu ay yarın doktora gidicek bakalım inşallah herşeyi yolunda giderde bu sefer oda kavuşur yavrusunaa sizlede paylaşayım dedim dualarımızı eksik etmeyelim kuzucumdan inşallah herşey yolundadır
Ciddimisinnnn bu çok güzel bir haberr çok çokkkkkkkkkk sevindim yemin ederimmmm
Sevbebekkkkkkkk tebrik ederim kardeşimmmmmmm
bak hastaneden gelince bizlere yaz muhakkakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?