sagol canim ben anlatirim yarin _
Kiz sen olmasan benim topik tarihe karisirdi
Kiz dogumu memelekettemi yapacan :)
Bengişşş nasılsın kız bebek nasıl iyimi hani ismine karar verdinizmi?
İyi bari kız sevindim ee ben dedim sana o geçirmiştir diye
Ne kolamı allahhben hiç ağzıma sürmedim
yok çok dikkat ediyorum meyveme yiyeceklerime
Balık bile yiyorum hafatada 1 hemde düşün
Süt içemiyorum ama hergün peynir ve ayranımı yoğrudumu tüketiyorum
Ben bu kadar dikkat ediyorum üstüne titriyorum bakalım nasıl olacak
İnşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olur.
Allah altıma kaçırdım len ben dur değiştirip geleyim
Tvetim 10 dk engeline takıldım buraya geldim.Evimiz 1+1 o yüzden oda alamadım yatak odamıza karyola aldım hazırlıklar tamam beklemedeyiz hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah kızım.
evet iyi canım çok şükür çarşamba randevu aldım bakalım 36.haftamda gidicem doktora doğumu konuşcam büyük ihtimalle sezeryan gözüküyo daha dönmedi sıpa yaa kestiricek anasını illaa rahat rahat çıkmak için pek düşkün bizimki keyfineeymen çınar koycaz canım karar verebildik sonunda
anam o durduk yerde nasıl oldu kızçokmu sıkışıktın idrara :26: şu yeni çıkan bi kilotlar var tvdede gösteriyolardı altına kaçırmalara falan iyi oluyomuş bende alcam ondan suyum geldiğinde kullanmaya ve doğumdan sonra hasta bezi yerine kullanmak için öneriyolar rahat oluyomuş
Tvetim 10 dk engeline takıldım buraya geldim.Evimiz 1+1 o yüzden oda alamadım yatak odamıza karyola aldım hazırlıklar tamam beklemedeyiz hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah kızım.
kizlar dogumla hasta bezi ne alaka altimizami yapiyoruz dogumdan sonra :26:
aa hemen hemen aynıymış haftalarımız sende sağlıcakla doğurursun canım inşallah yavrunu bizimde 2+1 ev küçücük kutu gibi tek odasına eşyaları yığdık zaten sırf bende oda yapmıycam park yatak aldık şimdilik sürekli taşıncağımız içinbizimde tamam sayılır hazırlıklar bikaç ufak tefek şeyim kaldı beklemeye geçiyoz artık
Sağol twetim Allah hayırlısıyla sanada nasip etsin inşlalah en ksıa zamandahayirlisi olsun canim :) saglikla dogsunda
kizlar dogumla hasta bezi ne alaka altimizami yapiyoruz dogumdan sonra :26:
Sağol twetim Allah hayırlısıyla sanada nasip etsin inşlalah en ksıa zamanda
Doğum sonrası kanaması çok olanlar kullnıyormuş ama ben normal pedin gece olanından koydum çantama onu kullanıcam birde şu düz örtü gibi olan hasta bezleri oluyor ondanda sererim altıma her ihtimale karşı.Yoksa o kocaman hasta bezi altımda hayatta rahat edemem benBirde onunla pijama nasıl oluyor acaba
yok canım zaten hasta bezını sureklı kullanmıyorsun hersey yolunda gıderse(kanama) ınsallah aynı gun ped kullanımına gecebılırsın.. benım dogumum alttan dıkıslı olmustu wc kalkamamıstım onun ıcın kullandırmıslardı..bırde dogum sonrası hemen pıjama zor bıraz(normal dogum ıcın sezeryanı bılemem ama)
Benim doğumum normal olacak gibi görünüyor şimdilik ama ben üç tk pijama aldım gecelikle rahat edemem diye.O zaman her ihtimale karşı bir tanede gecelik koymam şart sanırım.Benim doğumum mart sonu yada nisan başı olacakya soğuk olur diye düşünmüştüm.
dogumdan sonra kanaman oluyoya canım ılk basta yogun oluo..yataktan kalkamayabılıyosun ılk basta bır de oyuzden..altına yapabılırsın yanı:)
Doğum sonrası kanaması çok olanlar kullnıyormuş ama ben normal pedin gece olanından koydum çantama onu kullanıcam birde şu düz örtü gibi olan hasta bezleri oluyor ondanda sererim altıma her ihtimale karşı.Yoksa o kocaman hasta bezi altımda hayatta rahat edemem benBirde onunla pijama nasıl oluyor acaba
yok canım zaten hasta bezını sureklı kullanmıyorsun hersey yolunda gıderse(kanama) ınsallah aynı gun ped kullanımına gecebılırsın.. benım dogumum alttan dıkıslı olmustu wc kalkamamıstım onun ıcın kullandırmıslardı..bırde dogum sonrası hemen pıjama zor bıraz(normal dogum ıcın sezeryanı bılemem ama)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?