gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Canlarimm napiyonuzz kimse kalmadimi burda,kiz civcivv sen niye gelmiyorsun bee gelde iki neselenek bari

Size tatlimdan getirdim alin

FIRINDA MUHALLEBILI TATLI (Flan Patissier-Fransiz Tatlisi)

3 Yumurta( 3 yumurta yerine 1 yumurta ve 2-3 kasik tereyagiyla da yapilabilir)
1 su bardagi misir nisastasi (tepeleme degil birazcik eksik)
1 paket vanilya
1 su bardagi toz seker
1 litre süt
Milfoy hamuru (tepsinin tabanini ve kenarlarini kaplayacak kadar)

YAPILISI

Tencerede once yumurtayi cirpiyoruz ve ardindan sekeri ekleyip cirpmaya devam ediyoruz.. Sonra nisastasini ve vanilyasini ekleyip karistiriyoruz.. Sutunu azar azar ekleyip koyulasana kadar pisiyoruz...
Tabani yaglanmis borcama yada tart kalibina milfoy hamurunu yerlestiriyoruz(ben kare milfoyleri birlestirdim yaptim)
Catallarla delikler aciyoruz hamurun uzerine,sonra muhallebiyi dokuyoruz... 190 derecede uzeri ve kenarlari kizarana kadar pisiriyoruz...

ay teşekkür ederiim

anaa kimseley yok topik bom boooş bu arada 38+4deyim ve ben daha doğuramadım gelmeyede niyeti yok gibi daha :26: kocişimde geliyo artık sonunda akşam bincek otobüse sabaha yanımda inşallah sağ sağlim gelsin başka şey istemem benden haberler böyle sizler naapıyonuz ayol niye kimse gelmiyo artıkın topiğee :26:

Anaa 39. haftaya gelmişsiniz ya maşallah normal olacak desene bu gidişle

birazdan damlar

sen nöörüyon nasıl geçiyi hamilelik

var mı bi sıkıntı fln :26:

Hoşgeldin estoş nasılsın iyimisin senin bebeler nasıl?
Bizim bebede iyidir inşallah oramı buramı sıkıştırıp duruyor valla
Çok şükür bir sıkıntı yok
Sadece acıktım birisi bişey yapsada getirsede yesem

benim bebeler de iyi sayılırlar

bi ekmek arası bi bişi yap da ye kız hadi seni geçtim de o minnak dayanamaz açlığa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…