gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Bu arada hanımlar herkese yetişemiyorum toptan yazayım;
Bebek bekleyenler,isteyenler Allah hepinize biran önce yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin.
Neden olmuyor demeyin Allah daha güzel birşey için hazırlıyor demek ki sizi.Allah yüzünüzü güldürür inşAllah:)

Canım aksini düşünmüyorum ki bende zaten....Mesela Allah rızık verendir,ama boş boş durup bir iş yapmazsan kendliğinden rızık gelmez değil mi?Bu da aynı şekilde,tabiki doktora da gitmek,ne gerekiyosa yapmak daha sonra tevekkül etmek gerekiyor...Sadece duayla yada sadece doktorla olacak iş değil onu anlatmak istedim;doktor doktor gezsen Allah Ol demeyince olmaz,aynı şekilde birşey yapmadan duaya devam etsen yine aynı şekilde...

Sen yanlış mı anladın ki dediğimi acaba?Ben doktorsuz duayla olur demedim ki canımcım,böyle bi zihniyette değilim

Bakalım kimbilir bizim bebeğimiz ne şekilde gelecek,belki kendiliğinden belki tedaviyle belkide başka şekilde,bilemeyiz...Rabbim hayırlısını nasip etsin..

İyi geceler herkese
iyi geceler ablacim

AMIN INSALLAH canim ALLAH seninde gonlune gore versin

Kuzum hemen kıskanyon ya:),ama ben ne yazdm sevdenura da ikram edermsn dedm bogazmdan gecmez dedm.neymş hem ayagmz alıscakmş ozaman pasta börekte istyorummmm:)

Gerçekten mi görememişim öyle yazdığını affet canım:)
ama sen çok masraflı oldun kızcagız hangımıze yapsın onları bir kahve neyimize yetmiyorDDD

hi simdi tamam oldu ayni fikirdeymisiz
acliktan iyi okuyamiyorum heralde kalkiyim karnimi doyuruyimda sizler kaybolursunuz diye kalkmiyorum bak kiymetimi bilin

pardon ama bsy sorck nereden konu acabiliyruz

nerde acmak istiyorsun yani hangi bolumde oraya git sol ust kosede pembe kutucukta yazior yeni konu ac diye ordan acabilirsin,
hani konuya cevap ver yapip cevap verdin ya onun oldugu yerde ama bi sayfa geride INSALLAH anlamissindir

Gerçekten mi görememişim öyle yazdığını affet canım:)
ama sen çok masraflı oldun kızcagız hangımıze yapsın onları bir kahve neyimize yetmiyorDDD

Ama takıp et cnm nye gormyosun:) evet kızcagzı yordm bu saatte sagolsn kırmadı yaptı:) yeter cnm gel hüp cek tadına bak hepımze yeter:)

acliktan iyi okuyamiyorum heralde kalkiyim karnimi doyuruyimda sizler kaybolursunuz diye kalkmiyorum bak kiymetimi bilin

Tabiki ayol,nayır nasıl naksini düşünebilirsin zaten

Ev sahibisin sen,evde dur kaçırma misafirlerini

Ne canın istiyo söyle yapalım hemen

kalkk gı açç durmaa bn cadı uymazsa sabaha kadar burdayım uyursa hmn kaçarım ama

Amin Allah razi olsun,Rabbim de senin gönlüne göre herşeyin en hayırlısını nasip etsin

nerde acmak istiyorsun yani hangi bolumde oraya git sol ust kosede pembe kutucukta yazior yeni konu ac diye ordan acabilirsin,
hani konuya cevap ver yapip cevap verdin ya onun oldugu yerde ama bi sayfa geride INSALLAH anlamissindir

tsk ederm valla tam anlamadm ama deneyecm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…