gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Canım bi ara duymuştum,benim duyduğum aktardı ama Bursadaymış,aynı kişi mi acaba?

Bende girmiyorum,sadece devam ettiğim bir topik var dua topiği,bana öyle iyi geldi ki anlatamam,hem ordaki smaimiyet hemde içten ettiğimiz dualar,oldukça rahatlattı beni...Tivitimle ikinizde gelin isterseniz

Ya canım bide şöyle bişey var,doktor doktor gezsen de olmayacaksa olmuyo.Hep duymuyo muyuz,okadar tedavi olup gebe kalamayanlar,bıraktıkları beklemedikleri anda hamile oluyolar..Herşey Rabbimin takdiri.Ne yaparsak yapalım,Ol demeyince olmaz ve inşaallah Rabbim bize de en kısa zamanda hayırlısı ile OL der...

Doğacakla ölecek şaşmazmış.O yüzden sıkma sende o güzel canını...Eşinde üzülüyodur anlıyorum ama tevekkül edersek herşey daha da kolaylaşıyor...

Tabiki öyle,emin ol Rabbimin izniyle bizde o haberi vericez hayırlısı ile,Rabbim gönüllerimize göre versin

Anaaam şu kahve ne güzel öyle avcumu yalayımda mememe süreyim evde kahvede kalmamış

[video=youtube;gaHAF97tcJQ]http://www.youtube.com/watch?v=gaHAF97tcJQ[/video]

canim hic oyle sey olurmu tedavi olmadan beklemek once elimizden geleni yapicaz sonra ALLAHA tevekkul edicez,
belki senin dogal yoldan degilde tup bebek vesilesiyle olacak bilemeyizki onu,hic birsey yapmadan sadece beklemekle olurmu,hemtedavini ol hem duani et ALLAH NASIP ETSIN INSALLAH
tabi dogacakla olecek sasmaz...

Twety bunu da yazdım kenara o kadar geldim buraya bir ikramını görmedim halbuki nede çok severim kahveyi

hahahahaha merve o ne oyle avucunu yalayip memenemi surecen

kizlar istekler cogaldi dukkan kapandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…