- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
evet ya bir de o kadar uzun yazmama rağmen adam klas tavrıyla gelip iki cümle ederdi sadece
siz bu sitenin bilir kişisi değilsiniz,ya da bir görevli değilsiniz her konuda cevap veriyorsunuz gibi laflar ederdi onla da aaz dalaşmadım zamanında yani
tehlikeli anacim kaldiriyimmi resimlerimi napiyim herkese acik degil ama
ahahaha aynen canım yaa , o kadar yazıp çizip aldığın yanıt 2 cümleden ibaret olunca delirirdim valla . ben de çok eskiden kazenle tartışmıştım .aa hatta seninle polemikten sonra tartıştım ben kazenlehaksız yere ban yedim diyorum diyorum yok anam anlatamıyorum derdimi ben de sinirlendim , silin benim üyeliğimi diye sitem edip üyelğimi sildirmiştim .bi 2-3 ay sonra kazene ben yine mesaj attım ; ben tekrar gelmek istıyorum üyeliğimi aktif eder misiniz diye sonra üyeliğim aktif olmuştu tekrar geldim göründüğü üzere
ayy ıyı kı gormüşsünüz , siteyi şikayet ettin mi ? kaldırdılar mi fotoları ? yaa gerçekten korkunç bir durum .ben de böyle risklere karşı ne olur ne olmaz diye, fotolarımı herkese açık yapmam .
Baktınmı eki olmayan birinden bak ben öyle bakınca farkettim yoksa bende tek tek sadece arkadaşlarım yapmıştım ama açılmış
Nasıl açıldıysa resimler.
önlemini al tatlım allah esirgesin amin
güzel kızsın çalmasınlar
ayy ben iyi ki face kullanmıyorum yahu
devir kötü kimseye güven kalmadı işte
rabbim korusun kızlar hepimizi cemi cümlemizi her tülü kötü insandan ,beladan ve musibetten amin
ahahaha aynen canım yaa , o kadar yazıp çizip aldığın yanıt 2 cümleden ibaret olunca delirirdim valla . ben de çok eskiden kazenle tartışmıştım .aa hatta seninle polemikten sonra tartıştım ben kazenlehaksız yere ban yedim diyorum diyorum yok anam anlatamıyorum derdimi ben de sinirlendim , silin benim üyeliğimi diye sitem edip üyelğimi sildirmiştim .bi 2-3 ay sonra kazene ben yine mesaj attım ; ben tekrar gelmek istıyorum üyeliğimi aktif eder misiniz diye sonra üyeliğim aktif olmuştu tekrar geldim göründüğü üzere
sen bizle kavga ettikten sonra uyelik iptali olmustun sanki
ne maceralı günler yaşamışız gıı
bende çok dalaşırdım adam benden bıkmıştı ama ya
her olayda seni görüyorum diyordu
hadi gene yine kabul etmiş,ama iyi ki dönmüşsün bak ne güzel arkadaşlıklar edindik bu sitede iyi ki var burası sanki kadınlar kahvesi gibi
tweetycım simdi bebeim "sen bizle kavga edince" değil o yavrum . onu doğru tercüme edelim lütfenn. Efenim onun doğrusu "ben sana sarınca "olacaktı o tamam mı yavrum .lüffen saptırmayalım lüfffeen
Yok len biz seninle o olayın haftasına barısmıstık ,sen özür dilemiştin ,hatanı anlayıp
ahahahahaha evet kuzum bayag maceralı günler yaşamışızo vakitler kazenide cıldırttın demek ha
önlemini al tatlım ALLAH esirgesin AMİN
güzel kızsın çalmasınlar
ayy ben iyi ki face kullanmıyorum yahu
devir kötü kimseye güven kalmadı işte
RABBİM korusun kızlar hepimizi cemi cümlemizi her türlü kötü insandan ,beladan ve musibetten AMİN
Kızlar ya size bişey sorucam ben herifi eve sokamıyorm .
Şöyle anlatıyım
İşten geliyo hadi aşşağı in diyo iniyorum yemeğe sahile Üsküdara biryelere gidiyoruz 1.5 2 gibi
Uykusu ağır basıyo ben arabayı sürüyorum o uyuyo eve geliyoruz hoop yatağa
Eve girmek istemiyorum diyo anca çok yorgun düşüyo geç saate kadar öyle
her akşam sıkıldı dışarı çıkmaktan dünya para harcıyoruz.
Nedenide söylemiyo naapsamki bi akıl diyin hele.
Bebek gibi bebeklerde arabada uyur ya gaz sancısı olunca.
Merhaba kızlar,hepinize hayırlı geceler.
Nasılsınız?
Merhaba kızlar,hepinize hayırlı geceler.
Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?