Valla öyle lovelyciğim insan istiyor yani onlara yük olmak istemem ihtiyacımızda yok ama
herkeste sorumluluğunu bilsin canımmm
Şimdi k.validem yurtdışında şöyle güzel kaliteli bi bebek arabasıyla pusetini getirse yok mu diyeceğim ahh nerdee
Kız anneleri daha cömert oluyor galiba bu konuda annem şimdiden 10 yelek ceket örmüş
K.validede modası geçti diyip kapadı konuyu
Canım gözümden kaçmış özür şimdi gördümızlar ben çıkıyorum eşim gelir birazdan bengişim lovely kendinize iyi bakın kuzucuklarınızı öpüyprum
Lovelyy canım 2 sayfa önce sana bir soru sormuştum görmedin galiba:26:
Lovely canım ne yaptınız beşiğini felan aldınızmı beşiği kurdun mu?
Kıyafetlerini yıkadın mı yıkadıysan neyle yıkadın yani granül sabun felan duydum:26:
ve beşiği kurduysanız eğer koku felan varmı boya kokusu gibi mesela çünkü bizde oda yapamayacağız
Yatak odama kuracağım dolabını ve beşiğini inşallah.erken mi kurmak lazım:26:
İnşallah canım Martta geldi artık bak az kaldı
Bu arada anenin yaptığı süslere felan bayıldım o yastığı nasıl yapmış:26:
Bende istiyorum anneme söyleyeyimde yapsın hazırı var ama ben onu hatıra olarak saklamak istiyorum annemden diye
Bengişim bu arada bizde beşiğini dolabını aldık yani annem aldı daha doğrusu
cibinliğini dönencesini için yatağını felan
kapı süsümüzü şekerimizi sepetimizi birgün fotosunu çekeyimde koyayım inş
sadece uyku setiyle kıyafetleri kaldı ha bide bebek arabamız kaldı
Onuda babaannemize söyleyeceğiz o yurtdışında ya bakalım getirecekmi:26:
annemin aldıklarını söyledim gaza gelsin diye bende 2 tulum aldım yaa dedi
aman aman çoook dedim çeşit çeşit giydiririm
Canım seninle hemen hemen aynı haftadayız benimde dün kontrolüm vardı benim kızımda dün 2500 çıktı ve dönmüş dedi dr.
Kızlar hasta bezi yanımıza kaç tane almak gerekiyor birde hem normal hem sezeryan iki drumdada gerekli oluyormu?
Valla öyle lovelyciğim insan istiyor yani onlara yük olmak istemem ihtiyacımızda yok ama
herkeste sorumluluğunu bilsin canımmm
Şimdi k.validem yurtdışında şöyle güzel kaliteli bi bebek arabasıyla pusetini getirse yok mu diyeceğim ahh nerdee
Kız anneleri daha cömert oluyor galiba bu konuda annem şimdiden 10 yelek ceket örmüş
K.validede modası geçti diyip kapadı konuyu
Mahşallah senin kuzunadaDönmüş dedi dr zaten elimlede hissedebiliyorum kafasını aşağıda.Ayy banada nisana kalmaz gibi geliyor heyecanlanıyorum inşallah 40 haftayı geçirmez yoksa çok stres olurum 38-39 gibi gelsin inşallah hayırlısıyla.Normal doğum olacak ilk başlarda çok sezeryan istedim ama istee bağlı sezeryan ücretleri pahalı olduğundan normale mecbur kaldık ama kendimi bu fikre alıştırdım.İnşallah Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
ızlar ben çıkıyorum eşim gelir birazdan bengişim lovely kendinize iyi bakın kuzucuklarınızı öpüyprum
Lovelyy canım 2 sayfa önce sana bir soru sormuştum görmedin galiba:26:
Canım gözümden kaçmış özür şimdi gördüm
Karyola aldık sadece evimiz 1+1 olduğundan oda yapamadık yatağın yanına kurduk karyolasını ben mobilya tercih ettim.
Hiç kokusu yoktu.Karyolasını sildim uykusetleri yıkandı yatağı hazır üzerinide toz olmasın diye bir örtü ile örttüm.
Kıyafetleride yıkandı ütülendi.Ben dalin granül sabun ile yıkadım birde dalin yumuşatıcı kullandım.30 derecede kısa programda yıkadım ilave durulama yaptım.
Benim eşimin anne ve babası yok ama görümcem sağolsun elinden gelen herşeyi yapıyor.
Annemde bir sürü giyim aldı örgüler ördü.Dayısıda hem altın aldı hemde karyolasını aldı sağolsun.
Küçücük bir çorapta olsa düşünüp almları beni mutlu ediyor heyecanımı paylaştıklarını hissetmek istiyorum.
Abim işten gelirken hep bişiler getiriyor çocuk gibi seviniyorum.Malum hamişler aburcubura düşkün oluyor.
hadi yaa öylemi dediiiaman ne kadar çok şey almış öyleee giy giy bitiremez çocuk ay bide utanmadan bende 2 tulum aldım demiş yaa onu elde alıyo anam bizde kaynoş tarafından pek bişi göremedik bakalım henüz bizdede arabasını falan kaynoş tarafı alır ama durumları pek yok diye bişii diyemedik bizde 4-5 yelek bi patik falan örmüştü bakalım ozaman gittiğimizde başkada bişii alır edermi bilmiyom artıkın e altın taksalar bari :26: ay resimleri face'e koyarsan görememki ama yaa açılmıyo artıık bizimde geldi beşik falan artık neyseki kurdurduk bi örtülerini sermesi kaldı kirlenmesin diye sermedik henüz
anam uğraşmak istememiştir o kadınaynen bilmesi lazım aslında ama naaparsın yapcak bişii yok :26: bizim annelerimiz sağolsun valla annemde neler ördü neler neler aldı fazlasıyla yaptılar herşeyini neyseki
Canım ben uyku setini yıkadım nevresimlerinide ütüledim serdim her an ne olur ne olmaz sende hazırla bence yatağını artık.Ben üzerine toz olmasın diye büyük bir çarşaf örttüm sende öyle yaparsın çarşafı kaldırıp kenarından bakıyorum aradabir hala herşeyi mis gibi dalin kokuyor.hadi yaa öylemi dediiiaman ne kadar çok şey almış öyleee giy giy bitiremez çocuk ay bide utanmadan bende 2 tulum aldım demiş yaa onu elde alıyo anam bizde kaynoş tarafından pek bişi göremedik bakalım henüz bizdede arabasını falan kaynoş tarafı alır ama durumları pek yok diye bişii diyemedik bizde 4-5 yelek bi patik falan örmüştü bakalım ozaman gittiğimizde başkada bişii alır edermi bilmiyom artıkın e altın taksalar bari :26: ay resimleri face'e koyarsan görememki ama yaa açılmıyo artıık bizimde geldi beşik falan artık neyseki kurdurduk bi örtülerini sermesi kaldı kirlenmesin diye sermedik henüz
Seninkide iyi annesi doğuma kadar 3 olur.Benimde hiç iştahım yok bundan sonrasında yiyemiycem diye kokuyorum hiç düzenli beslenemiyorum.iyi bari seninkinin kilo alımı iyi bizimki anca 2buçuk oldu yaa :26::26:
Evet bir paket bulundurmakta yarar var o zaman.Ama doğumdan önce suyunda gelse koyma enfeksiyon olup bebeğe kadar bulaşabiliyormuş kk dabir hamileden duymuştum bilmiyormuş ped kullanmış doğum öncesi suyu geliyor diye bebeği enfeksiyon kapmıştı Allah korusun doğum öncesi sakın kullanma boşver suda gelse batsın ortalıkevet canım oluyor sonuçta her iki durumdada kanaman oluyonormal doğumda 1 gece sezeryanda 2 gün yatırıyolarmış sadecene oyüzden ona yetcek kadar lazım süreklide değiştirirsek 5ten aşşaa koymamak lazım bi 8 tane falan koysakmı acabaa? zaten bi paketten 8-10 tane bişii çıkıyo heralde paketimi öylecemi koysak naapsak 6-7 tane yeter heralde yaa ama doğumdan öncede takıyolarmış altına suyumuz gelirse falan diye bide onada lazım 2 tane falan :26::18: ay naapsakki yaa :44: bide kilotları oluyomuş onların onlarda kullanışlıymış bayaa belkim onlardanda alabilirim ben :26: haşur huşur etmez en azından altımızda
Evet canım doğru hatırlıyorsun.Estagfurullah canım ne özrü olurmu öyle şey
Sen tam yeni hamileyken hatta hamile olduğunu bile bilmiyordun demi eşinin babası vefat ettiğinde
ee insan hamileykende şımartılmak istiyor:)Böyle seni düşünüp yapmaları çok güzel
Canım bizde ahşap aldık beşiği eşim kuralım diyorda daha erken diyorum 32. haftayı bi geçelim ondan sonra kuralım diyorum
Oda hevesleniyor galiba:):)
Sorularıma cevap verdiğin için teşekkür ederim
Aaa iyi fikir canım valla kuralım sonlara doğru yıkarım artık uyku setini felanCanım ben uyku setini yıkadım nevresimlerinide ütüledim serdim her an ne olur ne olmaz sende hazırla bence yatağını artık.Ben üzerine toz olmasın diye büyük bir çarşaf örttüm sende öyle yaparsın çarşafı kaldırıp kenarından bakıyorum aradabir hala herşeyi mis gibi dalin kokuyor.
Seninkide iyi annesi doğuma kadar 3 olur.Benimde hiç iştahım yok bundan sonrasında yiyemiycem diye kokuyorum hiç düzenli beslenemiyorum.
Evet bir paket bulundurmakta yarar var o zaman.Ama doğumdan önce suyunda gelse koyma enfeksiyon olup bebeğe kadar bulaşabiliyormuş kk dabir hamileden duymuştum bilmiyormuş ped kullanmış doğum öncesi suyu geliyor diye bebeği enfeksiyon kapmıştı Allah korusun doğum öncesi sakın kullanma boşver suda gelse batsın ortalık
Evet canım doğru hatırlıyorsun.
Evet çok şükür ilgililer sağolsunlar.
Canım kur istersen heves ediyor insan sabırsızlanıyor.Karyolayı kur içinin uyku setinide yıkamadan yerleştirirsin ben öyle yapıştım gözümün önünde olsun diye kurduk uyku setinide ilk önce yıkamadan yerleştirdim sonra doğuma yakın karyolasını siler uyku setinide yıkarsın üzerinide öretersin bebişini beklemeye koyulursunNe zaman istersen aklına takılan birşey olursa sorabilirsin birbirimizle paylaşıcaz tabi bende soruyorum benden önce doğum yapanlara
Aaa iyi fikir canım valla kuralım sonlara doğru yıkarım artık uyku setini felan
bir şey daha soracağım ben pembeli beyazlı almayı düşünüyorum uyku setini
peki sen korumalıklarını felan tamamen mi attın yoksa kılıflarını çıkarıp mı yıkadın
bide bunlarıda mı 30da yıkadın
sağol canım allah razı olsun benim burda kimsem yok işte bengiye sana soruyorum öğreniyorum
bide cibinlik aldın mı sen?ben aldım onu elimde yıkasam morarır galiba onda kararsız kaldım ne yapsamki:26:
Aman canım kadın yüzsüzlüğü iyice ele almış işte o nasıl anneyse büyük konuşmayayımda
Kar ettim zannediyor ama insan evladı için her şeyi yapar bişeyini sakınmaz bu nasıl iş anlamadım
Valla bununki beleş annecilik galiba
Benim annemde şimdiden kışa giyeceği montu düşünmüş almış
Canım ben uyku setini yıkadım nevresimlerinide ütüledim serdim her an ne olur ne olmaz sende hazırla bence yatağını artık.Ben üzerine toz olmasın diye büyük bir çarşaf örttüm sende öyle yaparsın çarşafı kaldırıp kenarından bakıyorum aradabir hala herşeyi mis gibi dalin kokuyor.
Seninkide iyi annesi doğuma kadar 3 olur.Benimde hiç iştahım yok bundan sonrasında yiyemiycem diye kokuyorum hiç düzenli beslenemiyorum.
Evet bir paket bulundurmakta yarar var o zaman.Ama doğumdan önce suyunda gelse koyma enfeksiyon olup bebeğe kadar bulaşabiliyormuş kk dabir hamileden duymuştum bilmiyormuş ped kullanmış doğum öncesi suyu geliyor diye bebeği enfeksiyon kapmıştı Allah korusun doğum öncesi sakın kullanma boşver suda gelse batsın ortalık
Evet canım doğru hatırlıyorsun.
Evet çok şükür ilgililer sağolsunlar.
Canım kur istersen heves ediyor insan sabırsızlanıyor.Karyolayı kur içinin uyku setinide yıkamadan yerleştirirsin ben öyle yapıştım gözümün önünde olsun diye kurduk uyku setinide ilk önce yıkamadan yerleştirdim sonra doğuma yakın karyolasını siler uyku setinide yıkarsın üzerinide öretersin bebişini beklemeye koyulursunNe zaman istersen aklına takılan birşey olursa sorabilirsin birbirimizle paylaşıcaz tabi bende soruyorum benden önce doğum yapanlara
Canım başka almadığın birşey varsa aklına geldikçe sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Birde ben doğumdan sonra biryere giderken bebişin eşyalarını koymak için çantayı spor çanta aldım daha uygun fiyatlı ve daha kullanışlı geldi bana.Bebiş için özel çantalar daha pahalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?