gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

büyü müyü olmasinmi
ehliyetin var demek vay canina

tukkani ne yaptiniz:26:

Bilmiyorumki ya olabilir evde oturup yemek yemeyi film izlemeyi özledim.
He var ehliyetim zor değilki almak sende al yavrucum.
Ya kör oluyo gözleri artık uykudan araba bile kullanamıyo öle dönüyoruz.
Evden çıkmayı düşünüoruz ama evde bulamıyorum.

lan su ozur diledini tekrarlayip durma helallik istedim o kadar
ne haftasi len cok sonra baristik biz sen gittin geldin felan cok sonra

len nerde dedım ,bi burada dedim . belki egomu tatmin ediyorum nereden biliyorsun evet kuzum zaten helallik istediğinde biz barışmıştık

En iyisini yapıyorsun kullanmamakla valla kuzum .Ben de zaten aramaya kapattırdım kendimi ,fotolarım fılan hep gizlidir .guven olmuyor boyle sosyal sıtelere .

aynen canım
insan en yakın akrabasına güvenemiyor ki kaldı ki sosyal bir siteye nasıl güvensin
iyi yapıyosun sende canım
bir de her isteği kabul etmemk lazım aslında dimi anlamıyorum şu profilinde 200-300-500 kişi arkadaşı ekli oalnları yahu senin o kadar arkadaşın ansıl olabilir yaa
bir selam verse ekliyorlar hele kimisi arkadaşın arkadaşının arkadaşı diye kabul ediyor istekleri
bende face in olsa bile 10-20-30 kişi olucak ekli o da akrabalar en yakın arkadaşlar vs.
haksız mıyım sence

Yaaa nolur profil resmini degistir artık cicili bir kız girelim dimi yani...
ay niye ki ne var profil resmimde

evi degistirin evet belki iyi olur..
alacam INSALLAH bende

len nerde dedım ,bi burada dedim . belki egomu tatmin ediyorum nereden biliyorsun evet kuzum zaten helallik istediğinde biz barışmıştık

tühh keşke bende helallik alaydım hemencecik barışırdık bak kaç sene geçmiş tartışalı birbirimizden haberimiz yok

canım iş de çok yoruluyorsa ya da maddi olarak zor bir süreç geçiriyorsa , muhtemelen keyfi yoktur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…