Ben biraz fazla duygusalım belkide ondan o kadar etkilendimdun film duygusaldi aglamamak icin zor tuttum kendimi ama birazda refleks onlar aglayinca insanin agliyasi gelio bence
yoksa film biraz kisa kesilmis daha uzun detayli guzel olurdu
Sağol kuzum iyiyim çok şükür bebeişte iyi keyfi yerinde hala çıkmaya niyeti yok bizde sabırsızlıkla bekliyoruz.iyiyim lovelycim sen nasılsın,bebiş nasıl :)
ben geceleri çok kalamasam da gelirim biraz
Twetim ben ancak gelebildim benimkinden bana sra gelmedi kandıramadımki kapıyım pc yi yarın evde ya oturuyor
Amin Allah razi olsun,Rabbim de senin gönlüne göre herşeyin en hayırlısını nasip etsin
kiz bu gece uyumuo gunduz uyuyomu bari :26:
bizimkide disarda birazdan gelip kapar zaten
agzim yara olmus ya gecmedi kac gundur aftmi nedir
karbonatla agzını calkala iyi geldıgını duymustum denersen eger...cok sinir bişeydir o streste ncıkıyor heralde
Hep onlar otursun zatenbizimkide disarda birazdan gelip kapar zaten
Canım Allah snada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşalah sabrının mükafatını versin.Amin çok tşk ederim siz bebek mevzusunu konuşurken geyik yapmaya içim elvermiyor.
Öyle zor ki imtihanız ileride belki bende sizden olucam.Çocukları çok seviyorum ve sevgimi gören herkes korkuyla bakıp ya Allah vermezse sana çocuk diyorlar.
Ama verse de vermese de kabulum.
Geçmiş olsun canımm eczanede aft için bir krem oluyor ama tadı iğrençagzim yara olmus ya gecmedi kac gundur aftmi nedir
Amin çok tşk ederim siz bebek mevzusunu konuşurken geyik yapmaya içim elvermiyor.
Öyle zor ki imtihanız ileride belki bende sizden olucam.Çocukları çok seviyorum ve sevgimi gören herkes korkuyla bakıp ya Allah vermezse sana çocuk diyorlar.
Ama verse de vermese de kabulum.
karbonat yakmasinmi ay tirsarim kac gun oldu gecmedisagol
Sarı civcic sen kalkıp birşeyler yesene sabahtan beri aç kalınır mı Allah aşkına ben seni beklicem bak söz:)
Twetim bende diyorum bugün neden acıımadın halaAğzın yara tabii ağznın tadı yok dimi
olmazsa bi tuzlu su deniyim :26:canım vala kardesımde cok cıkar o yapıyordu cokda duydum iyi geldıgını sen bılırsın vala ne desem bılemedım denemedım cunkuinşallah gecer
Twetim bende diyorum bugün neden acıımadın halaAğzın yara tabii ağznın tadı yok dimi
Hoşbuldum sende hoşgeldin nasılsınh.geldnn cnmmmmm
Twetim tuzlu su pişirir ama yarayı büyütebilirolmazsa bi tuzlu su deniyim :26:
konusmaya useniyorumbuyudu sanki bide anlamadim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?