gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

dun film duygusaldi aglamamak icin zor tuttum kendimi ama birazda refleks onlar aglayinca insanin agliyasi gelio bence
yoksa film biraz kisa kesilmis daha uzun detayli guzel olurdu
Ben biraz fazla duygusalım belkide ondan o kadar etkilendim
Ama kore versiyonu daha güzelmiş öyle diyor izleyenler bende onu izliycem yarın.
iyiyim lovelycim sen nasılsın,bebiş nasıl :)
ben geceleri çok kalamasam da gelirim biraz
Sağol kuzum iyiyim çok şükür bebeişte iyi keyfi yerinde hala çıkmaya niyeti yok bizde sabırsızlıkla bekliyoruz.

Twetim ben ancak gelebildim benimkinden bana sra gelmedi kandıramadımki kapıyım pc yi yarın evde ya oturuyor

Amin Allah razi olsun,Rabbim de senin gönlüne göre herşeyin en hayırlısını nasip etsin

Amin çok tşk ederim siz bebek mevzusunu konuşurken geyik yapmaya içim elvermiyor.
Öyle zor ki imtihanız ileride belki bende sizden olucam.Çocukları çok seviyorum ve sevgimi gören herkes korkuyla bakıp ya Allah vermezse sana çocuk diyorlar.
Ama verse de vermese de kabulum.

bizimkide disarda birazdan gelip kapar zaten
Hep onlar otursun zatenBende arada anneme iniyorum oradan giriyorum aradada evden işte kocişi kandırırsam.

Canım Allah snada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşalah sabrının mükafatını versin.
agzim yara olmus ya gecmedi kac gundur aftmi nedir
Geçmiş olsun canımm eczanede aft için bir krem oluyor ama tadı iğrenç

Ne kadar ince düşüncelisin,çok teşekkür ederim

Bende aynı senin gibiyim ama şimdiden düşünüp canını sıkma bunlarla...

İmtihan zor ama o zorluğa oranla mükafatı da büyük..Bizim imtihanımız Hz.Aişe'nin imtihanı

Rabbimin İsimlerinden birisi de Şafi'dir..Derdi veren Allah dermanını da verir,Şifa nerde ise bulmamıza vesile olup,daha sonra Kendisine hakkıyla tevekkül edebilmemizi nasip etsin..Ben inanıyorum Allahın izniyle olacak

Bilmiyorum yaşın kaç ama Rabbim zamanı geldiğinde karşına Allah korkusu olan,hayırlı salihlerden insan çıkarsın,herşeyi gönlüne göre versin canım

Sarı civcic sen kalkıp birşeyler yesene sabahtan beri aç kalınır mı Allah aşkına ben seni beklicem bak söz:)

karbonat yakmasinmi ay tirsarim kac gun oldu gecmedi sagol

canım vala kardesımde cok cıkar o yapıyordu cokda duydum iyi geldıgını sen bılırsın vala ne desem bılemedım denemedım cunku inşallah gecer

canım vala kardesımde cok cıkar o yapıyordu cokda duydum iyi geldıgını sen bılırsın vala ne desem bılemedım denemedım cunku inşallah gecer
olmazsa bi tuzlu su deniyim :26:
Twetim bende diyorum bugün neden acıımadın halaAğzın yara tabii ağznın tadı yok dimi

konusmaya useniyorum buyudu sanki bide anlamadim :44:

cücüğüm o karbonatlı suyu yap ama ben çok faydasını gördüm
bende her ay çıakrdı yara pamukcuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…