Evet inşallah kıyafet alışverişi kaldı işte onlarada başlarsam zaman dahada hızlı geçer gibime geliyor:):)
Şimdi ben 30. haftamda gideceğim inş ondan sonraki kontroller 2 haftada bir değilmi lovelym:26:
Canım benim durum riskliydi bana amniyo yaptır bile dedi doktorum 4 doktor değiştirdim
Çok korktuk sağlıksız diye bide tüp bebek bizimki
En sonunda bir profa gittim detaylı ultrason yaptı işte bana ve bebeğe
% 80 sağlıklı dedi.Bütün organlarına bakılıyor ölçüm yapılıyor kalp beyin bağırsak omurgası böbrek mesane idrar torbası
ciğerlerine aklına gelebilecek bütün organlar işte bebeğe giden damarlara plasenta göbek kordonu benim rahmim
rahime giden damarlar felan birsürü inceleme yapıldı 1 saate yakın sürdü ömrümden ömür gitti
öyle bir titremişimki detaylımız bittiğinde benim hiçbir yerim tutmuyordu şükür onuda atlattık
Evet dr a göre değişebilir ama genelde öyle oluyor iki kez çağırır 15 gün arayla zaten sonrasında 35. haftaya girmiş oluyorsun hafatda bir çağırır.
Canım benim sağlıcakla gelsinler inşallah çok şükür tüm testler yaptırmışsın Allah a ement kuzucuklarımız
İyi geceler canım yada sabahlarlovely canım bu bebiş beni baya rahatsız ediyor gene kalkayım ben uzanayım biraz rahatım kaçtı
Canım sana iyi geceler pardon sabahlar
Öpüyorum seni ve kuzucuğunu tatlı sohbetin için teşekkürler
İnşallah canım.Çok zordu o günler.Rabbim kimseye yaşatmasın.
bende iyiyim ca nım neler yapıyosun
Dikis makinasiii
Hadi ya oda nereden çıktı hayırdır terziliğe mi başladın yavrruuu
Bende bilmiyordum ilk defa duydum ama kkda okudum o yüzden paylaşmak istedim ne olur ne olmaz dikkat etmek lazım.Olmazsa dr a sorarız net bir cevap alırız
Olsun canım bende öyle bir gidiyorum dolanıyorum pat diye çıkmamm gereken durumlar oluyor
İstediğin herşeyi sorabilirsin
Miden ne alemde canım ya bende yanma var
bide afedersin mide suyum geliyor ağzıma :S
Çare neki off:26:
Ay sabırsızlanıyorsundur sen şimdi iyice günler azaldıçada geçmek bilmiyormu ne
Hele doğsun büyüsün inşallah annesi onun sırma saçlarına cici cici tokalar taçlar takar
Aynen ya fazla ilaç kullanıyoruz aslında uff ama mecburen işte
Canım hani şu 22. haftada renkli doppler yapılıyor ya iç organlarına bakılıyor bebeğin onu yaptırmadın demi sen?
Seninde az kalmış mervem bundan sonrası hızlı geçer son ayda biraz yavaşlar bana öyle geldi.
Bir kontrolde 800 gr dı birdaha gittim 1800 dü bir dahakine 2500 olmuştu o ara sanki çabuk geçti gibi geldi ama bu son ay geçmiyor gibi.
Evet inşallah kıyafet alışverişi kaldı işte onlarada başlarsam zaman dahada hızlı geçer gibime geliyor:):)
Şimdi ben 30. haftamda gideceğim inş ondan sonraki kontroller 2 haftada bir değilmi lovelym:26:
Ben sordum oda ben gerek görmüyorum ama sen istersen yaptır yinede dedi bende yaptırmadım.Çok şükür herşey yolunda diyor her kontrolde.Sen yaptırmışmıydın nelere bakıyor onda?
İnşalah Allah hepimizin bebişini hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
lovely canım bu bebiş beni baya rahatsız ediyor gene kalkayım ben uzanayım biraz rahatım kaçtı
Canım sana iyi geceler pardon sabahlar
Öpüyorum seni ve kuzucuğunu tatlı sohbetin için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?