ask olsun
yok
sen icme kahve zararli
Hani geldik birşey ikram etmiyorsun
Eki Görüntüle 666411 Buyur canım tweety vermez sana kahve falan
Vayyy uyanık senizamaninda sizede ikram ettim ya maksat ayagi alissin
Ama yüreğime indiriyordunŞakanı yesinler senin
zamaninda sizede ikram ettim ya maksat ayagi alissin
Herhal ondandır:) Çok şükür büyük derdimiz yok.Sen iyisin inşAllah
Evet bi kac kez konu acmistim canim,sonrasinda bebek topiklerine hic gitmedim iyi gelmiyor bana...
Birakiyorum kendi haline esim cok uzulunce banada yansiyo iste... Allah dileyince olacak bakalim..
simdi bi doktorun numarasini aldim bu doktor dogal kurlerle hamilelige yardimci oluyormus turkiyede arayip konuscam bakalim ne diycek bana,cok kisi hamile kalmis sayesinde dogruysa sanada veririm numarasini dogal seylerden zarar gelmez nede olsa...
Aman kafamiza cok taktigimizdan oluyor hep ya,o gelene kadar keyfimize bakalim demi azda :) Bizde yazariz bi gun hamileyim diye
kız bana hiç bişey ikram etmedinnnnn küstümm
kahveyi hak ettin Eki Görüntüle 666426
2 dk durmuon ki yeridne sen ne istion bakiyim ikram ediyim snada
Canım senmiydin hani bi tane komşun varmış sizi rahatsız ediyorlarmış öyle bi konu açmıştın:26:
zamaninda sizede ikram ettim ya maksat ayagi alissin
Canım bi ara duymuştum,benim duyduğum aktardı ama Bursadaymış,aynı kişi mi acaba?
Bende girmiyorum,sadece devam ettiğim bir topik var dua topiği,bana öyle iyi geldi ki anlatamam,hem ordaki smaimiyet hemde içten ettiğimiz dualar,oldukça rahatlattı beni...Tivitimle ikinizde gelin isterseniz
Ya canım bide şöyle bişey var,doktor doktor gezsen de olmayacaksa olmuyo.Hep duymuyo muyuz,okadar tedavi olup gebe kalamayanlar,bıraktıkları beklemedikleri anda hamile oluyolar..Herşey Rabbimin takdiri.Ne yaparsak yapalım,Ol demeyince olmaz ve inşaallah Rabbim bize de en kısa zamanda hayırlısı ile OL der...
Doğacakla ölecek şaşmazmış.O yüzden sıkma sende o güzel canını...Eşinde üzülüyodur anlıyorum ama tevekkül edersek herşey daha da kolaylaşıyor...
Tabiki öyle,emin ol Rabbimin izniyle bizde o haberi vericez hayırlısı ile,Rabbim gönüllerimize göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?