gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Evet inşallah kıyafet alışverişi kaldı işte onlarada başlarsam zaman dahada hızlı geçer gibime geliyor:):)
Şimdi ben 30. haftamda gideceğim inş ondan sonraki kontroller 2 haftada bir değilmi lovelym:26:

Evet dr a göre değişebilir ama genelde öyle oluyor iki kez çağırır 15 gün arayla zaten sonrasında 35. haftaya girmiş oluyorsun hafatda bir çağırır.

Canım benim sağlıcakla gelsinler inşallah çok şükür tüm testler yaptırmışsın Allah a ement kuzucuklarımız

lovely canım bu bebiş beni baya rahatsız ediyor gene kalkayım ben uzanayım biraz rahatım kaçtı
Canım sana iyi geceler pardon sabahlar
Öpüyorum seni ve kuzucuğunu tatlı sohbetin için teşekkürler

Evet dr a göre değişebilir ama genelde öyle oluyor iki kez çağırır 15 gün arayla zaten sonrasında 35. haftaya girmiş oluyorsun hafatda bir çağırır.

Canım benim sağlıcakla gelsinler inşallah çok şükür tüm testler yaptırmışsın Allah a ement kuzucuklarımız

İnşallah canım.Çok zordu o günler.Rabbim kimseye yaşatmasın.

lovely canım bu bebiş beni baya rahatsız ediyor gene kalkayım ben uzanayım biraz rahatım kaçtı
İyi geceler canım yada sabahlarBizde sizi öptükkkk
İnşallah canım.Çok zordu o günler.Rabbim kimseye yaşatmasın.

Aminn.Ama artık geçti çok şükür şimdi hamileliğinin tadını çıkar kuzucuğunuda strese sokma annesi onlar çok iyi sadece bize kavuşacakları günü bekliyorlar bizimde onları sabırsızlıkla beklediğimiz gibi.

:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

Hadi ya oda nereden çıktı hayırdır terziliğe mi başladın yavrruuu

Ben zaten guzel dikis yapardim artan kumaslari degerlendiriyorum bazen,yada dikilen seyleri yapiyorum geri oyle iste ise yariyo,yastik yuzu dikicem daha

Son düzenleme:

hıı anladım canım sağol dediğin için aklımda bulunsun inşallah gereke kalmaz zaten öyle şeylerede doğum sırasında gelir suyum öncesinde gelmese bari kuru kuru doğum zor oluyor :26::18: inşallah nişanımda önceden gelirde anlarımda hazırlıksız yakalanmam yaa

Miden ne alemde canım ya bende yanma var
bide afedersin mide suyum geliyor ağzıma :S
Çare neki off:26:

kuzu pek çaresi yok ne yazıkki anca dediğiniz gibi şuruplar oluyo gavisconmu ne bi şurup var ay onuda bi kere deneyim dediydim öyle iğrençtiki kuscaktım az daha valla pek aç kalmamaya çalışın habire bişiler atın ağzınıza sütle patateste iyi geliyo miğdeye

aay ne güzel bi duygu kız annesi olmaaak oy yerim onun o minicik tokalarınııı özendim bak yaa birini doğurup hemen 2.yide yapasım vaaar belkim o kız oluuur ikiz gibi beraber büyütürdüm artık ay aman kazayla falan düşünemiyom hemen hamile kaldığımı abov zor olurdu vallaa oğluşumu sütten kesmek zorunda kalırdım :18::26: ay aman neler diyom ben yaa sapıttım genee birini doğurdumda sanki ikincisi kaldııı

ay evet banada artık geçmek bilmiyo zamaan oğlanında daha gelmeye niyeti yok babacığını bekliyo heralde kocişimde yok zatii off daha 10 gün var gelmesinee özledim kocişide yaa

Evet inşallah kıyafet alışverişi kaldı işte onlarada başlarsam zaman dahada hızlı geçer gibime geliyor:):)
Şimdi ben 30. haftamda gideceğim inş ondan sonraki kontroller 2 haftada bir değilmi lovelym:26:

30dan sonra 2 haftada bir git kuzum 36dan sonrada haftada 1 en doğrusu o oy kıyafetlerini daha hiç almadınmı annesi sen onuun tamamla artık yavaş yavaş o güzel cicilerini mini etekler tokalar süslü çoraplar falan al o dediğim bebepanın çiçekli hastane çıkışınıda al kız çok ciciydi oo

amin canım yaa ay ne güzel iyiymiş senin doktorunda ultrasonu hee çok şanslısın saçına kadar görmüşsüün

kız siz hamiş hamiş ne arıyodunuz gecenin o saatindee ben düzelttim uykularımı sizinki kaçmıış gece artık istesenizde uyutmuycak sizinkilerde söyliim yaani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…