gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Kesinlikle haklısın kuzum .O kişiler hayatlarını faceye göre yaşadıkları için , önüne geleni kabul ediyorlar . Ben asla tanımadığım kimseyi eklemem listeme .

Kesinlikle haklısın kuzum .O kişiler hayatlarını faceye göre yaşadıkları için , önüne geleni kabul ediyorlar . Ben asla tanımadığım kimseyi eklemem listeme .

aynen canım
sanki o kadar arkadaşın özel hayatına şahit olucak ne gereiği var muhattab olmadığım kişilerin hayatımı görmeleri beni rahatsız eder açıkcası yani
benim kardeşim mesela liste baya kabarık:)bazen diyorum sen bu kadar kişiyi tanıyor musun sanki diyorum
ne dese beğenirsin tanıyorum tabi ki abla aynı lisedeyiz
yani düşün tanımak demek onun için o liseye kayıtlı olup o kişiyi her gün görmesi demek yani muhattab olamsa dahi

hahaha kardeşin henüz ergense normal yavrum liseliler geniş listeyi seviyor , herkesi eklıyorlar o yüzden

twettt eski avatarı yaptın bacı
bende bu gece "bi gün" fimlini izledim hemen eetkisinde kaldım avatar yaptım ne kadar aşkla öpüşüyorlar değil mi
beni de ömrümün sonuna kadar böyle aşkla koklayarak öpecek bir adam arıyorum
ALLAHIM gönlüme göre ver AMİN

Son düzenleme:

AMINNNN INSALLAH

evet eski ya ben kolay kolay avatar begenmiyorum deyisik avatarlar lazim bana

hahaha kardeşin henüz ergense normal yavrum liseliler geniş listeyi seviyor , herkesi eklıyorlar o yüzden

öyle tam ergenlik zamanları 17'li yaşlarda ablası elinde telefon düşmez şıkşık şık hiç de yorulmuyor msjlaşmaktan ya:44:

Son düzenleme:
AMINNNN INSALLAH

evet eski ya ben kolay kolay avatar begenmiyorum deyisik avatarlar lazim bana

ALLAH razı olsun canım AMİN
bana ve saashamiam a hayırlı ve aşkla yapılan evlilikler diliyorum
siz evlenmişsiniz ununuzu eleyip eleğinizi asmışsınızama gene de size de evliliğiniz de muhabbetiniz hiç bitmesin hep aşkla bakın birbirinize bi yastıkda kocayın

INSALLAH canim...
evlilik zor zaaanaat istedigin kadar askla evlensende gecim derdi asktan once geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…