cücüğüm o karbonatlı suyu yap ama ben çok faydasını gördüm
bende her ay çıakrdı yara pamukcuk
Hoşbuldum sende hoşgeldin nasılsın
Twetim tuzlu su pişirir ama yarayı büyütebilir
h.bulduk canım iyim çok şükür cadıyı sallıyorum bende sen nasılsın
Mervem hoşgeldin nasılsın
Ne kadar ince düşüncelisin,çok teşekkür ederim
Bende aynı senin gibiyim ama şimdiden düşünüp canını sıkma bunlarla...
İmtihan zor ama o zorluğa oranla mükafatı da büyük..Bizim imtihanımız Hz.Aişe'nin imtihanı
Rabbimin İsimlerinden birisi de Şafi'dir..Derdi veren Allah dermanını da verir,Şifa nerde ise bulmamıza vesile olup,daha sonra Kendisine hakkıyla tevekkül edebilmemizi nasip etsin..Ben inanıyorum Allahın izniyle olacak
Bilmiyorum yaşın kaç ama Rabbim zamanı geldiğinde karşına Allah korkusu olan,hayırlı salihlerden insan çıkarsın,herşeyi gönlüne göre versin canım
Bende iyiyim çok şükür her zamanki gibi işte tv başında saatlerdir oturuyorum
Hafta sonu bari bir güzel film koysalar ama nerdeee
Kızlar bugün karikatür yokmu ben kötü alıştımm
Böyle bir duaya muhattap olduğum için okadar mutluyum ki nasıl teşekkür edicem bilmiyorum.Yaşım 24 ama olmuyor o kadar dertliyim ki bu konuda şükür çok nasip var ama yok kalbime, fikrime uygun yok.
Maddi ve fiziki anlamda o kadar yüksek seviyede insanlar geliyor artık annemle babamla aram açıldı kabul etmiyorum diye ama olmuyor sırf çok zengin yada yakışıklı diye kabul edemiyorum.
İnşAllah bu dualar vesilesiyle alınyazım gelir biran önce:)
Bebek noktasında o kadar güzel açıkladınız ki siz bu asrın hz.Aişelerisiniz.
Allah yardımcınız olsun
sevdenurr canımm takma kafana allahımm sana da seni isteğin birini yazmıştır üzülme canım
Bende İyiyim canım çok şükür.Aç bırakmamaya çalış kendini aç olunca daha çok canın bişiler çekerHoşbulduk canım benim nasılsın iyimisn az kaldı inşallah demi?anlat bakalım:26:
Ya az önce kızlar yiyecek içecek saydılar canım çekti hepsinden
EN iyisi girmeyeyim dedim topiğe çokpis huylu oldum yaa cümle içinde geçen bişeyden bile canım yemek istiyor
Böyle bir duaya muhattap olduğum için okadar mutluyum ki nasıl teşekkür edicem bilmiyorum.Yaşım 24 ama olmuyor o kadar dertliyim ki bu konuda şükür çok nasip var ama yok kalbime, fikrime uygun yok.
Maddi ve fiziki anlamda o kadar yüksek seviyede insanlar geliyor artık annemle babamla aram açıldı kabul etmiyorum diye ama olmuyor sırf çok zengin yada yakışıklı diye kabul edemiyorum.
İnşAllah bu dualar vesilesiyle alınyazım gelir biran önce:)
Bebek noktasında o kadar güzel açıkladınız ki siz bu asrın hz.Aişelerisiniz.
Allah yardımcınız olsun
Ona şüphem yok ama işte çevresel,ailesel faktörler beni bunaltıyor.En yakın arkadaşlarım bile sevgilin varda bize mi söylemiyorsun diyorlar.Zengin vede yakışıklı olunca kabul etmememe anlam veremiyorlar ne diyeyim hayırlısı..
Bende İyiyim canım çok şükür.Aç bırakmamaya çalış kendini aç olunca daha çok canın bişiler çeker
Seni anlamaya çalışıyorum.Bende zor bi dönem geçirmiştim..Ama nacizane sana şunu tavsiye ediyorum,zaten ediyosundur ama çok daha fazla dua et...Secdede,yatarken,kalkınca,yemek yaparken,sadaka verirken,otururken her anında dua et bol bol...Ben o kadar çok dua ettim ki,hamdolsun Rabbim dualarımdan da fazlasını nasip etti..İnşaallah sanada benim eşim gibi birini nasip eder Rabbim...Mal mülk hepsi yalan,Allah inancı-korkusu olsun,ahlaklı olsun,İslamı yaşayıp yaşatsın,bu herşeyden önemlidir..Bak sana bi dua yazıcam,inşaallah ona devam et bol bol,karşılığını fazlasıyla alacaksın inşaallah,inançla devam et
Ya Rabbi..Önce Sana,sonra Yolumuza,sonra bana muhabbeti olan,
Önce Sana,sonra Yolumuza,sonra bana aşık olan,
Kalben ve vechen güzel,
Madden ve manen zengin biriyle,
Hayırlı zamanda,hayırlı mekanda,hayırlı izdivac nasip eyle
Ve hayırlı evladlar nasip eyle....
Canım dün sağlık ocağına gittim tahlil vs yaptırmam gerekti anlamadım sabah daha 9du o saatte ben normalde hiçbişey yiyemem midem ayakta hep 11'e 12 ye kadar düzelir
Bi anda başım döndü tansiyonum 4'e düşmüş hemşire ölçtü yatırdılar beni sedyeye acıkmışım meğer bebek acıkıyor demekki anlamadımki
sanada oluyormu hiç tansiyon düşüklüğü vs yaşıyormusun?_
sonra bebeğin kalp atışını dinledik çok şükür iyiydi
arada bir gidip dinleyeyim diyorum ya kımıldamayınca çok çok korkuyorum Allah'a emanet inşallah
Siz şuan bana ne söylediğinizi bir anlayabilseniz.Hastaya ilaç ne demekse sizin mesajınız bana o.
Çok tşk ederim Allah binlerce kez razı olsun hepinizden.
Çok düşmüş aç bırakma kendini ben meyvede olsa yiyiorum aç kalmamaya çalışıyorum.Açlıktan düşmüştür heralde.Benim tansiyonum orta karar gidiyor sanırım sadece muayenelerde dr ölçüyor normal diyor bende vede ölçmüyorum.
Doğumu sormuştun normali deneyelim diyor dr um sezeryan yasaklandığı için ssk ya dahil etmiyorlar isteğe bağlı sezeryanı o yüzden mecburen normali deniyecekmişiz.Yoksa ben çok istemiştim sezeryan olması ama hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
Çatı muayenesi son kontrolde ben istedim dr erken demişti 28 ine gün verdi nst ve çatı muayensi olacak ilk defa inşalah kolay geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?