Teşekkürler bilgiler içinbenim de ilk doğumum normaldi hasta bezi kullandım 2 gün orkidle arkama geçmiş mi stresine girmek istemedim
yatağa da ayrıca yatak koruyucu örtü sermiştim çok rahat ettim
pijama olayına da gelince benim de 5 tane dikişim vardı ama ben gecelikle rahat edemem biyerim fln görünür diye pijama takımı giydim
çok da rahat ettim
sezaryende de hasta bezi aldım yanıma ama doğru düzgün kanamam olmadığı için hiç kullanmadım orkid yetti de arttı bile
sezaryende zaten odaya getirince sadece üst pijama giydiriyolar
bir kaç saat sonra ilk yürütmeye kaldırdıklarında gerisini giyiyosun
Anaa bu gidişle sezeryan olacaksın desene banada doktor sezeryan dedi tüpiş olduğu için hayırlısı artık:)
Eymen Çınar çok güzell adı gibi yaşasın inşallah hayırlı uğurlu olsun adınız o zaman
Yok canım hapşurunca oldu ya :S evet sezeryan olacağı için benimki bende almayı düşünüyorum o hasta bezlerinden hastanedede söylüyorlarmış zaten
Doğuma gelirken geitrin dite.
Uçak yolculuğun nasıl geçti?
Sağol canım Allah seninde evladını hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Tüm evlat sahibi olmak isteyenlere rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Evet yakınmış haftalarımız sağlıcakla gelsin kuzucuklar cicilerinide güle güle kullansınlar.
yok kuzum değişti çok şükür bugün kontrole gitmiştim dönmüş oğluşum2buçuk kilo olmuş 20siyle 25i arası gelir heralde dedi martın sağol canım adını beğenmene sevindim
evet canım yaa lazım bi ara alıp koyarım bende artık naapalım helede normal olursa artıkın baya olur heralde kanamam :26: oy kıyamam demek hapşurunca oldu neyseki evdeyken oldu ya dışarda olaydı :26:
Ooo tarihte belli olmuş artık allahhh heyecanlandım hadi sen doğurda paşayı sıra bana gelsinnnn
zaten o tarih satıma göre belliydi canım ama tabi erkende gelebiliyo geçte belli olmuyo sağı solu malum çok bekletmese bariay sıra sanada gelsin vallaa doğur prensesimizi
Dışarı çıkacağım zaman fazla sıvı tüketmemeye çalışıyorum ya iki dakikaya bir çişim geliyor :/
Bu arada çatı muayenen ne zaman kuzum?
yok kuzum değişti çok şükür bugün kontrole gitmiştim dönmüş oğluşum2buçuk kilo olmuş 20siyle 25i arası gelir heralde dedi martın sağol canım adını beğenmene sevindim
Bengişim bu arada bizde beşiğini dolabını aldık yani annem aldı daha doğrusu
cibinliğini dönencesini için yatağını felan
kapı süsümüzü şekerimizi sepetimizi birgün fotosunu çekeyimde koyayım inş
sadece uyku setiyle kıyafetleri kaldı ha bide bebek arabamız kaldı
Onuda babaannemize söyleyeceğiz o yurtdışında ya bakalım getirecekmi:26:
annemin aldıklarını söyledim gaza gelsin diye bende 2 tulum aldım yaa dedi
aman aman çoook dedim çeşit çeşit giydiririm
Canım seninle hemen hemen aynı haftadayız benimde dün kontrolüm vardı benim kızımda dün 2500 çıktı ve dönmüş dedi dr.
aynen canım bende pek içmiyom dışardada içmiyom pek sıvı yaa her fırsatta bulduğum wcye giriyom artıkın naapalımbilmiyomki kuzum bişii demediler nstye gel 11i gibi dediydi daha yapmazlar sanmam şimdi öyle pek alttan muayene yapmıyolarmış zaten doğum zamanına yaparlar heralde anca sancı olursa falan ay face'e giremiyom artıkın yaa güvenlik sertifikasımı ne varmış güvenli diil diye girmiyo sinir oluyom
Valla öyle lovelyciğim insan istiyor yani onlara yük olmak istemem ihtiyacımızda yok amaMerhaba mervemm
İnsan ihtiyac olsun olmasın ama halalar babaneler anneannelerde bizimle aynı heyecanı paylaşsın bebeişe bişiler alsın istiyor benimde çok hoşuma gidiyor dayısı halası anneannesi ciciler alınca.
Maşallah kuzucuğa bizimki daha 700 grde:)):Canım bebek dönmüş mü normal doğum olacak desene o zaman nisana kalmaz bu bebek benden demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?