gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Ama zorlanmam artık normal değilmi sence ya bende şu iki gündür belim ve kalçam ağrıyor sadece sağ taraf ama bu durum normalmi?

kalça ağrısı normal kuzum bebek çıkabilsin diye kemiklerin yumuşayıp çatı açılmaya başlıyo oda bele baskı yapıyo geriye gittikçe sorun yok yani benimde iltihaptan belimin iki yanı ağrıyo su içmem azaldı miğde yanmalarım başladı ondan olsa gerek :26: bikaç gündür ikide bi miğdem ağrıyo yaa uff halk arasında bebek saçlanması yüzünden olur diyolar doktorlarda bebeğin miğdeye baskısı yüzünden diyo bu aralar olması normalmiş oda e iştahsızlık yapıyoo :26:

Yok valla içmiyorum öğyetmenim geçen iki yudum soda içitm sonra vicdanım kabul etmedi valla
he ebugün pazar günü dopru aman bizim pazarımın hafta içimiz mi var sanki

Kız normal demi kalçamın ağrıması anaa ben bu iekilde bilmiyordum içime su serptin açıklaman mantıklı geldi
sağolasın allah razı olsun bengişim
kız iştahın kesilmesin beben kilo alamazsa yaa mide yanması çok kötü bilirim ama reflün felan yok demi

Yok valla içmiyorum öğyetmenim geçen iki yudum soda içitm sonra vicdanım kabul etmedi valla
he ebugün pazar günü dopru aman bizim pazarımın hafta içimiz mi var sanki

kız maden suyu içebiliyoruz hatta o faydalı bile içindeki minareller yüzünden tabi onunda sadesini öneriyolar ama ıyy onuda kim içcek öle yaa meyvelisi güzel bende 1 kere içmiştim yarısını falan bişii olmas ondan rahat ol hee yaa hafta sonumuzun bile içine ediliyi kociş dünde gitti işe bugünde sinir oldum zaten

İŞte bende limonlusunu içmiştim gazoz niyetine iki üç yudum aldım
dediğin gibi sadesini içemem:26: tadı kötü çünkü
ee şimdi eşin evdemi_

kız heçmi duymadın daha öncee bak bi netten istersen okuyunca daha ayrıntılı öğrenirsin benimde 20li haftalarımda oluyodu kalça ağrım bayaa yürümekte bilem zorlanıyodum ama neyseki şimdi okadar olmuyo pek önceden genelde sağ tarafım ağrıyodu bi geçen gün gece yatarken sol kalçam ağrıdı biraz okadar yok kız ne reflüsü allah korusun bebeğin miğdeye baskısı yüzünden yanıyo bence saçlanma ne kadar miğdeyi etkiler bilemem :26:

İŞte bende limonlusunu içmiştim gazoz niyetine iki üç yudum aldım
dediğin gibi sadesini içemem:26: tadı kötü çünkü
ee şimdi eşin evdemi_

gündüz bikaç saatliğine gitti kuzum sadece karakolda borular su akıtıyodu bayadır duvarları kırdırıp arızayı buldularda 2 gündür onla uğraşıyo tamir ettirmek için o ilgileniyo ya karakolun işleriyle falan ay karakolun işide bi bitmedi geldiğimizden beri hee heç bakmamışlar senelerdir bizimki uğraşıyo şimdide buraya geldim inşaatçi gibi oldum diyip duruyodu zaten bi ara aman bana göre devriyeden iyidir

Kız bazı hamilelerde bide reflü oluyormuş ya onun için sordum aslında
Aman allah korusun illet bişey o valla
Yoo sadece kasıklardaki ağrıları okudum şimdi araştırıyorum zaten
Kız o bebek saçlanmasına hurafe diyorar sence:26:

anaa bi inşaat eksikti zaten her işe koşuyorlar öfff
Valla çok yoruluyorlar Allah yardımcıları olsun
araba işini ne yaptınız doğumdan sonra mı almayı düşünüyorsunuz

halk arasında saçlanma yüzünden diyolar ama doktorlara göre bebeğin yaptığı baskıdanmış canım kalça ağrısına bak kuzum sen hatta uzman tvde videosuda vardır ordan izleyebilirsin ay evet illetki ne illet allah korusun :18:

anaa bi inşaat eksikti zaten her işe koşuyorlar öfff
Valla çok yoruluyorlar Allah yardımcıları olsun
araba işini ne yaptınız doğumdan sonra mı almayı düşünüyorsunuz

hee yaa bi o eksikti naapalım başa gelen çekilir daha bakıyoz kuzum yaa ankaraya gittiğimizdede babamla bakcaklar bakalım bulabilirler umarım

kuzum ben çıkayımda uyumaya çalışayım alıştırmam lazım kendimi çok öpüyorum kuzum iyi bak kendine hoşçakaal

geç oldu bende çıkıyorum hadi öptüm seni aeo bebeğim yiğenimide öptüm

ay yarına güzel bi yemek buldum aynı hasan paşa köftesi gibi yapılışı ama bu daha pratiği
http://www.nefisyemektarifleri.com/pureli-tepsi-kebabi/?fb_action_ids=535976566443351&fb_action_types=nefisyemektarifleri%3Afavorite&fb_source=other_multiline&action_object_map={%22535976566443351%22%3A330787917026816}&action_type_map={%22535976566443351%22%3A%22nefisyemektarifleri%3Afavorite%22}&action_ref_map=%5B%5D
bide buzluğumdan dolma içi harcım vardı onu çıkarttım yarına sarabildiğim kadar lahana ve birazda kuru patlıcan dolması yapıcam daha ne olsun ayol bide çorbamı yapsamkine yanına ne çorbası gider acabaa :26: ayrıca of gene kimse yoook :84::84:

Son düzenleme:
Ay kızlar çok mutluyum sonunda çok güzel bi haber aldım :124: SEV BEBEK HAMİLEEEE.. :124::119::103::92: Ay hayla inanamıyorum yaaa idrar testi yapmış hiçte beklemiyodu bu ay yarın doktora gidicek bakalım inşallah herşeyi yolunda giderde bu sefer oda kavuşur yavrusunaa sizlede paylaşayım dedim dualarımızı eksik etmeyelim kuzucumdan inşallah herşey yolundadır

Ciddimisinnnn bu çok güzel bir haberr çok çokkkkkkkkkk sevindim yemin ederimmmm
Sevbebekkkkkkkk tebrik ederim kardeşimmmmmmm
bak hastaneden gelince bizlere yaz muhakkakkk

Ciddimisinnnn bu çok güzel bir haberr çok çokkkkkkkkkk sevindim yemin ederimmmm
Sevbebekkkkkkkk tebrik ederim kardeşimmmmmmm
bak hastaneden gelince bizlere yaz muhakkakkk

Ay evet yaa sorma bende çok sevinçliyim :126: sonunda kuzumunda yüzü güldü o bu aralar pek buraya giremez kuzum kaynoşu komada uyanamayabilirmiş hiç onla eve gelen gidenle falan uğraşıyo çok yoruluyo bu aralar :26: bu haber o durumda ilaç gibi geldi ailesine neyseki facede arada telefondan girebiliyo zaten bana haber vercek mesaj atar yazarım ben size durumu ay şükürler olsun rabbime öyle bi zamanda geldiki bebişide rabbim ne zaman vereceğini çok iyi biliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…