gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Siz şuan bana ne söylediğinizi bir anlayabilseniz.Hastaya ilaç ne demekse sizin mesajınız bana o.
Çok tşk ederim Allah binlerce kez razı olsun hepinizden.

Canım benım bende bir hadis yazcam ınslh gönlüne göre biryle evlenirsin ama hayrlsysa olsun..Resulullah (s.a.a): “Aziz ve celil olan Allah
nezdinde evlilikten daha sevimli ve değerli bir
bina inşa edilmemiştir.”[4]

doyurdum karnimi geldim cok sukur

bebe tessekur ederim ilgine karbonati deniyim bi aksam uyumadan

İnşallah sağolasın.bende çok merak ediyordum nst yi bir kez bağlandı şimdiye dek yatıyorsun karnına bişiler bağlıyorlar bebeğin hareketlerini hissedince butona basıyorsun birde kasılmalar görünüyor.ama yatmaktan sıkılıyorsun birde doğumhane ile aynı katta olduğu için bağıranlar çığıranlar beni çok gerdi o yüzden artık merak etmiyorum

Sorma sona yaklaştıkça dahada korkuyorsun ben kendimi zor sakinleştirdim geçen hafat tam bir ağlama haftasıydı gece gündüz durduk yere ağlıyordum sona yaklaştıkça biran önce doğsun sağlıcakla istiyorsun.

İsteğe bağlı sezeryan 2000 tl ve onu karşılayacak imkanımızda yok açıkcası onun için ben normali deniycem duruma göre mecburi sezeryana gerek olursa o zaman ssk ya dahil oluyor ve 750 tl.

Sorun yok çok şükür acelem de yok aslında ama diyorum ya dört bir yandan bunaldım.Ailem,etrafımda kiler,akrabalarım sürekli bukadar isteyen var niye gitmiyorsun diyorlar açıklamaya çalışıyorum ama yok.Helede az şöyle mesleki yönden yüksek biri gelsin o dönem çıldıracak gibi oluyorum.
Birde bizim ailede 20sini geçene hemen evlenecek kız gözüyle bakarlar:)

ayni bizim taraf

Canım bence takmamaya çalış etrafındakilerden bunalıp yanlış bir evlilik yapma ne zaman gerçekten aşık olursan o zaman evlen yoksa evlilik çekilmez.
Allah korusun çevrendekileri memnun etmek için yanlış bir evlilik yapıp boşanmaktansa geç olsun ama mutlu olacağın bir evlilik olsun gönül bu ne parası için ne mesleği için kimseyi sevemezsinki

Görücü geldiğinde seni sıkıyorlarsa bence görücü kabul etme

Aaa çok ilginçmiş sen bir defa mı giridn şimdi hiç sancın çıktımı peki :26:
Bende bir tuhaf oluyorum afedersin bi ıslaklık hissediyorum akıntı felan ahanda suyum geldi diyorum
Allah'ım bu kadar bekledik emek verdik boşa çıkartma yarabbim diye dua ediyorum hep
Bende bu aralar işte bu duygulara kapıldım... Ne zor..
Hımm biraz tuzluymuş sezeryan fiyatı bizdede 1.800
Zorunlu sezeryan 1.500 benimki zorunluya giriyor tüp bebek olduğu için
Şimdi iyimisin peki?geçtimi endişelerin kaygıların

Zaten kabul etmiyorum ki inanın şu yaşıma kadar görücülerden sadece 1 tanesiyle görüştüm oda babamın zoruyla arkkadaşının oğluydu istemeye istemeye gittim ve bir bahaneyle sıvıştım.
Zorla evlilik yapmam zaten ailemde illa şununla evlen demez sadece görüş diye baskı yaparlar.
Bende erkek gördü mü 10 metreye kaçanlardanım

Ben sadece bir defa girdim nst ye oda dr kasılmalarım var diyorum diye erken dönemde bir kez istemişti ama o zaman çıkmadı sancı.Çatı muayenside yapmadı henüz erken dedi.Yakın zamnda istemdi çünkü hafta da bir kontrole gidiyorum suyuna herşeyine bakıyor normal daha zamanı var diyor.28 inde gidicem o zaman son 10 günüm kalmış oluyor bakalım o zaman çıkar sanırım sancı azda olsa.
Akıntının suyun olduğundan şüpheleniyorsan dr una söyle onlar tbir kağıtla bakıyormuş onun renginden anlaşılıyormuş akıntı suyunmu yoksa normal akıntımı diye.

Düşünmemeye çalışıyorum hareketlerini takip ediyorum Allah a emanet dr a haftada bir gititğim için dr umda biraz konuşup rahatlatıyor.Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Cananım canım Efendimiz öyle güzel buyurmuş ki ama işte nasip diye de birşey var.İnşAllah dogru zamanda dogru mekanda alınyazımla karsılasırım ama ondan once meslekı duzenımı kurmalıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…