Siz şuan bana ne söylediğinizi bir anlayabilseniz.Hastaya ilaç ne demekse sizin mesajınız bana o.
Çok tşk ederim Allah binlerce kez razı olsun hepinizden.
İnşallah kolay geçer canım rabbim kolaylık versin.Bende şu nst'yi çok merak ediyorum ya
Allah'ım hayırlısıyla şu bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alsaydık Artık dahada korkar oldum bir şey olursa felan diye
Senin hastanede ne kadar isteğe bağlı sezeryan?
Sevdenurcum canım tam olarak sorun nedir bilmiyorum ama henüz 24 yaşındasın elbet karşına sevebileceğin biri çıkacaktır sadece zamanı var ve evlilik için yaşın geçmiş değil üzüme bu konuda kendini.
doyurdum karnimi geldim cok sukur
bebe tessekur ederim ilgine karbonati deniyim bi aksam uyumadan
Sorun yok çok şükür acelem de yok aslında ama diyorum ya dört bir yandan bunaldım.Ailem,etrafımda kiler,akrabalarım sürekli bukadar isteyen var niye gitmiyorsun diyorlar açıklamaya çalışıyorum ama yok.Helede az şöyle mesleki yönden yüksek biri gelsin o dönem çıldıracak gibi oluyorum.
Birde bizim ailede 20sini geçene hemen evlenecek kız gözüyle bakarlar:)
Sorun yok çok şükür acelem de yok aslında ama diyorum ya dört bir yandan bunaldım.Ailem,etrafımda kiler,akrabalarım sürekli bukadar isteyen var niye gitmiyorsun diyorlar açıklamaya çalışıyorum ama yok.Helede az şöyle mesleki yönden yüksek biri gelsin o dönem çıldıracak gibi oluyorum.
Birde bizim ailede 20sini geçene hemen evlenecek kız gözüyle bakarlar:)
İnşallah sağolasın.bende çok merak ediyordum nst yi bir kez bağlandı şimdiye dek yatıyorsun karnına bişiler bağlıyorlar bebeğin hareketlerini hissedince butona basıyorsun birde kasılmalar görünüyor.ama yatmaktan sıkılıyorsun birde doğumhane ile aynı katta olduğu için bağıranlar çığıranlar beni çok gerdi o yüzden artık merak etmiyorum
Sorma sona yaklaştıkça dahada korkuyorsun ben kendimi zor sakinleştirdim geçen hafat tam bir ağlama haftasıydı gece gündüz durduk yere ağlıyordum sona yaklaştıkça biran önce doğsun sağlıcakla istiyorsun.
İsteğe bağlı sezeryan 2000 tl ve onu karşılayacak imkanımızda yok açıkcası onun için ben normali deniycem duruma göre mecburi sezeryana gerek olursa o zaman ssk ya dahil oluyor ve 750 tl.
Canım bence takmamaya çalış etrafındakilerden bunalıp yanlış bir evlilik yapma ne zaman gerçekten aşık olursan o zaman evlen yoksa evlilik çekilmez.
Allah korusun çevrendekileri memnun etmek için yanlış bir evlilik yapıp boşanmaktansa geç olsun ama mutlu olacağın bir evlilik olsun gönül bu ne parası için ne mesleği için kimseyi sevemezsinki
Görücü geldiğinde seni sıkıyorlarsa bence görücü kabul etme
Afyet bal şeker olsun :) ama bu saatte az yeseydn cnm:)
Aaa çok ilginçmiş sen bir defa mı giridn şimdi hiç sancın çıktımı peki :26:
Bende bir tuhaf oluyorum afedersin bi ıslaklık hissediyorum akıntı felan ahanda suyum geldi diyorum
Allah'ım bu kadar bekledik emek verdik boşa çıkartma yarabbim diye dua ediyorum hep
Bende bu aralar işte bu duygulara kapıldım... Ne zor..
Hımm biraz tuzluymuş sezeryan fiyatı bizdede 1.800
Zorunlu sezeryan 1.500 benimki zorunluya giriyor tüp bebek olduğu için
Şimdi iyimisin peki?geçtimi endişelerin kaygıların
Afiyet olsun bende nevrestenin topiğini dolandım geldim şuan kurt gibi acıktım
Canım benım bende bir hadis yazcam ınslh gönlüne göre biryle evlenirsin ama hayrlsysa olsun..Resulullah (s.a.a): “Aziz ve celil olan Allah
nezdinde evlilikten daha sevimli ve değerli bir
bina inşa edilmemiştir.”[4]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?