Bende bilmiyordum ilk defa duydum ama kkda okudum o yüzden paylaşmak istedim ne olur ne olmaz dikkat etmek lazım.Olmazsa dr a sorarız net bir cevap alırızcanım bizimkininde herşeyi yıkandı ütülendi falan beşiğinide kurdurduk bi yatağının paketini açıp nevresimlerini falan sermesi kaldı onuda annem islenmesin kirlenmesin toz olmasın diye daha sermeyelim dedi hani erken gelse bile 5 dakkalık iş zaten sermesi oyüzden acele etmedikevet 3 olur heralde belkide geçer bile allah allaah ne alakaki enfeksiyonlaa sonuçta ıslanınca atıyon hemen öyle gezmiyon yaa
Canım kusura bakma dün aniden çıkmak zorunda kaldım eşim uyandı zombi gibi başıma dikildi meyve hazırlamamı istedi:)
Bende kalktım meyve hazırladım azıcık uyanonca aksi oluyorda çok teşekkür ederim canım evet bende soru daha çoooookk
İnşallah denk gelirsek sorarım merak etme sen yeterki sor de
Lovely hayırdır uyku tutmadımı
Ben genelde uyuyamıyorum geceleri sabaha karşı ayatıyorum.Ama bugün öğlen uyudum 2 saat ondan birazda
Miden ne alemde canım ya bende yanma var
bide afedersin mide suyum geliyor ağzıma :S
Çare neki off:26:
Off midem iki gündür çok kötü.Öncedende ara ara yanma ve su gelmesi oluyordu ama bu kadar olmuyordu.
Dün gece sabaha kadar çok yandı midem tutştu resmen.Birde dediğin gibi mideden yukarı ekşi su çıkıyor.Bunun için şuruplar var aslında iyi de geliyor ama şuan evde yok içemedim kontrole gidince yazdırırım dayanamazsam.
Mervem genelde bebek saçlı olunca çok yanma yapıyor diyorlar ama alakası varmı bilmiyorum benim bebeişim saçlıymış gerçektende ama yanma onamı bağlı bilmiyorum.
Evet artık haftada bir gidiyorum.Sağol canım şuan iyiyim çok şükür ama arada çok kötü yanma ekşime geliyor.İlaç kullanmaktanda sıkıldıma rtık o yüzden adayanmaya çalışıyorum mecbur kalmadıkça kullanmamaya çalışıyorum.Birde midem bulanıyor çok yemek yiyemiyorum ilaçlarda ağır geliyor.Çok çok geçmiş olsun canım ya rennie diye bi şurup var ben onu kullanıyordum ama artık fayda etmiyor kullana kullanan vücut alıştı galiba:S
Artık kontrollerin haftada bir mi canım:26:
Evet ya arkadaşlarda öyle dediler bugün oturmaya gelmişlerdi bana
Çok çok şaşırdım yani doğrumukii
Aaaa nerden biliyorsunuz bebeğin saçlı olduğunu 4d ultrasondamı gördünüz yoksa saçlı olduğunu
Oyy kuzum benimm teyzesi sevsin sırma saçlı olacak desene senin kuzucuk
Hoşgeldin canım nasılsın?
Evet artık haftada bir gidiyorum.Sağol canım şuan iyiyim çok şükür ama arada çok kötü yanma ekşime geliyor.İlaç kullanmaktanda sıkıldıma rtık o yüzden adayanmaya çalışıyorum mecbur kalmadıkça kullanmamaya çalışıyorum.Birde midem bulanıyor çok yemek yiyemiyorum ilaçlarda ağır geliyor.
Bende iannmazdım ama dr bu defa ultrasonda gösterdi baya tenten saçları vardıBizim dr un ultrasonu renkli her gittiğimizde renkli ultrasonda görüyoruz bayağı net görünüyor.Ben ayrıyetten 4 d ultrasona girmedim ihtiyaç duymadım dr da istemedi.
Ay sabırsızlanıyorsundur sen şimdi iyice günler azaldıçada geçmek bilmiyormu ne
Hele doğsun büyüsün inşallah annesi onun sırma saçlarına cici cici tokalar taçlar takar
Aynen ya fazla ilaç kullanıyoruz aslında uff ama mecburen işte
Canım hani şu 22. haftada renkli doppler yapılıyor ya iç organlarına bakılıyor bebeğin onu yaptırmadın demi sen?
Hosbuldum tatlim,iyiyim sen nasilsin bakiyim
Internetten birsey siparis vercemde ona bakiyodum gozlerimde kapanmak uzere
Evet son zamanlar daha yavaş geçiyor zaman.Şuan tekme atıyor arada acıtıyor ayy dedirtiyor bende diyorum sen hele bir gel bak ben senin saçlarına tokalarla doldurmazsamAyy yok kıyamam kuzuma
Yok ben yaptırmadım onu.Ama dr ultraonda her gittiğimde bakıyordu böbreklerine kalbine bağırsaklarına falan hep bakıp herşey normal gerek yok dedi bende yaptırmadım.Renkli ultrason zaten görünüyor diye belkide gerek görmedi.
Seninde az kalmış mervem bundan sonrası hızlı geçer son ayda biraz yavaşlar bana öyle geldi.
Bir kontrolde 800 gr dı birdaha gittim 1800 dü bir dahakine 2500 olmuştu o ara sanki çabuk geçti gibi geldi ama bu son ay geçmiyor gibi.
Oyy canım yaa tekmelerine kurban onların
Demekki doktorun gerekli görmedi canım
Çok şükürki bir problemde yokmuş
Bebeklerimiz sağlıcakla gelsinler inşallah
Ben sordum oda ben gerek görmüyorum ama sen istersen yaptır yinede dedi bende yaptırmadım.Çok şükür herşey yolunda diyor her kontrolde.Sen yaptırmışmıydın nelere bakıyor onda?
İnşalah Allah hepimizin bebişini hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?