gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

kızlar hadi ben yatıyorum iyi geceler sizlere hoş sohbetti baş baş
bir bizim fırattan seçmelerle veda edeyim bari

bugun ne yiyecennn

sana şimdi eşsiz makarnamın tarifini verecem yavrum bu tel şehriye var yaa , onu aynen pilav gibi pişir . önce tel şehriyeleri kavur iyice . Sonra üzerine 1 parmak geçecek kadar kaynamış su koy .tencerenin kapağını kapat o suyunu çekene kadar pişir .sonra da içine salam sosıs artık ne istersen doğra .ama mutlaka salatalık turşusu doğra . o salatalık turşusu enfes lezzet veriyor . makarnanın buharıyla onlarda pişiyor zaten .çok lezzetli, mutlaka denemelisin . istersen maydonoz da doğra ama ben maydonoz sevmedığim için doğramam .demin yaptım kendime bunu şimdi yiyorum

penne/kalem makarnayı da pilav pişirir gibi yapıyorum ben . önce penne makarnayı kavurup sonra suyunu koyuyorum .ama bu sade güzel oluyor .

Son düzenleme:
kızlar hadi ben yatıyorum iyi geceler sizlere hoş sohbetti baş baş
bir bizim fırattan seçmelerle veda edeyim bari

Eki Görüntüle 665815
iyi geceler canim ALLAH RAHATLIK VERSIN INSALLAH butun iyi dualarina AMINNN INSALLAH diyorum

bende makarna yaptim bugun hala var tursulu felan ama sistim yemiyecem bugun

Ben geri döndümmmm
Uyku tutmadı fahriye evcenin filmini izleyim dedim izlerken uykum gelir diye ama filmin fragmanınını izlemeden izlersem olacağı budur ağla ağla içim çıktı beeeeeeeeeeeeeeee
Üstüne gittim kocişi öptüm öptüm öptüm geldimmmmm

iyi geceler canim ALLAH RAHATLIK VERSIN INSALLAH butun iyi dualarina AMINNN INSALLAH diyorum

bende makarna yaptim bugun hala var tursulu felan ama sistim yemiyecem bugun

Bende elma yiyorum gece gece acıktım hafif bişi olsun dedim sonra nefes alacak yerim kalmıyor.

Ben bu kavurarak pilav gibi pişirmeyi kuskusla yapıyorum çok lezzetli oluyor.Pilav gibi kavurup suyunu ekleyip çekene kadar pişiriyorum.

anlatsana hikayesini nasil birsey :26:

Ben bu kavurarak pilav gibi pişirmeyi kuskusla yapıyorum çok lezzetli oluyor.Pilav gibi kavurup suyunu ekleyip çekene kadar pişiriyorum.

Evet canım kuskusla yapınca da cok lezzetlı oluyor , onu da çok sevıyorum ben .ama bunu da mutlaka denemelısın

Tekrardan hoşgeldin canım .İzledin filmi demek , ama sen orjinalini izleseydin daha da kötü olurdun o zaman .ben kore yapımında çok ağlamıştım ,bayağ etkisinde kalmıştım

canım bu arada hamileymişsin ,daha yeni farkettım yaa .hayırlı olsun tatlım ,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Ayy ben bilmiyordumki böyle bir film beklemiyordum sadece fahrye evcenin şarkı söylediği yeri görmüştüm magazinlerde falan romantik komedi sanmıştım çok fena tufaya düştüm ağla ağla içim çıktııı
Orjinalide varmış duymuştum ama onuda izlemedim tabii yok onu almıyım ben dediğin gibi onu hiç kaldıramam.
Eşim uyuyordu gittim yanına öptüm öptüm zavallım uykusunda şaşırdı noluyor diye birşey yok uyu sen dedim

Evet canım Sağolsın.Allah kısmet ederse 15 gün sonra kızım geliyor.Aminn.Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

izlemem anlat sen

Aslında izlemen lazım anlatınca komik bile gelebilir ama izlerken duyguyu güzel yansıtmışlar.Fahriye zengin bir ailenin kızı öczan babasının inşaatında işçi. Fahriye evcen ve özcan deniz aşık oluyor evleniyorlar herşey çok güzel giderken kızın hasta olduğu ortaya çıkıyor yavaş yavaş herşeyi unutuyor bunama gibi birşey ve sonunddada ölüyor.

ayy izlemem lazimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…