gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Kiz sen olmasan benim topik tarihe karisirdi
Kiz dogumu memelekettemi yapacan :)

ivet yaa en çok ben geliyodum topikte nöbetteydim resmen gece gündüz ama artıkın çok giremiyom çocuk radyasyon alıyo diye söylenip duruyo bizimkiler :26: bide erken yatıp erken kalkar oldum artıkın 11 gibi geliyodu uykum 7de de hortluyodum gece bişiler yiyip için kalkmasıda cabasııı neyse şimdi iki gündür 12-1 gibi yatıyomda 9a kadar uyuyabiliyom hiç diilse evet canım memlekette yapcam geldik bakalım bekliyoz artık ne zaman gelcek diye

Bengişşş nasılsın kız bebek nasıl iyimi hani ismine karar verdinizmi?

evet iyi canım çok şükür çarşamba randevu aldım bakalım 36.haftamda gidicem doktora doğumu konuşcam büyük ihtimalle sezeryan gözüküyo daha dönmedi sıpa yaa kestiricek anasını illaa rahat rahat çıkmak için pek düşkün bizimki keyfine eymen çınar koycaz canım karar verebildik sonunda

aferim kuzum güzel beslen muz ve günde 1 hurmada ye kız hatta armutta bebeğe yarıyomuş diyolar ben geceleri uyandığımda ballı süt yapıyom 1erde muzla hurma yiyom geri yatıyom güzelce tokta tutuyo amin canım yaa sağlıcakla gelsin bu arada ellernizi kesmişsiniz kızlar geçmiş olsun :26:

Allah altıma kaçırdım len ben dur değiştirip geleyim

anam o durduk yerde nasıl oldu kız çokmu sıkışıktın idrara :26: şu yeni çıkan bi kilotlar var tvdede gösteriyolardı altına kaçırmalara falan iyi oluyomuş bende alcam ondan suyum geldiğinde kullanmaya ve doğumdan sonra hasta bezi yerine kullanmak için öneriyolar rahat oluyomuş

Tvetim 10 dk engeline takıldım buraya geldim.Evimiz 1+1 o yüzden oda alamadım yatak odamıza karyola aldım hazırlıklar tamam beklemedeyiz hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah kızım.

aa hemen hemen aynıymış haftalarımız sende sağlıcakla doğurursun canım inşallah yavrunu bizimde 2+1 ev küçücük kutu gibi tek odasına eşyaları yığdık zaten sırf bende oda yapmıycam park yatak aldık şimdilik sürekli taşıncağımız için bizimde tamam sayılır hazırlıklar bikaç ufak tefek şeyim kaldı beklemeye geçiyoz artık

Anaa bu gidişle sezeryan olacaksın desene banada doktor sezeryan dedi tüpiş olduğu için hayırlısı artık:)
Eymen Çınar çok güzell adı gibi yaşasın inşallah hayırlı uğurlu olsun adınız o zaman

Yok canım hapşurunca oldu ya :S evet sezeryan olacağı için benimki bende almayı düşünüyorum o hasta bezlerinden hastanedede söylüyorlarmış zaten
Doğuma gelirken geitrin dite.
Uçak yolculuğun nasıl geçti?

Tvetim 10 dk engeline takıldım buraya geldim.Evimiz 1+1 o yüzden oda alamadım yatak odamıza karyola aldım hazırlıklar tamam beklemedeyiz hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah kızım.

hayirlisi olsun canim :) saglikla dogsunda

kizlar dogumla hasta bezi ne alaka altimizami yapiyoruz dogumdan sonra :26:

Sağol canım Allah seninde evladını hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Tüm evlat sahibi olmak isteyenlere rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Evet yakınmış haftalarımız sağlıcakla gelsin kuzucuklar cicilerinide güle güle kullansınlar.

hayirlisi olsun canim :) saglikla dogsunda
Sağol twetim Allah hayırlısıyla sanada nasip etsin inşlalah en ksıa zamanda
kizlar dogumla hasta bezi ne alaka altimizami yapiyoruz dogumdan sonra :26:

Doğum sonrası kanaması çok olanlar kullnıyormuş ama ben normal pedin gece olanından koydum çantama onu kullanıcam birde şu düz örtü gibi olan hasta bezleri oluyor ondanda sererim altıma her ihtimale karşı.Yoksa o kocaman hasta bezi altımda hayatta rahat edemem benBirde onunla pijama nasıl oluyor acaba

yok canım zaten hasta bezını sureklı kullanmıyorsun hersey yolunda gıderse(kanama) ınsallah aynı gun ped kullanımına gecebılırsın.. benım dogumum alttan dıkıslı olmustu wc kalkamamıstım onun ıcın kullandırmıslardı..bırde dogum sonrası hemen pıjama zor bıraz(normal dogum ıcın sezeryanı bılemem ama)

Benim doğumum normal olacak gibi görünüyor şimdilik ama ben üç tk pijama aldım gecelikle rahat edemem diye.O zaman her ihtimale karşı bir tanede gecelik koymam şart sanırım.Benim doğumum mart sonu yada nisan başı olacakya soğuk olur diye düşünmüştüm.

hayırlı dogumlar canım sımdıden..ama sen yanına gecelık mtlaka al..yakası acık olsun tabıkıı..bır de hava soguk olsa da bebegın odası sıcak oluyor üşümezsınız canım..

dogumdan sonra kanaman oluyoya canım ılk basta yogun oluo..yataktan kalkamayabılıyosun ılk basta bır de oyuzden..altına yapabılırsın yanı:)

AMIN INSALLAH canim ay aydinlattiniz beni bende bi yerde daha okumustum hasta bezini ne alaka demistim e ne yapalim dogurmadikki bilmiyok

Lovely canım ne yaptınız beşiğini felan aldınızmı beşiği kurdun mu?
Kıyafetlerini yıkadın mı yıkadıysan neyle yıkadın yani granül sabun felan duydum:26:
ve beşiği kurduysanız eğer koku felan varmı boya kokusu gibi mesela çünkü bizde oda yapamayacağız
Yatak odama kuracağım dolabını ve beşiğini inşallah.erken mi kurmak lazım:26:

benim de ilk doğumum normaldi hasta bezi kullandım 2 gün orkidle arkama geçmiş mi stresine girmek istemedim

yatağa da ayrıca yatak koruyucu örtü sermiştim çok rahat ettim

pijama olayına da gelince benim de 5 tane dikişim vardı ama ben gecelikle rahat edemem biyerim fln görünür diye pijama takımı giydim

çok da rahat ettim

sezaryende de hasta bezi aldım yanıma ama doğru düzgün kanamam olmadığı için hiç kullanmadım orkid yetti de arttı bile

sezaryende zaten odaya getirince sadece üst pijama giydiriyolar

bir kaç saat sonra ilk yürütmeye kaldırdıklarında gerisini giyiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…