canım iş de çok yoruluyorsa ya da maddi olarak zor bir süreç geçiriyorsa , muhtemelen keyfi yoktur .
her yeri ameliyatli
haaa soyleeeekonusu açılınca napayım anlatıyorum ben de yaşananlarıne eziklemesi len ,sen yüreğinin büyüklüğünü göstermiş oldun
Ama mesaj hakkım 100 olmadığı için cevap verememiştim. O üye olmadığım içinde hiiiç gelip yazma gereği duymadım
aynen canım
insan en yakın akrabasına güvenemiyor ki kaldı ki sosyal bir siteye nasıl güvensin
iyi yapıyosun sende canım
bir de her isteği kabul etmemk lazım aslında dimi anlamıyorum şu profilinde 200-300-500 kişi arkadaşı ekli oalnları yahu senin o kadar arkadaşın ansıl olabilir yaa
bir selam verse ekliyorlar hele kimisi arkadaşın arkadaşının arkadaşı diye kabul ediyor istekleri
bende face in olsa bile 10-20-30 kişi olucak ekli o da akrabalar en yakın arkadaşlar vs.
haksız mıyım sence
Kesinlikle haklısın kuzum .O kişiler hayatlarını faceye göre yaşadıkları için , önüne geleni kabul ediyorlar . Ben asla tanımadığım kimseyi eklemem listeme .
kizim maddi olarak or surec geciriyosa hergun disarda ne gezio benzin parasi yemek parasi
bende yuklemisim okumaya kalksa kor olur insan
bende yuklemisim okumaya kalksa kor olur insan
aynen canım
sanki o kadar arkadaşın özel hayatına şahit olucak ne gereiği var muhattab olmadığım kişilerin hayatımı görmeleri beni rahatsız eder açıkcası yani
benim kardeşim mesela liste baya kabarık:)bazen diyorum sen bu kadar kişiyi tanıyor musun sanki diyorum
ne dese beğenirsin tanıyorum tabi ki abla aynı lisedeyiz
yani düşün tanımak demek onun için o liseye kayıtlı olup o kişiyi her gün görmesi demek yani muhattab olamsa dahi
twettt eski avatarı yaptın bacı
bende bu gece bi gün filini izledim hemen eetkisinde kaldım avatar yaptım ne kadar aşkla öpüşüyorlar değil mi beni ömrümün sonuna kadar böyle aşkla koklayarak öpecek bir adam arıyorum
ALLAHIM gönlüme göre ver AMİN
hahaha kardeşin henüz ergense normal yavrumliseliler geniş listeyi seviyor , herkesi eklıyorlar o yüzden
AMINNNN INSALLAH
evet eski ya ben kolay kolay avatar begenmiyorum deyisik avatarlar lazim bana
öyle tam ergenlik zamanları 17'li yaşlarda ablası elinde telefon düşmez şıkşık şık hiç de yorulmuyor msjlaşmaktan ya:44:
ALLAH razı olsun canım AMİN
bana ve saashamiam a hayırlı ve aşkla yapılan evlilikler diliyorum
siz evlenmişsiniz ununuzu eleyip eleğinizi asmışsınızama gene de size de evliliğiniz de muhabbetiniz hiç bitmesin hep aşkla bakın birbirinize bi yastıkda kocayın
o yaşıtlarda öyle oluyorlar şekerim .telefonla yatıp telefonla kalkıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?