Twety bunu da yazdım kenara o kadar geldim buraya bir ikramını görmedim halbuki nede çok severim kahveyi
Twety bunu da yazdım kenara o kadar geldim buraya bir ikramını görmedim halbuki nede çok severim kahveyi
canim hic oyle sey olurmu tedavi olmadan beklemek once elimizden geleni yapicaz sonra ALLAHA tevekkul edicez,
belki senin dogal yoldan degilde tup bebek vesilesiyle olacak bilemeyizki onu,hic birsey yapmadan sadece beklemekle olurmu,hemtedavini ol hem duani et ALLAH NASIP ETSIN INSALLAH
tabi dogacakla olecek sasmaz...
iyi geceler ablacimİyi geceler herkese
Bu arada hanımlar herkese yetişemiyorum toptan yazayım;
Bebek bekleyenler,isteyenler Allah hepinize biran önce yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin.
Neden olmuyor demeyin Allah daha güzel birşey için hazırlıyor demek ki sizi.Allah yüzünüzü güldürür inşAllah:)
Kuzum hemen kıskanyon ya:),ama ben ne yazdm sevdenura da ikram edermsn dedm bogazmdan gecmez dedm.neymş hem ayagmz alıscakmş ozaman pasta börekte istyorummmm:)
Canım aksini düşünmüyorum ki bende zaten....Mesela Allah rızık verendir,ama boş boş durup bir iş yapmazsan kendliğinden rızık gelmez değil mi?Bu da aynı şekilde,tabiki doktora da gitmek,ne gerekiyosa yapmak daha sonra tevekkül etmek gerekiyor...Sadece duayla yada sadece doktorla olacak iş değil onu anlatmak istedim;doktor doktor gezsen Allah Ol demeyince olmaz,aynı şekilde birşey yapmadan duaya devam etsen yine aynı şekilde...
Sen yanlış mı anladın ki dediğimi acaba?Ben doktorsuz duayla olur demedim ki canımcım,böyle bi zihniyette değilim
Bakalım kimbilir bizim bebeğimiz ne şekilde gelecek,belki kendiliğinden belki tedaviyle belkide başka şekilde,bilemeyiz...Rabbim hayırlısını nasip etsin..
pardon ama bsy sorck nereden konu acabiliyruz
Gerçekten mi görememişim öyle yazdığını affet canım:)
ama sen çok masraflı oldun kızcagız hangımıze yapsın onları bir kahve neyimize yetmiyorDDD
hi simdi tamam oldu ayni fikirdeymisiz
acliktan iyi okuyamiyorum heralde kalkiyim karnimi doyuruyimda sizler kaybolursunuz diye kalkmiyorum bak kiymetimi bilin
hi simdi tamam oldu ayni fikirdeymisiz
acliktan iyi okuyamiyorum heralde kalkiyim karnimi doyuruyimda sizler kaybolursunuz diye kalkmiyorum bak kiymetimi bilin
Bu arada hanımlar herkese yetişemiyorum toptan yazayım;
Bebek bekleyenler,isteyenler Allah hepinize biran önce yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin.
Neden olmuyor demeyin Allah daha güzel birşey için hazırlıyor demek ki sizi.Allah yüzünüzü güldürür inşAllah:)
kalkk gı açç durmaa bn cadı uymazsa sabaha kadar burdayım uyursa hmn kaçarım ama
nerde acmak istiyorsun yani hangi bolumde oraya git sol ust kosede pembe kutucukta yazior yeni konu ac diye ordan acabilirsin,
hani konuya cevap ver yapip cevap verdin ya onun oldugu yerde ama bi sayfa geride INSALLAH anlamissindir
tsk ederm valla tam anlamadm ama deneyecm :)
sen 2 kelam yazip gidion bide bakiom kayiplardasin
aa neydiyim kız cadı kızıım uymuyor emziriyorum yada altını değiştiriyorm bişey yazmasamda takip ediyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?