Kurtulmuş o anneden o melek zaten mekanı cennet.Bende dün gazetede bir haber okudum kanım dondu 20 yaşında bir üniversite öğrencisi evde banyoda doğum yamış ve bebeği 6. katın camından atmış bebek ölmüş.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu kadınları anne diyemiyorum ben onlara annelik böyle birşey olmasa gerek.ne vicdansiz anneler var kiz 3 yasinda lösemi teshisi konmus annesi hastanedeyken birakip gitmis simdide ölmüs kiz
Benimkinin hiç öyle huyları yoktu ikimiz aynı saatte yatardık ama ben gece yatmıyorum oturuyorum diye oda benim yanımda çekyatta uyuyor.Yatağada gitse tek uyuyacağı için birşey farketmiyor.Ben seviyorum izlemesemde sıkılıp açıyorum ses olsun evde diye.Ben hem tv hem pc ikisini aynı anda açamıyorum tiksiniyorum
Ohh ohh erkeklerin genel huyu çekyatta uyuya kalmak ne anlıyorlarsa
Sık sık gidiyormu ve hep böyle geçmi kalıyor istisnaysa sorun yok ama sık yapıyorsa gelince kulağını çekersin.hayir gezmeye gitti arkadasiyla ama gelmedi hala :44:
bende her zmanki gibi yalnızım
seyma mi adi :26:bende uzuldum ya pekte guzelmis melek oldu
arkadasiyla gitti bekar benim ne isim var
Kurtulmuş o anneden o melek zaten mekanı cennet.Bende dün gazetede bir haber okudum kanım dondu 20 yaşında bir üniversite öğrencisi evde banyoda doğum yamış ve bebeği 6. katın camından atmış bebek ölmüş.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu kadınları anne diyemiyorum ben onlara annelik böyle birşey olmasa gerek.
Benimkinin hiç öyle huyları yoktu ikimiz aynı saatte yatardık ama ben gece yatmıyorum oturuyorum diye oda benim yanımda çekyatta uyuyor.Yatağada gitse tek uyuyacağı için birşey farketmiyor.Ben seviyorum izlemesemde sıkılıp açıyorum ses olsun evde diye.
Sık sık gidiyormu ve hep böyle geçmi kalıyor istisnaysa sorun yok ama sık yapıyorsa gelince kulağını çekersin.
Kız bende geçen izledim 5 yaşında bir çocuk kanser oda hastanede bırakıp gitmişler 1 senedir doktorlar hemşireler bakıyormuş
Bayramlarda babası gelip ziyaret ediyormuş ne saçma gerizekalılar aptallar eşşekler
Bak çok sinirlendim gene çok ağladım bu haberi izleyince
ne vicdansiz anneler var kiz 3 yasinda lösemi teshisi konmus annesi hastanedeyken birakip gitmis simdide ölmüs kiz
Kurtulmuş o anneden o melek zaten mekanı cennet.Bende dün gazetede bir haber okudum kanım dondu 20 yaşında bir üniversite öğrencisi evde banyoda doğum yamış ve bebeği 6. katın camından atmış bebek ölmüş.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu kadınları anne diyemiyorum ben onlara annelik böyle birşey olmasa gerek.
Benimkinin hiç öyle huyları yoktu ikimiz aynı saatte yatardık ama ben gece yatmıyorum oturuyorum diye oda benim yanımda çekyatta uyuyor.Yatağada gitse tek uyuyacağı için birşey farketmiyor.Ben seviyorum izlemesemde sıkılıp açıyorum ses olsun evde diye.
Sık sık gidiyormu ve hep böyle geçmi kalıyor istisnaysa sorun yok ama sık yapıyorsa gelince kulağını çekersin.
Ahh yavrum ya,ALLAH yar ve yardımcısı olsun şifa adının hürmetine şifasından versin yüce MEVLAM AMİN
ALLAH rahmet eylesin,o melek oldu işte
canım ya annelik sadece doğurmak demek değil işte emek demek,sevgi,şevkat,canın saymak demek
Ahh yavrum ya,ALLAH yar ve yardımcısı olsun şifa adının hürmetine şifasından versin yüce MEVLAM AMİN
ALLAH rahmet eylesin,o melek oldu işte
canım ya annelik sadece doğurmak demek değil işte emek demek,sevgi,şevkat,canın saymak demek
Lovely ben normal değilim galiba bak şuan karanlıkta oturuyorum tv kapalı bi tek bilgisayar açık
Işıktan tiksindim ya ben hamileliğimin ilk zamanlarında 6-7 aydır hep karanlıkta oturuyorum
Canım şimdi nasıl sıkıçtırıyor bebek seni demi
Çalışıyor canım nöbetçi
aynen birde tam ihtiyaci olan zamanda nasil bi vicdanki oyle hastanede birakip gitmek
Kızlar ben şimdi haberde gördüm kütahya bir kadını av tüfeğiyle öldürüp 3 gün sonra çıplak şekilde park edilmiş araca bırakmışlar.
Sebep ne sizce KISKANÇLIK:
ama kadın hani pavyonda ortada göbek atanlar varya onlardan sanırım videosunu gösterdiler.
Ne biçim insanlar var madem böyle biri sevgilin daha neyini kıskanıyorsun hani normal bir kız sevse kıskanmasını anlıcam da yazık olan bir cana oldu yine
ALLAH hayatımız boyunca cemi cümlemizi iyi insanlarla karşılaştırsın,iyi insanlarla RABBİMİN sevdiği insanlarla yazsın kaderimizi hayatımızın her alanında AMİN
ayy nasil kiyiyorlar anlamiyorum
yok ya ayda yilda bir
Bende doyurdum karnımı bu saatte bişi yapamıycağımdan zeytin ekmeğe talim
onada sukur
Bizde eşimle hep ışık kapalı otoroyoruz girişin ışığını yakıyoruz o yüzden bende karanlığı seviyorum ama tv açık olunca hoşuma gidiyor arada bakıyorum.
Yatarken dönmekte falan birazcık zorlanıyorum ama öyle son ay ağırlaşırım diye tahmin ettiğim kadar ağırlaşmadım çok sıkıştırmıyor sadece arada birden kasılma giriyor karnım taş gibi oluyor o zaman biraz nefes almam zorlaşıyor ama ovalayınca bir süre sonra geçiyor.Son ayın tek zorluğu çok sabırsılanıyorsun zaman sanki durdu gibi
Evet çok şükür karnım doydu açken beynim sürekli değişik tarifler üretiyor içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?