gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

ne vicdansiz anneler var kiz 3 yasinda lösemi teshisi konmus annesi hastanedeyken birakip gitmis simdide ölmüs kiz
Kurtulmuş o anneden o melek zaten mekanı cennet.Bende dün gazetede bir haber okudum kanım dondu 20 yaşında bir üniversite öğrencisi evde banyoda doğum yamış ve bebeği 6. katın camından atmış bebek ölmüş.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu kadınları anne diyemiyorum ben onlara annelik böyle birşey olmasa gerek.
Ben hem tv hem pc ikisini aynı anda açamıyorum tiksiniyorum
Ohh ohh erkeklerin genel huyu çekyatta uyuya kalmak ne anlıyorlarsa
Benimkinin hiç öyle huyları yoktu ikimiz aynı saatte yatardık ama ben gece yatmıyorum oturuyorum diye oda benim yanımda çekyatta uyuyor.Yatağada gitse tek uyuyacağı için birşey farketmiyor.Ben seviyorum izlemesemde sıkılıp açıyorum ses olsun evde diye.
hayir gezmeye gitti arkadasiyla ama gelmedi hala :44:
Sık sık gidiyormu ve hep böyle geçmi kalıyor istisnaysa sorun yok ama sık yapıyorsa gelince kulağını çekersin.

seyma mi adi :26:bende uzuldum ya pekte guzelmis melek oldu

arkadasiyla gitti bekar benim ne isim var

Yok bu erkek çoocuktu canım bide güzeldiki ahh pamuk gibiydi yavrum

Hee arkadaşıyla mı gitti orasını görmemişim

Lovely ben normal değilim galiba bak şuan karanlıkta oturuyorum tv kapalı bi tek bilgisayar açık
Işıktan tiksindim ya ben hamileliğimin ilk zamanlarında 6-7 aydır hep karanlıkta oturuyorum
Canım şimdi nasıl sıkıçtırıyor bebek seni demi

Ahh yavrum ya,ALLAH yar ve yardımcısı olsun şifa adının hürmetine şifasından versin yüce MEVLAM AMİN

ne vicdansiz anneler var kiz 3 yasinda lösemi teshisi konmus annesi hastanedeyken birakip gitmis simdide ölmüs kiz

ALLAH rahmet eylesin,o melek oldu işte
canım ya annelik sadece doğurmak demek değil işte emek demek,sevgi,şevkat,canın saymak demek

ayy nasil kiyiyorlar anlamiyorum
yok ya ayda yilda bir

aynen birde tam ihtiyaci olan zamanda nasil bi vicdanki oyle hastanede birakip gitmek

Kızlar ben şimdi haberde gördüm kütahya bir kadını av tüfeğiyle öldürüp 3 gün sonra çıplak şekilde park edilmiş araca bırakmışlar.
Sebep ne sizce KISKANÇLIK:
ama kadın hani pavyonda ortada göbek atanlar varya onlardan sanırım videosunu gösterdiler.
Ne biçim insanlar var madem böyle biri sevgilin daha neyini kıskanıyorsun hani normal bir kız sevse kıskanmasını anlıcam da yazık olan bir cana oldu yine

Artık hastalığının son aşamasındaydı doktoru görünce sadece tebessüm edebiliyordu elini sıktı birde konuşamıyordu bile
Bide bayramlarda ziyarete geliyormuş babası o ne alaka güya vicdan rahatlatmasımı

Çalışıyor canım nöbetçi

Bizde eşimle hep ışık kapalı otoroyoruz girişin ışığını yakıyoruz o yüzden bende karanlığı seviyorum ama tv açık olunca hoşuma gidiyor arada bakıyorum.

Yatarken dönmekte falan birazcık zorlanıyorum ama öyle son ay ağırlaşırım diye tahmin ettiğim kadar ağırlaşmadım çok sıkıştırmıyor sadece arada birden kasılma giriyor karnım taş gibi oluyor o zaman biraz nefes almam zorlaşıyor ama ovalayınca bir süre sonra geçiyor.Son ayın tek zorluğu çok sabırsılanıyorsun zaman sanki durdu gibi

aynen birde tam ihtiyaci olan zamanda nasil bi vicdanki oyle hastanede birakip gitmek

ALLAH hayatımız boyunca cemi cümlemizi iyi insanlarla karşılaştırsın,iyi insanlarla RABBİMİN sevdiği insanlarla yazsın kaderimizi hayatımızın her alanında AMİN

hem kiskanc hemde ciplak olarakmi birakmis

Ay lovelyim canım ya be şimdiden ağırlaştım yemek yaptım bugün biraz zahmetliydi galiba yedik işte ondan sonra 2 saat uyumuşum bünyem ne hasas
Şİmdi bu aldıklarımı nasıl yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim diye düşünüyorum gözümde büyüyor oysaki ne hevesliydim
Komşuyu çağırıp beraber yapacağız inşallah

Hii sancılar arada bir yoklamaya başladı desene:18:

Evet çok şükür karnım doydu açken beynim sürekli değişik tarifler üretiyor içinde

Al bendende o kadar iyice pis huylu oldum ya
Annem bugün bişey dedi cümle içinde ne dedi hatırlamıyorum şimdi
ONDan bile canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…