gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Teşekkürler bilgiler için

yok kuzum değişti çok şükür bugün kontrole gitmiştim dönmüş oğluşum 2buçuk kilo olmuş 20siyle 25i arası gelir heralde dedi martın sağol canım adını beğenmene sevindim

evet canım yaa lazım bi ara alıp koyarım bende artık naapalım helede normal olursa artıkın baya olur heralde kanamam :26: oy kıyamam demek hapşurunca oldu neyseki evdeyken oldu ya dışarda olaydı :26:

sağol canım aamiin

yok kuzum değişti çok şükür bugün kontrole gitmiştim dönmüş oğluşum 2buçuk kilo olmuş 20siyle 25i arası gelir heralde dedi martın sağol canım adını beğenmene sevindim

Ooo tarihte belli olmuş artık allahhh heyecanlandım hadi sen doğurda paşayı sıra bana gelsinnnn

evet canım yaa lazım bi ara alıp koyarım bende artık naapalım helede normal olursa artıkın baya olur heralde kanamam :26: oy kıyamam demek hapşurunca oldu neyseki evdeyken oldu ya dışarda olaydı :26:

Dışarı çıkacağım zaman fazla sıvı tüketmemeye çalışıyorum ya iki dakikaya bir çişim geliyor :/
Bu arada çatı muayenen ne zaman kuzum?

Ooo tarihte belli olmuş artık allahhh heyecanlandım hadi sen doğurda paşayı sıra bana gelsinnnn

zaten o tarih satıma göre belliydi canım ama tabi erkende gelebiliyo geçte belli olmuyo sağı solu malum çok bekletmese bari ay sıra sanada gelsin vallaa doğur prensesimizi

zaten o tarih satıma göre belliydi canım ama tabi erkende gelebiliyo geçte belli olmuyo sağı solu malum çok bekletmese bari ay sıra sanada gelsin vallaa doğur prensesimizi

İnşallah canım Martta geldi artık bak az kaldı
Bu arada anenin yaptığı süslere felan bayıldım o yastığı nasıl yapmış:26:
Bende istiyorum anneme söyleyeyimde yapsın hazırı var ama ben onu hatıra olarak saklamak istiyorum annemden diye

Bengişim bu arada bizde beşiğini dolabını aldık yani annem aldı daha doğrusu
cibinliğini dönencesini için yatağını felan
kapı süsümüzü şekerimizi sepetimizi birgün fotosunu çekeyimde koyayım inş
sadece uyku setiyle kıyafetleri kaldı ha bide bebek arabamız kaldı
Onuda babaannemize söyleyeceğiz o yurtdışında ya bakalım getirecekmi:26:
annemin aldıklarını söyledim gaza gelsin diye bende 2 tulum aldım yaa dedi
aman aman çoook dedim çeşit çeşit giydiririm

Son düzenleme:
Dışarı çıkacağım zaman fazla sıvı tüketmemeye çalışıyorum ya iki dakikaya bir çişim geliyor :/
Bu arada çatı muayenen ne zaman kuzum?

aynen canım bende pek içmiyom dışardada içmiyom pek sıvı yaa her fırsatta bulduğum wcye giriyom artıkın naapalım bilmiyomki kuzum bişii demediler nstye gel 11i gibi dediydi daha yapmazlar sanmam şimdi öyle pek alttan muayene yapmıyolarmış zaten doğum zamanına yaparlar heralde anca sancı olursa falan ay face'e giremiyom artıkın yaa güvenlik sertifikasımı ne varmış güvenli diil diye girmiyo sinir oluyom

Canım seninle hemen hemen aynı haftadayız benimde dün kontrolüm vardı benim kızımda dün 2500 çıktı ve dönmüş dedi dr.

Merhaba mervemm
İnsan ihtiyac olsun olmasın ama halalar babaneler anneannelerde bizimle aynı heyecanı paylaşsın bebeişe bişiler alsın istiyor benimde çok hoşuma gidiyor dayısı halası anneannesi ciciler alınca.

Son düzenleme:
Canım seninle hemen hemen aynı haftadayız benimde dün kontrolüm vardı benim kızımda dün 2500 çıktı ve dönmüş dedi dr.

Maşallah kuzucuğa bizimki daha 700 grde:)):Canım bebek dönmüş mü normal doğum olacak desene o zaman nisana kalmaz bu bebek benden demesi

Ya nedenki facede öyle oluyor bende öyle bişey çıkmıyor:26:
hesabını dondurdun mu yooksa
evet daha erken gerçi kuzenim 39. haftasında daha yeni yapıldı çatı muayenesi

Kızlar hasta bezi yanımıza kaç tane almak gerekiyor birde hem normal hem sezeryan iki drumdada gerekli oluyormu?

Valla öyle lovelyciğim insan istiyor yani onlara yük olmak istemem ihtiyacımızda yok ama
herkeste sorumluluğunu bilsin canımmm
Şimdi k.validem yurtdışında şöyle güzel kaliteli bi bebek arabasıyla pusetini getirse yok mu diyeceğim ahh nerdee
Kız anneleri daha cömert oluyor galiba bu konuda annem şimdiden 10 yelek ceket örmüş
K.validede modası geçti diyip kapadı konuyu

Maşallah kuzucuğa bizimki daha 700 grde:)):Canım bebek dönmüş mü normal doğum olacak desene o zaman nisana kalmaz bu bebek benden demesi

Mahşallah senin kuzunada Dönmüş dedi dr zaten elimlede hissedebiliyorum kafasını aşağıda.Ayy banada nisana kalmaz gibi geliyor heyecanlanıyorum inşallah 40 haftayı geçirmez yoksa çok stres olurum 38-39 gibi gelsin inşallah hayırlısıyla.Normal doğum olacak ilk başlarda çok sezeryan istedim ama istee bağlı sezeryan ücretleri pahalı olduğundan normale mecbur kaldık ama kendimi bu fikre alıştırdım.İnşallah Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

ızlar ben çıkıyorum eşim gelir birazdan bengişim lovely kendinize iyi bakın kuzucuklarınızı öpüyprum
Lovelyy canım 2 sayfa önce sana bir soru sormuştum görmedin galiba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…